Barnvakt

Medans jag klistrar ligger stumpen och leker med Nikita, så sött!



Tar det aldrig slut?

Jag har tappat bort fotona från när Nikita låg i magen och var nyfödd. Jag har letat som en idiot efter dom bilderna men kan inte hitta dom och förstår verkligen inte vart jag gjort av dom. Känns ju tråkigt att behöva framkalla dom igen men dom bilderna från förlossningen är oersättliga.


God morgon

Idag gick vi upp kl. 8.00. Så ingen sovmorgon för mig inte, men ändå nästan samma tid som hon brukar vakna. Inatt har vi sovit med fläkten på, så himla skönt. Nikita var jätte varm om händer och fötter med benen var kalla, så jag låg och höll om henne så hon inte skulle frysa :) Den stängdes av i morse någon gång efter andré åkt till jobbet. En ac på sommaren skulle ju inte sitta fel :)

Igår igen när jag klippte hennes naglar så klippte jag för långt, på andra tummen en sist. Och det kom blod över allt, idag såg jag att hon hade blod på foten och blöjan :( Plutt. För att stoppa blödningen gick vi från pappa vid datorn till slutet av köket och tillbaka igen. Jag vågade knappt klippa hennes naglar och var livrädd för att klippa för långt igen, så nu kommer jag ännu mindre vilja klippa hennes naglar :(

Blivande utekatt?

Min älskade katt vill ju så gärna vara ute på sommaren, han går och skriker och springer fram till dörren så fort man rör sig och blir överlycklig när han får komma ut. Det sköna med Stumpen är att han springer inte iväg utan håller sig i närheten och kommer när man ropar, och han har varit utekatt innan i 5 år. Man det känns tryggare att ha honom inne, han blir inte sjuk lika lätt och risken för att bli påkörd är minimal. Sen tycker jag att han är för gammal för att springa efter småtjejer och slåss med andra hanar. Våran granne har 2 katter som satt ute nu, och det var väldigt intressant när man fick syn på dom :) Han får tuppkam och jätte tjock päls, men då gick vi in när han fick syn på dom. Vill inte riskera att han springer fram dit och gör illa dom.



Nikita somnade sent idag. Hon tar sista napen så sent nu och sen somnar hon senare, tror klockan var mer än 21 innan hon somnade. När hon sovit klart sista napen lite innan 20 åkte vi ut en sväng och satte oss vid en rastplats en stund, supermysigt. Fick inte med mig kameran men tog en familjebild med andrés mobil.

Idag har N verkligen fått vädra rumpisen. Så fort hon ligger utan blöja säger andré "blöja" och jag svarar "naten" som betyder naken. Hon har fått sova naken också det brukar hon inte göra :)


Alltid på magen :)


Så himla vackert♥


Varmt

Idag har det varit riktigt varmt, men försöker att inte klaga! Jag älskar sol och värme, men håller mig helst i skuggan i år :) Jag har alltid varit frusen av mig, men sen jag blev gravid svettas jag hela tiden. Vi gick ut vid 11.30 - 12.00 någon gång och var ute till 16, skönt men varmt.

Jennifer kom hit förut, hon ska ha en bebis om 2 månader, och hon har världens mage :) ser ut som hon ska ha vilken dag som helst :) Men det är ju såå sött, jag fick känna en liten spark också! Super mysigt ju! Jag vill också ha en bebis. Men fy för att vara gravid på sommaren, jag skulle ju dö. Tyckte de va varmt att va gravid på vintern så jag skulle ju dö om jag var gravid på sommarn.

Nikita har också varit varm idag, så hon fick ligga ute på överdraget till vagnen och så knäppte jag upp blöjan för hon var riktigt varm, och när det kom en bil höll jag upp blöjan :) Haha, ville ju inte att någon pedofil skulle åka förbi och tänka på henne när man håller på direkt :)

Just nu ligger hon naken och sover, så skönt det måste vara. Har ett vattentätt lakan som jag lägger under henne ifall hon skulle kissa, skitbra :) Hon har fått sina första värmeutslag idag, pluttis. Tur ändå att hon ändå är 5 månader och inte nyfödd, då tål hon iaf lite mer.

Just nu har vi flugdejt här inne, det är typ 6 flugor här inne som ska hålla på och para sig här inne, men kommer man med flugsmällaren så försvinner dom, tills man sätter sig ner.

Promenad

Tog en proemanad med Emelie förut ikväll, men det var nästan för varmt även att klockan var 18, så skönt med sommar! Vi prata om att ta en promenad imorgon med kanske, så får väl se. Skulle va skönt att ha någon att gå med på kvällarna, det är ju så skönt!

Nikita fick slappt ikväll igen, hon somna inte förrens efter 21, i våran säng, efter ha tuttat ett tag. Hon fick gröt ikväll när hon var hungrig. Annars brukar hon få smaka lite även om hon inte är sådär jätte hungrig. Men hon ville inte ha allt för det, hon ville hellre ha tutten sen. Men lite gröt med mango på fick hon i sig.


Nya sovstilen, alltid på magen. Lilla hjärtat ♥


Spring i benen


Nu jäklar går det undan :) Nyss var hon på papperskorgen också :)


Träna på att gå


Sitta själv

Nu satt hon själv, rak i ryggen i längre än bara en snabbis som hon gjort innan. Men hon satt inte så länge, hon blev så glad när hon fick beröm så hon slängde sig bakåt, men jag hade nära med min hand så hon slog sig inte :) Duktiga tjejen!

Nikita har precis fått smaka hemmagjort potatis och broccoli, det va rätt gott. Till efterrätt katrinplommon, fy så äckligt. Men hon får i sig allt, hon sväljer det fort som attan för att bli av med de :)

Lite städ har det blivit, men skulle också behöva dammsuga. Men just nu känner jag mer för att gå ut och sitta ute faktiskt, tråkigt att få sitta ute själv bara.

Bilder

Midsommarafton


Grillmästaren :)


Snuttis låg och sov i vagnen medans vi åt.

Kameran kom inte fram nått mer under kvällen, den glömdes bort helt enkelt :)



Gårdagens shopping och dagens Nikita


Dagens Nikita med kläder hon fick igår.



Köra med bilen på golvet, hon kommer nog bli som sin mamma som leker med bilar :)


Hemmet


Lite av allt shoppande till hemmet, det står mer i hallen, och så står det fullt i köket, så så hemtrevligt har vi det just nu.


God morgon

Underbar morgon, sitter i vardagsrummet med solen på mig, hör hur fåglarna kvittrar och på golvet ligger min lilla nakenfis och vädrar rumpsen. Livet är verkligen underbart! Öndkar jag haft en balkong eller nått mot solen nu, då hade jag ätit frukost där.

Prinsessan vaknade 8.30 idag igen, så skönt med morgonrutin. Igår gick vi också upp 8.30, men Nikita fick jag väcka vid 9 :)

Idag ska vi ner och handla mat till Nikita, funderar på att köpa potatis och nått mer och göra själv, dom där burkarna är ju dyrare än guld! Sen måste vi handla lite småsaker. Och städning står på schemat idag, usch som det ser ut här. Man kan väl få det liiite mer trevligt även att ens hem ligger i flyttkartonger. sen ikväll blir det promenad med Emelie, mysigt. Jag verkligen älskar sommarkvällar!

Datorpaus

Idag har vi haft en riktig familjedag, och mysigt som bara den har det varit. Jag bestämmde att vi skulle va ifrån datorn hela dagen, både jag och andré.

Igårkväll var vi hos Emelie och Johan och deras son Melvin, super trevligt. Vi skulle bara upp och dricka kaffe för att prata om hur vi skulle göra idag när vi skulle in till stan. Men vi var kvar till kl. 1 inatt och dom bjöd på pizza, var verkligen hur trevligt som helst och tiden bara sprang iväg. Så underbart att få träffa lite annat folk, som är i våran ålder och som har barn, tycker det är hur kul som helst! Jag och Emelie tog en långpromenad på kvällen, hur skönt som helst verkligen.

Idag åkte vi in till stan vid 9.30 och var inte hemma förrens efter 16. Men mysigt har vi haft och mycket shoppnade blev det. Jag fick lite pengar att handla för, och Nikita fick kläder för allt. Sen när jag handlat upp pengarna kom jag på att jag hade ju velat ha en ny bikini, men det får vänta.

Vi hittade ett köksbord, en sänghimmel till Nikitas rum, skitsnygga lyktor 2 st att ha på balkongen, en matta, och ja lite annat smått och gott. Men nu längtar man verkligen tills vi flyttar så man ser vart pengarna tog vägen, just nu ser det bara ut som vi slängt pengar på kartonger eller nått.

Jag har suttit och klistrat in bilder igen, så nu har jag fyllt ett album, har  köpt ett till idag som ska bli fullt inom kort. Det är ju såå mycket roligare att ha bilderna i album.

Nikita har varit superduktig hela dagen, som vanligt. Och ikväll fick hon somna själv i sin säng, hon har ju varit väldigt bortskämd senaste dagarna så det tog tid innan hon somna, och hon vred och vände hela sig och låg på alla möjliga konstiga sätt.

Jag har haft en helt underbar dag med min älskade lilla familj och våra fina nyfunna vänner

Vatten, tack

Nikita fick precis en lite senare lunch, och hon verkligen älskar när hon får dricka vatten ur nappflaskan. Vi försökte ge henne mjölk i den 2 gånger när hon var mindre än 1 månad men hon vägra. Så tänkte se hur hon reagera nu om hon fick min mjölk istället för vatten, hon spotta ut det. Hon ville ha nappflaskan, men spottade ut de hela tiden när min mjölk kom, men vatten går bra. Hoppas min mjölk inte försvinner så vi inte behöver ge ersättning.

Nu har hon lärt sig att knäppa upp blöjan. När jag skulle klä på henne knäppte hon upp blöjan 2 gånger, haha. Sötaunge!

Vi har sprungit omkring och hållt Nikita i händerna, supersött. Igår fick hon även visa farmor och farfar och mormor & co att hon kan gå när man håller henne i händerna :)

Haha, nu ska pappa försöka sätta henne i gåstolen  men går inte så bra, hon springer med benen i luften :) Haha, såg hur sött ut som helst.

Jag vill åka ner till våra kompisar som är i husvagnen idag, så får väl se om min make också har lust med de sen. Han är duktig och tvättar idag :)

God morgon

Trots en sen kväll för lilltjejen vakna hon 8.30, jag som hoppades på sovmorgon när hon inte lyckades somna förrens 22.30. Vi var först hos andrés mamma och grilla och åt världens godaste tårta. Sen ville min bror som var i kisa träffa oss så vi gick bort till mamma och var där till 22 typ.

Nikita var trött vid 20 så försökte få henne att somna i vagnen så gick runt huset typ 100 varv :) Fick sällskap av Tessan, min brors sambo och vi gick och prata om allt, även jobbiga saker, var väldigt skönt faktiskt :)

Igårkväll låg jag och andré och bara kramades i över 1 timme. Det var så himla mysigt, det är inget man gör ofta nu för tiden, vi kramas ju men inte så mycket och länge. Och jag kunde verkligen känna i hela kroppen hur mycket jag älskar honom!

Fick panik imorse när Nikita vaknat. Jag var så trött så jag vände mig om och Nikita ligger och rör sig så börjar hon gallskrika, typ som hon låter när hon får ont. Jag tänkte att nu ramlade hon ner i springan mellan väggen och huvudänden, men det var att hon tryckt ner huvudet i duntäcket och fick ingen luft, det har hänt en annan gång när jag duscha och andré va hemma, jätte läskigt.

Ikväll

Vi kom fram till att vara hos andrés föräldrar och grilla ikväll. Och istället för att köpa en engångsgrill åkte vi in till stan och köpte en elgrill som vi ska ha på balkongen sen. Det blev visst inte bara en elgrill, det blev våtserveter, blöjor, mat till Nikita, mat till ikväll. En matta på rusta, 2 skitsnygga kuddar på rusta som matchar mattan, en sak man hänger på väggen för att få dit tvn. Så ja det blev lite shoppande idag också. Och på söndag blir det shopping igen, wiie :)

Nikita fick smaka morot idag igen, och katrinplommon till efterrätt. Hon åt upp allt, fast hon får fortfarande smakportioner och inte hela portioner. Morot va gott den här gången, men dom där katrinplommonen, såg ut som hon skulle spy, stackars barn. Och ändå gapa hon när jag kom med skeden. Kommer nog sätta igång magen på riktigt snart :)

Nehe, om man skulle gå och fixa sig inför kvällen så man kanske kan se mänsklig ut ikväll :)

Städ

Stackars andré som blir väckt av dammsugaren. Jag tänkte vara snäll och vänta men då hade jag säkert tappat lusten. Jag har dammat, plockat undan Nikitas leksaker över hela golvet och dammsugit. Nej vi har det inte pedantist rent här hemma, om 20 minuter syns det inte ens att jag gjort nått. Det måste vara nått fel på mig för jag får det så stökigt direkt och ändå så städar jag var och varannan dag.

Nikita blev trött, trodde jag. Så gick och la mig i sängen hos pappa och skulle ge henne tutten, men hon bökar runt istället. Fast egentligen är hon jätte trött. Så får väl se om hon somnar eller inte.

Glad Midsommar!

Godmorgon.

Idag fick vi en liten sovmorgon, till kl. 9. Jag vet inte hur länge Nikita hade varit vaken utan jag vakna av att hon drog i min näsa och mina ögonlock :) haha. Och jag var så trött så jag la mig brevid henne på filten och bara tittade på henne. Sen kom Stumpen och Nikita med sina dregelhänder skulle klappa honom. Hon fick också tag i hans öra och börja dra i, stackarn. Så skönt att han är så snäll vid bebisar, jag hade ingen aning. Nikita kommer iaf inte kunna dra honom i svansen sen, men jag hoppas inte hon tar tag i stumpen till svans heller. Han har ont i den när man tar där vid så då blir han arg.

Jag undrar seriöst om jag är gravid igen, eller om det bara är hormoner. Vi kollade på "farsan" igår, en komedifilm och jag börja gråta, jätte mycket. Men det var sorgligt där på slutet ju. Den var faktiskt rätt bra tror jag :) 

Pyssel

André åkte iväg och va fyllechaffis ikväll så jag fortsatte med mitt. Har suttit i flera timmar och klistrat in foton, har klistrat så limmet tog slut och då sorterade jag bilderna. Albumet är fullt och har fortfarande den här högen kvar, undrar hur många album jag kommer få köpa innan korten sitter där dom ska!



Och så kommer det 100 bilder till i början av nästa vecka, sen har jag bilder från magen till Nikita var 2 veckor någonstans i en flyttkartong. Kanske skulle haft dom inklistrade först? Men det går väl bli ett litet hopp någonstans från 5 månader och sen helt plötsligt magen :) haha.


Mys

André är iväg och handlar godis och vi ska se på en film ikväll. Nikita somnade sött efter gröt och tutten i våran säng. Idag skyller jag på att jag tänkte byta sängkläder men kom på att jag var tvungen att tvätta dom först. Hon fick nya sängkläder idag som jag ville anända, och nu orkar jag inte ta på nya :)

Nu kom mitt hjärta så vi hörs senare :)

Torsdag

Idag vakna Nikita kl. 8.00, nu äntligen börjar hon få in mer morgonrutin igen. Innan man ställde om klockan sov hon alltid 20-9, men sen när vi ställde om klockan har hon vaknat allt från 5.30-11 så skönt med lite mer morgonrutiner. Även om jag kanske viljat dra mig till 9 iaf :) haha. Men det är ändå skönt att gå upp tidigt, så man inte sover bort hela dagen.

Sovit jätte dåligt inatt. Stumpen har fått damp! När jag gick och la mig fick han ett dampryck och börja skrika, jätte mycket, jag ropar på honom då får han dampryck och springer ut i hallen och klöser på soffan där klorna, det får han göra. Sen någon gång lite senare inatt fick han damp igen och börja skrika. Och nu innan vi gick upp hade han också damp. Tror han skulle vilja gå ut, och va utekatt på sommaren men jag vågar inte släppa ut honom själv. Tycker vi bor lite för centralt för det.

Jag skickade sms till andré för ett bra tag sen att han skulle ringa mig, han skickade ett morgon sms men har fortfarande inte ringt, bajs på dig! :)

Nu ska jag försöka få min tjej att tömma mina enorma tuttar :)


Framkallning

Det blev visst ännu mera bilder. Men är så rädd för att datorn kommer gå sönder nu eller nått och alla bilder på Nikita och från bröllopet försvinner, jag skulle dö! Så laddar just nu upp fler, men tog bara 100 den här gången istället för 500 :) Har även kollat på vilka bilder jag ska förstora till min fotovägg. Vill ha en bröllopsbid jätte stor typ över sängen eller nått.

Det verkar som vi ska in till stan i morgon igen. André hade ingen lust o åka in med släpkärra och sånt på söndag, så vi åker in imorgon eller på fredag och handlar soffan och köksbordet. Och jag är helt ivrig, det är verkligen som ett barn innan julafton! Och tänk om bordet och stolarna är slutsålda? Jag kommer ju lägga mig ner där och börja gråta eller nått då, haha! Nej så illa hoppas jag inte det blir! Sen är jag ju såå nyfiken på vad det är för färg på stolarna, om dom går lite i grått eller är biega. Det återstår att se.

Jag kom inte så långt i mitt ständade, blev lite plockat här inne och precis när jag skulle börja med disken vakna Nikita för mat, sen när jag gick därifrån vakna hon igen och ville ha tutten så bara gå tillbaka igen, sen orkade jag inte :)

Jag är helt öm i alla fingertoppar förutom lillfingrarna :) haha!

Färdig

så lite putsande blev det allt. Åkte och köpte en sån skrapa och ny fönsterputs. kom på när jag putsat alla fönster en gång att den billigaste fönsterputsen är inte speciellt bra för det syntes ingen skillnad alls. Så nu har jag putsat insidan av fönstrena här inne och emellan fönsterna i köket. Där inne tog jag på mig sexiga gula diskhandskar. Jag hatar spindlar och där är det fullt av dom. Men upptäckte nu att dom flesta var döda, och var dom inte döda blev dom drängta i fönsterputs :)

Vi har varit lite lata med Nikitas läggning sista tiden. Hon har oftast fått tutta sig till sömns i våran säng eller fått ligga i våran säng själv. Men ikväll tänkte jag lägga henne i sin säng även att hon skrek, men då kom andré och förstörde allt när han ville gå och lägga sig samtidigt som henne idag vid 20. Så mina älsklingar ligger i sängen och sover, men det var iaf inget skrik, dom låg istället och busa en stund :)

Jag ska passa på att fortsätta städa, syns inte längre att jag städade idag. Förstår verkligen inte hur det kan bli så stökigt på så kort tid!

Putsa fönster

Det står näst på chemat idag, jag har inte gjort det på över ett år nu. Kanske är dax då? Tänkte låta dom va tills vi flyttar men om man förputsar dom blir det ju inte såå jobbigt när man ska ta det i flyttstädningen. Jag ska ta hela flyttstädningen, och har redan fått betalt med 2 väggord, men det blir nog en till sen i köket, "Family, all because two people fell in love" Tycker den är så fin, och jag kommer älska mitt kök så den får nog sitta där :)

Idag innan klockan var 12 hade vi hunnit med att gå ner och posta paket med barnkläder, skönt att bli av med sånt som jag aldrig kommer använda på ett barn igen. Sen har jag dammsugit vardagsrummet, diskat och gett Nikita mat, sen stumpen och sen mig själv.

Min älskade padda´s ben ser fortfarande hemska ut, men tycker dom bara ser värre och värre ut, så vart dom inte sist. Då märkte man knappt alls på henne att hon tagit sprutor, hon va lite gnällig då som gick över när hon fick panodil. Men hon verkar ändå inte ha ont, inte hela tiden iaf. Min lilla plutt unge!


Bilduppdatering

Följande inlägg har blivit uppdaterad med bilder:

http://charlottegaines.blogg.se/2010/june/mys-ute.html

God morgon



Vi har varit vakna sen 8.30 men har varit sega och myst på golvet en bra stund! :) Nikita hade svårt att få liv i sin mamma idag men riva mamma i ansiktet och dra bort täcket funkar alltid :)

Jag har drömt om mitt köksbord och stolar inatt, jag är förälskad i det! :) haha!

Nikitas lår är fortfarande röda och svullna där hon fick sprutorna, men idag ser dom ännu värre ut, stackars plutt. Men än så länge verkar hon iaf inte ha ont.


Nikita fick smaka gröt igår med mango på, det var gott. Och det tyckte jag också, godaste hon fått äta tyckte vi båda. Och så ska hon såklart hjälpa till när hon äter så det blev kladdigt, hon hade kladd på hela magen och ner till låret, plutt! :)



Nu sitter prinsessan i gåstolen igen, och hon drar sig mot papperskorgarna som står här. Det är nått med dom där papperskorgarna för Kevin gör lika dant när han är här och satt i den gåstolen :)


Mys ute

Vi tog oss ut, med en bebis under ena armen och en katt under andra. Ner för trappan går han inte, men upp går bra :) Bajskatt! ♥

Fick även med mig kameran ner.


Mina bebisar ♥





Sitta själv

Stumpen gick iväg på upptäcksfärd :)




Nu ligger båda i sängen och sover :)


Världens bästa

Jag har verkligen världens bästa man! Nu ringde han och fråga lite om vad det bordet och dom stolarna gick på, och man hörde hur han skrev upp det, vi kommer förmodligen köpa det! Och jag är jätte glad! :) Mitt lilla hjärta är också på bättre humör, hon springer omkring i gåstolen och skrattar, sötoungen! Vi ska också kolla på en soffa på jysk, men vi kommer nog inte montera upp den innan vi flyttar ändå eftersom det tar mer plats då :)

Det där med att vi skulle va ute typ hela dagen gick väl sådär, vi var ute en sväng och handlade burkmat till min bortskämda katt sen gick en omväg hem igen. Tror jag ska ta en filt och ta med min mina bebisar ut och sitta ute, så får stumpen äta lite gräs också, han tror han är en ko :)

Ont

Min lilla bebis har visst inte bara ont i benen, utan tandköttet också. Hon är jätte gnällig och biter ivrigt på allt hon får tag på. Lillplutt. Strök på flytande alvedon och det verkar göra lite nytta iaf. Tycker dom där tänderna bråkat tillräcklligt med henne nu så dom kan faktiskt komma upp nu tycker jag!

*

Nikita fick mig genast på bättre humör bara genom att finnas. Lillpluu tappade en dum leksak i huvudet :(

Hon slapp febern från sprutorna men nu verkar hon ha ont i benen. Hon är jätte gnällig och svullen där hon fick sprutorna, så hon fick en panodil. Idag ska vi va ute i det fina vädret så mycket som möjligt!


Gravid igen?

Ja man kan ju nästan undra, efter att puplicerat förra inlägget började jag stormtjuta, och jag bara satt och tittade på det bordet och dom stolarna och bara grät, jag vill så gärna ha det. På min dator ser stolarna gråa ut, ljusgråa men i beskrivningen står det att det är beige. Så jag börja gråta ännu mer. Jag vill ha en inkomst, en större än 180 :- per dag, som dom drar skatt på. Funderar starkt på att söka sommarjobb, men tanken på att vara ifrån Nikita någon timme bara får mig till panik, hur ska jag klara leva 1 sekund utan henne?

Tävlar

Just nu kan du vara med och tävla om ett smycke från Kiddoz hos Evelina tävlingen håller på till och med 28 Juni.

Supermysigt!

Nikita var visst trött idag, nu somna hon igen, på mitt bröst. Hur mysigt som helst :)


©Första bilden tagen med camen på datorn:) Har bättre bilder på kameran.


Vikt och längd

Glömde ju skriva vad hon väger nu, 1 månad sen vägde hon 6410g och var 62cm, nu väger hon 6670g och är 63,5cm, så hon hamnade ett snäpp neråt på kurvan på vikten :( Men hon sa att det brukar vara så när man börjar med vanlig mat. Hon tyckte de va bra att jag fortfarande kunde amma, och orkade amma. Men jag tycker nog det är jobbigare att ge annan mat, tutten har man ju alltid med sig och är alltid rätt temperatur, och så underbart mysigt! Jag älskar att jag kan amma! :)

Sprutan avklarad

Nikita sov 2½ timme förut, sen väckte jag henne. Så fick hon smaka potatis och majs. Det smakde lustigt och var nog inte så jätte gott men det mesta gick ner iaf.

Sen var det ju dax för den där dumma sprutan, eller sprutorna. Men första skrek hon bara till lite men inte alls som förra gången, vilket var skönt. Då blev hon jätte tuttig så hon fick äta när hon fick den andra sprutan, då skrek hon lite och tog tutten igen, så det var inte alls som förra gången, skönt!

Nu är det bara hoppas att hon slipper sin första feber. Än så länge är hon glad och springer omkring i sin gåstol igen :)


Internetshopping

Idag vakna tösen kl. 8.20, sen var det lek för Nikita och dammsugning för mig. Sen lagom till Nikita blev trött gick vi ut. Jag ska måla om 2 barnmöbler jag hade när jag var liten, så köpte en pensel och slippapper, färgen var lite för dyr så den får vänta.

När vi kom hem satte jag Nikita i gåstolen, och hon sprang tills det tog stopp, börja gnälla, fick köra bort henne igen så hon kunde springa fram en gång till, så höll hon på hur länge som helst. Det var roligt när hon kom framåt men inte när det tog stopp ju. Under tiden slipade jag möblerna.

Hon har varit rätt gnällig idag, men verkar som hon var trött, hon har nu sovit i 2 timmar. Jätte skönt för mig som kollat efter vad jag vill ha från ikea och sånt. Nu har jag hittat gardiner till vardagsrummet, som jag letat efter just dom. Min mamma har lika dana och jag bara skulle ha dom när jag såg dom, och nu har jag hittat dom! :) Sen hittade jag en matta också. Men mattan hittade jag på rusta, fick ju ett presentkort där av bästaste sandra! :) På ikea blr det även ramar till min nya fotovägg som jag ska ha i vardagsrummet sen. Men vad dyrt det är med ramar, jag ska ha 8 ramar i 2 olika storlekar och bara det blir 600 ju, dyrt! Jag som vill ha massa bilder! :)

Beställde foton häromdagen från fuji som kom idag, 489 bilder tror jag det var. 99,9% var på Nikita, fanns 2 på Nitro, min älskling, jag saknar honom fortfarande! Fanns 2 på stumpen, och typ 2 på mig resten var på Nikita. Men vad hon har börjat förändrats i utseendet, hon hade ju massa mörkt långt hår när hon föddes, nu har hon nästan inget hår om man jämför. Och hon är jätte ljushårig nu mot vad hon var innan. Och vilken liten liten plutt hon var, framkallade från hon va ungefär 2 veckor tror jag.

Idag ska vi fy och blä till bvc, och ta den där j'vla äckliga sprutan, jag vill inte! Jag mår fortfarande skitdåligt över förra sprutan, det skriket förföljer mig. Jag vill inte vara med om det 1 gång till, usch. Stackars min lilla bebis :(


Duktiga jag

Jag har såklart varit duktig idag med, men hela dagen har jag stört mig och samlat kraft. Jag är trött på att bo i ett hem som inte känns som ett hem, så lite hemtrevligare vill jag allt ha det. Så har packat om kartonger och ställt in alla i köket, och tagit upp ett bord från källaren så vi iaf har ett bord. Men som soffa står det 2 matstolar, ser ju också fint ut. I hallen har jag också plockat och städat, och köket. Asså jag förstår inte, jag städar varje dag, jag gör nått varje dag men ändå ser det förjävligt ut efter 10 minuter. Det är faktiskt väldigt tröttsamt. Och sen jag blev mamma kryper det i fingrar och hela mig om det är stökigt, jag tål det inte längre. Det är ju jätte bra på ett sätt, men när man är helt slut i kroppen går det ändå inte sluta för jag vill ändå bli färdig. I ungefär 2 timmar i sträck städade jag ikväll, ville dammsuga också men sätta på dammsugaren kl. 23 är kanske inte så populärt hos grannarna kanske :)

Nikita hade svårt för att sova ikväll igen, hon har börjat ta sin andra nap sent på dagen så hon vaknar ungefär vid 19, och vid 20 är det läggdax. Så jag väckte henne vid 18.30 idag, sen fick hon gröt. Men idag kunde inte hennes mamma göra gröt. Det gick inte, gröten innehåller vatten som man häller i ett pulver i, och det blev bara mer och mer gröt för jag hällde i för mycket pulver, sen för mycket vatten sen för mycket pulver och klumpar va de också, så hon åt inte mycket innan hon vände bort huvudet och visade tydligt att hon inte ville ha mer.

Vid 20 tänkte jag få henne att somna igen så fick med mig andré ut på en promenad. Hon somnade när de va 5 minuter kvar hem och vakna så fort vi kom innanför dörren. Sen somnade hon väl 21.30 eller nått tror jag. Hon gnällde, hon lekte och var glad, hon gnällde, hon vred och vände sig om. Först fick hon ligga i sin säng och då vände hon sig på magen och vred hela kroppen så hon fick ut fötterna mellan spjälorna. Så till slut somnade hon iaf i våran säng.

Och nu är klockan alldeles för mycket, men måste kolla några viktiga bloggar först som inte kan vänta tills imorgon :)

God natt♥

5 månader

Min lilla tjej som föddes igår blev visst 5 månader idag :O Det är helt sjukt! Och folk säger att tiden går snbbt, nej den försvinner. Varje dag känns som någon timme och sen är helt plötsligt dagen slut.

Min lilla skrutt kan:
Äta puréer och gröt, och börjar tycka det är lite gott.
när man håller henne i armarna.
Springer i gåstolen, men kan inte riktigt backa än.
Pratar för fullt och säger "ma" och "mu", men oftast är det "ooouhh" som gäller, då spänner hon hela munnen och näsan och ser så himla söt ut, går inte föreställa sig :)
Sitter själv utan stöd, men som ett c.
Förflyttar sig själv på alla möjliga sätt, rulla, kräla fram, åla sig.
Sover ungefär 1 timme på dagen sammanlagt, utdelat på 2 gånger under dagen.
Sover hela nätter oftast 13 timmar med mat 1-2 gånger.
Får mitt hjärta att smälta så fort hon ler mot mig, och hennes skratt får mig till tårar, av lycka.

Tänk om det fanns ord, för hur j'vla mycket en så liten människa betyder, hur mycket jag älskar den där lilla lilla saken som för lite mer än 1 år sen inte ens fanns. Hur kan den gränslösa kärleken verkligen växa sig större och starkare för varje dag? Jag älskar, älskar min dotter, jag är så överdrivet stolt över att just jag fick äran att föda fram det barnet. Jag älskar mitt liv, varje sekund. Även dom dagarna som är lite sämre, jag älskar det iaf. Och jag njuter och lever idag, men tiden bara springer ifrån mig och jag hinner inte med och njuta.

Det bästa vi gjort:

5 månaders kortet :) Finns inte ett enda kort som inte en hand är i munnen på henne :)


Jag har tänkt på det rätt mycket, snacka om att ha sex precis rätt tillfälle i livet, tänk om vi väntat en dag, eller kanske bara 1 timme, då hade förmodligen inte just Nikita funnits ♥

Nikita


Bildchock

Jag har ju blivit jätte dålig på att ladda upp bilder, så då blir det mycket bilder!


Bröllop

Har fått en del frågor om vad vårat bröllop gick på så tänkte skriva ett inlägg om vad det kostade och vart vi köpte saker :)

Min vackra klänning var superbillig och köpt på http://luxury-dresses.com/ alla klänningar kostar 2,350:- med frakten, och man får tiara, halsband, örhängen, handskar, slöja och underkjol till. Man kan även beskriva precis hur man vill ha en klänning så specialsyr dom den för 100:- mer. Det är jätte snabb leverans, 4-5 veckor och man har bra kontakt med försäljaren, som pratar svenska. Det som kändes lite sådär var att man beställde klänningen genom meljen, man kontaktar honom så skickar han en måttabell så man tar rätt mått och omdömenslista och sånt.

Bild lånad:http://luxury-dresses.com/

 
Min ring köte vi också på internet, på http://guldklippet.se/ för 3,395:- i vitt guld med 5 små diamantstenar på. Vi betsällde våra förlovningsringar därifrån, därför vågade vi på att köpa min ring där också. På den sidan kan man också ta det på avbetalning.

Bild lånad: http://guldklippet.se/


Andrés kostym köpte vi på dressman för 1,200:- och det var allt, kostym, skjorta och slips. Skor till honom hade vi redan.

Mina skor köpte vi på http://dinsko.se/ för 317:- med frakten. Jätte sköna och inte så hög klack, eftersom jag och andré typ är lika långa hade jag jätte svårt med skorna, jag ville ju inte bli längre än honom. Och även att dom var lite för små var dom faktiskt riktigt sköna :)

Bild lånad: http://dinsko.se/

Inbjudningarna köpte vi rosa papper och skrev förhand på. Med frimärkena gick det väl på kanske 250:-

Min vackra blombukett, med andrés blomma och blommor på borden gick på 745:-


Vi bjöd på smörgåstårta och bullens till barna, och allt gick väl på ungefär 3,000:-, min mamma och min mormor bakade tårta och andrés farmor bakade kakor och rulltårta och bullar.

Vi lånade församlingshemmet och det kostade ingenting så lokalen var gratis för oss, dekorationen med dukar och sånt gick väl på 200:- tror jag.

Sen köpte jag färdiga lösnaglar, 100:-, brun utan sol först för 170:- och sen för 109:- hårfärg 2 st för ca 200:-, frisör 250:-, mitt hår fixade andrés mamma.

Det blir ungefär 12,300:- och det tycker inte jag är så farligt för ett bröllop. Jag hade allt jag ville ha på mitt  bröllop, jag tittade inte på priset när jag valde klänning eller ringen, jag hade bara tur att jag hittade det billigt.

Nikita hade min dopklänning på sig, så det var också gratis. Lite roligt för det är bara jag och Nikita som döpts i den nu :)

God morgon

Idag tog jag mig sovmorgon, till 11! Det var riktigt skönt, stackars andré som drack igår fick gå upp med gnällungen Nikita kl 7.30 jag var så trött så jag knappt var levande. Nikita är fortfarande vaken och sitter i gåstolen, och nu har hon börjat springa fram i den också, haha så sött! Men kör hon på minsta lilla sitter hon fast, hon har inte lärt sig hur man backar, men hon kan svänga den, åt vänster endast :)

Igår hade vi det super mysigt hos Emelie och Johan och deras söta son Melvin. Det bjöds på god mat och lite sncks till kvällen. Det enda dåliga med kvällen var att jag vart så jäkla trött, och det vart jag tidigt. Så det var lite tråkigt men annars var det jätte mysigt.

Just nu är min stora älsking iväg och handlar frukost, men vet inte riktigt vart han hade tänkt att vi skulle äta den eftersom vi inte har nått bord, varken köksbord eller vardagsrumsbord. Min lilla älskling försöker nog hjälpa mamma att vika tvätt, hon står och pillar på tvättpåsarna och har gjort det ett bra tag nu, men hittar tyvärr inte kameran så kan inte ta kort.

God morgon fågeln

Idag vakna Nikita vid 8.30, men hon har vaknat flera gånger inatt, dumma utvecklingsfas kan den va över snart så hon kan sova och äta normalt igen? Hon har inte ätit frukost än idag heller, får väl se när hon vill ha tutten nästa gång.

Idag när jag stog och bytte blöjan och sög ut Nikitas näsa står stumpen och skriker, verklgien skriker. Jag tänkte att nu är han väl döende, han kommer dö. Så la ner Nikita på golvet och går ut i köket, och det är en fågel där inne. Inte konstigt att han som varit utekatt skriker. Så försöka få ut stumpen, och blir väldigt klöst av honom, hoppas på att fågeln inte flyger ut utan stannar i köket, så stängde jag ut stumpen och öpnnade fönstret helt och ställde mig på andra sidan köket, då bajsar den på mitt golv och sen flyger den ut. Tack för den :)

Vilken tur ändå att det bara va i köket och inte kom till vardagsrummet eller nått, med stumpen springandes efter. Men nu är han tjurig på mig, och går och skriker fortfarande. Stackarn :)

Diskat

Ja det märks ju vem utan oss det är som diskar, när jag varit sjuk 2 dagar blir det världens disk, och jag orkade bara inte ha det så, så ställde mig och diska. Det är ändå inte så fysiskt ansträngande, hade velat dammsuga också men vågar inte riktigt, vill som sagt inte bli sämre tills imorgon.

Nikita somnade 22.15, alldeles för sent egentligen men jag la henne i sängen vid 22, hon skrek inte alls idag utan låg och lekte en stund innan hon somna, skönt.

Vi har det verkligen inte hemtrevligt här längre, idag var vi på tippen och slängde soffan, soffbordet, mattan i vardagsrummet, köksbordet och mattan i köket. Så nu har vi mer plats för flyttkartonger, och såhär ska vi bo i typ 1½ månad till. Men ifall vi hittar en soffa eller köksbord på blocket så har vi ju iaf plats för det nu, det hade vi inte haft annars. Och vi kollar på blocket flera gånger om dagen efter soffa och köksbord.

Nu ska jag krypa ner i sängen med min älskade make, God natt!

1 liter vatten

Jag tvingade precis mig själv att dricka 1 liter vatten, tog ungefär 20 minuter med en liten paus. Förstå att jag är kissnödig nu :) Funderar på att hälla upp en liter till och dricka, måste ju va frisk tills imorgon, för den dagen har jag verkligen längtat efter, så tänker inte låta en liten förkylning förstöra allt ;)

Mumsigt

Puh, Nikita sov inte för natten, hon sov i 3 timmar i sträck sen vakna hon pigg och glad. Det har aldrig hänt innan förutom när hon sovit för natten. Egentligen skulle hon gå och sova då hon vakna, men hon får va vaken tills hon blir trött igen, ingen idé alls att försöka få henne att sova nu. Hon skulle antingen ligga och skrika konstant jag vet inte hur länge, eller ligga och prata och leka med allt hon ser. Då kan hon lika gärna få vara vaken tills hon blir trött istället.

Hon har precis fått äta gröt igen, det tyckte hon va jätte gott idag också, hon gapa till och med efter skeden idag och sa "mmm" och "oooh" flera gånger. Hon har blivit väldigt duktig på att få ner maten, nu gick hälften ut direkt men också hälften ner direkt :) Även att jag tog mindre på skeden så kom ändå hälften ut. Och vatten, hon älskar att få dricka ur nappflaskan, även om hon kanske inte dricker så mycket. Hon biter, slickar på den lite, pillar med händerna och ser bara jätte söt ut. Skönt ändå att hon får i sig vatten, blev lite nervös första gången hon fick vatten och inte alls tyckte om det.


trött

Jag gick och la mig med Nikita förut vid 18 ungefär tror jag, kanske till och med vid 17. Och Nikita sover fortfarande, jag försökte väcka henne för 20 minuter sen så jag la henne på golvet, då vände hon sig på mage och somna om igen, och sover fortfarande. Jag tycker inte om att hon sover på magen men nu ser jag henne iaf, så rör hon sig lite så hon kommer ner mer med huvudet kommer jag dit snabbt :)

Jag känner mig inte sådär förkyld och slut i kroppen som jag gjort innan, det är bara näsan som rinner och svider. Men jag har så svårt för att dricka när jag är sjuk, jag ska egentligen dricka 3 liter eftersom jag ammar, jag har nog inte ens druckit 1 liter idag, och är inte ens törstig. Skönt att jag har mjölk iaf. Men hon matstrejka i morse, hon åt frukost efter 11 och vakna 8.30, det brukar hon inte göra. Och även att jag erbjöd tutten flera gånger ville hon inte ha.

Jag bad min älskade man köpa med sig glass hem, och snäll som han är så gör han det. Det är ju bättre än inget om jag inte kan dricka nått.

Idag fick pappa mata första gången, men jag fick värma och sånt innan. Men det gick bra, hon åt upp nästan allt, så det verkar ju inte va jätte äckligt iaf. Tänkte ju att hon skulle få gröt vid 19 också, men om jag inte kan väcka henne blir det nog lite svårt. Det jobbiga är att hon kommer ju vakna mellan typ 4-6 imorgon och vilja gå upp då, och då kommer jag inte ens va lite mänsklig!

1 år igår

Det glömde jag helt bort, att igår var det ett helt år utan nikotin för min del, jag är så stolt över mig själv att jag klarade det! Så för ett år sen idag hade jag världens abstinens men mådde så illa pga graviditeten så kunde inte snusa, och cigg var jätte äckligt. Vilken tur för livet är så mycket enklare utan nikotin. Jag är STOLT!

God morgon

Här vakna den lilla damen kl. 8.30 och jag med snorig näsa och sprängande huvudvärk, så fick gå upp och ta panodil och nässpray så blev det bättre. Jag ville somna om igen men det ville inte Nikita, hon vägra till och med o äta så mina tuttar håller på att sprängas så fyllda dom är, pumpa? Nej jag orkar inte.

Just nu sitter tjejen i sin gåstol, hon kommer bara närmare och närmare mig. Förut har hon haft svårt att ta sig fram på mattan, men nu så :) Min lilla duttia tjej ♥

En flujävel har hållt på vid mina ben i nästan 1 timme, och när jag äntligen hittar flugsmällaren gömd så försvinner flugan. Hur kan alltid flugorna veta att man hämtat en flugsmällare, det förstår inte jag!

Igår innan läggdax fick Nikita gröt igen, med mycket aprikos och päron mojsp på, och det gillade hon denna gången, hon åt upp hela smakportionen och visade efter maten att hon var törstig, och nu gillar hon vatten också, bara hon får dricka det ur nappflaska :)

True Blood

Äntligen kom första avsnitter av säsong 3 ut, vi har gått och väntat i flera månader på att det ska komma ut. Sist vad jag gravid så det var nog iaf ett halv år sen. Spännande som bara den är det också, så nu ska vi vänta och vänta på nästa avsnitt också.

Det verkar som Nikita än så länge har klarat sig ifrån min förkylning. Hon har fått dåligt med pussar idag men en och annan har hon fått i nacken. Hon somnade i sin säng med bara lite skrik i några minuter. Jag med min sprängande huvudvärk var så snäll att jag stängde in mig i köket med öronproppar, men så länge tror jag inte hon skrek.

Jag mår iaf lite bättre, näsan rinner som bara den men de mesta av huvudvärken och värken i kroppen har iaf försvunnit. Imorgon hoppas jag på att få må bättre iaf. Ska nog med Emelie ner till torget, utan min man! Och lördag ser vi fram emot grillning med Emelie och Johan, ska bli väldigt mysigt! Vi satt hos Emelie igårkväll, från typ 20 - 23 och pratade om typ allt. Var väldigt skönt att få träffa lite annat folk ibland och få prata av sig. Jag hoppas verkligen vi kommer börja umgås mer :)

Ne om man skulle gå och sova, så man kanske är mänsklig i morgon, ifall prinsessan vill vakna kl. 7 i morgon också :) God natt ♥

*

Istället för att sträva efter allt du vill ha, njut av det du har så lovar jag att du kommer bli lyckligare. Bara för att du får en sak till du vill ha betyder inte det att du blir lyckligare, påvägen dit kanske du förlorar nått du hade innan som betyder mer. Om du hela tiden kommer sträva efter saker och ting du vill ha, kommer du aldrig bli lyckig, du kommer aldrig bli nöjd. Njut av det du har idag och var tacksam för allt just du har.


abstinens

Och folk pratar om att man får abstinens när man slutar röka. Det är värre när jag inte får lukta på Nikita och pussa på henne. Hon har bara fått 2 pussar idag, det går inte ens o räkna hur många pussar hon får annars. Jag vill bli frisk nu så jag kan mysa och gosa med min dotter! Hon kommer bli sönderpussad!

Jag gick och la mig och sov några timmar förut, så jag känner mig lite bättre iaf men ändå inte helt frisk. Men jag vill inte äta för mycket värktabletter heller. Framförallt inte när jag ammar.

sjukling

Ja som tur var inte min dotter. Hon vaknade glad och pigg kl. 7.00 men idag gick det inte att få henne o somna om, hon är fortfarande vaken. Jag vakna med rinnande näsa, halsont och sprängande huvudvärk. Så sätta Nikita i bärselen och ner till statoil för att köpa värktabletter och apelsiner för att få i mig c-vitamin men det hade dom inte. Jag vill inte va för nära Nikita idag, vill inte att hon ska bli smittad, så vill inte andas på henne och har bara gett en liten puss i pannan, men jag har abstinens! :)

Min underbara make åkte hem från jobbet så jag kunde få vila så jag blir frisk fortare. Jag blir som ett litet barn när jag blir sjuk och vill bara ligga och tycka synd om mig själv. Men trots att jag är sjuk och vill bara ligga och sova så kände jag ändå när jag bytte blöjan kl. 7 att jag skulle ändå aldrig vilja byta ut mitt liv. Jag står hellre här och byter blöja på mitt barn än och sover utan henne.

andré var helt underbart och köpte med sig frukt hem och vanlijvisp så nu äter jag fruktsallad med vanlijvisp, riktigt gott!


Underbart väder

Idag vakna vi med sovmorgon till lite innan 10. Jag med halsont och Nikita med täppt i näsan så fram med nässugen och suga ut snor och droppa i näsdroppar så gick det lättare och andas igen.

Natalie kom hit vid 10.30 ungefär och efter ett tag gick vi ut en sväng. Jag skulle hämta ut ett paket till mamma och sen möta upp henne vid hennes jobb. Hon sommarjobbar som vaktmästare så hon får välja själv om hon vill vara ute eller inne och jobba, kanske vore nått :) Sen tog vi en fika och jag och Nikita gick hem igen.

När vi precis kommit hem och konkat upp den där vagnen för trappan ringde målaren från nya lägenheten och sa att det var nått med färg som jag skulle dit och titta på, förstog inte riktigt vad det han mena så jag och Nikita drog ner vagnen igen och gick dit. Jag sa till målaren att vi kommer om ungefär 20 minuter, men det tog nästan 40 minuter innan vi kom :) Sen så var det såklart tapeten i köket, som jag inte får ha den jag vill ha. Dom ska ha någon annan tapet där inne som är lättare och torka av så jag skulle få välja nått annat, vilket känns väldigt tråkigt för jag ville verkligen ha den tapeten. Så jag fick med mig ett häfte hem och vilka färger som fanns, jag ville ha en mönstrad tapet men det finns bara släta färger.

Vet inte vad jag ska ha för färg heller. Vi kommer ha ljusgråa skåpsluckor med svarta handtag. Vit gardin med svart gardinstång och svarta krukor. Så jag vet inte riktigt vad jag ska ha för färg på tapeten, tänkte på vitt men det blir nog för vitt med vita gardiner också, och jag helst vill ha ett vitt köksbord.

Jag har precis kollat på unga mödrar, och jag borde verklgien inte titta på det. Blir så irriterad på att alla ska röka. Och jag blev hysterisk när jag såg att hon tog sin unge när hon höll i en cigg. Och röka inne när man har barn, det är bara så fel, jag förstår inte hur man kan utsätta sitt barn för så skadlig rök. Nej det är så fel, framförallt att röka inne när man har barn eller ta barnet när man håller en cigg. Det är bara fel!

Nikita ligger just nu och sover, hon somnade vid tutten så jag la ner henne i sin säng och hon fortsatte sova. Brukar inte lägga henne i sin säng på dagarna heller, eftersom vi oftast ammar i sängen. Men idag så fick hon allt sova i sin säng även på dagen :)

Städning, igen.

Känns som jag inte gör annat nu för tiden än städar och plockar och diskar. Jag gör nått varje dag men ändå ser det ut som ett bomnedslag på kvällen. Jag fortsätter skylla på kartongerna, men tror inte det bara är dom faktiskt :) Nu ikväll har jag vikt in tvätt, hur mycket som helst. Diskat, 2 gånger, plockat undan från alla ställen där det inte ska va saker. Lyckats få min man att gömma flyttkartongerna, han ställde dom i köket istället. Fast inte alla, utan dom som stog mest i vägen. Så nu har vi inte bara flyttkartonger här inne, utan även i köket! Fy vad jag längtar tills vi ska flytta! Men så skönt att bli av med massa skit som man inte behöver!

Nikita sov sämre idag än jag trodde. Tänkte att gröten kanske mättar lite mer så det tar längre tid innan hon vaknar för mat första målet, men så fel jag hade. Hon la sig vid 20, hade fått tutta lite innan, vaknade 22 och var hungrig. Så hon fick såklart mat, och nu vakna hon precis igen och var hungrig. Jag tänkte först när hon vakna att det är nog att hon sover själv i sin säng, men hon åt lika mycket som hon brukar.

Bilderna jag lovade kommer nog i morgon istället, kameran ligger typ 2 meter ifrån mig och jag orkar verkligen inte gå och hämta den just nu ;)

Gröt

Ikväll testade vi gröt också, med aprikos och päron mojs på. Det uppskattades lite mer, men visst gjorde hon en och annan grimas, men hon verkade tycka om det mer. Jag smakade också på det och det var de godaste hon fått smaka på än så länge iaf :)

Nikita har precis somnat, ikväll skrek hon inte lika länge, 10 minuter ungefär. Innan fick hon ett bad och sen massage för att lugna ner sig lite, hon var jätte uppspelt och hade absolut ingen ro i kroppen, sen blev det en liten sagostund och sen sa vi godnatt. Jag har börjat använda öronproppar när hon ska sova, och andré hörlurar på datorn. Det känns ju rätt hemskt, men hon måste ju faktiskt lära sig, och nu har det snart gått 4 månader och hon har fortfarande svårt för att somna. Men ikväll la jag henne iaf i sin säng, ibland är jag lite för snäll och lägger mig brevid henne i våran säng så hon får tutta tills hon somnar.

Nu tjatar min älskade man om att vi ska se på en film, så bäst och göra de då :) Bilder från matningen kommer senare :)

Busunge!

Min mysunge i morse ligger och leker för sig själv på filten och drar med fötterna mot varandra :)

Mamma älskar dig, jag är så tacksam att just jag fick föda fram just dig! ♥


Nikita

Just nu:


Man blir ju trött av att busa och leka med pappa. Jag tog tag i disken och andré och Nikita låg och lekte titt-ut på golvet, och höra hennes skratt när dom två busar är bara så underbart, det är verkligen en obeskrivlig kärlek. Jag gick fram och filma dom också men då var de inte lika roligt att skratta längre :) ♥

Mysigt!

Från ett hemskt inlägg till ett mysigt inlägg :)

Eftersom andré är hemma idag lyckades jag dra med honom ut på byn, jag ville köpa palsternacka och potatis till Nikita, förstår inte hur dom kan ta 8,50:- för så lite mat. Men iaf så lyckades jag få honom att gå ner. Vi har ungefär 100 meter ner och tar ändå alltid bilen, förstå vad vi skulle kunna spara pengar. Sen drog jag med honom och fika också, men han får ingen ro i kroppen av att bara sitta sådär så så fort vi fikat färdigt skulle vi fort därifrån. Och på vägen hem gick vi och höll varandra i handen, mysigt! :)

Nikita fick smaka på palsternackan och potatis, det var nog godare än moroten men inte sådär super gått, 4 små teskedar fick hon iaf i sig. Sen gav jag henne vatten i nappflaska, vi har en som är för 1 månads bebis så det kommer inte så mycket i den, och då sög hon tag och drack, men det var nog inte sådär jätte gott ändå :)

Hon har blivit jätte duktig på att gå, hon gick längre idag än vad hon gjorde igår. Och stora steg tar hon också. Och i gåstolen går det också fort, men inte lika.

Vi (jag) har börjat lite smått med att säga "aj aj" när hon gör nått hon inte får, dom nypas, bita i tutten eller skrika rätt ut. Det går sådär, hon skrattar mest, även att jag låter bestämd och ser bestämd ut, men hur lätt är det när den vackra ungen skattar :)

Dumma Mamma :(

Usch vad hemsk mamma Nikita har. Jag skulle klippa hennes naglar, som växer som ogräs. Och hon har lite svårt för att sitta still nu när man klipper hennes naglar, så jag klippte för långt på tummnageln så det börja blöda, jätte jätte mycket. Det gick inte få stopp på det, men Nikita var lika glad iaf. så vi försökte sätta på plåster, men det åkte av snabbare än det kom på. Försökte 2 gånger men det ville inte. Så spolade med vatten rätt länge, men det slutade inte blöda iaf, jag trodde hon skulle förblöda. Till slut tog jag papper om tummen och gick med henne, eftersom hon då håller händerna högt över huvudet, och då blödde det iaf mindre, men det slutade ändå inte helt. Så då lät jag det vara och då slutade det iaf blöda. Min älskade unge, vad hemsk jag känner mig :(

Mysigt

Jag la mig med Nikita vid 10, jag trodde hon var trött men det tog ett tag innan hon vågade visade, sen somna hon vid tutten. Sen när hon vakna gick andré fram och la henne på filten och lekte med henne, i en hel timme och stumpen var där också. Sen kom hela familjen upp till sömntutan mig inklusive stumpen, men vi låg inte kvar så länge, men mysigt var det.

Ja andré skrämde livet ur mig när han inte var hemma när jag vakna, jag trodde han var på jobbet. Men vid 9 sätter han i nyckeln i dörren och går in, jag trodde seriöst jag skulle skita på mig innan jag ser att det är han. Och blir ändå riktigt förvånad, då har han varit och lämnat in bilen för att byta olja och oljefilter, och eftersom han skulle dit idag hade han tagit ledigt och inte sagt nått till mig, jag har en känsla av att han inte sa nått för då hade jag planerat in att vi skulle göra nått idag, som typ åka till stan igen eller nått  :) det brukar jag göra när han  inte jobbar :)

sol

Godmorgon.

Idag vaknade Nikita vid 8, efter att legat och bråkat med mina tuttar i flera timmar, vet inte riktigt vad det varit för fel men helt plötsligt har hon bara skrikit till och ivrigt letat efter tutten. Och nu sitter jag i solen och tittar på min vackra dotter som leker. Skönt för mina blommor också att få lite sol, dom lever fortfarande, men dom var hängiga i fredags, då jag haft dom 6 dagar, men då var det växtnäring dom ville ha så kanske kan få dom att leva ett tag till :)

Min lilla tjej är inte så liten längre, igår tog jag henne i armarna och hon gick från tvn, till pappa vid sin dator, tillbaka till tvn och till pappa igen, utan att ta pauser. Och ett tag så nästan sprang hon, haha såg jätte sött ut! :) Så fort hon har balans nog kommer hon nog kunna gå, men hon får väl iaf lära sig att sitta rak i ryggen först! :)


gaah

Som ni kanske märkt har jag äntligen lyckats ändra typsnittet, jag har försökt nu i kanske ett halvår, men inte orkat lägga ner någon större energi i det. Nu kom jag på vad det berodde på, en mening på typ 3 ord, jeei. Och när jag då lyckas med de, lyckas jag samtidigt få dit rosa kluttar i mina listor till vänster, vet inte hur jag fick dit dom, och vet inte hur jag ska få bort dom, typiskt. Men jag har hellre en annan typsnitt än få bort dom rosa kluttarna, dom passar lite in, fast jag vill inte ha dom där.

Skönt, ikväll skrek hon inte alls länge innan hon somna, fast hon var väldigt trött. Hon har bara sovit 2 gånger idag, 2 korta napar så sammanlagt idag har hon inte sovit mycket, högst 1 timme. Testade med nappen idag också, har köpt en storlek större. Och när hon börja suga på den spotta hon ut den och såg jätte förvånad ut. Sen låg hon så rätt länge och till slut bet hon på den istället.


effektiv

Ja jäklar vad man hinner saker när skatten sover, hon har sovit en halv timme och jag har dammat, dammsugit och plockat iordning. Det ser så himla stökigt ut här nu med alla flyttkartonger och tvätt i hela lägenheten så lite ordning vill jag nog ha det. Men det syns knappt att jag städat pga dom där dumma flyttkartongerna. Har lust med att gå ner med dom i källaren men känns ändå onödigt att först konka ner dom dit ner och sen om 1 månad flyttar vi ändå. Iofs är det mindre jobbigt att bära dom från källaren till bilen men det är rätt jobbigt att bära ner dom med en unge i bärselen. Jag har nog med problem när jag ska fylla och tömma maskinerna idag :)

Jaha, jag är fortfarande uttråkad och Nikita sover, nu då? Kanske skulle ställa sig och diska också, men får väl se hur det blir med den saken :)


Nikita

Bilder från förrgår:

Från början låg hon mitt på filten, jag kollade bort i inte ens 2 minuter och när jag tittar igen ligger hon inte på filten längre, jo med rumpan :)


Min lilla underbara skitunge♥


Lite senare den dagen ligger hon på andra sidan filten..


.. och pillar på tvbänken, mycket roligare än alla hennes leksaker! :)


Sovmorgon

Jo men visst fick jag sovmorgon, till slut. När andré vaknat och skulle gå till jobbet vaknar jag till och hör att Nikitas näsa, som vanligt, är täppt så fick gå upp och suga ut massa snor igen, känns som jag får göra det varje morgon typ. Men sen 5.40, ville hon inte somna om. Hon låg och pilla lite på mitt ansikte, hon drog av mig täcket, och hon låg och prata, och prata och prata. Efter kanske 30 minuter kommer hon på att hon är hungrig, och väldigt trött så då somnar hon om och vakna 10.10, det var skönt.

Just nu ligger hon och leker med leksaken hon fick igår. Hon fick en billeksak, som hon älskar. Hon låg och lekte med den länge igår och när man trycker på den kommer det ljud. Jag lyckades få fram 2 olika ljud, men hon lyckades med 3, förstår inte hur barn gör med såna saker som låter. Dom lyckas alltid få dom att låta på ett sätt som föräldrarna aldrig kan lista ut hur dom gör det lätet, eller så är det bara Nikita :)

Vi har varit nere i äckliga tvättstugan, det värsta som finns är tvättstugor. Och vi har glömt av tiden 2 gånger så vi har mycket tvätt, det blev 3 maskiner svart! Ja då är det illa, vi fick ju gå upp här i veckan hos kallesson och angelica och akut tvätta en maskin barnkläder och en maskin underkläder, tyckte det var väldigt gulligt av dom! Längtar såå tills vi ska flytta, egen tvättmaskin, så himla underbart! Bara lägga i en maskin när man känner för det istället för  att först boka tid 1 vecka innan och tvätta allt på en dag.



Hon har precis fått den på magen och hon tog den direkt, sen lekte hon med den länge. Om man trycker på den kommer det läten, och det sämsta är att man kan inte stänga av den, men det bästa är att den går på batterier som man inte kan byta sen när dom är slut :)


äntligen

läggning, 20.00
somnade, 21.50


Nikita

Läggning, kl.20.00
klockan , 21.05
Nikita ligger,


Så vi gav upp och lät henne ligga en stund på filten och leka lite till innan hon ska sova igen, hon skulle inte somnat närmaste tiden ändå så kan hon lika gärna få ligga på filten en stund.

Mera shopping!

Dagen börjadde med sovmorgon för min del, först vakna Nikita halv 8, somnade om och när hon vakna nästa gång tog andré henne och jag vakna själv vid 11, så skönt!

Sen blev det stan idag igen, 3 gånger sen vi gifte oss, inte illa :) Vi hade presentkort på ikea så blev rätt mycket shoppat där, både billigt och mycket saker fick man med sig hem. Så hade vi ett presentkort på åhlens också, men när vi gick där inne var precis innan stängning så vi hade inte så mycket tid på oss att gå och titta efter vad vi ville ha, så lite stressigt sådär blev det 2 leksaker till Nikita och andré köpte de mest onödiga som finns, en legogubbe, som han har 2 av sen innan, precis lika dana och en sommarskiva, med typ dansbandslåtar på. Och han trodde seriöst att han skulle få lyssna på den i bilen på vägen hem, om jag säger såhär, marccolio var den bästa låten på hela skivan, ja fatta då hur urkass den var! Och 200 :- för den också, man kan ladda ner låtarna istället och bränna ut på en skiva istället för typ 10 :-.

Vi åkte förbi min pappa och annelie påvägen hem, vi skulle lämna nyckeln. Pappa har ju flyttat och måste snart lämna tillbaka nycklarna så då tog vi vägarna förbi, och Nikita börja gallskrika så fort han såg honom och var jätte gnällig när vi va där, förutom när André tog henne. Inte alltid en mammagris asså :)

Just nu är det läggdax, ja för typ 1 timme sen. Och hon skrek och skrek i kanske 5-10 minuter, sen blev det tyst så jag trodde hon sov, nej hon låg såhär:


Varför sova när man kan rulla runt, och vrida hela kroppen.


Hej mamma, kommer du med kameran igen :)


Nu ligger hon upp och ner i sängen också :)



Mamma, ser jag ens lite trött ut?

Sver hon nu då, jag har skrivit detta inlägg ett bra tag, svaret är nej. Hoppas då på en lång sovmorgon i morgon igen.


Nu ska jag kolla på prinsen och jag 2, så bilder från dagen kommer senare :)

1 vecka som fru

För en vecka sen var vi make och maka, och Nikita döpt. Vi var påväg in i församlingshemmet för att äta smörgåstårta, tänkt att det redan gått en vecka. Ja tiden går fort, och framförallt när man har barn! Om några timmar blir hon väl tonnåring också.


Tänk att det redan gått en vecka, då vi lovade varandra att vara trogna och älska varandra i nöd och lust tills döden skiljer oss åt, så vackert. Och jag älskar dig bara mer och mer för varje dag andré. Det bästa året i mitt liv är helt klart detta, börja året med gravid, få föda det vackraste barnet i världen, vara med om ett giftemål, flytta och få inreda precis som jag vill, och sluta året med 30 års fest för min älskade make. Jag älskar mitt liv, Jag älskar min dotter, jag älskar min make och jag älskar min andra bebis stumpen. Jag är så tacksam över att jag har er! ♥


God morgon

Jaha, nu har jag fått en riktig bebis, och bebisar sover ju inte läge på morgonen. Kl. 06.00 vad Nikita superpigg, det var inte jag. Jag trodde jag skulle dö så trött jag var, efter kanske 1 timme somnade hon om och sov iaf till 8.30, var fortfarande jätte trött men fck gå upp ändå innan andré tog henne. Han har inte fått sova ut ordentligt på över 1 vecka nu så det är väl hans tur då :)

Just nu sitter tösabiten precis brevid i gåstolen, men på mattan går det lite trögare att förflytta sig så hon kommer inte så långt :) Älskade, fina duktiga unge, mamma älskar dig mest!

God natt

Mina 3 älsklingar ligger redan och sover och jag ska gå och göra det samma. Med fortfarande ett rent hem, känns skönt. Har småplockat lite idag också för att det inte så bli så mycket.

Men mina blommor, jag förstår inte vad jag gör för fel. Jag tror jag har gett dom för mycket vatten nu, så nästa gång jag tycker dom ska ha vatten tänker jag vänta en dag till. Mina ena blommor håller redan på att se vissna ut, men dom ska vara jätte svåra att ta hand om, och jag som inte ens kan få en gaderopsblomma att överleva, hur ska det gå?

God natt ♥

Bilder

Igen har jag inte orkat lägga in rätt bild i rätt inlägg så ni får alla på en gång istället! :)


Nikita häromkvällen, jag kan titta på henne hur länge som helst när hon sover ♥


Nikita fick sitta i fotöljen när mamma skulle göra nått som krävde 2 händer :)


Hur viga är dom egentligen? Det kan ju inte va skönt att ligga sådär iaf :)


Stumpen och Nikita, då stumpen fick ett dampryck och hoppa upp i sängen där hon låg. Han hade precis varit framme och luktat på henne, men min kamera ville inte ta kort då.


Igår fick hon sitta här och kolla in i köket när mamma plockade och dona där inne, så hör jag dunk, dunk, dunk, då har hon slängt ner alla leksaker på bara någon sekund, hon är påväg att kasta ner den sista också ja. Skitunge ♥

Mamma lyckades ställa om stolen, det gick att få den pytte lite längre ner så hon nådde precis ner med fötterna, det tog inte ens 1 minut innan hon började sakta men säkert förflytta sig.



Hon är jätte duktig på att förflytta sig, nu när man lägger ner henne på filten ligger hon inte kvar på samma ställe som man lämna henne länge. Tittar man bort 2 sekunder har hon redan förflyttat sig, långt också. Hon vrider och ålar, rullar och hasar sig fram, men visst kan hon förflytta sig. Min duktiga lilla tjej, som sa "mu" idag igen när jag tittade på henne :)

Vi har också tränat på att gå ikväll, hon är jätte duktig och går flera steg. Sen om hon får syn på nått intressant stannar hon, sen tar det ett tag så börjar hon gå igen, hur sött som helst. Skulle inte förvåna mig om hon kommer börja gå sent bara för att vi redan börjat träna henne och jag har varit säker från födseln att hon kommer gå när hon är 9 månader :) Men å andra sidan är det skönt att hon inte kan förflytta sig så mycket och så snabbt, för då måste man verkligen ha ögonen i nacken och titta till henne nästan hela tiden. Men jag skulle ljuga om jag inte sa att jag faktiskt längtar :)

Studenten

Idag har vi först varit hos barnmoskan och tagit ut spiralen, mensen är redan helt helt borta! Men jobbiga är att jag inte får använda p-ring när jag ammar, och mini piller är ingen idé för jag och tabletter, vi kommer inte riktigt överens. Det kan gå 1 månad innan jag kommer ihåg dom nästa gång så får väl köra med 3 kondomer istället :)

Sen skulle vi köpa en blomma till sandra och amanda, får tag på dom 2 sista studentrosorna så fick bli dom. Sen när vi ska åka så bajsar Nikita ner hela sig, och vi har såklart glömt extra kläder. Behöver jag säga att det var andré som packade väskan? Sen fort hem för att hitta nya kläder, det blev ett helt gäng med oss denna gången. Sen blev hon såklart hungrig där också men då satte jag mig i mitten och lutade mig över Nikita så hon fick tutten, det var 50 minuter kvar innan dom skulle springa ut och man vill ju inte komma sent heller. Tar väl 45 minuter - 1 timme in till stan. När vi kommer fram är det några minuter kvar och då leta parkering, till slut hittar vi en och precis när vi kommer fram springer min förra klass ut, men det enda jag ser är alla studentmössor som hoppar upp och ner så ställde mig vid deras traktor istället. Hade planer på att hälsa på dom flesta från klassen men dom lyckades komma upp på släpet utan att jag märkte nått :)

Sen när dom åkt ett tag kom vi och hämtade upp sandra, och då fick jag iaf hälsa på några fler från klassen, känns lite sorligt att man förmodligen aldrig kommer prata med flera av dom. sen åkte vi hem till sandra och fick smörgåstårta, riktigt god var den. Sandra och hennes mamma hade köpt ytterligare 2 saker till Nikita, vi har fått hur mycket som helst till henne dom senaste veckorna, men det gör inget, jag älskar att få saker till Nikita :) Hon fick en ursöt haklapp, som invigdes idag. Jätte lätt att få ren också. Sen fick hon typ som ett piano, med olika läten och djur och sånt på, jätte söt. Men den var läskig än så länge så får nog vänta ett tag innan hon leker med den :)

Just nu sitter jag och äter dom godaste bullarna i världen, andrés farmor, hon vet hur man bakar bullar. Dom är så himla goda och jag älskar dom. Hon bakade bullar och kakor till bröllopet, så bakade hon 5 påsar extra till mig, tyckte de va gulligt. Men jag hade tur och det blev mer bullar över, så nu har vi frysen full :)




Hemmafru

Idag har jag verkligen varit en riktigt hemmafru. För första gången har denna lägenheten blivit helt helt städad i alla rum, förutom vid andrés dator. Resten av lägenheten är ren, förutom på golvet i köket men det blev lite för sent för att dammsuga så får ta det i morgon. Jag har skrubbat toan och städat i köket. Och jag skojar inte när jag säger att man såg varken diskbänk, köksbord eller golvet där inne. För det första stog det fullt med kartonger hela vägen in och bröte och skit på bordet där inne, men nu så glänser det även där. Och det är så skönt att gå och läggas sig när man gjort nått.

Förstå att jag har saknat min dotter idag, jag har städat i flera timmar, men såklart med pauser. Ikväll var det hemskt att lägga henne, hon skrek, skrek verkligen. Det gjorde ont i öron, huvud och ondast i mammahjärtat. Så i med öronproppar och 30 minuter senare sov hon äntligen, min lilla skrutt.

Imorgon blir det upp rätt skapligt för att först ta ut min spiral innan jag förblöder och sen till stan för att titta på när min gamla klass tar studenten, som jag skulle gjort om jag inte hoppat av. Nej jag ska inte försöka bli gravid igen det är inte därför jag ska ta ut min spiral. Jag kommer seriöst förblöda annars, har blött hur mycket som helst nu i 2 veckor, jag brukar ha mens i 4 dagar. Och jag som hört att man inte får mens när man ammar? Jag har inte haft många blödningsfria dagar inte. Intressant o läsa, jag vet :)

Nej nu är jag för mycket övertrött så nu ska jag krypa ner bland dom 2 jag älskar mest, min make och min dotter ♥

Pust..

Sen jag skrev mitt förra inlägg kl. 12.30 har jag fixat och donat hela tiden. Tagit korta pauser för att leka med min lilla dotter och när hon viljat äta. Så nu har vi det fint i vardagsrummet och hallen iaf. Men köket, vill jag inte ens prata om! Började lite smått där inne men sen när mitt stora hjärta kom hem orkade jag inte, så passar istället på att sitta här när min lilla tjej sover sin korta andra nap på kanske 20 minuter :)

Hon älskar att dansa, tog upp henne förut och dansade jätte mycket med henne och hon tyckte de va skitkul och skratta massor, söta unge. Jag dansade iofs ofta med henne när hon var jätte liten, framförallt när hon var gnällig, så hon känner väl igen mammas rörelser :)

Banken

Idag gick vi bort till banken för att byta kort, jag vill ha med mitt nya namn på. Men det har inte registrerats än så där heter jag fortfarande Lundqvist så får visst vänta några dagar. Suck, jag som aldrig kommer ihåg att gå till banken och kommer alltid på det när det är stängt. Men får väl försöka komma ihåg det igen. Någon som vet hur lång tid det brukar ta med efternamnet när man gift sig?

Vi gick också förbi en presentaffär där min gamla lärare jobbar, var lite roligt att träffa henne igen efter flera år och prata lite. Nikita charmade såklart henne också, men kom bara inte för nära.

Jag hade planer på att Nikita skulle sova när vi gick ut, men hon somna när det var 5 min hem, om ens det. Så jag fick väcka henne för att komma upp med vagnen och trodde hon skulle somna om direkt, men nej. Hon har legat och pratat och skrikpratat och rullat och snurrat i sängen, och nu ligger hon och gnäller för att hon är trött så får väl se om hon somnar. Stumpen fick ett dampryck och sprang upp mot sängen fram till Nikita, och sen när han var precis vid henne blev det en tvärnit :) Hon är ju spännande, men fortfarande lite läskig.

Det blev inte så mycket billigare att framkalla bilderna från den där sidan igår. Det tog flera timmar innan dom laddats upp för det första så jag fick låta andrés dator va på inatt. Vid 23.30 hade det kommit 35% så jag orkade inte vänta längre. Sen på lite mer än 1300 bilder blev det 85:- i frakt och 799:- i expeditionsavgift, på 1350 bilder hos fuji blev det 1012:- och dessutom har dom just nu 100 bilder gratis, så kommer nog beställa några därifrån ändå som jag tänkte från början. Det var ju lite synd för hade varit skönt att framkalla alla fina bilder, tänk om datorn skulle gå sönder nu, jag vet inte vart jag skulle ta vägen om alla mina bilder skulle förstöras.

Nu somnade tösabiten och jag ska försöka plocka lite igen. Har fixat i vardagsrummet i 2 dagar nu, det var små små gångar här förut. Sen har vi massa flyttkartongen som står bakom soffan men som börjar komma lite för långt fram nu. Och idag sysn det inte alls att jag plockat nått här hemma, förutom att det är lite mindre dammigt då :)

Framkallning

Såg på Phillipas blogg att Extrafilm just nu har ett erbjudande att man kan få framkalla obegränsat antal bilder för 0:- men frakt och någon avgift tillkommer, så nu passar jag verkligen på. Har mer än 1300 bilder som behöver framkallas, det blir en del. Magen, Nitro, Stumpen kommer i sista hand när vi framkallar bilder och Nikita blir det typ bara på när vi framkallar, så roligt att kunna framkalla allt, och även dom bröllopsfotorna vi har.

Sitter och laddar upp bilderna från andrés dator och sitter och bloggar från mig egen, jag älskar verkligen min egen dator, min rosa lilla fina superdator som jag fått av den bästaste i världen.

Jag har alltid fått höra att ordet "perfekt" finns inte, ingen är perfekt. Det är en lögn, min dotter är Perfekt, min make är Perfekt, min dator är Perfekt, mitt liv är Perfekt, så alla som säger att perfektion inte finns ljuger.

In och ut i affärer

Nikitas gudmor Sandra tar ju studenten på fredag, och resten av min gamla klass, så jag har lyckats övertala min man att vi ska dit och titta när dom springer ut, men jag vill inte komma dit tomhänt när sandra ger oss så mycket. Men jag och presenter, i en liten håla men knappt några affärer så hade man kanske inte så mycket att välja mellan, men jag blev nöjd, hoppas bara att sandra blev det också! :)

Vi köpte ju 4 blommor som vi skulle ha som dekoration på bröllopet, dom vill jag inte att dom ska dö. Jag kan inte ta hand om blommor, inte alls. Dom dör efter en vecka, antingen för att jag glömt bort dom, eller för att dom fått för mycket vatten, så dom här kollar jag till flera gånger om dagen för att se om dom vill ha mer vatten. Så idag köpte jag även växtnäring, dom ska inte få dö denna gången :)

Nikita sitter just nu brevid mig i sin matstol och tittar på när jag skriver, hon ser helt facinerad ut av mina händer, haha :) Och bubblor med munnen gör hon också.

Idag sa hon "Ma" och "Mu", hm tack för den. hon tänker på mig och låter som en kossa :) haha. Men sen ville hon inte säga dom ljuden längre så hon bytte till det vanliga istället. Gullunge ♥

Morot

Idag fick Nikita smaka morot istället. Hon fick smaka broccoli häromdagen igen, men det tyckte hon inte alls om, hon höll på att spy och skrek jätte mycket när jag närmade mig igen med skeden så nej de ville hon inte ha. Då testade jag med morot istället, det är ju lite sötare.

Ja innan maten var hon glad :)


Men det vände snabbt


Hon tyckte inte om morot heller, inte alls. Men hon höll iaf inte på att spy denna gången men det såg ut som det inte var långt ifrån. Ska testa ge henne samma mat några dagar i rad och se om hon kanske vänjer sig vid det till slut :)


Film mys

Jag och min make har precis kollat på it complicated, jag tyckte den va bra men andré tyckte väl inte den va sådär jätte bra :) Men mysigt var de. När vi kollat ett tag så lutade vi oss mot varandra och höll varandra i handen och jag fick det där pirret i magen man fick när man var nykär, åh livet är verkligen underbart! Jag vill dela hela mitt liv med dig, jag vill föralltid stå vid din sida André ♥

Till filmen ville såklart min älskade makes fru har chips och glass, så var bara för min man att åka till affären i sista minut, haha. Så underbar han är! Jag kan inte förstå vad jag gjort för att få någon så underbar, men så lycklig jag är över att jag har dig!

Idag har jag och Nikita tagit oss en liten promenad. Vi var så uttråkade efter att ha suttit inne hela dagen igår. Nikita somnade efter halva promenaden i vagnen och sov sin andra nap där i ungefär 20 minuter. Idag har hon sovit 3 gånger och somnade utan protest, fast i våran säng efter en liten sagostund och kvällsbad.

Jag älskar mitt liv, Jag älskar min familj ♥


Bröllpsbilder

Andrés bror Jim hade lagt upp massa bilder på fb, så jag tjuva dom :)




Från vänster: Min bror Fredrik, min bror Joakim, min pappa, min mamma, jag, andré, andrés mamma, andrés pappa, andrés bror Jim, andrés syster Janine, andrés syster Nicole, andrés bror Kevin.


Nikita


Kollar på zumba och pillar med foten på tvbänken, sötnos.



Skitunge, mamma älskar dig!

Skulle egentligen passa på att städa lite här hemma, nu när Nikita sover, ser inte ut som ett hem här längre, haha. Men jag orkar inte så istället sitter jag här och bara njuter av livet ♥


Första myggbättet

God morgon.

Idag när jag vaknar är ett litet pluttigt knä det första jag ser, då har hon vridit sig och flyttat sig uppåt den lilla skitungen :) Jag vakna lite innan 9, men hur länge Nikita har varit vaken har jag ingen aning om :)

Jag har fått mitt första myggbätt iår, och jag hoppas att Nikita slipper dom! Jag är också så känslig mot myggbätt så jag kliar till det blir ett stort sår och bettet blir väl 2 cm stort. Myggas, dom borde inte få finnas :)

Vi har redan denna morgon hunnit med att klippa Nikitas naglar, jag förstår inte hur dom kan växa så fort som dom gör, som ogräs! :)

Mina bebisar just nu

Eller nyss, precis när jag skulle börja skriva gick stumpen fram och luktade på Nikita sen gick han och la sig i soffan, och under tiden jag skrev vakna Nikita så just nu ligger stumpen och sover i soffan och Nikita och sover i våran säng, men mina bebisar nyss:


Datanörd

Sen jag fick min dator har jag suttit vid den nästan hela tiden, lekt med min dotter och haft ena handen på datorn ungefär. Har till och med ammat och kollat på datorn :)


Men det blir väl så när man har en ny dator och massa saker att kolla och pilla på :)

Just nu:

Min vackra dator med min ännu vackrare unge ♥


Ny header

Har suttit och pillat lite med en ny header, och jag blev nöjd på första försöket, den blev bra både på min lilla dator och på andrés stora dator så den blev jag nöjd med :)

Jag älskar min nya lilla söta datorn, den finaste jag sett i hela mitt liv, tack igen min älskade, älskade make! ♥

Öva på att gå

Igårkväll innan läggdax för Nikita stog jag upp och höll henne i armarna, ni vet så man håller när man ska gå med dom, och hon gick faktiskt, inte många steg men tyckte det såg väldigt gulligt ut :) Min älskade lilla prinsessa, livet är för kort så det gäller verkligen att njuta varje minut och ta vara på livet, det kommer jag göra! ♥

Presenter

God morgon.

Min prinsessa ville vara snäll och ge mig sovmorgon, hon somnade efter 20 igår men sov väldigt dåligt den första timmen. Minsta lilla ljud andré gjorde så grät hon till, vet inte varför. För jag kunde låta hur mycket som helst. Sen valde hon att väcka mamma lite innan 11, hur underbart är inte det? :) När vi sov i bröllopssviten vakna hon 7.30, men det är jag glad över för jag ville inte sova bort dom sista timmarna i det hotellrummet :)


Tack alla fina ni för alla gratulationer :)

Lite av Nikitas presenter från sitt dop. Jag kan tyvärr inte säga vem hon fick allt av, men en del saker tror jag jag vet vem hon fick det av :)


Jätte söt bok om Nikitas första år, som jag tänkt att köpa! :)


Den vet jag att hon fick av sin farbror Jim med familj :) Jätte fin bok och vi har redan läst lite i den.



Super fina skor, och just nu kommer jag inte på vem vi fick dom av, så jag vågar inte chansa :) Men supercoola vad dom!


Hur söta som helst! Storlek 6-12 månader, så dom är stora än :)


Jätte fint halsband och jag tror hon fick det av sin faster Janine, men är inte helt 100.



Det  söta fick hon av min farmor och farfar, hur fint som helst :)



Denna söta fick hon av Amanda :) (min fatograf ;)..)



Denna jätte söta kofta fick hon av sin gudmor Sandra! :)



Den här jobbiga leksaken som låter länge och som inte går att stänga av fick hon såklart av andrés kompis Veronica och hennes fru Martina :)


Och den bästa leksaken enligt mig fick hon av sandra, hur fin som helst och jag förstår inte hur hon hade råd ned allt, vi fick även ett presentkort från rusta av henne! Du är guld värd fina fina sandra! ♥

Hon fick också stolen med bord och dyna av sin morbror Fredrik och hans flickvän tessan som jag skrev i förra inlägget, och så fick hon tråkigt nog 3, eller från början 4 av "Min första lock" och "min första tand" i jätte fina askar, en av dom tog tillbaka sin för att byta den, och det var ju lite tråkigt att vi fick den 4 gånger, så en av dom har vi inte öppnat så vi ska nog va lite otrevliga och fråga snällt om dom vill byta den :)

Smidigt och sitta precis brevid Nikita och sitta vid datorn, jag älskar min nya dator som jag fick av mannen jag älskar mest, min MAKE! ♥

Nygift!

Ja nu sitter jag här, nygift, småbarnsmamma vid en ny rosa mini pc och bara njuter. Livet blir inte bättre än såhär.


Så vackra vi var, helt nykära på nytt!

Bröllopet var helt underbart. Hade jag haft alla pengar i världen hade jag inte viljat gjort nått annorlunda, allt var så perfekt! Och det var så många som var så hjälpsamma!

Vi börjar dagen efter 5 timmars skön sömn kl. 6.15. Klär på oss lite snabbt och åker till andrés mamma som börjar med mitt hår. Sen kom sandra vid 8 och hon fick bli min personliga assistent, vet inte hur jag hade klarat det utan henne! Hon hjälpte till med Nikita hela dagen, och min lilla mammiga tjej var så super duktig!

Sandra fick ha henne under hela tiden vi var hos Kim när jag fixades iordning. Det gick faktiskt jätte bra, över förväntan! Hon fick sova vid 9.30 ungefär, då vaggade sandra henne i vagnen. Efter 15 minuter blev hon väckt igen. Jag hade planer på att hon skulle somna lagom till kyrkan.

Jag blir klar med hår och smink till 10 och jag och sandra går bort till kyrkan. Jag såg nog väldligt rolig ut som gick jätte fixat med rosa mjukisar dit :) haha.

Jag får på mig klänningen och trötta Nikita får på sig sin klänning. Sen 15 minuter eller nått innan bröllopet tar sandra Nikita i vagnen och går med henne så hon somnar.

Jag får syn på min vackra jätte snygga man, finaste jag sett! Mina blommor var också helt underbara, jag började gråta en skvätt när jag fick se dom, helt perfekta! Enda gången jag grät faktiskt :)



När vi står där precis innan vi ska gå in, jag var så nervös så jag trodde jag skulle svimma, jag sa till prästen att det var det var värre än att föda barn :)

När kyrkklockorna börjar blir jag ännu mer nervös, hur jag nu kunde vara det. Sen när vi går in, släpper det. Jag kände mig just då väldigt lugn, tills vi kommer lite närmare allt folk som tittar på oss! Då blev jag nervös. Jag stog där framme och skaka av nervositet och både jag och andré hade världens handsvätt där framme.

Men precis innan vi ska prata, då kan man snacka om att vara nervös, jag var helt säker på att jag skulle svimma, hjärtat slog i 300, minst!

Nikita var hur duktig som helst, hon sov hela tiden under vigseln och reagera varken på musiken eller klockorna, skönt att man vant henne att sova med ljud!

När vigseln är slut kommer sandra upp med en nyvaken Nikita. Så fort vi sätter oss ner försvinner all nervositet och jag vet att jag tänkte "nu är jag gift, jag heter inte längre Lundqvist, jag heter Gaines"

Nikita var så duktig i kyrkan och hon skrek bara lite när hon fick vatten över huvudet, men prästen fick till och med gå runt och visa henne utan att hon skrek! Det var en helt annan bebis!

Vi går ut från kyrkan och går runt för att komma ut en gång till så att alla kunde kasta ris på oss. Alla kom fram och kramades, fotograferade och Nikita fick komma tillbaka till mig. Det var så vackert allting, jag svävade på rosa moln hela dagen igår! Allt var så perfekt!

Jag vill verkligen tacka alla som var där och förgyllde våran dag, utan er hade det inte blivit så perfekt!


Vi sätter oss ner för att äta och tiden bara rann iväg. Jag har inte så mycket bilder än, dom kommer. Blev inte så mycket taget med min kamera, men Amanda var helt underbar och tog med sig en superbra kamera och fótografera oss. Det blir även en hel bild med hela min familj och andrés familj på ett kort, jätte kul tycker jag :)

Bilder som är tagna med min kamera:
Såhär såg det ut innan alla gästerna kom:





Nikita var klädd såhär efter dopet, hon fick snabbt bli av med den stora klänningen så fick ingen bild på henne med min kamera med hennes klänning


På kvällen kommer vi på att vi ska nog boka ett hotell ändå, vi gifter oss bara 1 gång och det hade inte blivit samma sak om vi hade åkt hem igårkväll istället. Vi fick bröllopssvitenn för 1800, den skulle egentligen kosta 2500, men alla junoirsviter var uthyrda så vi fick den för samma pris.
Underbara badrumm!

Med dusch, bastu och det stora badkaret (har ingen aning om hur det andra namnet stavas :)..)

Ett vardagsrum



Sängen, var helt underbart skön att sova i!

Från vårat sovrumsfönster



Nikita fick sova i sin vagn, tills vi gick och la oss då fick hon ligga i mitten.



Vårat andra badrum, det fanns alltså ett litet också :)

Vi på resturang. det mest underbara är ju att vi aldrig förut sovit på hotell tillsammans eller vart ute på riktiga resturanger, vi kör på pizzeria och mcdonalds annars :) Så det blev väldigt speciellt!


André tänker här: "Å nej vad har jag gett mig in på?"


"Jaja, jag får väl ge henne en puss då"


"Oj du såg väl inte vad jag tänkte där va?"



Jag tänkte: "Vadå vad menad du? Tror du han ångrar sig redan?"


Vi får mupp-pussas så vi pratar om något annat istället!


-" Men älskling du pussar fel, såhär ska du göra".



- "Men nej vänta inte så"


André tänker: "Du är ju verkligen dum i huvudet, jag får väl pussas hur jag vill"

"Och det tänker jag också"


Jag tänker "Okej, det kanske blir en bra pussbild iaf"


Här sitter hon, den vackraste mamman i världen, förutom min dotter har jag aldrig sett nått så vackert som jag var igår, och det ser så vackert ut när jag sitter och ammar finaste barnet i världen, med världens finaste klänning och ser så vacker ut ♥



Jag och min vackra dotter när jag hoppat ur min fina underbara klänning, men jag hade den iaf på mig i 12 timmar. Svårt när jag skulle kissa så sandra och amanda följde med så jag fick ta av mig den när jag skulle kissa :)



Dessa 2 vackra vaknade jag brevid, på ett underbart hotellrum i morse, livet blir inte bättre än såhär ♥


Kl. 10.00 kom frukosten serverad till rummet, lyxigt!



Medans Nikita sover står pappa andré som bodyguard



Där ligger hon, som en prinsessa ♥


Min vacka bukett idag, med våra ringar i. Kom på idag att jag ville ha en bild på våra ringar i min bukett :)


Nikita fick en stol från morbror Fredrik och hans flickvän Tessan, hon älskade den :)


Och här är den, den jag sitter framför. Min rosa mini pc, finaste datorn i världen! :)


Sista kvällen som ogift!

Väldigt stressig dag och fortfarande inte klara men en liten uppdatering från oss så ni vet att vi lever.

Fullt upp precis hela dagen, vi ställde klockan på 10, men vaknade lite innan dess. Vid 11.00 vad det klippning för mig, första gången jag var ifrån Nikita, dom var borta i ungefär 30 minuter :)

Sen till församlingshemmet och göra iordning där, och att det skulle ta sån tid och va så jobbigt hade vi aldrig kunnat föreställa oss. Klockan 19 var vi klara där, pust! Sen åka och hälsa på andrés farmor och farfar som tagit in på motel för att hämta kakor och bullar osv.

Sen till mamma för att stryka kläder. Och nu kom vi nyligen hem, andré har tagit sig ork och ställt sig och diskat och Nikita är fortfarande vaken, hon vägrar att sova. Hon har sovit 2 gånger under dagen så hon är något övertrött, läggdax för henne är senast 20, ibland 20.30. Sen upp tidigt i morgon för att åka till andrés mamma och göras iorning. Som tur är kommer sandra tidigare, gulligt av henne! Det uppskattas verkligen!

Så vi har fullt upp, jag har blivit tunn hårig, vithårig och neger. Blir nog ingen uppdatering imorgon, men lovar att komma med bilder så fort vi kan :)

Om jag är nervös? Nej faktiskt inte ett dugg längre, varken jag eller andré har haft tid att vara nervösa så idag har det inte varit nått, förutom stress :)

Första maten

Idag kunde jag inte hålla mig längre, vi köpte tallrik och mugg och sånt på ikea, jätte sött. Och Nikita är så nyfiken på mat, det märks när vi äter. Så hon fick smaka på broccoli idag. Taskig mamma som jag är, men nyttigt för den lilla damen är det! :)

Så vad tyckte hon då? Ingen större reaktion tycker jag inte :)


Första skeden





Så till maten fick hon smaka vatten också, men det tyckte hon inte om, det spottade hon ut på en gång. Men all brocooli gick ner, duktiga tjejen! :)

Men måste jag nu ge henne en tesked broccoli varje dag eller kan det gå några dagar emellan?


Shopping

Idag blev det tidigt in till stan, igen. Ville absolut ha brun utan sol, men det var mycket mer som fick följa med hem. Nikita skulle ju ha nått på sig efter dopet, men hon vet hur man får sin pappa att betala. Eller ja det kan varit hennes mamma också det vet man aldrig :)


3 body för 2 på lindex och 3 för 2 på kappahl så vi fick 2 plagg på köpet :) Köpte hennes första body i 80, ska hon verkligen bli så stor? :(

Nu har vi försäkrat hemmet och Nikita, var på tiden kanske :) Det var en trevlig man som var här från trygg hansa och prata om försäkringar, vi hade bara försäkring på bilen innan så lite mer försäkringar ifall det händer nått.

Nu ska vi snart äta pizza, mums! :)

Lekparken

Idag tog vi oss ut i det underbara vädret. Jag ville se hur Nikita reagera i en gunga, hon tyckte mest det var läskigt och inte alls kul. Men i den stora gungan som även jag fick plats i var jätte rolig, då skrattade hon också :) ♥

Mötte upp Natalie, Robert och Kevin på vägen. Där dom bor är den bästa lekplatsen, dit vi kommer flytta sen. Och lilla (stora) Kevin somna på pappa när han gunga med honom, så han fick ligga i våran vagn, lite stor för den så fötterna stack utanför, gulligt :)

Nu sitter min vackra tjej här brevid mig i gåstolen och pratar, mysunge!
Lite bilder från dagen:


Min lilla knubb, läskigt och gunga själv ju!


Bättre o ligga på en filt i skuggan och leka :)


På vägen hem blev tösen trött, så hittade hon tummen också :) ♥


Min lilla vackra unge, jag är så glad att jag har dig ♥


Mys

God morgon.

Idag vakna vi först med pappa som tog sovmorgon till kl. 7. Men vi ångrade oss och somnade om igen till 8.45 då målaren från våran nya lägenhet ringde för att se hur jag ville ha det :) Hoppas det blir rätt nu, lite jobbigt när man ska förklara på telefon sådär.

Nikita ligger och kollar på tvn, mysunge. Är så glad över att hon är så lätt på morgonen, då hennes mamma inte riktigt fungerar. Jag måste va vaken en stund innan mina 2 hjärnceller börjar jobba :)


Såhär överdrivet mysigt hade vi det igår, jag ville att hon aldrig skulle vakna utan bara ligga sådär jätte länge, men jag fick iaf njuta i ungefär 30 minuter :)


Min vackra lilla padda!
(Jo jag vet paddor är fula och äckliga, men gillar namnet padda ;)..)


Min bebisplutt sitter som en liten apunge ♥




Dom där små fotarna är roliga att pilla och dra i :)


Super bebis!

Jag låg ner i sängen och Nikita stog upp på min mage så flyttar hon ena benet fram och så flyttar hon nästa framför de benet så gick hon upp till min hals och tyckte de va skitkul, men bara att gå på min mage inte i sängen :) (jag håller såklart i henne) Jag är superstolt över min superbebis! :)

Vänskap

Det känns mycket bättre nu, vi har kunnat prata igenom allt. Så dom kommer på bröllopet, vilket känns väldigt bra. För vi lär bli lika bra vänner snart igen, vi brukar ha våra rejäla bråk och va sura på varandra ett tag sen blir allt mycket bättre igen, verkar som det blir så den här gången också. Jag skulle inte vilja sitta och visa bilder från bröllopet till min bästa vän som inte kom för vi va osams!

Och jag har släppt alla dom där dumma tankarna om henne, hon gör så gott hon kan och hon är faktiskt en bättre mamma än vad jag får henne att se ut som! Jag har väl alltid tyckt att det är fel att röka när man är gravid och ammar, men sen jag blev gravid har det varit ännu värre. Det är rätt jobbigt, det kanske inte är rättvist mot barnet att röka, men jag överdrev.

Skönt det känns att slippa sitta och tänka dom dumma tankarna om sin bästa vän, som är precis lika bra mamma som jag är ♥

Nikita talar ut



När jag spelade upp den på datorn med Nikita i knät börja hon härma sig själv, så gulligt :)
Hon har blivit blyg för kameran så jag får typ gömma mig annars ligger hon tyst och stilla :)


Strumpor

Jag förstår ingenting. Jag har hade suttit vid datorn i kanske 2 minuter och ska gå och hämta dricka, när jag satte mig vid datorn hade hon båda strumporna på sig, nu:


Hur lyckades hon på så kort tid få strumpan dit bort? Jag förstår ingenting! :)


Promenad

Jag vet inte riktigt när jag ska lära mig att lägga in rätt bilder i rätt inlägg, men här är några bilder från igår:


Mina små nördar tittar på tvn, och totalignorerar mig :)


Nikita sitter själv, som en ostbåge. Men hon har väldigt bra balans och det tar låång tid innan hon tappar balansen framåt eller åt sidorna. På bilderna har hon suttit kanske 1 minut, duktiga tjejen! :)



Jag och Nikita tog oss en promenad för att köpa BUS, och lilla skithåla som man bor i finns det inte, inget alls! Jag har sprungit i 3 affärer, skulle kolla på apoteket också men tvivlar starkt på att dom har sånt där. Så jag får väl smälta ihop med klänningen iaf då. Förstår ni nu varför jag vill flytta? Det finns inget här!

Vi fortsatte gå en sväng i skogen. Jag hatar och älskar skogen. Jag hatar skogen för att den är läskig, och finns massa äckliga kryp, men det är mysigt att gå i skogen. Så en liten bit in i skogen på en grusväg gick vi. Och jag hittade några fina blommor, så för första gången i mitt liv har jag plockat blommor till mig själv, när jag var liten fick alltid mamma blommor på sommaren av mig :)


Nu känns det iaf lite mer att det är sommar ♥


1 Juni

God morgon.

Här gick vi upp vid 7, jag vakna efter att ha drömt en mardröm och när jag varit och kissat vaknar min älskade unge. Så fick leka en sväng med henne, somna om till 8. Var vakna och lekte en liten stund till, sen somna vi om till 9. Och låg och drog oss i sängen till 9.20 och nu ligger vackraste och leker på filten :)

1 Juni och det är 12 grader med mulet väder. Har nyligen regnat. Jo men hej sommar!

Idag ska vi gå en sväng, ska köpa brun utan sol, igen. Köpte loreal sublime bronze för 170:- och när jag sprayat kroppen 2 gånger syns de fortfarande ingen skillnad. Jag använde den över hela kroppen 6 gånger och armarna och bröstet 1 gång, och den är slut. Jag är fortfarande kritvit på mina ben och man ser inte speciellt stor skillnad. Så idag ska jag testa garniers istället, billigare och hört att den ska va bättre så får väl se om jag blir lite brun innan lördag.

Nu ska jag äta frukost och mysa med vackraste ungen ♥

RSS 2.0