Våra dagar

Nellie är för det mesta en glad och nöjd tjej som nu ler med hela ansiktet så fort hon ser mig eller Nikita :)
'
Mys med min fina stora flicka blir det mycket av när Nellie sover
'
Mina älskade barn hade en väldigt dålig dag och var sura hela dagen!
'
Mys hemma hos eliin, Nikita somna på soffan, skönaste stilen ever ;)
'
Eliin va hundvakt, och både jag och Nikita blev kära! Åh jag vill ha en hund!
'
Bebis mys med 2 hundar, det är en till hund på första bilden :)
'
Världens finaste barn, som det värmer hjärtat när Nellie blir glad av Nikitas närhet :)
'
Nikitas dvd har varit sönder så har lämnat in den, hon blev super duper glad när hon kunde se sina älskade filmer igen :) ♥
'
Det finns inget jag inte är villig att göra för er, jag älskar er mer än allt! Fina underbara älskade jobbiga ungar

Min vackra fula bebis :)

Haha älskar bilden! Jag tycker bebisar är så himla fina, men samtidigt så fort dom gör en liten grimas blir dom så otroligt fula! Haha :) Men ändå är hon världens vackraste ♥
'
Nellie har börjat vilja stå när hon är vaken, (inte om hon bara vaknar för mat och somnar om) hon skrikgnäller så fort man lägger henne ner på mage eller rygg, låter henne sitta upp hon ska stå! Och när hon blir trött i benen sätter hon sig en kort stund sen ska hon stå igen :)

Jag älskar er!

'
Världens bästa Eliin kom hit i tisdags, de va fler än jag som hade saknat henne :) Hon är så otrolig med mina barn alltså, så där gör hon alltid när hon kommer hit, busar järnet med Nikita, helt underbart! Hon sov över här med och jag gick upp vid 8 med barnen, hade sovit 4 timmar för jag hade så ont i min muskel så jag inte kunde sova, gick och la mig igen sen väckte eliin mig och sa att Nellie va hungrig, då hade hon gått upp med båda barnen och låtit mig sova vidare, helt underbar!!
'
Min kamera har varit bortstädat, jag hitta den nu ikväll, bredvid micron som jag använder flera gånger om dagen! Ja så går de när man har mycket i huvudet :) Ont i magmusklen har jag fortfarande, på kvällen, natten, morgonen kan jag knappt röra mig, och inte heller va stilla för de gör så gud förbannat ont, men under dagen lever jag på ipren och det känns direkt när den slutar verka. Det är väl bra ändå att Nellie delammas så hon inte får i sig allt för mycket ipren genom mjölken :)

Redo för träning

Köpte sportbh och träningsbyxor idag och fick hem mina reebok easytone idag, fick mig absolut inte sugen på att träna, men de får jag vänta med tills musklen läkt, jävla skit att jag skulle träna på den där skit ab doer twist! Och ändå tränade jag nybörjare på skivan man fick till!
'
Min kropp 2 månader efter förlossningen!
'
Måste ju säga att jag är väldigt nöjd med min kropp med tanke på att jag fött 2 barn och det syns inte alls! Mina tuttar däremot, dom har tagit skada av graviditet och amning. Hade jag varit rikare hade jag definitivt gjort en operation efter jag ammat Nellie men de får väl bli om 100 år om jag inte gifter mig rik ;)

Muskelsträckning

Så typiskt, när mina båda barn sover och jag med skulle kunna sova så kan jag inte för jag fick en muskelsträckning tidigare ikväll när jag träna, på hela sidan av magen som gör att jag inte kan göra en enda rörelse, eller ligga still utan att det gör så förbannat ont! Har tagit värktablett så det blivit lite bättre men kan verkligen inte ligga ner i någon ställning utan att det gör förbannat jävla ont! Svintrött men kan verkligen inte sova pga smärtan.
'
Köpte en ab doer twist förra veckan och använt den 3 gånger, förra gången kände jag att jag fick ont på sidan av magen nästan direkt efter men trodde de va träningsvärk, sätta sig på den igen i hopp om att bli av med träningsvärken gjorde de mycket värre, de va då jag läste om de och det är absolut en muskelsträckning. Det står att man ska vila muskeln och ta de lugnt tills den läkt, hur ska jag kunna ta det lugnt med en 2 åring och en 2 månader bebis? Och dessutom måste storhandla imorgon! Och inte nog med de, min 2 åring är dessutom sjuk, hängig och väldigt klängig och mammig.
'
Sjuk men glad stor liten tjej ♥

2 månader

Ja min lilla tjeja blev visst 2 månader igår! Hann inte ta ett riktigt månadskort eftersom vi va i tranås hela dagen så får bli ett idag istället när hon vaknat sen :) Såå mycket har hon väl förhoppningsvis inte växt sen igår ;)
'
Hon ler sällan, men hon har gett ifrån sig ett par leenden då och då, tydligast var när Nikita kom hem i söndags och hon fick sitta i Nikitas knä, det värmde hela hjärtat ♥ Hon lyfter huvudet längre stunder när hon ligger på mage, fokuserar blicken och kan följa efter föremål med blicken. Kan vända sig om från mage till rygg och rygg till mage. Är för det mesta väldigt lugn och snäll bebis men då och då får hon magknip, då hjälper de att träna crosstrainer med henne i bärselen, och blir hon orolig hjälper det att lägga henne i vagnen i köket med vattenkranen på. Hon delammas, får flaska mellan 2-4 gånger per dygn och ammas då och då emellan. Hon sover 7-8 timmar varje natt och Nikita och Nellie vaknar nästan alltid samtidigt, någon gång mellan 8-9.
'
Så liten, men så älskad ♥

En dag i tranås

I Fredags kände min kära älskade dotter att hon bara var tvungen att hälla vatten över min dator, typ 0,5 liter medans jag försökte söva en övertrött Nellie. Ringde andré och fråga vad jag skulle göra, gick inte att stänga av den så fick ta ut batteriet och skulle låta den torka ett par dag. Underbara han kom sen på kvällen och lämnade en dator till mig när jag var hos mamma, såklart glömmer jag den där och med min data abstinens testar  jag sätta på datorn efter 1½ dag, och den gick igång!! Något seg men den funkar :) Hade blivit förstörd om den gått sönder, dels för jag älskar min dator och för jag har bilder på den som inte finns någon annan stans, så nu blir de föra över till externa hårddisken direkt istället för att ha dom på datorn ett tag tills jag orkar :)
'
Igår hade vi en heldag i tranås, jätte mysigt! Pappa kom och hämtade oss, lämnade av oss hos farmor och var där ett tag, sen åkte vi vidare till min brors jobb där även min andra bror var :) Och sen vidare hem till jocke och Nikita fick leka med sin kusin och elvis :)
'
Nikita skulle bära på deras gamla katt skrollan som varit med i många år nu, han bodde hos pappa först och jag döpte då honom till skrollan :)
'
Ta med sig en unge in till en skitig verkstad med ljusa kläder, hon va svart sen! Men kul hade hon iaf :)
'
Sen hade Nikita och Elvis mys under bordet, åh vad jag vill ha deras hund!

Lugn och ro

Vilka otroligt snälla barn jag har, låtit mig sova 8 timmar i sträck 2 nätter i rad, inte varit speciellt jobbiga på dagen och dessutom har dom båda sovit sen lite innan 20, Nellie har vaknat 1 gång för mat men somnade om lika snabbt, kände att efter veckor med skrik på kvällarna behövdes de här verkligen :)
'
André va här förut och skulle hjälpa mig med min dator, en tagent har lossnat och jag får inte dit den igen, skitstörande! Men dataproffset lyckades inte heller ;) Försökte få honom att bada Nellie men de lyckades jag inte med, men hålla henne efter badet lyckades jag med iaf ;)
'
Det är ju synd att det är långt kvar tills han fyller år, annars hade jag gett honom en rakapparat i födelsedagspresent ;) Haha!

En liten uppdatering

En pigg Nellie och en trött Nikita hade vällingmys i Nikitas säng ♥
'
Dagarna går i ett, fortfarande :) Igår satte jag på daton vid 1 på kvällen första gången, och idag har jag knappt suttit vid den heller, jag vill väldigt gärna ha bara 5 minuter på morgonen när vi gått upp vid datorn, Nikita har alltid tillåtit de men nu hinns de inte riktigt med.
'
Amningen har vi nästan gett upp, ibland vill Nellie hellre ha tutten än ersättning, men oftast blir hon arg för det finns inte tillräckligt, så hon brukar få ersättning och efter de tutta för att mysa och somnar oftast. Hon sover fortfarande mycket på dagen, men de är klart jag jämför ju med en 2 åring som aldrig sover :) Men hon har sina vaken stunder och ligger och pratar, nästan alltid har hon sin syster vid sin sida, Nikita säger flera gånger om dagen att hon älskar Nellie, vill att hon ska följa med henne vart hon än ska och vill inte sova om inte Nellie ligger bredvid, vilket hon nästan alltid gör för hon är vaken vid den tiden.
'
På nätterna sover hon väldigt bra min lilla tjej, jag har inte behövt gå upp en enda natt på flera veckor, i början va de bara för att byta blöjor men de behövs inte på natten längre. Hennes skrik går i perioder, vissa kvällar är de timmar i sträck och vissa kvällar är hon lugn och nöjd som hon är resten av dagen. Men de är mer skrikkvällar än lugna kvällar men de är bättre än för någon vecka sen.
'
Nikita bygger på sina meningar och pratar väldigt mycket. Förut va de alltid en ords meningar högst 2 men nu försöker hon förklara med meningar, berättar vad hon gjort med meningar och om hon är törstig eller hungrig säger hon de i meningar istället för mat eller vatten eller dricka.
'
Och jag tränar på, brukar träna nästan varje dag, dom dagarna jag haft vilodag från crosstrainern har jag istället storstädat hemma så så mycket vila för mina muskler har de väl inte blivit :) Nellie älskar att sitta i bärselen när jag tränar så hon brukar få va med även om hon är lugn, ja om hon inte sover då förstås :)
'
Nu tänkte jag gå och lägga mig, jag har dom senaste nätterna varit uppe till mellan 2 och 2.30 för Nellie brukade skrika såhär länge innan, men nu skriker hon inte lika länge på kvällarna iaf så då borde jag passa på att sova för jag är så sjukt trött på morgonen, men dom här timmarna på kvällen när båda barnen sover är guld värt! Att bara sitta ner och inte göra något alls, eller kunna kolla på tvn ostört! :)

min älskling är hemma!

Det var inte bara jag som var glad över att Nikita kommit hem, Nikita ville hålla Nellie i knät och Nellie ger världes leende med precis hela ansiktet i flera sekunder, så underbart sött! Hon har varit mycket lugnare ikväll än vad hon var igår, hon blir verkligen lugn av Nikita! Igår va ingen rolig kväll, från eftermiddagen någon gång till 2 sov hon korta korta stunder i taget annars bara skrek hon och var orolig, hon kanske också saknade Nikita eller så kände hon väl av att allt inte var som vanligt.
'

Bvc

Dags för vägning av bebis igen, hon hade ökat fint, 4220g och fick en mätning med, 54cm har hon hunnit bli, 2 veckor sen vi mätte henne då va hon 51,5cm! Så ja hon växer nu, men i morse verkade hon inte bli mätt på tutten, hon sög och skrek sen sög hon igen så jag gav henne ersättning och hon drack allt. Skönt att hon inte äter på natten så jag slipper gå upp en extra gång, för det är skönt att slippa :) Vi går och lägger oss mellan 00-02 beroende på om Nellie skriker eller inte, och sen sover hon till mellan 7-9 och vill ha mat, ibland slumrar hon till igen medans jag fixar Nikita men oftast är hon vaken och ligger och pratar i sängen. Det får bli mer och mer ersättning, men fortfarande vill hon ha tutten så hon får amma när hon vill, oftast ammas hon först och sen får hon ersättning om hon inte blivit helt mätt.
'
Halvt barnledig i helgen, andré ska ha Nikita :) Vi har kommit överrens om varannan helg nu, får vi se hur de går sen men nu har han henne iaf :) Jag tänkte sätta mig och slappna av, men först ska jag nog plocka undan allt Nikita hann dra fram i morse sen får jag ta de lugnt :) Skönt att kunna plocka undan alla leksaker och dom ligger kvar där jag la dom ;) Men visst saknar jag henne redan, har inte varit ifrån henne mer än ett par timmar på 4 veckor nu, det blir så mycket jobbigare att vara ifrån henne om det går lång tid emellan, så det blir nog bättre för både henne och mig om det blir varannan helg nu framöver, vi har pratat lite om varannan vecka sen när hon börjar på dagis, det vore ju också skönt men oj vad jag skulle sakna ihjäl mig, en hel vecka liksom? :)
'
Mina andetag, ni gav livet en mening ♥

ersättning

Nellies skrik på kvällarna har lugnat ner sig sen jag köpte hem ersättning och ger henne på kvällarna, om hon skrek för hon inte blev mätt eller om de va nått jag ätit vet jag inte. För mjölk har jag gott om och hon ökar bra i vikt så jag vet inte, men skönt är det att slippa dessa skriktimmar på kvällen! Och det är ju sånt man inte ska skriva om för då vänder det, det är som dom vet! Som när dom ligger i magen och man filmar, ligger dom helt stilla, när man stängt av kameran sparkar dom igen. När jag vill laga mat och äta vaknar 9 av 10 gånger Nellie och vill komma upp, inte för att hon vill ha mat utan närhet. Eller när jag ska lägga Nikita, jag lägger henne inte precis samma tid varje kväll utan mellan 19-20 men det spelar ingen roll vilken tid jag än lägger henne, just då vaknar Nellie. Och Nikita har vant sig vid att Nellie är med vid nattningen så nu när vi går och lägger henne säger hon alltid bebis och har jätte svårt att somna utan henne med bredvid sig. Och Nellie blir lugn av att ligga bredvid Nikita :)
'
Och igen, vilken skillnad det är på första och andra barnet. Nikita, jag älskade att amma henne, jag älskade varje sekund av det och jag ville aldrig sluta amma henne, men när hon själv drog ner tröjan för att få tag på tutten kändes de att hon var lite för gammal för de, jag hade tänkt att delamma i 2 år men jag ville ha tillbaka min kropp då kände jag, dock var jag redan gravid igen när jag slutade amma fast jag inte visste om de då :) Hade jag inte kunnat helammat Nikita hade jag känt att det var mitt fel, att jag inte kunde ge mitt barn mat och att ge ersättning istället fanns inte ens i min värld. Nu, visst jag tycker det är mysigt att amma, jag älskar våra stunder när jag ammar Nellie, men jag har inget emot att ge ersättning också, amma ska jag försöka göra tills hon är 6 månader men som det ser ut nu blir de nog delamma och inte helamma :) Och jag känner mig inte alls misslyckad, jag tycker bara det är skönt att jag hittat nått igen som hjälper hennes skrikande, för det är synd om henne!
'

Finns inga ord


Mys och Bus

Morgonen efter jag skrivit att Nellie inte lyfter huvudet när hon ligger på mage på govlet eller så så lyfte hon huvudet läänge och vände sig sen om till rygg. Men idag var de inte lika roligt att lyfta på huvudet :)
'
Nikita sa: "tita älkka dig nennie" och gav henne en puss, översättning, Nikita älskar dig Nellie
'
Jag bara kände att jag måste ligga ner en stund, så vi la oss i sängen och busa en stund innan Nikita skulle sova
'
'
Min knäppis sa att jag skulle ta kort på hennes öga..
'
Sin fot och Nellies fot..
'
Sin hand och sitt huvud :)
'
För att varva ner läste vi 3 sagor om Max medans Nellie låg och kika, sen fick Nikita välling och somna ♥
'
Finns inga ord för hur mycket jag älskar er mina fina underbara barn ♥

städ och lekdag

Det här är första gången jag sitter ner sen klockan 12, förutom förut när vi åt, men då fick jag ha Nellie i famnen. Jag fortsatte med garderoben och fick ner allt i källaren, tror jag gick 10 gånger med Nikita efter mig och Nellie sov i vagnen, varje gång jag kom upp kollade jag till henne, sen springa ner igen med massa skit, förrådet blev fullt! Och eftersom det var grus och sånt i garderboen fick jag storstäda med. När jag precis var klar och tänkte sätta mig ner, då ville Nikita gå ut och leka, och jag hade lovat henne när vi bar ner saker att vi skulle gå ut och leka, så det var bara klä på oss och gå ut :) När Nikita ville gå in sa hon nej tita (Nikita) leka, oboy. Så vi gick in och drack oboy :)
'
Nikita skulle ge kameran en puss innan vi gick ut och Nellie låg och vänta på att få sova :)
'
Just nu dricker Nikita oboy och Nellie sover i mjukliften, äntligen några minuters lugn och ro :)

Mitt projekt ikväll

Nellie har varit snäll ikväll, tack för de! Hon har vaknat några gånger för mat och lite närhet och när hon fått de har jag kunnat läga ner henne igen, så jag startade mitt projekt rensa garderob! Har rensat ut halva, bara hälften kvar, sen få ner massor i källan och hoppas någon vänlig själ kan köra resten till tippen, det behövs :)
'
Allt det där kommer från garderoben, och det är bara hälften!

Fullt upp

Dagarna går i ett, har inte tid! Men jag vill uppdatera bloggen, det är ju så roligt att kunna gå tillbaka och läsa sen :) Och nu kollar Nikita på film och sitter snällt och Nellie sover på mig så jag förtjänar allt 5 minuter här :) Fullt upp hela dagarna, idag tog vi projektet att tvätta, med 2 barn, 6 maskiner i en tvättstuga som inte ens ligger i samma hus. Första varvet ner hade jag Nellie i bärselen, men min rygg vill gå av när jag har henne i den så nästa runda kom jag på vagnen. Men nu är det avklarat och de som inte blev tort hänger nu på tork och resten är i garderobet, puh! Däremellan har jag dessutom hunnit med att dammsuga :) Imorgon tar jag projektet att rensa ut garderoben, det lär ta några timmar för vi använt de som förråd :)
'
Det är ju tur att jag har så snälla barn på dagen, Nikita trotsar inte lika mycket, men visst sätter hon sig på tvären några gånger om dagen. Nellie är nöjd om dagarna och sover eller ligger på golvet och kikar. Men igårkväll va de inte roligt, jag bröt ihop totalt, bara kände att jag orkar inte med de här. Nikita somnar på soffan, med trosor utan blöja vilket jag kom på för sent, Nellie skrek mer än vanligt och konstant hela tiden i 4 timmar, när hon bivit tyst och somnat kom jag på att Nikita inte har blöja, ville inte riskera att väcka henne tidigare så hon fick ligga kvar på soffan, precis då kissar hon och har kiss på hela sig, torka av henne lägga henne i sängen hon somnar om, vaknar Nellie skriker igen, Nikita vaknar och skriker, jag lägger mig på soffan och gråter och Nikita kommer fram och pussar mig och går och lägger sig i sin säng igen och somnar! Hon har aldrig somnat i sin säng utan mig där, men hon vaknade iofs kort därefter och vi alla gick och la oss i min säng, nellie fortsätter skrika och efter 2 fick jag äntligen somna, vid 8 var dagen igång igen och det var bara öppna sina brännande ögon, gå upp för att byta blöjor, göra välling, amma och sen börja tvätta.
'
Köpte hem ersättning igår med, eftersom det alltid är efter maten på kvällen Nellie börjar skrika, gav henne ersättning istället och hon drack, hon somna om och hon var nöjd. Däremot sköt jag bara fram skriket till nästa måltid för när hon vaknade då och ammades börjades de igen. Så nu ikväll ska jag testa ge henne ersättning igen tills vi går och lägger oss och se om det hjälper.
'
Nellie somna med ersättning runt munnen och Nikita fick dricka upp de som Nellie inte ville ha :)

tranås

Vi spenderade denna dag i tranås hos min bror, pappa kom och hämtade oss så åkte vi till tranås hela familjen. Nikita blev superglad för sin nya lekkompis, belvis eller nått sånt sa hon, han heter elvis :) Vart fick hon bet ifrån egentligen? :)
'
Här fick hon för sig att hon skulle gå ut och leka med elvis, "gå ut, belvis kom nu!"
'
Sen sprang hon in och la sig på golvet och busa med elvis, han la tassen på henne, luktade på henne och hon bara skratta, sen sprang dom och jaga varandra, himla sött var de! :)
'
Sen tog dom en paus i soffan för att mysa med bebis, elvis va väldigt nyfiken på Nellie och var framme och lukta på henne flera gånger, hann ju inte fram med kameran just då! :)
'
Det var en trött Nikita som somnade i bilen påvägen hem, och vad gör jag uppe nu? Nellie har precis slutat skrika och jag behövde några minuter för mig själv vid datorn :) Men nu ska jag sova och hoppas Nellie tänkt va lika snäll som hon brukar på nätterna och sova 7 timmar i sträck, känner att jag behöver de :)

stark

'
Nellie börjar bli rätt stark i nacken, ligger hon på mig eller sitter upp kan hon hålla uppe huvudet länge och kika, sen ibland vinglar huvudet till åt någon sida :) Men ligger hon på mage på golvet sprattlar hon bara med benen och skriker, hon tycker inte om att ligga på mage i vaken tillstånd, men hon fortsätter vända sig om på magen när hon sover, det gillar jag inte!
'
Ler, det gör hon inte heller, hon gav första leendet till Zeline och Linnéas pappa, och det är enda gången hon har gett ett leende än så länge! Alla barn älskar honom helt enkelt :)

växt!

Nellie 8 dagar
'
Nellie 47 dagar!
'
Nikita hade lagt dockan på skötbordet så var ju tvungen att jämnföra :) Inte konstigt att jag tycker kläderna på storlek 50 sitter tajt, vad hon har växt! Och har hon redan blivit 47 dagar, vart tar tiden vägen? Snart och det känns som väldigt snart kommer jag ha 2 trotsiga tonåringar istället för en trotunge och en kolikbebis :) Så jag ska njuta av det här underbara trotset Nikita har, och njuta av dessa skrikkvällar och sömnlösa nätter, för jag älskar det här livet, hur otroligt tufft och jobbigt det än är. Och alltid kommer jag sätta mina barn först, och göra det som är bäst för dom!

Dom lyssnade

Mina barn hörde min bön och var snälla ikväll :) Nikita vaknade men somnade snabbt om, Nellie har mest sovit i vagnen och inte varit skrikig alls knappt, 10 minuter kanske? När hon somnade om la jag henne i vagnen och la mig i ett skönt bad med ansiktsmask, hårinpackning och skrubb, men mitt i allt vaknar såklart Nellie så jag fick inte njuta färdigt där i badkaret, men skönt var de iaf :) Kommer inte ens ihåg när jag badade sist utan barn i badkaret :)
'
Och just nu sitter vi här och myser, en nöjd bebis för en gångs skull på kvällstid ♥

Behöver en paus

Mina små flickor just nu ♥
'
Nikitas trots, Nellies kolik, jag ensam. Jag bara känner jag skulle behöva en paus, mina dagar går i ett hela tiden, kvällarna brukar Nellie skrika sig igenom men än har hon varit tyst, och snälla låt de va tyst en stund till så jag får sitta ner och bara vara. Nikita står på dagis kö nu, men skickade in papperna i måndags så lär väl ta ett par månader innan hon får en plats där, då får jag avlastning på förmiddagarna iaf och Nikita blir stimulerad. Men jag funderar på att försöka få en stödfamilj till henne typ varann helg så jag får ännu mer avlastning, känner att jag behöver de innan jag går in i väggen. För nej det finns ingen annan som kan ge mig avlastning, min mamma jobbar och har 3 små barn själv och min pappa bor en bit härifrån, likaså mina syskon, mina vänner har barn förutom eliin som bor ännu längre bort. Barnens pappa, jag har gett upp nu, efter 2 år.
'

öronproppar

'
Nellies skrik på kvällarna hade lugnat sig lite, tills igår! Det började vid 20 så jag hann iaf lägga Nikita, meen hon vakna och kunde inte somna om så dom båda satt i min famn och skrek ikapp. Nikita somnade om vid 00 igen i min famn och Nellie fick jag vagga, dra i vagnen och hålla i famnen precis hela tiden till kl. 2 inatt. Då äntligen somnade hon med så jag fick sova, när Nikita då vaknar vid 6 och vill upp och leka ville jag dö! Hon vaknar aldrig så tidigt, men jag fick henne att lägga sig i sängen med välling och somna om iaf.
'
På dagarna och nätterna efter skriket är hon världens snällaaste bebis, nöjd för det mesta, kan ligga själv och bara titta när hon är vaken och sover länge på natten, igår natt och inatt vakna hon vid 9 första gången för mat, båda kvällarna somna hon vid 2.
'
Nikita är för det mesta snäll mot sin lillasyster, när jag stog och gjorde välling till Nikita och Nellie låg i babygymmet springer hon in i köket och säger bebis papper, hämtar papper och går och torkar bort kräks från Nellie :) Så himla fin hon är ibland, men bara ibland ;) Hon kan vara riktigt jävlig! Hennes trots, jag blir galen! :)

RSS 2.0