En kolikbebis, en trotsig 2åring

Ja lilla Nellie har såklart kolik, varje kväll skriker hon 1-2 timmar, sen när jag ska sova är de dags igen 1 timme. Spelar ingen roll vilken tid jag än går och lägger mig utan hon får alltid magknip just då. Och Nikita har blivit trotsig igen, det är nog både pga förändringen och åldern. Och helt ensam med båda barnen, trots detta känner jag att jag visst skulle kunna skaffa ett barn till, helt sjukt ju! När man har en precis helt nyfödd ska man väl inte tänka på fler barn? :) Haha. Det är så annorlunda mot Nikita, hade jag haft den här graviditeten, förlossningen och tiden på bb först hade jag inte tyckt Nikitas förlossing och första tid var lika bra. Jag har inte ens haft ont efter förlossingen, inte känt alls att jag precis fött barn. Tycker det är rätt häftigt faktiskt :)
'
Inte lätt o va liten med magknip!

Babymassage

Nellie tyckte inte om babymassage, jo lite på ryggen men annars var de inte roligt alls. Men hon är så torr så hon fick sig en massage iaf, av både mamma och storasyster :)
'
Nikita smörjer in Nellies lilla rumpa :) haha. Efter massagen var hon väldigt nöjd iaf och låg där och njöt tills storasyster skulle försöka få på en blöja, hon lyckades inte utan blev arg istället :) ♥

Mysdag

Jag och Nellie har haft en mysdag i tranås hos min farmor och bror. Nikita fick stanna hemma med pappa, orkade inte få med mig båda barnen idag så Nikita får följa med nästa gång istället :)
'
Fina älskade farmor med Nellie ♥
'
Första gången morbror håller i Nellie, och första gången morfar håller Nellie ♥
'
Mys med 2 bebisar när vi kom hem till min bror :) Elvis var väldigt nyfiken på lilla Nellie :)

Lik storasyster?

Jag får ofta frågan om Nellie är lik storasyster, det vet jag faktiskt inte. Nikita var och är fortfarande jätte lik andré medans Nellie är mer lik mig.
'
Nikita när hon va bebis
'
Och Nellie :) Haha hon blir alltid så ful på bild när hon tittar, hon är mycket sötare i verkligheten när hon är  vaken :) Nej jag tycker nog inte dom är så lika faktiskt :)
'
Efter jag publicerat inlägget fick jag en bättre bild på en vaken Nellie :) ♥

Äntligen!

Som jag saknat denna pyamas Nikita fick av sin gudmor sandra när hon va nyfödd, jag verkligen älskade den och ville absolut inte lägga undan den när hon växt ur den, nu äntligen får jag använda den igen, snälla bebis väx inte så fort! :)
'
Mitt absolut favoritplagg bland båda tjejernas kläder!
'
'
Jo Nikita har visst varit så liten, inte riiktigt lika liten som Nellie men nästan :) ♥

Utelek

Idag orkade jag inte sitta hemma och glo igen, så vi gjorde oss iordning när vi vaknat men tog ändå 1½ timme innan vi kom utanför dörren :) Världens projekt att komma ut med 2 barn, det ska bytas blöja, ammas, bytas blöja, byta på nästa, klä på kläder, byta en blöja till och till slut har ungen bajsat färdigt så vi kan komma ut :) Det känns som jag inte gör annat än byter blöjor och ammar :)
'
Först gick vi ner och tog en fika, sen till affären och sen vidare till barnens pappa. Jag lämnade Nellie med andre och tog med mig Nikita ut och åkte pulka, tror hon behövde ha helt ensamtid med mig en stund. I år tyckte hon om att åka pulka iaf, tills mamma råkade välta pulkan, då var de bättre att dra den själv :)
'
Innan vi gick ut målade vi en teckning medans Nellie sov hos pappa (hon sov men öppnade ögonen precis då)
'
Första pulkaåket den här vintern :)
'
När kameran kommer fram försvinner Nikita, jag märkte inte ens att hon gömde sig när jag tog fram kameran, haha! :)
'
Nellie har sina längre vakenstunder nu, hon nöjde sig länge att sitta i bilbarnstolen och kika, där vågar jag dock inte ha henne när Nikita är vaken.

Åh så vackert!

Nellie fick tutten samtidigt som Nikita drack välling, när Nikita druckit upp lägger hon armen om Nellie och somnar, och kort därefter somnar Nellie, så vackert! Jag måste erkänna att det kom en tår, eller två! :) ♥
'
Som jag älskar er, helt sjukt att man kan älska så!

Mina fina

Kan inte förså att jag fått så otroligt fina barn! Fy fan vad jag älskar er!!
'
Ni är det värdefullaste som finns ♥

stark liten

Nikita var också stark när hon va bebis, hon lyfte huvudet när hon va 14 timmar i 5-10 sekunder, hon vände sig från rygg till sidan vid 2 veckor. Men Nellie är antingen lite starkare eller lite envisare, hon lyfte huvudet innan navelsträngen var klippt flera gånger, inte så länge dock. När hon blev 1 vecka vände hon sig från rygg till mage, när hon leta efter en tutte. Och sova på rygg vägrar hon redan! Hon ska sova på sidan, även om man lägger henne på rygg lägger hon sig på sidan på en gång! Nikita tyckte inte heller om att ligga på rygg och sova hon ville sova på mage så när hon kunde vända sig om sov hon alltid på magen, men då var hon ändå nästan 5 månader.
'

Liten uppdatering

Nu sover båda barnen så passar på att njuta lite av lugnet, iofs har vi haft en riktigt slappardag och inte gjort något alls förutom myst och kollat film, man får väl ha såna dagar också :) Så att mitt hem ser ut som världens bombnedslag får det göra när jag är ensam med 2 små barn, det tar jag tag i imorgon istället.
'
Dockan 45cm, Nellie 46cm :)
'
Så kan det gå när mamma ammar lillasyster :)
'
Dom senaste kvällarna har nikita fått välja om hon vill somna på soffan eller sängen, oftast blir det soffan vi har vällingmys och sagostund på sen somnar hon på 2 sekunder. Snart får hon min lillasysters säng och då börjar vi om med att få henne att sova i sin säng hela nätter. Nellie sover både i sin säng och våran säng, beror på om jag somnar när jag ammar henne eller inte. Men då har jag henne på ena sidan och Nikita på andra sidan om mig. Hon vaknar dessutom bara 2 gånger varje natt, en av dom gångerna brukar Nikita vakna och det märks på dagen att hon får mindre sömn än vanligt, för hon är helt slut på kvällen.
'
Nikita kommer alltid och myser ner sig bredvid lillasyster när hon ligger på soffan ♥
'
Och när Nellie började gnälla lite stoppa hon in fingret i munnen på henne, Nellie blev nöjd och låg och tutta på hennes finger tills hon  ville ha tutten istället :) Nikita har ju sett mamma stoppa in lillfingret när Nellie varit gnällig och tuttig :)

Ingen vila för kameran

Jag är så glad över att kameran kommer fram flera gånger om dagen igen, så jag får massa bilder på Nikita och Nellie såhär i början, som jag har med Nikita. Jag älskar att gå igenom alla bilder på Nikita när hon va bebis, men har ofta svårt att göra de med för jag saknar den tiden så mycket, men det har varit mycket roligare och mycket mer glädje och skratt sen Nikita fyllt 1, har verkligen njutit av den här tiden med henne när hon inte varit i sina trotsperioder vill säga ;)
'
Nikita tycker fortfarande inte om att va me på kort, tar man fram kameran kommer oftast handen för ansiktet :)
'
Morgonmys i sängen med mina tjejer ♥
'
Nikita låg och var hur söt som helst bredvid Nellie, men när hon ligger sådär gäller de att ha koll för hon vill gärna lyfta upp Nellie
'
Som sagt när kameran kommer fram gömmer sig Nikita ;)
Vi tog en andra tur med barnvagnen idag, rätt smidig vagn för att va en syskonvagn, men den är så tung! Och den känns så stor och klumpig om man jämför med brio race som jag vant mig vid nu :) Men jag är nöjd med vagnen, helt klart värd pengarna (ensast 2000:- för bara vagnen)

Som jag trodde

Innan Nellie föddes var jag inte alls rädd för hur Nikita skulle reagera på att få en lillasyster, jag var säker på att hon skulle tycka det var jätte kul med en bebis, vilja hjälpa till och ha sin lillasyster i famnen, många trodde hon skulle bli jätte svartsjuk eftersom hon är så mammig, men hon blir inte ens ledsen när jag ammar Nellie, hon kan komma och sätta sig bredvid och kolla eller klappa Nellie på huvudet, men på så vis har hon inte visat någon svartsjuka alls.
'
Däremot trodde jag att hon skulle reagera med trots för förändringen, vilket jag hade rätt om. Fy fan i helvete, hela tiden sätter hon sig emot mig, vad det än är. Och tålamod har jag knappt något heller utan tappar tålamodet jätte fort, bryter ihop och Nikita kommer och tröstar mig, jag säger förlåt och kramar om henne och pussar henne. Men ibland bara går jag därifrån och säger ingenting till henne, jag känner mig som världens sämsta mamma när jag gör så. Det är klart det är en stor förändring för henne nu när hon precis accepterat att pappa flyttat ut. Det kommer bli en jobbit tid för henne framöver med flytt och sen dagis. Egentligen skulle vi varit ute ur den här sista februari men min mamma fixade så jag kunde ha kvar den längre så direkt blir det inte en flytt också och det är skönt för Nikitas skull, men jag vill bort från den här lägenheten.
'
Ikväll klarade jag inte av Nikita alls mer, hon var förjävlig rent ut sagt, jag försökte säga till henne lugnt flera gånger och till slut försvann tålamodet, då ringde jag andré så fick han komma och hämta henne. Då känner jag mig också hemsk, för då känns det som jag stöter bort henne. Jag känner mig inte sådär otillräcklig än, men jag känner mig som en sämre mamma mot Nikita just för tålamodet sviker hela tiden. Hon får mer uppmärksamhet än hon fick innan för Nellie ligger mest i vagnen och sover och är hos mig när hon äter och när vi byter blöjan sen lägger jag ner henne i vagnen igen, så Nikita får min fulla uppmärksamhet mer än hon fick innan.
'
Jag är alltså själv med barnen hela dagarna nästan, eliin åkte hem i söndags och andré har sovit här 2 nätter men han är inte här på dagen..

Magen efter förlossningen

Jag var förvånad över hur liten magen var direkt när hon föddes, den bara försvann :) Och nu 6 dagar efter förlossningen har jag mindre mage än jag hade innan jag vart gravid med nellie, helt otroligt!
'
Magen dagen efter förlossningen
'
Magen idag efter jag ätit frukost! :)

Nikitas vovve

Andrés familj var uppe igår och fira Nikita och hälsa på Nellie. Nikita fick en liten gosedjurshund som påminner om hennes fasters lilla hund som hon bara älskar! Hon skulle sova med den inatt och det första hon gjorde när hon vakna va att mata vovven och borsta den :) Sen fick lillasyster titta på den när hon skulle byta blöjan :) Hon är så himla go den där tjejen!
'
Min fina tjej och hennes Chico :)
'
Igår kväll när barna sov passade jag på att rensa ut bland Nikitas leksaker, herregud var mycket leksaker ungen har, hon har allt förutom bilar och lastbilar och traktorer, vilket jag skulle vilja ha till Nikita för hon tycker det är jätte kul, men eftersom det är jag som köper dom mesta leksaker och tycker det är så tråkigt att köpa så har hon tyvärr inte fått några. Men jag har så svårt att lägga undan leksaker, även de hon inte lekt med på jätte länge :)

Så mycket kärlek

Mina fina på bb precis när vi skulle åka hem ♥
'
Nikita vill gärna hålla i nellie och vill hjälpa till hela tiden
'
Nellie ligger precis likadant som Nikita brukade göra som nyfödd ♥
'
Här är dom 2 bilderna från kalaset :)
'
Fredde och Tessan var här igår och fira Nikita och hälsa på bebis :)
'
2a gången andré våga hålla sin minsta dotter
'
Nikita hjälpte mig att göra kaffe till eliin och har kaffepulver på näsan :)
'
Det går hur bra som helst med Nikita och Nellie, Nikita visar ingen svartsjuka alls utan vill bara hjälpa till. Inatt hade Nellie magknip och skrek i över en timme så Nikita vakna, kommer upp och sätter sig i soffan bredvid mig och buffar nellie på rumpan och försöker trösta henne, åh hon är bara så fin! När nellie bara låter lite måste jag ta upp henne direkt enligt Nikita :)

Nikita 2 år!

Igår fyllde världens bästa tjej 2 år! Och vid den här tiden för 2 år sen var vi påväg att lämna bb ♥ En helt otrolig tjej har hon blivit med mycket stark vilja. Älskar att pyssla om djur, dockor och bebisar, hon är en helt underbar storasyster och har fortfarande inte visat någon svartsjuka, när jag däremot lägger ner Nellie i vagnen vill hon att jag ska ta upp henne igen.
'
Det blev ett kalas för Nikita igår, hennes mormor och morbröder och moster kom hit, eliin och hennes mamma var här, becca hennes syster och barn var här så jag tror hon hade en väldigt bra födelsedag. Men mamman va lite för trött så jag tog bara 2 kort på Nikita, inget alls från kalaset och inte ens blev dom bra :)
'
Hennes paket var hon inte ett dugg intresserad av, ballongerna och alla kompisar var mycket roligare :) ♥
'
Ja att man kan älska så mycket, det mest värdefulla som finns!

Första tiden på bb

Det känns så himla overkligt, har jag verkligen fött barn igen? Har jag verkligen 2 små helt underbara döttrar? Och hur kan man vara så så liten? Eftersom hon va så liten när hon föddes kollade dom vikten idag igen, och hon hade redan gått ner till 2610g. Men igår ammade hon inte mycket alls, idag däremot har hon knappt släppt tutten på hela dagen.
'
Lilla älskade, tänk att det finns så mycket kärlek att ge!
'
Min lilla mini ♥
'
Hur mysigt som helst! Finns inga ord. Längtar såå tills vi kommer hem till min älskling där hemma, fy som jag saknar henne!

Förlossningen

Ska försöka skriva ihop en liten förlossningsberättelse, medans nellie ändå bara äter och sover för hemma lär jag inte få tid för datorn sen iaf :) Vecka 37+4 föddes hon, 16 dagar innan bf.
'
Jag trodde verkligen inte förlossningen hade startat när jag fick värkar när jag gick och la mig vid 00.00 i måndags kväll. Efter jag fått 6 onda värkar tätt gick jag upp och satte på datorn för att se hur täta dom var och hur ofta dom kom, och redan då var dom regelbundna, varade 40-50 sekunder och var 1 minut och 40 sekunder emellan dom. Ringde eliin och pratade med henne, tog panodil och la mig i ett bad, värkarna avtog lite men så fort jag gick upp kom dom tillbaka igen.
'
Runt 2 tiden vaknar Nikita och jag var så himla trött så jag tänkte att jag försöker sova iaf, somnade och sov till 5.45 men hade vaknat en gång för att kissa och fick en värk men somnade om igen. Så fort jag vakna igen kom värkarna och dom gjorde bara ondare och ondare, vid 7 ringde jag förlossningen och dom tyckte jag skulle förbereda mig att åka in, va fan bb väskan var ju fortfarande inte packad! Så packa den lite snabbt mellan värkarna, ringde mamma och fråga om hon kunde följa med mig, så kom hon och andré och vi åkte in.
'
När vi kom in var klockan 8.45 och dom undersöker mig kort därefter, 8-9 cm öppen, va redan sa jag. Jag hade fortfarande inte helt ställt in mig på att förlossningen verkligen startat. Efter 1-2 timmar känner jag att jag vill trycka på, dom undersöker igen och fortfarande inte helt öppen, kanske 10 minuter efter de fick jag en krystvärk. och när dom undersökte mig igen var det en flik kvar som hon höll bort när jag fick nästa krystvärk, det gjorde ont! Mamma stog bredvid mig och stöttade mig och höll mig i handen.
'
10.16 går vattnet precis som med Nikita i en krystvärk men denna gången utan en sköterska framför ;) Får en krystvärk till och dom ser huvudet men det åker in igen, nästa krystvärk sitter jag framåt och håller under låren och ser när huvudet kommer och sen kroppen i samma krystvärk, det var häftigt att se :) 10.19 kom en liten liten tjej som inte gjorde så mycket läten ifrån sig. Men den känslan var häftigare med Nikita.
'
Förlossningen känns så lik Nikitas men ändå inte, är mycket nöjdare med den här, hade ingen smärtlindring alls, dom frågade om jag ville ha lustgas men det ville jag inte. 2 små rivsår fick jag och behövde inte sys denna gången heller. Dessutom mår jag bra nu efteråt också, kan röra på mig, inte ont någon stans, får eftervärkar ibland men dom går över rätt snabbt. Jag är verkligen gjord för att föda barn, superlätt graviditet, och förlossning och desstuom få må såhär bra efter :)
'
Jag tyckte däremot krystvärkarna gjorde ondare än jag tyckte med Nikita, och värkarna gjorde ondare med Nikita än vad dom gjorde nu. Den där brännande stickande känslan när huvudet kommer ut kände jag knappt alls denna gången.
'
Första bilden var hon 2 minuter på, jag glömde kameran helt det var mamma som kom på den :) Och jag fick klippa navelsträngen :)
'
Mormor med lilla fuffan Nellie ♥

Första mötet ♥

Jag och Nellie fick stanna en natt till för ingen barnläkare tittat på henne än. Men för att jag skulle överleva ännu en natt på bb (hatar sjukhus!) fick andré snällt komma hit och lämna lite fler saker, bland annat datorn :)
'
Första mötet mellan Nikita och Nellie gick bra, först var Nikita lite sur på mig och ignorera mig mest, men efter en stund kom hon och ville hålla Nellie, pussa på henne och kramade henne. När hon blev ledsen ville hon trösta henne, åh hon är så fin min stora lilla tjej.
'
Ont i hjärtat gjorde det när dom gick igen, Nikita var jätte ledsen och ville inte åka. Min lilla skrutt ♥
'
Fina fina barn, ni gör mig hel ♥

lilla lilla lillasyster Nellie <3

10.19 idag föddes en liten tjej med världens fart, 3 min efter vattnet gått kom hon ut. Hela hon kom ut på en och samma krystvärk. En liten tjej på 2740g och 46cm 32cm runt huvudet, orangeblond och platt näsa men så söt. Vet inte hur man lägger in bilder från mobilen hit så bild blir de i morgon när vi kommer hem.

Mot förlossningen

Sitter med värkar, ringt mamma och andré och snart blir det förlossningen och förhoppningsvis föda barn, fy fan i helvete va ont det gör!!

Vecka 38 (37+2)

Skulle bebis komma samma dag som Nikita gjorde är det bara 6 dagar kvar! Som mest är det inte ens 5 veckor längre, helt sjukt! Jag har så svårt att förstå att jag snart ska föda barn igen, ska jag verkligen gå igenom det där onda men så underbara en gång till? Och inte samma förlossning som med Nikita utan en helt ny, med ett helt nytt barn! Magiskt.
'
Nu börjar jag allt få lite fler besvär, ont som fan på ena sidan höften, ibland kan jag inte ens gå utan får krypa när jag ska ta mig någonstans, värst är om jag rört mig mycket under dagen och suttit ner en stund. Förvärkarna kommer och går, mer förvärkar och inte sammandragningar, ont i tuttarna och i ryggen men annars får jag väl inte klaga :)
'
'
Nikita i magen veca 37+0
'
Mina tankar med Nikita denna vecka
Jag har börjat tänka mycket på förlossningen nu, man vet ju inte vad som väntar. Det mest spännande är ju att man inte har en aning om när bebisen kommer, hur lång tid det kommer ta, när och var förlossningen startat, hur den kommer starta. Och nu räknas bebis som fullgången så det känns ju skönt. Nu ska hn bara ligga där inne och växa och samla på sig mer fett. Mensvärken försvann sen, skönt det! Tycker knappt jag haft förvärkar heller. Idag har jag nästan inte haft någon sammandragning alls. Fick bara lite när jag bytte sängkläder.

äntligen hemma hos min skatt

Fy vad jag saknat mitt lilla tjej i helgen. André hade henne i helgen och jag åkte upp till eliin. Jätte mysigt att vara med henne utan Nikita, men som jag saknade Nikita. I fredags var de värst när jag kom till eliin, då kom nästan tårarna :)
'
Nikita fick en bärbar dvd i tidig födelsedagspresent med 4 dvd skivor till, hon fick den tidigare för hon alltid vill se på bolibompa på tvn och blir alltid arg på mig om det inte är bolibompa på tvn. Så nu sitter hon och kollar på den innan hon ska sova.
'
Nikita visar stolt upp sin nya dvd när hon kolla på i drömmarnas trädgård :)
'
Rosa såklart, det var ju hennes mamma som valde den, men hennes pappa som fick betala den ;)

3 veckor kvar

När var det tiden skulle kännas som den stog stilla? Jag tycker fortfarande den bara springer förbi och jag försöker verkligen hinna njuta av sista tiden med bebis i magen och sista tiden som bara Nikitas mamma. Men nu längtar jag som bara den, jag vill så gärna veta vem det är som gömmer sig där inne, om hon är lik Nikita, hur hon äter och sover, hur Nikita kommer reagera på ett syskon. Men jag tror faktiskt det kommer gå bra, konstigt nog tror jag de med tanke på hur mammig Nikita är. Men hon kommer få vara med vid amningen, när hon badas och byter blöja. Desstuom får jag hjälp av både eliin och andré så det känns också skönt!
'
Magen är fortfarande rätt liten, eller hela jag är väl rätt liten med tanke på hur långt gången jag är. Viktuppgång 10 kg sen start och väger exakt 10kg mindre än jag gjorde med Nikita. Undrar hur mycket jag kommer rasa i vikt efter den här graviditeten eftersom jag på kort tid gick ner 20kg efter Nikita utan att försöka gå ner i vikt.
'

Blivande kock?

Så fort jag ska laga mat nu för tiden tar Nikita en stol och ställer sig vid spisen och ska hjälpa till, det hon får göra är att röra om i såsen om det är någon sås annars står hon bara och tittar på när jag lagar maten. Hon älskar sitt kök hon fick i julklapp och lagar mat till mig som hon kommer och matar mig med, så himla söt! Ja det vore ju helt underbart om hon vill bli kock när hon blir stor, eftersom jag hatar att laga mat :)
'
Den nakna kocken :)

Bortskämd

Det är ju snällt av Nikita att skämma bort mig med massa sömn nu precis innan bebis kommer :) Igår eftermiddag gick vi ner och handla, Nikita gick hela vägen ner till affären och det är en bra bit tycker till och med jag :) Men det tröttade verkligen ut hennes små ben för hon somna i vagnen vid 18, och då får hon sova för natten. Hon vakna vid 20 igen för kvällsvällingen och somna om och vakna till när jag gick och la mig, sen sov hon till efter 9, hur är det möjligt?
'
Jag däremot vaknar 1 gång varje natt, precis samma tid 3.30 och måste kissa och äta. Jag vaknar av att jag är så hungrig inte kissnödig :) Och somna om när jag är hungrig funkar inte alls!

Mvc

Idag var vi och kolla till bebis i magen. Hon var fixerad som jag redan visste och när hon kände på magen sa hon att det är ingen stor bebis som ligger där iaf, när hon skulle känna om hon va fixerad sa hon oj va långt ner hon ligger :) Vi ligger mitt emellan medelkurvan och lilla kurvan så lite mindre är magen den här gången, Nikita låg mitt på hela vägen :)
'
Hemska förvärkar har jag haft idag, och ont i hela magen och svanken. Har jag suttit ner eller legat ner och ställt mig upp har det blivit världens tryck neråt så jag får lyfta upp magen för det ska släppa, jag går typ som en anka när jag precis ställt mig upp :) Men nu är det inte långt kvar, jag tror hon kommer komma på Nikitas födelsedag, skulle inte bli förvånad! Om hon inte kommer ännu tidigare, för inte kommer jag väl få en februaribebis den här gången heller :)
'
Nu är vi redo för bebis, har köpt små små blöjor idag, men packa bb-väskan kanske man skulle göra snart med, har iaf skrivit upp vad jag ska ha med mig denna gången och det blir inte ens hälften av vad jag hade med mig med Nikita, det var alldeles för mycket :)
'
Magen idag vecka 36+3
'
Nu sover lilltjejen och jag ska passa på att plocka undan alla leksaker som är över hela lägenheten, förstår verkligen inte hur lilla hon kan stöka till så! Sen kommer bästaste Eliin hit, blir en myskväll med massa gott :) ♥
'
Och eliin är så snäll och kommer vara här när jag kommer hem från bb så jag får hjälp med första syskon chocken, det är verkligen guld värt!

Ut och gå

Nästan lite för söt var Nikita igår när vi skulle gå ut och gå, vi tog inte med oss hennes vagn utan hennes dockvagn istället. Hon stannade flera gånger för att stoppa om dockan, när jag skulle ta kort på henne peka hon på dockan och ville jag skulle ta kort på den, och några gånger stanna hon för att ge dockan en puss :)
'
'
Promenaden tog 40 minuter men vi kom inte alls långt under den tiden med tanke på hur många gånger Nikita skulle stanna :) Sen gick vi hem för att hämta Nikitas vagn och blöjor och gick bort till mamma och sov över där med, va lite mysigt faktiskt. Och idag fick pappan andré ha Nikita medans jag åkte med mamma och dom till mormor, Nikita fick inte plats i bilen. Skönt att få några timmar barnledigt, var väldigt längesen sist! :)

Vill inte vara med

Det är inte lätt att fota Nikita nu för tiden, hon vill aldrig vara med på kort. Hon springer alltid iväg när jag ska försöka ta kort på henne, idag gömde hon sig bakom smörgåsrånet, haha!
'
Men jag lyckades allt få en bild när hon skulle ge mig smörgåsrånet :)
'
Lättare att få kort på henne när hon sover, hon vakna satte sig upp sa mamma en gång sen la hon sig åt andra hållet och somna om. Ja hon sover fortfarande i min säng!

Magen har ju sjunkigt! :)

Har varje gång jag ställt mig upp känt ett sånt tryck neråt, men inget som gjort direkt ont så har inte tänkt så mycket på det, och nu ikväll när jag gick förbi spegeln upptäckte jag att magen har ju sjunkigt, jätte mycket. Lite häftigt att magen sjunker precis samma dag som den gjorde med Nikita i magen :)
'
Magen nu ikväll
Och magen för 2 dagar sen

Nikitas kattbok

Pyssel dag fick det bli idag, vi klippte ut kattbilder från förra årets almanacka och klistrade på dom på teckningar Nikita målade under tiden jag klippte. När vi sen fick ihop det till en bok ville Nikita kolla i den om och om igen :)
'

Vecka 37 (36+0)

Ja snart är bebis här och jag 2 barnsmamma, känns lite overkligt men verkligare än vad de gjorde med Nikita iaf :) Jag tänker nästan varje dag på förlossningen nu, kanske dags att packa bb väskan med? Man vet ju aldrig när hon tänkt komma ut, men jag hoppas hon stannar till februari, vill inte att hon kommer innan Nikitas födelsedag iaf :)
'
För att vara så kort tid kvar mår jag fortfarande bra, ont i ryggen och onda onda förvärkar har jag men annars mår jag bra. Men vissa förväkar känns som när värkarna precis startat, då blir man lite nervös. Nikita brukar komma fram och blåsa på magen när jag får en riktigt ond förvärk och hjälper mig att smörja in magen nästan varje dag, det är såå mysigt!
'
Det var den här veckan idag Nikita fixerade sig, men det har fortfarande inte bebis gjort men hon ligger väldigt långt ner, och kommer fortfarande åt mina revben :)
'
Dagens mage vecka 36+0
'
Nikita vecka 36+0, fixerad och klar, 2 veckor och 1 dag till stannade hon :)

Städ och tvättdag

Vi har haft en såndär riktigt tråkig dag och bara städat och tvättat typ, men det behövs ju det med. Men fy va ont i ryggen jag har nu, städa och tvätta ska jag inte göra samma dag innan förlossningen igen iaf :) Varit ute och lekt i regnet har vi också gjort, sen gick vi in och drack varm oboy framför bolibompa, det var mys på hög nivå!
'
Det har blivit lite ommöblering här senaste tiden, Nikitas säng har flyttats in i mitt sovrum, prinsesstältet in i Nikitas rum och där står istället syskonvagnen och ett kök Nikita fick av mig i julklapp :) Det blev inte den syskonvagnen jag först ville ha, jag kom på sen att jag behöver en smal vagn eftersom jag kommer åka mycket buss och tåg sen, så det blev en 2me atlanta syskonvagn och än så är jag nöjd, men har inte testat den ute än eller med mer än 1  barn i :) Jag beställde först en phil&teds men var inte alls nöjd med den så den skicka jag tillbaka igen.
'

Tjockismage vecka 35+5

Lillasyster växer :) ♥
'
Nikita i magen vecka 35+0 ♥

Busunge!

'
Nikita tömde ut alla eliins dvd filmer för att lägga sig där i :)

Magen

Äntligen fått igång internet, har krånglar i flera timmar nu men till slut fick jag igång det, och här kommer bilder på magen :)
'
Nikita tog bilder på magen på nyår vecka 35+1
'
Dagens mage vecka 35+3
'
När jag tog kort på magen ville Nikita att jag skulle ta kort på hennes mage med :)

RSS 2.0