Gravid igen!

Dålig på att skriva i bloggen nu för tiden, men ville bara skriva om graviditeten men ville hålla det hemligt tills iaf alla i våran närhet vet om det. 9+5 idag så visst finns det fortfarande chans för missfall men jag har bestämt att det inte ska bli så :) I slutet av Juli ska vi på ul och göra kub och jag längtar! :)

Haft tur den här gången med, till och med ännu mer tur. Med Nikita var jag supertrött, ont i magen hela tiden, mådde illa från vecka 6-11 men den här gången har jag bara mått lite illa till och från, däremot har jag varit jätte känslig mot dofter och mått illa av typ alla dofter. Men nu har det också lagt mig och jag känner mig knappt gravid alls, förutom humörsvägningarna som heter duga :) Men det kommer väl så jag njuter så länge det varar :)

Redan en tjockismage vecka 9+0 tagen i världens skitigaste spegel ;)

Annars har vi mest bara njutit av att det äntligen är sommar, och nästa vecka börjar andrés semester. Nikita har tagit sitt första dopp i sjön och hon älskar det! Hon blir arg när hon inte får bada länre och ska springa ner till vattnet med eller utan mamma, till vattnet ska hon :)

Kameran blir vilandes också nu, det tycker jag mindre om! Har inte tagit alls många bilder på flera veckor! Men
några har det iaf blivit :)

Nikita älskar sin docka, vagn och nalle :) Igår höll hon stenhårt i en docka när vi skulle gå ut, hon vägra släppa den så hon fick ha med sig den då :)

Nikita älskar att prata i telefon, men pappas telefon är bäst, även att hon har en precis lika dan själv :) Hon pratar mer och mer, både riktiga ord men också sitt eget lilla språk :)

Nikita blev arg när jag skulle ta kort på henne i hennes fina klänning som är alldeles för stor så den får nog vänta tills nästa sommar :)

Ska börja rensa ut henne bodysar och allt i storlek 74 som nu börjar bli för litet, den storleken har hon haft 1 år så 80% av alla hennes kläder är i storlek 74. Men jag vann ett stort klädpaket på tradera som kom hem idag så det blir inte så tomt att rensa ut iaf :)

En liten uppdatering


I Lördags var vi och Becca&Co och kolla på petsson och findus som var här och sjöng, Nikita var inte ett dugg intresserad av det, hon klappade händerna när dom andra klappade händerna ibland, men annars inget mer :)


Och i söndags fick Nikita åka buss för första gången i sitt liv. Mamma+2 barn och vi åkte på nått med kyrkan, det var gratis och först var det gudstjänst och sen åka ut till skogen typ och äta och leka, det lät ju trevligt så vi följde med, men hade inte räknat med 1 timmes gudtjänst, med Nikita, sitta stilla, i en kyrka! Nej till slut bara skrek hon, så vi gick längst bak i kyrkan där det fanns massa leksaker, och alla barnen kom dit, då kändes det inte lika pinsamt längre :) Hon tyckte de va spännande att åka buss, men som tur var åkte vi bara i typ 5 minuter för efter 2 blev det tråkigt :)


Det var många lekar och aktiviteter och det var även ansiktsmålning, hade viljat ha nått på Nikita men tror inte hon skulle suttit still om någon skulle måla i hennes ansikte, så hon fick en blomma på handen, och så stolt hon var. Hon gick och peka på den och visade upp den och sa titta :) Den blev ganska snabbt utsmetad eftersom hon hela tiden skulle peka på den, sötnos! :)


Zeline och Nikita busar i Linnéas säng :) Jag tycker inte Nikita passar i napp, kan va för hon slutade med den när hon va 3 månader :)

Nu äntligen dricker hon välling, riktig välling utan mjölk. Innan har hon druckit mjölk kväll, natt ibland morgon och ibland på dagen när hon ska sova, det har gått åt väldigt mycket mjölk och Nikita har väldigt mycket gaser på kvällarna. Har blandat i välling och det har gått ner och igår fick hon välling utan mjölk hos Becca, hon drack 200ml, det mesta hon druckit innan har varit 170ml, dessutom hade hon precis ätit en halv burkmat och när hon kom hem 1½ timme senare dricker hon 150ml till, när hon vakna inatt för att äta drack hon nästan ingenting så hon vakna nog inte för hunger utan för vana. Har tänkt ta bort nattmålet med snart, men hon har fortfarnade inte släppt taget om tuttarna, hon kan fortfarande slita i tröjan och försöka få tag på dom, framförallt på morgonen, och nu är det 3 eller 4 veckor sen jag sluta helt så hon borde glömma dom snart tycker jag, saknar att sova utan tröja :)

Nytt ord kom igår, Aj. Hon helt plötsligt börja säga aj, jag fråga om hon hade ont någonstans, mm svara hon och börja blåsa på handen, fyy så sött! Bebis säger hon också, bssbss och dockan heter bebe. Hon är vääldigt hjälpsam och det är ordning på henne. Förut ställde jag datorn på bordet, den brukar stå på skivan under bordet så där skulle den ju såklart stå tyckte Nikita. När vi skulle gå ut förut var det en knöl på mattan som hon var tvungen att fixa till, det är ordning på henne när det är mamma som gjort nått, men när hon själv drar fram saker eller drar ut lådor, då ska de va så :) Hon följer alltid med mig när jag säger att jag ska tvätta, hon ska lägga ner kläderna och när jag sorterar går hon och hämtar kläder från alla högar så visst blir det lite extra jobb, men extra skratt också :) Och hon har nu äntligen kommit på att det inte är farligt med badkar, hon kan bada där utan problem så nu säger vi hej då till bebisbaljan :)

Hon har också fått mer vilja på vad hon ska ha på sig, häromdagen tog jag på henne en tröja, hon slet i den och blev arg, tog av den och tog en annan tröja, hon blev arg igen så jag frågade 3e gången om hon ville ha den tröjan och det ville hon, tills hon fått den på sig, men då orkade jag inte bråka mer så hon fick ha den iaf. Nästa gång det blir så ska jag ta fram 2-3 plagg så får hon välja själv, trodde det skulle ta längre tid innan hon ville bestämma vad hon ska ha på sig :) Som jag älskar detta otroliga lilla barn!

Lösenordsskyddat

Lösenordsskyddat inlägg

Bloggtorka!

Jo jag lever faktiskt, men har fått världens bloggtorka, det trodde jag aldrig jag skulle få. Jag som älskar att blogga och egentligen har jag väl massor och skriva om, men det känns som det inte finns nått alls att skriva om.

Nikita har häromdagen fått klappa och mata en igelkott, en vild men den var tam, jätte häftigt. Hon tyckte först den var läskig och kallade på den som hon gör efter katter, tss tss. Jag hade inte med mig kameran tyvärr men mamma fick några riktigt söta bilder på Nikita och igelkotten som hon ska skicka till mig snart hoppas jag :)

Hon har klippt sig med, topparna bara men blivit av med det slitna där bak. Det syns knappt för hon har så lockigt hår men va långt håret blev när hon kammade ut det blött :) Vi klippte henne på ÖF helt gratis, känner inte för att gå till en frisör när hon har så lite hår.

Vi leker mest med Natalie, Kevin och Alexander på dagarna och ibland åker vi och fikar hos Becca&Co. Så allt är typ som vanligt, Nikita utvecklas på som vanligt och det är häftigt att se hur Nikita och Kevin tar efter saker från varandra!

Idag såg Nikita en bild på mig på datorn, hon tar fram huvudet mot skärmen och börjar pussa flera gånger, haha sötnos! Hon är en ritkigt pussunge nu för tiden, mot bebisar och sina dockor som också heter bebis. bssbss något sånt säger hon ibland till bebis och dockan.

Kameran har med fått vila, inte ens 10 bilder har jag tagit på över 1 vecka, och det är vid 2 tillfällen, nu måste det väl bli ändring! :)



Nikita har haft tofsar i håret, som fick sitta kvar i ungefär 5 minuter.


RSS 2.0