Något fel på kameran?

Jag börjar faktiskt undra, nått fel måste de ju va! Så fort, och jag menar verkligen så fort den kommer fram, kan inte ungen gå! Hon kan inte, hon kan ha gått hela dagen hur fint som helst, och tar jag fram kameran, hon sätter sig och kryper, nästintill varje gång!! Jag rensade bilder på kameran, och kunde då inte ta kort, då gick hon och gick, jag tog fram och skulle ta kort, hon sätter sig ner! Jag vill ha fler kort på när hon precis börjat gå och har händerna rätt ut fortfarande, det ser så sjukt sött ut!! Men nej, det ska jag inte få ha!! :)

Nybadad tjej i världens finaste morgonrock :)


Hon vägrar till och med titta på kameran idag, hur mycket jag än försökte! Och vad gjorde hon när jag stängt av den? Ställer sig upp, går mot mig, och tittar på kameran!! Skitunge!! :) ♥


Kommentarer
Natta Skrev:

Sv; Nej, det är bevisat att ingen hudkräm kan reducera rynkor. No way. Isf måste man använda en kräm som fräter bort hudlager, så ja.. Man är bara dum om man lägger ner pengar på det för att få bort eller förebygga rynkor. Hehe :P , dock är ju den som sagt gratis så vafan :) En bra ansiktskräm!

2011-02-16 @ 19:45:44
URL: http://kattmyntan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: