Sista minuten

Jag kommer varje kväll på nått jag vill ha några minuter innan affären stänger, om inte andré frågar runt 20 om jag vill ha nått från affären, men säger han inget så blir jag sugen på nått i sista sekund, idag oboy :) Och våran mjölk hade gått ut så han fick åka och köpa mjölk till mig, tack mitt hjärta :) ♥

Måndag

Idag vakna min solstråle kl. 8.00. Vi lekte en liten stund sen frågade jag snällt om vi inte kunde somna om till typ 9 istället, det gick hon snällt med på när hon åt frukosten i sängen. Men vi sov ännu längre, 9.50 vaknar jag av att det knackar på dörren och där står underbara sandra, som skulle komma egentligen 10.10, men det gjorde inget.


Söta sandra hade med sig ett paket till Nikita, 3 leksaksklossar med olika saker på, jätte gulligt av henne tyckte jag. Och leksaker är inte billigt heller! Det tackar vi så mycket för! Nikita verkade tycka om dom också, min lilla mysunge.

Hon fick ett paket på posten också, en tröja hennes mamma köpte för 1 krona på tradera, men sen gick frakten på 24 :)

Sen gick vi till kyrkan så hon visste vart hon ska på lördag. Men hon får komma tidigare och se till Nikita medans jag fixas iordning med håret och så. Sandra gick faktiskt bra att vara hos så länge hon inte såg mig :) Hon ska ju bli gudmor åt Nikita så det är ju bra att hon inte skriker direkt :)

Vi gick och tog oss en fika också, skönt o få komma ut och träffa någon annan än bara andré. Och även om hon kanske inte är sådär överintresserad att veta allt om Nikita fick hon snällt lyssna iaf :) haha. Så går det när man inte har några vänner med små barn helt enkelt :)

Viwi kom hit en sväng också, hon hade glömt nyckeln hem och behövde byta byxor så hon fick låna ett par :) Vi ska träffas på onsdag och gå en sväng så får hoppas på lite sol iaf.

Nu har mitt lilla hjärta somnat, en övertrött gnällig tjej var hon, men sova ville hon inte göra iaf. När hon skrikit en stund i sin säng somnade hon, tuttandes i luften. Ibland tar hon tummen, men inte alltid. Så oftast tuttar hon i luften, på ingenting. Hon vill inte ha den lilla nappen längre, så jag funderar lite smått på att testa den större nappen. Skönt och smidigt med napp så, men så jobbigt när dom ska sluta med de sen. Men jag vill nog hellre ha nappbebis än tummbebis faktiskt :) Så får se om jag köper en större napp eller inte :)

Om 5 dagar heter jag inte Lundqvist längre, utan Gaines ♥

Morsdag


Min skatt igårkväll ♥





Jag och Nikita innan promenad i solskenet


Nikita har verkligen tröttnat på sin filt, varför ta filten när det finns massa golv att vara på? :)

Att vara mamma går inte förklara, det är nått man måste uppleva. Något så underbart som att va mamma trodde jag inte man kunde känna, den gränslösa kärleken som växer sig större och starkare för varje dag trodde jag aldrig man kunde känna. Att få vara med varje första gånger känns så otroligt, tänk att hon nyss låg där på golvet helt livlös och oftast sov, och nu kan hon förflytta sig själv.

Det har varit en helt underbar dag idag, vi var och hälsade på kallesson och angelica där dom har sin husvagn och satt i solen och bara njöt. Nikita fick inviga sin stora solhatt idag, men för det mesta fick hon ligga i vagnen, skugga :)  Sen åkte vi vidare till vimmerby och åkte till Ö&B där jag hittade ett par snygga och billiga solglasögon, min morsdagpresent. Men å andra sidan har jag den bästa presenten man kan få, mitt liv ♥ Jag älskar mitt liv!

Nu ska jag gå och leka med min skruttunge som börjar bli uttråkad ;)

Just nu

ligger mina bebisar såhär:


Mina vackra bebisar, mamma älskar er!


Dagens Nikita, ser ni? Inte ens strumporna är rosa :)
Invigen body+byxor från HM :)


Varför ligga på filten när man kan ligga på golvet? Någon sekund efter jag lagt ifrån mig kameran la hon sig helt på golvet. Min älskade unge ♥


Barn

Vet att det är många som trodde att jag aldrig skulle skaffa barn, att jag typ hatade barn. Tyckte dom var så jobbiga och bara skriker. Så hur kommer det sig att från ena dagen typ hata barn till nästa dag älska dom?

Jo, jag har alltid viljat ha barn, jag ville bara inte ha barn innan jag var redo för det. Jag vägrar bli en sån mamma som lever på min mamma, som låter min mamma ta hand om mitt barn. Jag vill klara mig själv om jag ska ta hand om ett barn, jag vill vara mogen för det. Men som jag längtade, men det var lättare om man prata om det negativa med barn, som nu har försvunnit. Finns inget negativt med barn, NÄR man är redo för det.

Jag var redo för barn, jag var beredd att ge upp festandet, jag var beredd att ge upp ciggaretter, jag var beredd att ge upp snus. Jag var till och med beredd att ge upp alla mina vänner, jag vet hur lätt man förlorar dom när man skaffar barn, det sa alla. Jag var beredd att byta ut mina sovmornar till byta bajsblöjor. Jag ville vakna flera gånger varje natt för att ge mitt barn mat. Jag såg fram emot alla sömnlösa nätter, bara jag fick spendera dom med mitt barn.

Men är man inte beredd att ge upp alkoholen och festandet, eller sina gamla vänner så blir det nog svårt. Vissa dagar kan vara förjävliga, men jag ser det ändå positivt, nästa dag kommer hon förmodligen vara lättare och mindre skrikig och sånt. Men jag älskar mitt liv som mamma, jag älskar allt som det innebär och därför tror jag att jag har så lätt att vara den mamman jag vill vara.

Jag vill vara världens bästa mamma, för bara det bästa är bra nog för min dotter. Jag kommer bli den mamman jag önskar att jag hade, med pussar och kramar varje dag, hon ska alltid veta vart hon har mig. Det finns inget hon inte kommer kunna berätta för mig. Hon ska aldrig känna när det är fredag att nej jag vill inte gå hem för dom sitter där hemma och super. Även om man kan kontrollera sig när man druckigt upplever dom flesta barn obehag, eftersom man ändå förändras när man druckit alkohol. Man pratar mer och högre, man blir mer pussig och kramig, man luktar lustigt. Det är väl klart att barnen känner ett obehag då?

Jag är världens bästa mamma, men det finns det fler som är!

God morgon

Vet inte riktigt vad min tjej har sysslat med denna morgon. Hon har vaknat 500 gånger på morgonen och skrikit och varit jätte tuttig, hon får tutten och somnar om. Hon har säkert tagit tutten 10 gånger bara på morgonen. Och somnat om så fort hon fått den. Så jag tänkte jaha nu är min mjölk slut, men nej då den var inte slut. Så vet inte om hon drömde nått eller vad de va med min lille tös.

Efter bråkat några timmar gick vi upp lika glada ändå 8.30. Och nu ligger hon och vänder sig om i babygymmet. Det är ju inte roligt att ligga på rygg längre, men det är jobbigt att vända sig tillbaka. För hon kan vända sig från mage till rygg, men har bara gjort de 2 gånger. Tycker det ser lättare ut o göra också :)


Mys

Ikväll ska vi ha mys, vi ska äta gurka och paprika med dipp och kolla på götakanal 3, fast vi har hört att den inte alls ska va bra :) Och viktigast av allt, hålla varandra i handen. Näst sista fredagskvällen som ogift, om en vecka kommer jag nog dö av nervositet :) Men allt känns bara så himla rätt, jag har inte tvekat ens för en sekund om andré är HAN, den rätta! Jag vet de, jag känner det i hela kroppen. Jag älskar dig!

Det var jätte mysigt i stan idag, lite stressigt fast vi åkte tidigt. André hatar att gå i affärer så vi stressa bara igenom där och jag fick inte ens kolla på allt jag ville. Då tog han mig i handen och drog ut mig från affären :) haha. Hur kommer det sig att Nikita alltid får med sig nått hem när vi är och handlar? Den där ungen vet hur man gör ;) Eller så är det hennes mamma som vet hur man gör :) Men dom hade billiga bodys på hm, bara 39.90:- så det blev 2 body och ett bar byxor till prinsessan.

Jag fick en locktång/plattång och lösnaglar och brun utan sol till bröllopet. Testade spraya på benen idag för att se hur det blir, men såg ingen skillnad. Men det står att man ska använda den varje dag tills man fått det resultatet man vill ha så får väl se om jag blir lite fuskbrun till bröllopet då :) Man vill ju inte direkt smälta ihop med klänningen :) haha.

Nu står mitt stora hjärta och vill ha datorn, så ska jag gå och skära grönsaker.

Jag älskar min lilla egna familj ♥

1 år sen

Idag är det ett helt år sen jag slutade röka, har inte rökt ett bloss på 1 år idag :) jag är såå stolt över mig själv!

God morgon

Här gick vi precis upp, eller ja inte andré då. Jag tänkte skrriva mannen i huset men ja ni hör ju själva ;) haha. Min älskade ungen sitter i mitt knä och läser en bok, alla mornar är så himla mysiga. Jag älskar att varje dag få vakna brevid någon så vacker, och någon så älskad som min dotter ♥

Ska snart väcka mitt stora hjärta och fråga om vi ska åka snart ;) Sen bär det av och shoppar! Har inte fått något ordentligt svar när jag frågat om jag fick hälsa på min gamla klass idag. Så får väl se hur de blir med den saken.


Nu ska jag gå och göra mig iordning och väcka min älskling :)

Leksaker

Har fortsatt att kolla igenom det sista, det väcker många känslor. Och det är så roligt när man får syn på nått som man verkligen kommer ihåg :) Jag visste inte ens om att allt de här fanns kvar, så det känns väldigt roligt. Och att de mesta är så pass bra att Nikita kan ärva det sen :)

Jag längtar till imogon, en hel dag på stan med min lilla familj. Jag skulle så gärna vilja komma och hälsa på min gamla klass också, när vi ändå är i stan och dom är i skolan, finns många som jag förmodligen aldrig kommer att träffa igen. Ska fråga lite snällt om min älskade vill släppa av mig en sväng vid skolan, så får han väl göra vad han vill :)

Lägenhet

Weii jag har en lägenhet, eller ja jag står på en lägenhet :) Så nu kan jag slänga ut min jobbiga man när jag vill, haha :) Nej jag skoja bara, han är inte jobbigt någon gång, bara ibland :) Jag älskar dig min underbara man, du är det bästaste som finns ♥

Nikita har i eftermiddag rullat från rygg till mage hur många gånger som helst, skit kul. Men hon rullar inte tillbaka igen, utan hon börjar gnälla tills man vänder henne om, och då rullar hon över igen, så har hon hållt på idag. Söta unge! ♥

Tror också hon kände igen sin morfar idag. När han kom och hälsade på henne vart hon glad och prata med honom, annars brukar hon bli rädd och gnälla om det inte är jag eller pappa som kommer. Eller så kanske hon kommit på att det är inte riktigt såå farligt med främlingar, bara dom inte tar i mig :)

Pappa tog med sig massa kartonger jag haft hos honom, typ hela mitt liv finns i dom kartongerna, var lite roligt att gå igenom. Så nu har Nikita både barbiedockor och dockor tills hon blir äldre. Hur mycket gosedjur som helst också. Men det blev en del att slänga också, 5 fulla svarta sopsäckar står i hallen :) Det blev visst en del. 

Nu tjatar mitt stora hjärta efter datorn och mitt lilla hjärta tjatar efter mig. 

Jag älskar min familj, jag älskar varje sekund jag får spendera med er ♥
Kallesson och angelica, ni är bäst ♥
 

Torsdag

Ídag fick jag nästan lite för lång sovmorgon. Nikita har bara vaknat för mat men inte vaknat och varit pigg förrens efter 11. Jag gick upp före henne idag, då pappa andré ringde och väckte mig vid 11. Men det gör inte så mycket. Just nu sitter hon i sin gåstol och leker.

Idag ska vi träffa Nikitas morfar. Han kommer hit för att skriva på borgenär på lägenheten. Den kommer stå på mig med pappa som borgenär för att jag inte har någon inkomst. Men innan vi ska ner dit så ska vi ta en fika först, mysigt!

Nikita har rivit sig på sin dubbelhaka, hon har ett litet litet sår där :( min lilla plutt. Och jag har sovit någon riktigt konstig ställning inatt för jag har ont och är stel i hela kroppen. Och när jag vaknar har båda mina armar somnat.

Nu ska jag leka och busa och mysa med min vackra underbara dotter ♥

Hoppas ni får en lika bra dag som vi kommer ha ♥

Läggdax

Idag ville inte Nikita sova, men hon skrek inte. Hon låg istället och lekte och snurra runt :)


Några minuter efter jag lagt henne. Skulle gå fram och se om hon somnat eftersom det var så tyst


Efter ytterligare några minuter såg det ut såhär, nu är klockan typ 20.40. Läggdax för länge sen!



Några minuter efter det, ser jag det minsta trött ut?

Nej, så det fick bli en kvällspromenad så hon kunde somna. Skönt att rensa tankarna, jag har lagt det bakom mig. Det tillhör mitt förflutna.

Pappa är bättre

Hon är lite snål när det gäller skratta. Ibland går det verkligen inte få henne skratta. Igår hade hon inte skrattat på hela dagen, förrens hon kom till sin pappa och låg på mage på hans mage och hon skratta jätte högt. Sen skratta hon jätte mycket. Jag lyckades få lite på film iaf.



Men sen efter filmen och jag härmade pappa, då skrattade hon högt och jätte mycket :) Jag lovar, det finns inget som är så underbart som sitt barns skratt ♥


God morgon

Här vakna vi för 30 minuter sen, sen var det mys i sängen med hela familjen, förutom andré. Stumpen ville också ha morgonmys.

Igår fick kanske Nikita i sig lite vaniljsås. När vi satt och fika världens godaste rabarberkaka med maräng över och vaniljsås, hur gott som helst. Då ville Nikita också smaka, så hon försökte äta upp min mun, och hon fick nog lite, för nu försöker hon äta upp min mun så fort hon får tillfälle, söta unge :)

Igårkväll vid läggdax  somna hon först vid min tutte så la ner henne i sin säng. Men då vakna hon så jag klappa henne i pannan och la mitt huvud mot hennes, då fick hon tag på min läpp och börja suga på den. Sen fick hon tag på min kind och börja suga på den. Men nappen? Nej den vill hon inte ha längre :)


Haha

Jo jag vet klockan är alldeles för mycket och jag ska gå och sova, kom bara och tänka på en sak.

Jag fråga mamma helt allvarligt förut om hon kunde va barnvakt till Nikita för vi skulle ha en stor inflyttningsfest på typ 20 personer. Mamma "Jo men de kan jag.. väl.. va.. tror jag" och tittar lite lustigt på mig. Det hördes att hon gärna ville va barnvakt men inte för att jag skulle ha en stor fest. Sen sa jag att nej vi ska inte ha någon fest skulle bara se hur du reagera :) Då fråga hon, men jag kan väl iaf få gå med henne en stund i vagnen någon gång :)

Nu ska jag sova, God natt ♥

Städning

Det såg ut som någon släppt en bomb här, igen! Så idag passade jag på när Nikita sov middag, hon var snäll och vakna när jag nästan var helt färdig. Jag har dammsugit och plockat bland papper, enda stället som fortfarande ser ut som bombnedslag är köket, tänkte ta tag i de ikväll men får se hur det blir med den saken. När jag skulle städa vid datorn ville Nikita inte längre ligga på golvet så hon fick sitta i datastolen sålänge. Det var mycket roligare :)

Det är lite jobbigt att Nikita tröttnar så fort när hon ligger på filten, smidigt o lägga henne där annars när man ska göra nått. Vill verkligen ha en bumbostol till henne, tror hon skulle älska den :)

Idag har också jag och Nikita träffat hennes mormor. När mormor tog henne när vi va här gick det bra en liten stund, sen gnällde hon lite innan hon kom tillbaka till mig, och då log hon jätte mycket mot mormor igen :) Sen gick vi hem till mormor och åt mat. Jag fick sitta och amma samtidigt som vi satt och åt, Nikita ville ju också äta. Vi va där rätt länge och kändes skönt att få prata med någon annan än andré. Vi prata om typ allt, vilket känns väldigt skönt. Jag saknar min mamma så mycket.

Imorgon ska jag bli ensamstående 4barnsmamma. Ska va barnvakt åt mina småsyskon en stund i morgon kväll. Dom brukar va snälla mot mig så får hoppas att dom är det i morgon också :)


Klänningen

Kom idag, och den är helt underbar! Jag älskar den! :)

Gå stolen

Nikita sitter just nu och leker här brevid mig i sin gåstol, hon ser vädligt koncentrerad ut och pratar högt :)


Mamma stör inte, jag håller på att koncentrera mig!


Tisdag

Jag tror du är avundsjuk, jag fick den perfekta dotter. Jag fick den mest underbara killen, jag ska gifta mig. Jag är en jätte bra mamma, jag sätter Nikita först när det gäller ALLT. Allt går så bra för mig, istället för att klaga och gnälla, vad glad för min skull istället..

Idag vakna vi samtidigt som pappa andré, har nog inte hänt på vardagar förut. Men han tog sovmorgon, kl. 7 gick han upp, jag blev livrädd när jag skulle gå som en sombie in på toan och möter någon där :) Nikita fick leka till 7.45 sen gick vi och la oss igen. Vet inte hur mycket Nikita sov, men varje gång jag vakna sov hon så vid 11 ringde pappa andré och jag hade precis vaknat men låg och amma då så höll på att somna om. Nikita sov tills jag börja prata, då kolla hon på mig och såg jätte trött, lilla plutt. Som nu försöker äta upp min arm.


Lite bilder

Just nu ligger prinsessan såhär:


Hon låg jätte mysigt på mig först, men sen ringde telefon så var tvungen att lägga ner henne :(


Igår morgon, sitta vid datorn med pappa :)


Igår, bus med pappa och ishockey i bakgrunden, kan man väl ändå inte titta på? :)



Nikita i vagnen när vi skulle ner till affären! :)


Snyggt armband? Så har hon gjort flera gånger idag :)


Vakta ringen även om man sover, söta unge :)


Bvc

Jag tyckte min lilla (stora) tjej blivit längre och "smalare", hon är ju inte smal men inte riktigt lika tjock heller. Jag trodde därför att hon vägde 6430g (i månad sen vägde hon 5860g) och det märks att jag är med henne hela dagarna. 6410g vägde hon, hade fel med 20g. Och hon är hela 62 cm kort. Men nu har hon hoppat uppåt på längd kruvan men följer sin viktkurva jätte bra :)

Det blev väldigt stressigt när vi skulle ner till bvc. Nikita kom på att hon skulle äta också, typ när vi skulle gå så fick gå ner jätte fort, kom 3 minuter sent, och det gick på 7 minuter dit :) Vet inte hur lång tid de tar i normal takt men iaf 15 min skulle jag tro :)

Måndag

Idag vakna prinsessan kl. 8. Vi gick upp och lekte till 9.40 sen vart Nikita trött så vi gick och la oss igen. Lagom när jag höll på att somna ringer andré, som vanligt. Jag försöker somna om igen, när jag håller på att somna igen vaknar Nikita, såklart! Nu ligger hon och sover igen, hon somna i gymmet framför tvn.

Hon skulle verkligen trivas i en bumbo stol, eller lära sig sitta själv. Hon tröttnar jätte fort nu att ligga på filten och leka, hur mycket leksaker man än har framme. Men sitta i lära gå stolen älskar hon. Men vill inte att hon ska sitta där för länge åt gången. Men jag tror hon snart kommer kunna sitta själv. Jag kollar varje dag hur hennes balans är, och den blir bättre för varje dag. Igår satt hon rakt i 1-2 sekunder innan hon slängde sig bakåt. Vi är alltid i sängen så hon inte kan skada sig, hon tycker mest det är roligt :)

Våra flyttplaner just nu: Vi kommer nog göra som vi tänkte från början. Ta den lägenheten vi tänkte, och jag ska skaffa utbildning här. När jag är klar ska jag söka jobb i tranås och får jag jobb flyttar vi. För då har vi råd med att andré pendlar hit tills han fått nått i tranås också. Men skulle ändå vilja träffa en ung mamma härifrån, känns så jävla ensamt om dagarna. Och jag "klänger" på andré så fort han kommer hem. Vill att vi ska hitta på nått, jag har ju varit hemma hela dagen för det inte finns nått o göra. Gå ut och gå själv är inte sådär jätte roligt de heller varje dag. Jag mogna så fort på kort tid så känns som jag är i ett annat stadie i livet än mina vänner, dom få vänner jag har kvar, som jag ändå typ aldrig träffar längre. Och alla unga mogna mammor jag träffat genom bloggen ska ju bo så långt bort! Men jaja, finns inte så mycket att göra åt.

Idag ska vi ner till Bvc igen. Känns skönt, det känns ju som man aldrig är där längre. Från varje vecka i 1½ månad, till 1 gång i månaden. Får väl se vad min stora klump väger nu! :)


Andra tankar

Ja nu går jag i andra flytt tankar. Vi har den här lägenheten till den 31 Juli och vi har inte skrivit kontrakt än. Jag vill flytta, flytta härifrån. Jag vill flytta tillbaka till tranås, där min bror och min mormor och morfar och farmor och farfar bor. Och många av mina andra släktingar. Träffa annat folk, gå på stan. Och helt lagom stor stad också. Tråkigt att flytta ifrån dom få vänner man har här, framför allt kallesson och angelica. Och som dom flesta vet när jag vill nått så blir det så. Får prata med min man i morgon, förstår om han känner sig osäker med sitt jobb och så, och pendla är inte så roligt det heller direkt.

Skulle va så skönt att träffa annat folk, en annan ung men mogen mamma som hade barn som var ungefär lika gammal som Nikita, skulle va så underbart. Tycker jag haft mitt här nu, sen dagen jag flyttade hit ville jag flytta tillbaka. Nu har jag hittat mannen i mitt liv och vi har en dotter, varför inte flytta tillbaka?

Har redan hittat en lägenhet, en 3a med nästan samma hyra, någon hundring billigare i månaden, men lite lite mindre. Ja får se hur det blir, men kan ju alltid hoppas!

Söndag

Idag vakna Nikita först vid 7, lekte till 8, sov till 9, sen somna iaf jag om till 10 då somna Nikita igen så sov vi till 11, mycket bättre än 7 tycker jag :)

Igår åkte vi in till stan och köpte dricka till bröllopet / dopet. Usch det är många som kommer, 53 st blev det, och då har 3 tackat nej. Vi skulle ha ett litet bröllop, med typ 30-35 st. Men har man stor släkt så har man.

Nikita var även tvungen o ha en solhatt. Men vi åkte in lite sent så var bara maxi öppet, hitta en jätte söt men fanns bara 1 storlek, 6-12 månader. Så den är stor men då kan hon ha den hela sommaren iaf. Köpte även blöjor, testade Huggies blöjor denna gången, och det var ju så söta motiv på. Jag älskar ior :) Får bara hoppas att blöjorna är lika bra som söta :)

Nikita sov bara 1 gång på hela dagen igår, hon vakna runt 7 och sov första gången vid 14 på ungefär 1 timme sen sov inte hon förrens 18, då vi åkte in till stan. Var vaken när vi va där och somna igen efter ett tag i bilen. Sen somna hon för natten 20.30.

Tror Nikita börjar bli redo för att äta mat, som hon tittade på mig igår när vi åt. Hon var hungrig samtidigt så fick äta och amma samtidigt, men när jag börja äta kunde inte Nikita äta. Hon låg och titta på mig med stora ögon. Men ett tag till får hon vänta, jag är inte redo att sluta amma, för hon kan neka tutten sen när hon får annan mat och det vill inte jag.

Nu ligger min ögonsten på golvet och ser smått uttråkad ut, ska gå och leka med tjejen jag älskar mest! ♥

Rygg till mage

Idag fick jag sovmorgon, Nikita och pappa gick upp 7.30. Nikita var vaken ett tag innan pappa tog upp henne och lät mig sova till typ 11, tack älskling de va skönt :)

Under tiden jag sover och andré tittar på datorn vänder hon sig från rygg till mage för första gången, förut har hon bara vänt sig från sidan till mage. Hon föröskte göra det igen sen, men hon gav upp. Hon är duktig på att förflytta sig också, och fötterna får hon syn på mer och mer nu, så sött :)


Idag har jag och Nikita tagit oss en liten promenad. Vi gick bort till sjön och doppa fötterna, Nikita låg och sov så skönt i vagnen. Äntligen är sommaren här :) Men idag var jag iaf duktig och smörjde in mig innan vi gick ut. Men skulle inte bli förvånad om jag brände mig iaf.

Ändrade planer

Det blir inte alltid som man tänkt sig, det blev istället grillning utanför andrés mamma bara han jag och Nikita, var mysigt. André drack någon cider och jag drack en flaska alkoholfritt jordgubbsvin, jävla alkoholist :) haha. Det är så mysigt när vi gör nått tillsammans som är bara vi, våran lilla familj. Nikita låg och sov så snällt i vagnen, men hon ville allt att man skulle gå på gräsmattan ett bra tag innan :)



Jag försöker att inte lägga mig i hur andra mammor uppfostrar sina barn, men när det påverkar barnet kan jag inte hålla käften!


Grillning

Ikväll blir det grillning med några goda vänner, mysigt! Jag älskar sommarkvällar :)

4 Månader Kortet


Den blev väl rätt bra, men ett leende?



Nej nu vill inte jag va med på kort mer så nu ålar jag mig härifrån!


Nej mamma jag tänker inte bli bra på ett kort!

Om det här blev det bästa kortet på 40 kort så kan ni förstå att Nikita ville inte bli fotograferad igår, hon log inte på en enda bild! Spela ingen roll vad jag än gjorde för att försöka få henne o le, hon vägra :)


Nikita just nu!



Hon ligger helt inne i tvn så hon märkte inte ens att jag var framme och tog kort, då är det illa :)

Jag märkte igår mär det var så varmt ute att Nikita har bara en kortärmad body i 62, och en i 74. Det är illa! Får köpa kortärmade bodys snart! Vi ska in till stan nästa vecka, så ska flirta lite med min man då :)


Stackars mig!

Godmorgon.

Idag är det synd om mig, är jätte solbränd och fick skoskav av mina fliflop igår så kan inte gå normalt. Och blir väckt av en superglad tjej, men genom att hon river mig på brännan, det gjorde ont! Nej den här sommaren ska jag va duktig och använda solskydd!

Nikita åt bara en gång inatt, och har fortfarande inte ätit frukost. Hon äter mycket mindre än vad hon gjort tidigare, eller hon äter mer åt gången. Ska försöka räkna hur ofta hon äter nu. Sist var det 15 gånger per dygn och då va hon 2-3 månader.

Nu ligger min lilla spratteltjej framför tvn på en filt, hon bajsade ner babygymmet igår. Men det var lika roligt att åla sig på en filt som i babygymmet, om inte ännu roligare :) Tänk o få ha hennes energi på morgonen :)

4 Månader

Idag blev min lilla tjej 4 Månader, blev inte mycket dator för mig idag så månadskortet kommer i morgon. Fick byta kläder på henne 3 gånger för det blev verkligen inte bra, är fortfarande inte helt nöjd för mig dotter har glömt bort att man ska le mot kameran :)

God natt ♥


Underbara sommarväder!

Idag har vi varit ute hela dagen, superskönt! Jag fick sitta en liten stund och sola när Nikita låg i vagnen, men det räckte, har brännt mig jätte mycket nu. Ska använda solskydd nästa gång.

Just nu ligger hon med pappa på golvet, hon är jätte sprallig och flyttar sig hela tiden, min lilla tjej börjar bli stor nu och kan till och med ta sig från en plats till en annan.

Hoppas vädret håller i sig och det blir lika lång sommar som de va vinter :)

Förflytta sig

Nikita börjar lära sig att förflytta sig, förut vred hon bara på sig men nu kan hon flytta hela kroppen. Fort går det också, tittade bort för en kort stund bara och när jag kollar igen ligger hon såhär: (och tittar på tvn)




Såhär låg hon från början. En trött tjej som somnade kort efter bilden är tagen :)


Onsdag

Igårkväll gick det hur lätt som helst att lägga Nikita. Vid 18.30 - 19.00 någongång somnade hon i babygymmet efter bad och pyamas. Jag trodde hon bara skulle sova en liten nap men hon sov närmare 1 timme. Sen fick hon mat i sängen och somna igen. Var väldigt skönt. Men kl. 3 var hon klarvaken, jag vägrar gå upp den tiden på dygnet så la henne i sin säng och hon låg där till morgonen. 9.30 vaknar hon och väcker mig genom att ligga och riva på mig, mindre mysigt sätt att vakna på :)

Hon har också börjat ligga på sidan när hon sover och igårkväll la hon sig på mage med underkroppen och armar och huvudet låg på sidan. Tyckte inte riktigt om att hon låg så, så böka under en filt så hon inte kunde vända sig helt på mage. Hade känts lite bättre om hon sov med napp, men hon använder nästan aldrig nappen längre. Hon har hittat sin tumme istället, när hon blir tuttig om hon inte är hungrig så stoppar hon in tummen. Så sött, men jag hade nog hellre viljat napp. Det blir mycket svårare när hon ska sluta med tummen, nappen kan man ta ifrån henne.

Nu ligger mitt lilla hjärta och sover. Hon somna mitt i maten :) Min lilla nyfödda bebis blir helt plötsligt 4 månader i morgon :/ Fy så fort tiden går, samtidigt som det känns som hon alltid funnits med oss. Men det är mycket roligare nu när hon leker och lär sig nya saker, och samtidigt är hon väldigt mysig. Jag vill ha en till bebis, en till dotter :) (ja jag börjar glömma hur ont det gjorde att föda barn, som jag lovade mig själv att aldrig glömma)

Ringen

Idag kom min ring! Den va fina i verkligheten och jag vill typ aldrig ta av mig den. Den är som gjord för min hand :) Jag vill gifta mig nu så jag kan få använda min ring :)




Priser och vart vi köpt allt kommer efter bröllopet. Har en hel del bra sidor att rekommendera till dom som planerar bröllop :)


God morgon

Igårkväll stängde vi av datorn vid 21 och kolla på svenska hollywoodfruar och tänkte sen gå och lägga mig. André låg i sängen och tjuvkika :) Men då ser andré att jag fått ett sms, ett paket o hämta. Och jag har inte beställt nått så jag sprang ner för att kolla va de va för nått. Från yves rocher, en maskara och en konstig eyeliner och en pensel, som jag inte beställt och dom skulle ha 128:- för de där. Då blev jag förbannad så satte på datorn igen för att skicka ett mejl till dom och fråga om jag kunde skicka tillbaka paketet. Sen va jag så förbannad så gick in och duscha vid 22, då jag egentligen skulle gå och sova. 23 kom jag i säng första gången. Kunde inte sova, blev hungrig efter ett tag så 23.45 gick jag upp och åt och kunde ändå inte somna. Så klockan blev nog närmare 1 innan jag somna. Då ville jag inte upp med Nikita 6.30 i morse. Hon låg och böka så bytte blöjan sen la jag henne i sin säng. Och hon blev knäpptyst till 9 då hon ville ha mat, sen har vi varit vakna sen dess.

Gå stol

Vi fick en gå stol till Nikita under graviditen. Testade sätta henne där i för några veckor sen men de tyckte hon inte om. Så testa idag igen, och nu var det mer intressant. Men hon fick inte sitta så länge med tanke på hennes rygg.


Fötterna räckte in riktigt ner :)



När man leker blir man trött, det resulterar en helt knäpptyst bebis, det förklarade varför :)


Jag älskar dig min vackra unge ♥ 

Trött

Har varit svintrött flera dagar, men ändå varit dum och lagt mig sent. Igår sov jag middag i typ 5 minuter, tog jätte lång tid innan jag somna och när jag väl lyckats somna fick vi besök. Nikita såg väldigt trött ut så la mig i sängen och amma henne och hon somna. Vad skönt tänkte jag och försökte somna, när jag äntligen håller på att somna ringer andré, försöker somna igen, när jag precis håller på att somna igen vaknar Nikita, såklart. Så måste börja lägga mig tidigare på kvällarna, har så jävla svårt för att somna hela tiden.

Mycket somna i detta inlägg :)

Utvecklas

Idag när vi hade sagostund tog Nikita tag i sidan och vände. Vet inte om det var meningen att hon skulle bläddra så men det såg så gulligt ut. Hon vill inte sitta lutad mot mig heller när vi läser utan hon sitter och lutar sig framåt och försöker äta upp boken istället :)


Flytt

Vet inte om jag kanske glömt bort att skriva de, vi har sagt upp våran lägenhet och ska flytta till en 2½ den sista Juli. Vi kör allt på samma gång :)

Idag vakna Nikita vid 8, jag har sovit till och från till kl, 9 då gick vi upp för att byta blöjan sen gick vi tillbaka till sängen för vårat morgonmys. Jag ska nog ta tummen ur .. och fixa till de sista här hemma innan dom kommer och kollar på lägenheten :)

Söndag

Idag vaknade Nikita först vid 7, lekte en liten stund innan hon somna om. Vet inte riktigt när hon vakna nästa gång för hon låg och prata och sprattla en stund innan hon ville upp vid lite innan 11. Men sen sov inte hon förrens 14, sov 30 minuter och var vaken en liten stund sen somna hon igen och sov säkert 1 timme till. Sen tog hon bara en kort nap vid 18.

Såhär lät det när hon skulle sova första gången idag, hon somna aldrig :)



Ikväll har vi varit duktiga, eller mest andré. Det kommer folk i morgon och ska kolla på lägenheten så vi fick ta tag i vårat bombnedslag till hem. André gömde tvätten och plocka bort från bordet och medans han diska tömmde jag 3 lådor med papper och skit. Rensa ut vad vi ska ha kvar och vad som ska slängas. Så nu står en flyttkarton färdigpackad.


Såhär vacker var ungen igår, mamma älskar dig! ♥

Då hon också hittade en strumpa som låg på skötboret


Middag

Idag var Nikitas föräldrar trötta, andré var fyllechaffis inatt (bra betalt och vi behöver pengarna såhär innan bröllopet ) och jag kunde inte sova eftersom andré inte låg i sängen, så låg jag och tänkte att tänk om dom skulle va med om en bilolycka eller nått o dö, så jag kunde inte sova. Så när Nikita ville upp runt 8 i morse fick hon faktiskt leka själv och jag tror hon somna igen sen. Kl. 11.00 lyckades hon få liv i sin mamma och kort därefter fick hon liv i sin pappa.

Idag bjöd Nikitas farmor på middag, halv åtta hos mig :) Vi fick både förrätt och middag, var riktigt gott, men lite starkt :) Nikita var lite trött och gnällig och hon somna precis när jag ätit färdigt. Sen vakna hon när dumma mamma kom på att hon skulle ta på pyamasen så la henne igen när vi kom hem 20.47 och 20.50 var det tyst och hon sov. Skönt att det börjar vända igen, är så jobbigt när hon skriker så :(

Just nu sitter jag med ansiksmask, skönt :) Älskar när man gjort iordning sig med smink och jeans och sen när man tar av sig jeansen och tvättar bort sminket är det så skönt :) Jag älskar mysbyxor, oborstat hår och utan bh :)

Skrik igen

Jag la Nikita 19.50 idag, och hon skrek och skrek till 20.10 var tyst ett litet tag och skrek igen till 20.20 innan hon lyckades somna. Och hon skrek mycket högre än hon brukar, de kändes i huvudet som jag hade ont i innan jag la henne. Usch tycker inte om när hon skriker sådär :(

Idag har vi haft tråk / mys dag. Har typ inte gjort nått, kollat på en film och vid 17 åkte vi ett litet varv, köpte godis för att ha mys ikväll, andré sitter vid talang och jag sitter här och har precis fixat naglarna. Så ser alltid vårat mys ut nu för tiden
:( Vi är helt enkelt för beroende av datorn både han och jag.


Min familj

För 10 minuter sen:




Och efter mat och busmys med pappa:

Jag älskar er ♥


Något nytt varje dag

Tycker det är så roligt att få vara med hur ett barn utvecklas, det är nått nytt varje dag. Nikita tycker ju om att vara med mycket, så la en kudde under babygymmet så hon kom upp lite, då gick de lite lättade att leka också! Jag vill ha en bumbo stol till henne!



Idag har vi tvättat. Och idag var det faktiskt vi, annars brukar de va andré som får ta tvätten, men såklart är det jag som sorterar :) Och säger vad han ska tvätta de i, och vad han får och inte får torktumla. Men nu får han inte torktumla nått för de luktar inte nytvättat då utan allt luktar torktumlare och känns fettigt, nej jag tycker inte om torktumlare! Nikita fick såklart följa med i tvättstugan och för att jag skulle kunna hjälpa till att hänga upp tvätten fick Nikita sitta i bärselen :)




Hon väger nog närmare 7 kg nu skulle jag tro, trodde min rygg skulle gå av efter typ 5 minuter. Tycker det känns som man aldrig går till bvc längre. Vi var där den 19e och ska inte dit igen förrens den 25. Det var mycket bättre när man fick komma varje vecka ju :)

Dagens Nikita

Idag vakna tösen kl.06.05 iaf, även att pappa va hemma. Hon lekte med sig själv en liten stund innan hon tog tutten och somna om. Först låg hon och sög på tummen ett tag också. Hon hittar tummen mer och mer nu. Det är skitsött, men så jobbigt när man ska sluta med de.


Idag har Nikita sina första jeans på sig som hon fick av sin mormor i storlek 68. Dom var ju sötare på, men dom andra byxorna som dom inte säljer längre hade jag hellre viljat ha.


Jag älskar dig! ♥


1 år

För ett år sen idag hände nått magiskt, Nikita blev till. Idag har Nikita funnits i 1 år, 8 månader och 8 dagar (36 veckor + 1 dag) i min mage och 3 månader, 3veckor och 1 dag (16 veckor) utanför min mage det är helt magiskt! Tänk om jag visste då vad jag visste nu, att livet började den 20 Janurari 2010 då Nikita föddes.

Och 12 veckor senare är min mage såhär stor (liten)(v.14+0)


Har ju ingen bild på hur magen såg ut innan jag blev gravid tyvärr.
 

21 veckor senare såg magen ut såhär (v23+0)


28 veckor senare (v30+0)


34 veckor senare (v.36+0)

Vad jag saknar min vackra mage, men vad mycket mysigare det är att ha henne utanför magen! Även att man ibland saknar dom där underbara sparkarna och känslan att veta att det ligger ett litet liv där inne, att där inne slog 2 hjärtslag. Underbart!

God morgon

Jo jag kan faktisk skriva god mogron, Nikita var trött idag. Hon sover fortfarande och jag blev väckt av andré för några minuter sen. Han ringde precis i min dröm. Någon öppna bildörren där Nikita satt och tar ut henne från bilen. Jag går såklart ut och frågar vad hon håller på med, jag fick inget direkt svar. Så jag tog tillbaka Nikita till bilen och misshandla henne, såklart! Skulle jag gjort om det hänt i verkligheten också! Sen var de nått sjukt om att hon kunde inte anmäla mig för jag bloggar, skulle precis få reda på om hon kunde anmäla mig eller inte när André ringde :) Det är lite lustigt hur man kan få till det i drömmar ibland :)

Nikita sover sämre utan sin pappa. Som bäst är när hon får ligga mellan oss. Hon har inte vaknat förrens fram emot 10 när andré varit hemma måndag och tisdag. Men idag vakna hon kl. 06.00 andré går upp 05.35 så det var kort efter han gått upp. Hon var jätte glad och pigg trots hennes täppta näsa, så gick upp och fick ta nässugen. Hon har nu kommit på att om hon vrider hela huvudet neråt kommer jag inte åt hennes näsa, och stark är hon också!

Nu hör jag nått ligga där och röra sig, hon är vaken men ligger och kollar på favoritlakanet och är helt tyst :)

Nikita

Jo jag vet det var ett jävla tjat på mig idag, men jag bara måste göra denna listan också ;)

Född:  20 Januari 2010
Var: BB i Linköping rum 105
Tid: 07.34
Födsel vikt: 3180g
Födsel längd: 47cm
Huvudmått vid födsel: 34cm
Namn:  Nikita
Andranamn: Agnes
Efternamn: Gaines
Ålder: 15 veckor + 6 dagar
Namnbetydelse:  Obesegrad
Nyligen lärt sig: Rulla från mage till rygg och skratta
Dagis: -
Vikt nu: 1 månad sen vägde hon 5870g
Längd nu: 1 månad sen 59cm
Mammagris eller pappagris: Mammagris, helt klart!
Favoritbus: Busa i sängen och göra pruttljud och få pruttljud tillbaka
Favoritmat: mammas mjölk
Favoritleksak: Tygbok från Goboken och nallen som hon fick av sin mormor när hon var nyfödd
Favorit tv-program: ztv
Favoritmusik: -
Sover i: pyjamas
Favorit person förutom mamma & pappa: än så länge bara mamma, andrés moster lyckades få tyst på henne när hon var ledsen så kanske Li då :) 
Barnvagn: Snygg, tror det är en emmaljunga
Försäkring: Dumma mamma har inte fixat de än, men jag har fyllt i papprena! Fy på mig!
Blöjor: Libero, stl 3 pampers nattblöjor
Hur många tänder: 2 påväg, en på varje sida, men dom har fortfarande inte kommit upp än men man ser dom
Storlek i kläder:  62 men kan ha 68 i vissa kläder
Syskon: Inga


Desperate housewives

Har precis kollat på desperate och cougar town samtidigt som jag tvätta Nikitas babygym i hennes badbalja :) Tyckte dagens avsnitt var så himla bra, det bästa jag sett tror jag! Det visar hur viktigt det är att barn får känna sig älskade och ha någon som finns där och bryr sig. Tyckte han gjorde helt rätt som dödade sin mamma på slutet, faktikst!

Nikita var fortfarande trött och gnällig när jag väckte henne så la henne igen 19.25 (väckte henne 19.00) och hon skrek till och från i 5 minuter, med riktigt gallskrik och sen somna hon. Hon vakna precis för mat och somna om lika fort igen.

Kort powernap

Nikita har inte sovit sen lite efter 15, så hon var jätte trött nu. Jag la henne i sängen för 15 minuter sen och hon somnade på 2 sekunder. Ska snart väcka henne igen eftersom hon ska sova för natten om 1 timme. Och sover hon hur länge hon vill nu kommer hon inte vilja somna ikväll, då det är desperate housewives! Ja ni hör ju hur dålig mamma Nikita har, depserate housewives är viktigare! Haha, nej då klart det inte är men Nikita ska ha sina rutiner och regler från början!

Min lilla tjej som nyss låg där på mitt bröst, helt nyfödd, helt livlös och nu kan hon stå upp med knappt någon stöd, hon har väldigt bra balans, hon kan skratta, hon kan rulla från mage till rygg, och hon kan greppa, nu behöver hon inte utvecklas längre! Kan hon få fortsätta vara såhär liten resten av livet!



Första skrattet!

Vid 18.00 idag på Nikitas morfar födelsedag låg jag och Nikita i sängen och busa. Jag killade henne på magen och försökte få henne att skratta genom att säga"kan du skratta lite grann?" med en såndär löjlig röst och visst kunde hon skratta, jag blev överlycklig och sa till andré som satt med hörlurar och kolla på film då skratta hon igen! Det var de vackraste jag hört och såklart kom tårarna! :)

Och igår när vi låg på skötbordet och Nikita fick babymassage la hon sig på sidan och sen snabbt över från mage till rygg. Och på skötbädden är de stöd ivägen så trodde inte hon skulle lyckas rulla över :) Min lilla tjej börjar bli stor! :)

Mor och dotter


Dagens Nikita

Såhär ser min vackra unge ut idag, och mitt under fotograferingen kommer pappa och sätter på dammsugaern precis brevid henne, det gillades inte. Fast hon skrek aldrig utan hon gjorde bara en ledsen min.




Och lite mys med pappa och pappaninen. Tycker kaninen hon fick av sin pappa är så lik andré så den får heta pappanin så länge :)



Såhär mycket..

.. har min älskling saknat mig


Den där datorn, andrés älskarinna ;) (godiset är faktikt mitt som andré hade med sig igår )

En trött och utslagen tjej förut. Hennes mamma har varit jätte elak idag. För att börja vänja henne vid att vara hos andra än mig eller andré frågade jag angelica om hon kunde hålla Nikita även om hon skrek, och de gick hon med på. Så Nikita fick skrika en stund och angelica försökte få tyst på henne, men hon vägra. Då kom hon till pappa och fortsatte skrika, kom till mig, skällde lite på mig sen blev hon tyst. Vi ska försöka göra så någon gång ibland när vi är där uppe och fikar för att vänja Nikita. För dom är inte främlingar för Nikita längre, dom har ju träffat henne mer än både farmor och farfar och mormor och morfar.

Bilder från helgen


Såhär såg den vackra ungen ut på bröllopet och ett rosa pannband med rosett på


Jag och Nikita innan avfärd i lördags



Inatt har jag sovit som en prinsessa, har nog inte sovit så skönt sen Nikita föddes. Nikita sov mycket bättre och vaknade 9.30 - 10.00 någongång och kort efter vakna min älskling som inte mådde så bra efter helgen så han stanna hemma idag, gör inte mig nått som saknat honom så mycket!

Igårkväll när vi la oss kom även stumpen upp i sängen, var så mysigt att ligga där hela familjen igen och allt var som vanligt igen.

Jag älskar min lilla familj

Äntligen!

Äntligen får jag skriva detta inlägg!
Äntligen är min älskling hos mig igen!
Äntligen är allt som vanligt igen, och äntligen somna Nikita i sin säng på 5 minuter.

Det blev lite tårar när älsklingen kom för att hämta mig. Jag sprang ut när jag såg att han kom och kände mig som en liten nykär fjortis eller nått :) Det märktes också på Nikita att hon saknat pappa. Han hade med sig en liten kaningossedjur till Nikita, tyckte de va väldigt gulligt! Jag frågade om han kunde köpa en maskara till mig, då kom han hem med ett paket med 2 maskaror i och en kajal, jag fick även godis. Till sig själv hade han inte köpt någonting.


Nu ska vi krypa ner i sängen, allt är som vanligt igen och jag kommer sova gått inatt mellan dom jag älskar mest! ♥

Dålig sömn

Det märks på Nikita att det inte är som de ska. Vi är någon helt annanstans med människor hon inte är van vid och pappa är inte här. Det påverkar hennes sömn, hon är mer gnällg och jag får inte vara ensam långa stunder. Det tar på krafterna, både hennes och mina.

Jag gick och la mig 23.30 ungefär igår, men det tog lång tid innan jag somna. Nikita låg helt intryckt mot mig och jag låg och lukta henne i pannan, till slut lyckades jag somna så. Hon vaknar 6.30, är pigg, kan inte andas genom näsan som vanligt. SOm tur var hade jag med mig nässugen. Sen skulle hon bajsa lite också, och av någon anledning har hon kommit på att jag tycker inte om att byta blöjan längre, från att jag knäpper upp blöjan, tills jag tar upp henne gallskriker hon. Jag livrädd för att pappa ska vakna stressar ihjäl mig för att få på den där blöjan igen.

Sen somna hon om efter 30 minuters lek och sov till 9.30. Sen dess har hon bara tagit en jätte kort nap. Vi åkte in till stan och kolla lite i affärer, då fick morfar bära, det var rekord på hur länge någon annan än mamma eller pappa fått hålla. Sen somna hon så sött på morfar. Nu precis somnade hon igen, vaggandes i min famn.

Ja när andré kommer hem igen blir det ändringar. Nikita klarar inte ens av att vara ifrån mig en kort stund, jag kan inte gå ch kissa när jag vill. Hon vägrar vara hos någon annan än mig eller andré, och ibland inte ens andré. Så jag ska försöka va ifrån henne kanske 1 timme någon dag i veckan till o börja med så får andré och Nikita tid tillsammans också. För om hon är såhär mammig nu kommer det bara bli värre och värre ju äldre hon blir.

Jag saknar andré så jag håller på att gå sönder. Trodde inte det va möjligt att sakna en människa så mycket ♥

Pust!

Jag är död, ja så gott som iaf. Nikita tog sig en liten nap här på någon timme förut och blev väckt vid 19, eftersom hon brukar sova 19.30 - 20.00 och jag hade ingen lust med att gå upp kl. 5 i morgon direkt. Vid 20 börja Nikita se lite trött ut för en sekund, men det var inget hon våga erkänna inte. Jag börja vagga henne eftersom jag tycker de känns pinsamt om hon ska skrika i 40 min här när jag bjudit in mig själv och min pappa tycker inte om bebisskrik.

Jag vagga, jag amma, jag vagga, jag gunga, jag dansa, jag prata, jag körde henne i vagnen, jag klappa henne i håret. 1½ timme senare kommer pappa och försöker vagga, han kör henne i vagnen, han vaggar. Jag tar över och vaggar. Till slut får hon titta en stund på tvn för jag var så slut i kroppen. Jag hade brytit ihop och jag grät till och med framför Nikita för första gången. Jag kände bara att jag orkar inte, jag är inte hel utan André. Han måste komma hit så jag kan få tillbaka mitt tålamod, för de var borta på några sekunder. 21.40 somna hon vaggandes i min famn, jag gick runt med henne i lägenheten och vagga henne och hon somna. Jag fortsatte gå några varv extra när hon somnat. Och innan jag skulle lägga ner henne stog jag stilla med henne  en stund. Sen äntligen kunde jag pusta ut och kände att jag faktiskt var hungrig som dom frågade flera gånger.

Nej usch för denna kväll, och jag kommer inte få träffa andré förrens om 21½ timmar :(

Hos pappa

Bröllopet var hur fint som helst. Jag börja gråta 2 gånger, först när dom sa ja och sen när dom gick ut, åh det var så vackert! Sen stå och kramas med min man så mycket som möjligt, jag saknade honom redan då, och nu blir jag helt tårögd när jag tänker på honom. Jag känner mig inte hel utan honom!

Igårkväll när vi kramades innan läggdax börja jag gråta, mycket! Men det är väl inte så konstigt när jag är van vid att alltid ha honom vid min sida. Jag älskar min man, och saknar honom mer än mest!

Just nu är jag och Nikita hos min pappa, och hans nya. Hur trevlig och go tjej som helst har han hittat, och hon lagar hur god mat som helst! Nikita var jätte trött när vi skulle äta så inget dög, fick ta en tugga  ställa mig upp vagga henne, sätta mig ner ta en tugga, så höll hon på tills jag nästan ätit upp, då somna hon. Nu ligger hon och sover i sin vagn.

Jag hade med mig kameran, men den kom inte längre än till bilen. Och eftersom det regna så mycket ville varken jag eller andré springa ut och hämta den så det blev inga bilder från bröllopet. Vi va ju så nervösa för att Nikita skulle börja skrika i kyrkan, men hon var hur snäll som helst. Hon gnällde lite när musiken kom igång, men sen var hon rätt tyst. Hon började smågnälla lite när prästen prata så då stoppa jag in tummen i munnen på henne så blev hon tyst :)

Jag saknar min älskade, André Gaines, jag är inte hel utan dig! Och jag vill aldrig någonsin någonsin någonsin förlora dig! ALDRIG!


Massa mys!

Idag har vi nog gått in i alla klädaffärer som fanns där! Vi sprang in och ut i herrbutiker för att hitta byxor till André, klädaffärer för barn för att hitta klänning till Nikita, och alla andra affärer för att hitta klänning till mig. Från början skulle Nikita inte få någon ny klänning utan använda någon hon redan har på bröllopet i morgon. Men sen kom jag inte på någon som skulle passa på ett bröllop. Hittar en urgullig body, som jag bara måste ha, det är de första jag köper :) Sen hitta jag en klänning på lindex för 149, var osäker på om den passade på ett bröllop. Så efter ett tag fick jag syn på en sötare klänning för 89, så vi gick tillbaka till lindex för att lämna tillbaka den, tillbaka till den andra affären för att köpa den andra klänningen. Och då fick jag beslutsångest, ska jag verkligen ha den klänningen? Efter funderat i 10 minuter kom jag fram till att jag ville ha den.

André börjar nu bli väldigt trött, han vill helst gå i en affär och sen ska de va klart. Men till slut hittar jag 2 klänningar, för 500, lite för dyrt. Fortsätter kolla och hitta en ännu finare klänning för 300 så den blev de. Jag fick en 500 av andré att köpa en klänning för och om jag skulle ha nått till Nikita. Jag hade inte riktigt 300 kvar så han sa att får jag pengarna du har så lägger jag ut resten :)

Så det blev en lång dag inne i stan, men mysigt var de! Usch, jag saknar min man. Imorgon ska vi va ifrån varandra från typ 13, till söndag kl 20 eller nått! Jag kommer dö! Vi har inte varit ifrån varandra alls på kanske 400 dagar och nätter. Förutom när han varit och jobbat då. Han ska på bröllopsresa på en kryssning. Jag skulle vilja följa med men jag vill inte va ifrån Nikita så länge. Och på en båt dessutom, tänk om nått skulle hända när vi är där ute? Jag är nu glad över att jag tackade nej, för från början tänkte jag följa med. Jag ska istället va hos pappa, och sova där :) Träffa hans nya för första gången, ska bli spännande.

Jag har packat och packat ikväll. Första gången vi ska va hemifrån över natten med Nikita. Har plockat ner 25 blöjor, haha! Men jag har faktiskt ingen aning om hur många blöjor det går åt med dag, och hellre har jag med mig 10 blöjor för mycket än 1 blöja för lite!

Nikita, min stora flicka. Nu är hon riktigt stor, hon sover knappt på dagarna, sover 2-3 timmar mindre på nätterna och idag har hon fått med sig leksaker i bilen för första gången. Men har inte tagit med nått innan eftersom hon började greppa saker igår, eller i förrgår, nej kommer inte ihåg nu men har de uppskrivet :) Det första hon greppa var ett väck på lakanet :) haha. Hon försökte få in hela boken i munnen, fisunge! Ikväll blev det tidigt för Nikita, försökte lägga henne vid 19, men klockan hann bli 19.10 innan pyamas och nattblöjan va på! Sen skrik 5 minuter sen somna hon. Nu vakna hon för en liten stund sen för mat och hade svårt att somna om igen så hon skrek 5 minuter till men nu sover hon.

Blev ett väldigt långt inlägg jag som bara skulle skriva en rad eller två :)  Får slänga in några bilder från dagen och gårkvällen också!


 Igårkväll hade Nikita sagostund, jag försökte läsa men Nikita snodde boken och försökte äta upp den istället :)




Idag i bilen hade Nikita sagostund igen, lite roligare än o glo på ett grått säte!



Sen blev hon tjurig och trött

Hon fortsatte se tjurig ut när hon vakna också :)


Stor tjej

Ja Nikita börjar visst bli stor nu, och stora tjejer sover inte 13-14 timmar varje natt utan 10-11 timmar. Jag kunde inte somna igår så somna runt 1.30, förstå hur död jag var när Nikita vaknar pigg och vill upp 6.30. Jag försökte få henne somna om till 7.00. Sen la jag henne i sin säng och hon var tyst till 8.00 och då tog min älskade ängel upp henne och lät mig sova till 9.40, jag har verkligen världens bästa!

Idag ska vi åka in till stan och shoppa ;)


Lägg dig inte i!

Ah, jag blir så jävla trött på alla som ska lägga sig i MITT bröllop. Vill du planera och bjuda in alla så gift dig själv då! Jag vill ha dom närmaste, bara dom närmaste, ett litet bröllop, inte folk man inte pratat med på 5 år eller någon som inte ens vet vad jag heter, va fan ska dom komma för? Ska jag bjuda hela min jävla släkt som jag aldrig pratar med bara för att? Det är ju inte precis billigt, och det som är dyrast är maten. Jag får sån jävla lust med att avboka hela jävla skiten och gifta mig borgligt istället, döpa Nikita hemma med en präst endast!

Någon som ska lägga sig i vad jag ska ha på mig också? Tyvärr vi har redan beställt klänningen, en vit brudklänning. Ringen? Nej tyvärr den är också beställd, det blev en i vitt guld med 5 diamatstenar på, dög de?

Lägg dig inte i mitt bröllop, gift dig själv då och bjud hela sverige, eller varför inte skicka inbjudan till hela världen om du tycker det är så jävla roligt!

Det ska börjas i tid

Det är ju inte lätt när man har både en mamma och pappa som är datanördar, snart kommer hon nog och säger att hon också vill ha en dator. En liten mini pc, rosa ;) (Nej jag lovar jag vill inte ha en sån ;)..)


Sen hitta hon mammas hand, och den var mycket roligare att både titta på och smaka på :)


Det hade hon också

Somnat alltså.

Underbar morgon

Idag vakna Nikita vid 8. Vi gick upp och bytte blöjan, kissade ner pyamasen och gick tillbaka till sängen med bara blöja för att mysa, busa och äta. Den ungens morgonhumör kan verkligen få en att bli lycklig oavsett vad som händer, älskar hennes morgonhumör! När vi lekt 1 timme börja Nikita bli trött igen så hon åt frukost och somna, jag gjorde detsamma. 11.40 vaknar jag och möts av ett vackert leende från min dotter.

Nikita fick ett paket av sin mormor idag. Jag kommer inte fråga henne igen om hon kan köpa nått till Nikita iaf. Jag fråga för ett tag sen om hon ville köpa ett par jätte söta byxor till Nikita från hm, mörka jeans med en fjäril på ena benet. Dom jeansen jag fick såg typ motsatta ut, men jaja tack ändå eller nått..


Nikita såg ett väck på lakanet, hon låg och försökte greppa tag i den där, sen stoppa hon in knytnäven i munnen, sötunge. La då fram boken för att se om hon ville greppa den också, men den var roligare att titta på.


Det vackraste som finns ♥


Sen tröttna hon på att ligga på magen, så hjälpte henne jätte lite och då rulla hon runt själv, tog några pauser för att smaka på handen men sen så :)




Sen hamna hon på magen igen, efter våran långa powernap :)


Men denna gången var det roligare att ligga på magen.


Sen kom en stump, älskar bilden! :)


Ska man våga sig fram och lukta?
Nja, han var framme 1 sekund och lukta sen gick han igen.


Ska du gå nu surgubbe?


Och sen hade dom sagostund, mina fina bebisar. Nu ska jag gå och mysa med min underbara dotter, men det ser ut som hon somnat :)


Broccoli

Jag med mina konstiga kvällsvanor kokar just nu broccoli, mums :)

Ikväll, underbart igen! Det blev sent idag, vi åkte hem till Natalie en sväng och spela lite kort och vi va inte hemma igen förrens 21, Nikita höll precis på att  slockna i bilen när vi va framme så la henne direkt i sängen när vi kom innanför dörren, hon slockna på 1 sekund utan gnäll eller nått! Fy så underbart!

Idag har jag varit världens sämsta mamma ever. Har bara kännt att idag orkar jag inte va mamma, vilket känns jätte obehagligt och jag blir typ rädd för mig själv. Jag älskar att va mamma, jag vill inte byta ut mitt liv mot något, men just idag kände jag att de skulle va så skönt att få släppa ansvaret, om så bara för en sekund. Jag har inte fått släppa ansvaret för Nikita ens lite sen hon föddes, jag försöker såå vara världens bästa mamma. Jag ska bli världens bästa mamma och jag kommer bli en sån mamma jag önskar att jag hade. Allt jag ville ha och inte fick ska Nikita få, och allt jag ville ha och fick ska Nikita få. Om man tänker efter är de inte så konstigt att jag känner ibland att jag skulle vilja släppa ansvaret, även om någon annan tar över ansvaret betyder inte de att jag kan släppa de helt, men iaf lite grann. Jag har haft fullt ansvar 24 timmar om dygnet sen hon föddes. Men jag vill inte va ifrån henne. Mycket svammel här tycker jag så bäst jag går och äter min broccoli istället!  

1 månad kvar

Om exakt en månad är jag gift, då heter jag gaines i efternamn, coolt! Och nervöst! Så ska vi på bröllop på lördag, känns rätt skönt att gå på ett bröllop precis innan sitt eget :) Och klänningen jag tänkte ha på deras bröllop har det blivit någon felbeställning. Jag beställde en svart, men nu när jag kolla på beställningen för att se om det stog nått om leverans står det att den där bärröd och tillfälligt slut. Så nu börjar jag få panik över vad jag ska ha på mig på deras bröllop. Men min underbara man sa att vi kanske kunde åka in till stan på fredag och köpa en klänning där istället.

Jag tar nog hellre skrikkvällar än o går upp 6.30, när man är van vid att gå upp 8-10, ibland ännu senare. Nikita var hur pigg som helst 6.30 idag, jag som inte kunde somna igår och somna runt 2 var inte levande vid den tiden. Hon var vaken och höll mig vaken ungefär 1 timme, sen sov hon en kort stund. Då när hon vakna igen testa jag lägga henne i sin säng, där låg hon kanske 1 timme. Vet inte om hon sov, men jag sov iaf. Och nu efter 12 såg hon trött ut så la henne i sin säng men då såg hon klarvaken ut. La henne i babygymmet framför tvn och hon somna på 2 sekunder. Nu vakna hon precis och ville ha nappen så la henne i sin säng och hon somna om direkt, sötunge!


För bra för att vara sant!

Både jag och andré blev riktigt chockade och trodde knappt det var sant. Nikita åt sista gången 19.25 då somna hon också, så när jag skulle flytta över henne till sin säng vakna hon. Jag la ner henne, erbjöd nappen men den ville hon inte ha. Hon sa inte ett ljud och somnade utan nappen! Direkt! Äntligen!!

Igårkväll var också för bra för att vara sant. Nikita var jätte trött så la henne redan 19.10 och hon gnällde bara till lite innan hon fick nappen sen somna hon. Men sen när vi skulle in o duscha typ 20 minuter senare vaknar hon såklart, så hon fick ligga och skrika tills vi duschat färdigt sen fick hon nappen och somnade efter en kort stund. Ska vi äntligen få sköna kvällar, aldrig känna panik inför nattningen. Gud så skönt! Men vi har ju försökt få henne att somna själv sen hon var 1 månad, och jag har inte tagit upp henne trots skriket, däremot har hennes pappa gjort det några gånger, fy skämms :)

Nikita sög tag i sin läpp första gången idag. Tycker det är så roligt med alla första gånger! Och idag när vi hade sagostund fick jag känslan av att hon försökte få tag på boken, för hon strök med handen vid boken och när hon kände nått i handen greppa hon tag i den. Försökte se om hon ville greppa nallen också, men då fick hon tag i min hand som höll nallen och drog min hand mot munnen istället. Har en lat och smart dotter, som sin mor? ;)


Nakenfisen med den där nallen :) ♥



Snuff ligger och sover middag. Min vackra unge ♥


Tisdag

Nikita fick mig på strålande humör igen när hon log mot mig, den där ungen kan få mig lycklig vad som än händer ♥ Att man kan älska någon så obeskrivligt, känns så magiskt!

Idag vacknade min prinsessa kl. 7.00, pigg och blev överlycklig när jag fick upp ögonen. Märkte rätt snabbt att min lilla älskling knappt kunde andas så fram med nässugen och Nikita kunde andas normalt igen. Den där nässugen är nog det bästa jag köpt! Har fått användning för den nästan varje dag sen den kom, dumma Nikitas näsa!

Vid 8.00 ungefär hade vi lekt en timme, då blev Nikita trött igen så vi somna om och sov tills min mobil ringde efter 10 någon gång. Då gick vi upp och jag blev på dåligt humör så Nikita fick leka en stund i babygymmet. Vilket hon gör typ varje morgon iaf :) Sen har vi haft mys i sängen, och sjungt lite. Nikita tyckte de va jätte roligt att höra sin mamma som låter som en gris sjunga, haha!

Jag älskar min vackra dotter, Jag älskar min fina man, och jag älskar min underbara katt ♥


Fy fan

Idag hjälpte inte ens Nikitas underbara morgon humör. När jag går upp kollar jag på mobilen och har fått ett sms av en kompis där de står att den katten jag skrev om avlivas idag, och kattens son. Jag tycker det är så jävla dåligt att avliva ett friskt djur bara för att man inte bryr sig tillräckligt att ens försöka hitta nytt hem till dom. Det är så jävla dåligt och jag skulle fan kunna skjuta dom i huvudet! Så jag bad henne vänta 1 vecka till så ska jag försöka hitta nya hem till dom. Någon som vill ha? Hur fina katter som helst. Den ena är gravid, Lisa. Jätte kelig och fin katt, hade vi inte haft stumpen hade jag gärna tagit henne. Och Teodor, vet jag inte så mycket om men han är väldigt fin iaf. Lisa påminner lite om Stumpen i utseendet, dom har samma färg. Om du vet någon som vill ha en katt i östergötland får du gärna höra av dig till mig. Blir väldigt mycket med 3 katter här, framförallt när det inte funkade med Nitro.

Nikita

Försöker härma pruttljud :) Söta unge!



I slutet kommer André hem från jobbet ;)

 


Bilder på mina bebisar

Jag är såå glad över att Stumpen funkar med Nikita, vet inte vad jag skulle göra om jag varit tvungen att göra mig av med honom också,
världens finaste katt ♥


Nikita klappar stumpen


hm, undra om jag ska smaka lite?


mm, katthår!


Och klappa lite till :)


Nikita kramas med sin mysiga nalle


Idag trodde jag verkligen att Nikita skulle göra nått nytt på utvecklingsfasen,
har känts som det i hela kroppen, men nej.


Va? vad va de jag skulle göra? Ta tag i nallen själv?
Nej jag orkar inte, mycket bättre att få den till sig.


Mys! ♥


Den där söta ungen är min dotter, hon har lev i mig,
och för snart ett år sen blev hon till ♥
Den där vackra saken har bildats i min mage, helt fantastiskt!


Jag älskar dig! ♥


Kramas och gosa med nallen är nästan lika bra som mammamys,
men bara nästan! :)


Nikita kollar på tv, helt inne i tvn också, hon reagera inte på nått :)


Såhär stor är jag på nätterna,
fäktas med armar och sparka med benen kan jag också göra :)


Vet du en sak? Att jag älskar mitt liv ♥


Städning

Konsten att städa med en pigg, mammig och uttråkad bebis, reultatet:



Tjockisungen hade de så bra i bärselen ♥


Måndag

Idag vakna min tjeja med strålande humör kl. 9.00. Då gick vi upp och hade morgon mys, och bus. Nu har hon precis somnat igen.

Tror jag är trött idag, när jag ätit frukost ställde jag in disken i kylskåpet och lät smöret stå på diskbänken, tror jag var trött då faktiskt :) haha.

Fick världens sötaste morgon sms idag från min älskade, finns ingen bättre än honom. Och jag saknar honom redan! Känns så tomt utan honom efter helgen, men känns skönt att få längta efter honom och sakna honom! :)

Nej nu ska jag kolla alla 100 saker på datorn medans hon fortfarande sover :)

Bilder


Häromdan när Nikita inte ville sova, då låg hon och sparkades och vifta med armarna och var jätte glad, tills jag gick därifrån, sen blev hon glad när hon såg mig igen :) Sötunge!
(hon som la snuttisen där, vet inte hur hon lyckades)


Bus med pappa ♥


Stå upp är verkigen det bästa som finns! :)


Pappa fick till och med bada idag.
Och när jag skulle ta över gallskrek hon tills hon kom upp.
Hon som annars älskar att bada!


Sötnosen ikväll

Vackrare unge finns inte, inte i mina ögon! ♥



Det där spat var underbarare än jag kunde föreställa mig! Var helt underbart att bara få slappna av och njuta. Men jag var tvungen o göra mig förtjänt av de först, så vek och hängde in tvätten och diska, då kunde jag koppla av och bara njuta! :)

Minispa

Äntligen! La Nikita 19.45, hon gnällskrek i mindre än 1 minut, 4 minuter senare sov hon! Det känns nästan för bra för att vara sant! :)

Och då har hon ändå sovit hur mycket som helst. Hon vakna sista gången 11.50 och då gick vi upp. ungefär 1-2 timmar senare sov hon igen, ungefär 1½ timme. Sen vid 18 ungefär tog hon en till nap och ändå somna hon så bra ikväll, så underbart!

Idag har jag köpt ansiksmask, så ikväll blir det minispa för min del. Ansiksmask, hårinpackning, fotbad, och för att lyxa till det lite extra, gurkbitar på ögonen och bara njuta av livet! Jag vet ju att jag aldrig kommer bli mer lycklig än så här så njuter medans jag fortfarande är såhär lycklig som jag är. Mitt liv är verkligen perfekt, jag älskar mitt liv! ♥

äntligen lugn kväll

Ja lugn, men inte skrikfri. Men jag la Nikita vid 20.15 idag, hon skrek lite till och från till 20.25 sen sov hon. Känns som en väldigt bra kväll, eftersom hon ibland skriker 40 minuter och till och med längre ibland..

Jag och Nikita va hemma hos Natalie en stund förut, därför vi la henne så sent idag. Hon skulle egentligen fått ett bad i dag men blev lite sent för de så får ta de i morgon istället.

Ikväll blir det mys med min älskling. Godis, film och hålla handen ♥ :)

Sovmorgon

André vakna vid 5 idag och kunde inte somna om, tycker han får skylla sig själv, han drack ju öl och cider igår ;) Fast han blev knappt onykter och på kvällen när vi kom hem kände han knappt av att han druckit, men jag tror ändå de va därför han inte kunde sova.

Så när Nikita vakna 8.30 tog han Nikita utan att jag sa nått så fick jag sova till 10, tack för den sovmorgonen hjärtat!

Vi ska snart börja med mat, tacos! Helt plötsligt älskar jag tacos. Förut ville jag aldrig äta de och nu vill jag äta de varje helg. Mysigast är nog för vi lagar den tillsammans och sitter vid varann när vi äter. Eftersom andré bantar så äter vi aldrig samma mat eller samtidigt längre.


RSS 2.0