Gnällan

Nellies namn nu för tiden. Idag har hon varit hemsk, eller hennes mage har varit. Önskar så man kunde ta hennes magont! Hon har skrikit nästan hela tiden sen 16 är jätte trött och när hon äntligen somnar sover hon mellan 2-5 minuter. Hon har bajsat 5 gånger idag, i vanliga fall 1-2 gånger om dan, hon har nog spytt upp allt hon fått i sig men hon har iaf inte feber eller så. Nikita va de jätte roligt att få hem igen, hon va glad någon timme sen börja hon gnälla och trotsa. Har inte lyckats få henne att somna så nu är hon trött och gnällig men har inte kunnat lägga henne för nellie skrikit hela tiden. Men nu ligger vi iaf i sängen och nikita håller på att somna. Ja vissa dagar önskar man att man inte va ensam hela tiden!

När nellies mage varit lugn har hon iaf varit glad och lös upp som en sol när nikita prata med henne. Helt underbart att se dom le och prata med varandra <3

 

Uppdatering: inlägget ville inte publiceras förut, jag skrev de för några timmar sen. Nu äntligen sover dom båda två sen några timmar tillbax. Nu ska jag sova efter en välbehövd egentid :)

 


Kommentarer
Thakock Skrev:

Usch då, stackars liten! Men tur dom sover nu en stund! Vila på! =)

kram

2012-04-09 @ 18:16:41
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: