God morgon

Idag fick vi en kort sovmorgon, 9.20 vaknade snuttan, men då hade hon bosatt sig på mina tuttar så den senaste timmen sov jag inte speciellt mycket. Det går inte sådär super bra att sluta amma med andra ord, men snart så :)

Nikita äter just nu frukost, smör! Jag frågade vill du ha ett smörgås rån och hon börja smaska som bara den med munnen, så fick hon en stooor klick smör på, hon har inte rört rånet bara smöret, haha :) Men jaja det är ju bra att hon får i sig fett.

Jag tog ett litet snack med Nikita igår om varför hon inte kan gå när jag har kameran framme, vi diskuterde en stund sen gick hon iväg, jag tog fram kameran och hon fortsatte gå, det var ju snällt för idag verkar hon tagit ner armarna! Hon ställer sig också upp själv nu när hon tappat balansen och kryper nästan aldrig, men ändå blir jag jätte uppspelt när hon går,  framförallt om hon inte gått på ett tag :) Hon kan till och med gå när hon håller i något!


Tycker sistsa bilden blev så bra! :) Och alltid handen rakt upp, den handen hon alltid skulle hålla i handen innan hon började gå :)


Kommentarer
Thakock Skrev:

Såå söt som går runder så! =D



sv: Haha inte på mina egna grejer ;D

2011-02-17 @ 11:49:08
URL: http://briadlover.blogg.se/
Natta Skrev:

Jasså?! Men fy.. Tror dock inte det är så farligt om jag skulle använda den. Så länge jag inte dricker det liksom. Det finns sååååå mycket skit som man "ej bör" använda som gravid. Men jag tror nog att riskerna är så små att något skulle hända att det faktiskt inte spelar någon som helst roll. Så länge mamman mår bra så mår bebisen bra :) <3 (det man ska hålla sig ifrån är ju alkohol, nikotin och droger, så länge man håller sig ifrån det så tror jag nog man kan leva ganska normalt)

2011-02-17 @ 12:15:19
URL: http://kattmyntan.blogg.se/
Amanda A Skrev:

De där hjulen är jätte dåliga på båda. De har jätte svårt att rulla ordentligt och speciellt när de är grus eller vinter. Känner en som har precis en sån som du vill ha.kram

2011-02-18 @ 08:26:05
Therese Skrev:

Vilka roliga och söta bilder. HIhi. Kul att hon går så bra nu. Theo kör vidare med sina 4-5 steg lite då och då.

Mira var 11 mån när hon började gå och Theo är ju snart 14 mån. Konstigt att det kan skillja så mycket.



Hoppas ni får en mysig helg!

2011-02-18 @ 08:42:29
URL: http://mirasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: