Lösenordsskyddat inlägg

http://charlottegaines.blogg.se/losenordsskyddad


Bilder

Och när jag ändå sitter vid datorn med internet i kan jag lika gärna lägga upp bilder jag tagit med kameran, mobilbilder har de blivit mest av för den har jag ju alltid med mig :) andra inlägget på datorn sen jag fick hem mobilen :) Nej jag är inte kär i min telefon eller så ;)
'
Sötisbarn ♥
'
Någon har upptäckt sina fötter när hon sitter upp sådär. Så har hon med börjat sitta, framåt lutad men sitter andå "stadigt" för att va så liten, ibland åker hon åt ena sidan, rätar man upp henne igen åker hon åt andra sidan :) Vet att Nikita med va 2-3 månader när hon kunde sitta som ett C en kort stund :)
'
Nellie(Gnällie) och Mamma mys ♥

Rosa

Nej jag gillar inte rosa. Tyckte de såg lite roligt ut när Nikita spaplat upp våra datorer sådär och jag la min mobil på laddning precis bredvid, inte medvetet. Sen såg jag att allt gick i rosa, rosa laddare med såklart ;)

För mycket egentid

Ja idag har jag fått för mycket egentid. Nellie somna vid 18, sov 3,5 timmar vakna åt en flaska somna om och sen har hon inte sagt ett ljud, hon tar väl igen sömnen hon förlora igår. Nikita somnade vid 20 och kom precis insmygandes hit till sängen somna om direkt utan ett ljud. Så ikväll har jag till och med saknat mina barn när dom sovit. Har varit inne och pussat på nikita ett par gånger och hade nellie i famnen efter hon ätit tills jag blev törstig.

Imorgon blir de en stressig dag. Packa, plocka, ner och handla och till soc. Planen va att åka till Eliin i Norrköping först och sen vidare till Nyköping på onsdag men jag tror inte vi hinner me de..

Nej nu ska jag göra som mina otroligt fina barn och sova. Titta, dom håller till och med varandra i handen när dom sover. Det kallas kärlek på hög nivå <3 allt för er, alltid!

 


Gnällan

Nellies namn nu för tiden. Idag har hon varit hemsk, eller hennes mage har varit. Önskar så man kunde ta hennes magont! Hon har skrikit nästan hela tiden sen 16 är jätte trött och när hon äntligen somnar sover hon mellan 2-5 minuter. Hon har bajsat 5 gånger idag, i vanliga fall 1-2 gånger om dan, hon har nog spytt upp allt hon fått i sig men hon har iaf inte feber eller så. Nikita va de jätte roligt att få hem igen, hon va glad någon timme sen börja hon gnälla och trotsa. Har inte lyckats få henne att somna så nu är hon trött och gnällig men har inte kunnat lägga henne för nellie skrikit hela tiden. Men nu ligger vi iaf i sängen och nikita håller på att somna. Ja vissa dagar önskar man att man inte va ensam hela tiden!

När nellies mage varit lugn har hon iaf varit glad och lös upp som en sol när nikita prata med henne. Helt underbart att se dom le och prata med varandra <3

 

Uppdatering: inlägget ville inte publiceras förut, jag skrev de för några timmar sen. Nu äntligen sover dom båda två sen några timmar tillbax. Nu ska jag sova efter en välbehövd egentid :)

 


Manikyrist

Jag älskar att fixa naglar, igår gjorde jag iordning mirandas naglar :) funderar starkt på att gå en utbildning sen när nellie blir 1 år och bli manikyrist.

Min bror snodde min mobil och tog typ 100 bilder igårkväll :)


Påsk

Jag och nellie fira påsk hos mamma, vi sov även över här och kvällen slutade med hög feber för mig och idag har jag bara ont i huvudet :)

Idag kommer nikita hem från Dalarna, fy som jag saknat henne! Vet inte än om andre ska ha henne tills i morgon eller om hon kommer hem ikväll.

På tisdag ska lilla familjen ut och resa, vi ska åka och hälsa på en vän och helgen som kommer ska vi va hundvakt till hennes hundar :) det är nog bra att jag är hundvakt nu för vilken hundlängtan jag har. Men jag kan verkligen inte skaffa hund nu, men om några år :)


Våran vagn

Jag är fortfarande rätt nöjd med syskonvagnen med tanke på priset :) man kan ha den på två sätt, som jag har den nu har jag ingen varukorg under utan nellie ligger där så ska jag handla bygger jag bara om den igen. Nikita sitter bättre i den och det är bättre dom gångerna hon somnar i vagnen. Men det ser inte ut som jag har 2 barn i vagnen så när nellie ligger under och skriker kollar många konstigt på vagnen haha ;)

Jag och nikita tittar på häffaklumpen på hennes dvd och snart kommer andre och hämtar trotsungen :) hon ska fira påsk i Dalarna fy så långt ifrån mig :)


iPhone 4s

Wei har fått hem min iPhone jag beställde förra veckan :) jag är fast! Har viljat ha en iPhone länge nu men med tre abonemanget kunde jag inte motstå. 349 kr i månaden fast pris och telefon på köpet.
'
Sitter i soffan och bloggar från den nu medans båda barnen sover, skönt. Igår va de sovstrejk från båda två, ingen av dom ville sova. Nellie va hungrig men ville inte ha flaska och mjölken i tuttarna va slut och nikita kunde inte somna för nellie skrek. Förut har hon inte haft problem me de men igår, ja då va dom båda förjävliga faktiskt
'
Imorgon åker nikita till andre och ska va hos honom över påsk, men hon fick ett påskägg av mig igår med lite godis i :) som alltid när han har henne tycker jag de är jätte skönt första timmarna men sen saknar jag henne massor!
'
Bilder kommer senare när jag orkar sätta mig vid datorn ;)

älskade ungar

Vällingmys imorse ♥
Nellie har börjat förflytta sig åt sidan :)
'
älskade barn ♥
'
Vilken tråkig blogg jag har nu, har inte tid att blogga alls längre och har inte så stor lust att blogga heller, men det är väldigt roligt att kunna gå tillbaka och läsa i den, älskar att jag bloggat så mycket under graviditeterna och Nikitas första tid.
'
Nikita har nu börjat räkna, eller de har hon gjort ett tag, hon kan räkna från 2-10 och hoppar över 7, hon kan säga ett och sju men hon hoppar alltid över de. Och när hon ser 2 saker säger hon två tre och det hon räknar. Ser hon 3 saker säger hon två, tre, fyra och det hon räknar.
'
Trotsar värre än förr gör hon också, hon blir hysterisk när hon inte får som hon vill, hon skriker, spottar, biter sig själv och är verkligen arg! Hon hämtar stolen i köket för att ta sig dit hon inte får vara, hämtar pennor och målar på väggarna, ah jag blir galen på henne ibland alltså!
'
Och Nellie har börjat vägra flaskan, och det finns knappt någon mjölk kvar i tuttarna, hon blir verkligen arg när hon inte får tutten och vägrar ta flaskan, och får hon då tutten blir hon arg för hon inte får i sig tillräckligt med mat.
'
Och min träning har jag fått lägga på hyllan så länge, min muskel har inte läkt helt, jag kan inte sträcka på mig eller ta djupa andetag för då hugger de till som satan i magen, men annars har jag inte ont längre. Men jag är verkligen peppad på att få börja träna igen! Ab doer twist maskinen skickade jag tillbaka igen för den skulle jag inte våga använda igen, skönt att jag fick skicka tillbaka den fast jag använt den.

RSS 2.0