Vi just nu


Och jag vid datorn. Sömntutor! :)


Kan lika gärna fortsätta inlägget med bilder :)


Igår innan vi skulle ut. Vi testade ha den lite mer upprätt så hon såg lite mer ut,
men hon somna efter 20 meter iaf så fällde ner den igen :)


Dagens vackraste unge ♥


Som också är världens gladaste unge ♥


Med humörsvängningar, nu har hon börjat slåss också :)


Min dotters vackra tossingar ♥



Glad och tuttig fis


Valborg

Ikväll blir det grilla med några vänner, äta god mat, dom ska dricka lite öl och jag dricker alkoholfritt vin. När vi gick in på systemet förut kändes de jätte dumt o gå in med en bebis, men vi köpte ju faktiskt nått alkoholfritt ;)

Kan inte sluta tänka på katten, jag klarar inte av att veta att en katt kommer dö bara för att hon har bebisar i magen, och veta att jag kunde gjort nått åt de. André sa från början nej nej nej vi ska inte ha någon katt mer, inte ens tillfälligt. Men ju mer jag pratar om de, ju mer förstår han att han till slut inte kommer ha nått o säga till om iaf.. Så lång tid tycker inte jag de tog att bli av med Nitro när vi bestämde oss för att göra oss av med honom.

Jag fick mata en kattbebis idag, på 3 dagar. Hans/hennes mamma och syskon dog under förlossningen. Hela livmordern hade kommit ut med 2 döda kattbebisar i, så hemskt! Men en av dom överlevde iaf, så fick mata den, hur sött som helst!

Jag har så länge jag kan minnas vilja föda upp katter, men nu vill jag hellre bli en som tar hand om övergivna katter och hittar nya hem till dom. Förstår inte hur man kan döda en frisk katt bara för man inte orkar med dom, eller nått? Och ska man då va så jävla sjuk kan man ändå ta dom till vetrinär så dom iaf får somna in. Det finns verkligen för sjuka människor i denna värld..

Fredag

Idag vakna Nikita 9.30 och var som vanligt på strålande humör. Tidig morgon har hon klistrat fast sig vid min tutte, så fort den försvann börja hon suga på min arm istället, jag orkade inte leta fram någon napp så hon fick tillbaka tutten igen.

Tycker det är så hemskt, vet en här som kanske kommer avliva sin katt bara för hon är gravid igen.. tycker det är jätte hemskt! Och jag räddade faktiskt livet på både Stumpen och Nitro. Och Nitro har kommit till ett jätte bra hem. Så nu försöker jag få min man att tillåta mig att rädda den katten med kattbebisar i magen! Man kan ge bort henne eller vad som helst, men inte avliva henne bara för hon är gravid.. :(

Skrik och panik

Ja som vanligt vill prinsessan inte sova i sin säng på kvällarna. Förstår inte att hon varje kväll ska skrika sig till sömns. Vi var ute och åkte vid 20 och då somna hon, sen vakna hon så fort jag la ner henne i sin säng sen skrek hon i 40 minuter, fick mat, skrik 5-10 minuter till, sen kom pappa och satt brevid henne och då somna hon. Någon kväll skulle va skönt att lägga henne och hon somna istället för att skrika. Men hon somna ju till slut iaf..

Haha, jag och André sitter i soffan och myser och kollar på lyxfällan, och i reklamen sprang båda två fram till datorn, vi tog varsin väg och jag slängde mig fram sista biten så jag vann, haha! Vi måste sätt jätte roliga ut ju :)


Bus

Nallen vid skötbordet tycker hon om. Hon greppar,
bara man lägger den mot hennes hand :)

Älskar den bilden, så söt unge de där är! :)






Ja ni ser ju hur tråkigt allt var idag, men babysitter brukar hon iofs inte tycka om.


Men flyga på mammas ben var roligt, iaf 5 minuter.



God kväll

Idag har Nikita varit uttråkad, jätte uttråkad. babygymmet, 5 minuter sen va de tråkigt. Sagostund inte ens 1 minut så va de tråkigt, busa, 5 minuter sen va de tråkigt. Kolla i lägenheten, 5 min sen tråkigt. Ja så va Nikita i förmiddags, och jag var trött och kom inte på nått annat för den lilla tösen. Så det var lite uttråksgnäll :)

Ikväll är jag helt slut. Har suttit och skrivit i 2 timmar, utan paus. Jag skriver ner allt som Nikita gör, man glömmer ju fortare än man tror! Och jag vill veta hur gammal hon va när hon började med allt, så har börjat skriva i ett eget anteckningsblock. Men å andra sidan så älskar jag att skriva så det gör inte så mycket :)


Nikita har bara sovit 2½ timme sammanlagt idag, så hon var trött ikväll. La henne vid 19.20 och hon somnade i sin säng själv 19.30. Lite gnäll va de men hon va nog övertrött också.

Sen har jag varit duktig och diskat, så nu är jag helt slut i kroppen och ska nog snart gå och lägga mig. Nu ska jag mumsa på broccoli som jag inte ätit på 2 dagar nu ;)

För ett år sen

Startade min graviditet med Nikita. I morgon är det ett år sen jag fick missfall, och jag är såå glad över det annars hade jag ju inte haft Nikita! :)

Vi startade dagen med mys och bus i sängen vid 9.30 och efter 9 någongång gick vi upp. Nu ligger Nikita och leker på egen hand i babygymmet. Ja en stund iaf sen blev det tråkigt så nu sitter hon här och gnäller istället. Hon var nog trött redan, testade lägga ner henne i sängen med nappen så blev hon tyst. Tog visst låång tid att skriva detta :) haha.

Jag saknar min man, han tog långledigt och va hemma från fredag - tisdag, så nu känns de tomt utan honom ♥

Bilder (c)



Idag var vi och kollade på lägenhet. Vi skulle kollat på 2 stycken men den ena var fortfarande så stökig så vi skulle få kolla på den nästa vecka. Det är 2½ lägenheter båda 2, ser ut som en liten 3a men blir billigare. Så Nikita kommer få ett eget rum, ungefär lagom tills jag ska försöka vänja henne vid att sova hela nätter, så får se om hon får flytta in i sitt rum direkt eller om hon får bo i vårat rum ett tag till :)

Vi har också beställt ringen nu, vi har varit och kollat på blommor, jag hittade en helt underbar som jag vill ha, får se vad priset säger om den! :) Sen beställde vi också klipptid, fick en tid dagen innan så det var ju bra!

Sen har vi fått testa på att vara 4 barnsföräldrar, haha. Nej men va barnvakt åt mina småsyskon och fick natta dom, men idag var dom faktiskt duktiga och lyssnade för en gångs skull. Dom sitter också som hökar när Nikita är ledsen, ska äta eller när hon ska byta blöjan. Dom trycker verkigen ner huvudet i blöjan också! :)

Igår upptäckte Nikita sina fötter, hon satt upp i mitt knä så tog hon tag i sin fot. Men jag tror inte hon riktigt förstog att de va hennes fot. Hon försöker inte greppa än, men får hon nått i handen tar hon tag. Så snart kommer hon nog försöka greppa saker. Jobbiga mamma försöker träna hela tiden och håller fram spännande leksaker hela tiden och för hennes händer till leksaken men nej :)


Ny lägenhet

Nu ska vi snart åka och titta på lägenheter :)

Nikita vakna typ 8.30 men då tog André henne så fick jag sovmorgon en halvtimme :) Jag och Nikita var uppe 6.30, vaknar av att Nikita knappt kan andas, då är nässugen en räddare i nöden. Men då ville inte Nikita somna om sen, men till slut somnade hon igen :)

Klänningen

Måtten är tagna och klänningen är beställd! :)

God morgon

Idag vaknade Nikita på strålande humör vid 8.30, så vi låg kvar i sängen och busa och myste till efter 9. Det är skönt att ha en bebis med riktigt glatt morgonhumör så man vaknar av att hon pratar och sparkar och fäktar med armarna, men det är ju för hon är glad. Tjockisungen ville dock inte visa kameran hur glad hon var, så så fort den kom fram sluta hon le och såg allvarlig ut till jag la ner den igen, skitunge! :)


Tjockisunge!


Träna nacken på mammas mage är roligt :)



Nikita kissade typ 5 liter eller nått igårkväll när jag skulle byta blöjan. Så hon kissade ner sin fina pyamas och när jag la under en ny blöja fortsatte hon kissa, kissunge! Men det var mysigt o sova bervid henne inatt, framförallt när hon åt för då flyttade jag henne ännu närmare mig, åh så gos! :)

bilder


Vadå lik sin far ;)
(Nej jag lyckas aldrig få en bild på André utan en telefon i handen, haha!)



Jag och min stoora bebis. Hon har ju växt massor på en natt! Vad är det här?
Så fort vet hon att hon inte får växa så nu förstår jag inte riktigt vad hon håller på med ;)



Mitt hjärta just nu, vackraste ungen i världen! ♥


Prästen tyckte jag var väldigt ung, först sa hon att vi va unga sen kolla hon på pappret och sa men du är ju riktigt ung, bara 21! :) Fast jag har ju inte fyllt 21 än, fyller i oktober så ett tag kvar. Hon frågade också hur det kändes o va mamma, och jag kan inte säga annat än att det är helt underbart! Att bli mamma är ju det bästa jag gjort i mitt liv :)

Min vikt, jag förstår ingenting. Jag vill inte gå ner i vikt men jag fortsätter och fortsätter gå ner i vikt! Jag har nu gått ner 18 kg på 3 månader. Innan graviditeten vägde jag 61kg, lagom tyckte jag, sen när jag blev gravid gick jag ner till 57kg eftersom jag inte kunde äta, sen gick jag upp till 74kg, och nu är jag nere på 56kg. Jag vill bara äta nyttigare, jag vill inte gå ner i vikt för de, men det verkar inte min kropp förstå! :)



Prästen

Idag har vi varit och pratat med prästen. Blev riktigt nervöst där, och vi gick och titta i lokalen och gick i kyrkan, gud så nervöst! Och André kunde ju inte hålla sig för skratt när vi stog där framme, hur kommer det då bli sen när vi ska stå där framför alla dom där? :)

Nikita fick såklart tandvärk + var trött när vi va där så hon skrek och skrek tills hon somna efter typ 20 minuter, stackars prästen o få överrösta hennes skrik för att vi skulle höra nått. Nu är ena tanden precis så den inte kommit fram, om den inte kommit fram nu det vet jag inte, och så är hon svullen och röd på tandköttet på den andra sidan, lilla gumman :( ♥

Städsöndag

Inte för min del idag, men André har varit jätte duktig och städat hela lägenheten! Till och med toan, första gången sen han flyttade hit! Jag flyttade hit när han bott här i 10 dagar så toan har jag fått städa, men idag tog André den! Min duktiga gubbe!

Nikita ville börja dagen vid 7, men det fick hon inte så hon gav upp och somna om till 10.00 istället, skönt! Nikita är så duktig, igår somna hon i sin säng, när hon ville äta nästa gång la jag tillbaka henne i sin säng, hon gnällde lite och sen somna hon sen sov hon till 5 ungefär i sin säng! Och nu ligger hon och sover i sin säng, hon somnade där också vid 12, vad stolt jag blir! Kanske hon äntligen kan somna och sova i sin säng nu! :)


Det räcker inte med en hand, så vi tar båda! :)


Nikita fick sitta en stund i bärselen. Var ju mycket skönare för ryggen när hon sitter åt det hållet :)


Lördag

Idag vakna jag och Nikita vid 10.10, när pappa gick upp vet jag inte men långt efter oss iaf! :) Och han klagar på att han är trött, haha :)

Sen åkte vi runt och lämna inbjudningar till dopet/bröllopet till dom som bor här, sparar några kronor på portot ;)
Sen åkte vi ner till våra kompisar där dom har sin husvagn, var riktigt skönt i solen. Nikita var smågnällig så fick dra henne i barnvagnen tills hon somna. Nikita tycker inte alls om att åka bil länge. Är hon vaken skriker hon hela tiden till hon somnar eller tills man tar upp henne. Det börja hon med igår. Det är ju så hemskt när hon skriker i bilen för jag kan inte ta upp henne när vi kör, och tårarna rinner på henne, usch min plutt!

Hon sov middag förut innan vi åkte, och hon somnade i sin säng själv! Jag känner mig jätte stolt för hon protestera knappt! Min duktiga tjej!


Så vacker unge det där är,
jag kan kolla på henne i timmar när hon sover ♥


Nikitas supersöta strumpor hon fick igår! :)


Min fina tjej i sin fina pyamas, stå, sitta, stå, sitta, stå osv.. är såå roligt tycker Nikita, hon älskar när man ställer henne upp sen får hon sätta sig ner sen stå upp igen :) Sötunge!


Efter badet idag fick Nikita en kroppsmassage, hon är helt oljig :) Vackra unge,
jag kan inte leva utan dig! ♥



Jag förstår inte vad jag gjorde inna jag fick Nikita. När hon sover hinner jag med hur mycket som helst så jag till slut kan bli uttråkad, hur mycket tid spenderade jag vid datorn förut? Usch vilket meningslöst liv! Jag förstår inte hur jag kunnat leva utan henne heller. Igår när vi gick i affärer gick jag in i en affär och andré tog med sig barnvagnen i affären mitt emot, och ju längre in i affären jag gick desto tommare kände jag mig, fick ont i hjärtat och kände mig naken, så jag vände igen och så fort jag såg vagnen blev jag lugn. Hur ska det bli när vi ska ha barnvakt första gången, jag kommer inte klara mig länge utan Nikita. Jag har inte ens varit ifrån henne mer än 5 minuter sen hon föddes. Sammanlagt är det nog 10 minuter sen hon föddes! Jag kan inte tänka mig att gå och jobba och lämna henne på dagis sen hämta henne igen efter ha jobbat 8-10 timmar, utan henne! Får väl börja jobba på dagis, så jag får jobba med henne :) haha! Och det är inte bra för henne heller att aldrig vara ifrån mig, för då när hon måste va ifrån mig kommer det bli jätte jobbigt, för oss båda!

Ikväll somnade Nikita i babygymmet, helt tyst. Hon gnällde till lite så jag gick fram och skakade en skallra så blev hon tyst igen, 2 minuter senare sov hon. Jag flyttade över henne till SIN säng och hon SOVER, hon gnällde inte ens! Åh vad stolt jag blir!! :)

Shoppingdag!

Idag vakna Nikita vid 7, jag försökte somna om men vid 7.30 gav jag upp efter smällar och sparkar efter en liten dam. vid 9 fick inte pappa sova längre heller, får inte jag sova får inte han sova ;)

sen bestämmde vi oss för att åka in till stan. Jag fick 300:- som jag fick handla vad jag ville för, dom förökade sig rätt snabbt ;) Nikita fick strumpor och världens sötaste pyamas! Hon kommer aldrig få ta av sig den! Jag har viljat ha den sen jag såg den första gången men då låg Nikita i magen och om det skulle bli en pojke kanske den var liiite för rosa. Men sen när Nikita föddes har jag letat efter den men inte hittat den, men idag såg jag den och blev överlycklig!

Vi hittade kostym, skjorta och slips till André, 300:- billigare än budgeten sagt så det var ju bra! Vi fick också slipsen på köpet! Så nu är André klar till bröllopet, och shit vad snygg han är i kostym, när han testade den stog jag där och dregla, mm vad het han är ;) haha!

Jag väntar fortfarande på den där jävla bhn jag köpte för 2-3 veckor sen som jag tänkte ha till bröllopet, har väntat på den så jag kan ta rätt mått på klänningen men jag måste snart beställa den! Så jag får väl ta måtten med en annan bh eller nått!

Nikita tröttnade på att sitta i bilen när vi skulle hem, hon skrek och skrek i 5-10 minuter sen somna hon. Tror också hon haft rätt mycket tandvärk idag för ena tander är precis innanför, det sticker upp där vid.

Ikväll ville inte Nikita sova, som vanligt. Men inte ens sitta i min famn dög så då la jag ner henne så fick hon skrika 15-20 minuter och sen somna hon. André sa efter ett tag "men ska jag ta upp henne och lägga henne på filten". "NEJ! hon ska ligga där och lära sig sova själv" fick han som argt svar tillbaka, haha :) Och så fort hon blev tyst, titta nu sover hon :)




Men hur söt kan man egetnligen bli? Jag älskar dig vackra unge!!



Idag bytte pappa elfte! blöjan sen Nikita föddes,
hon föddes den 20 Januari, nu är det den 23 april!
(Ja ni ser ju hur han håller andan ;)..)


Håller ett öga på pappa så han inte gör fel :)


Filten är perfekt som solskydd,
den är väldigt rolig o titta på när solen lyser på den :)
(Jo jag vet att hon ser fruktasvärt uttråkad ut,
tycker inte om att sitta i bilen längre!)



Glöm inte min frågestund!

Trött tjej!

Idag har Nikita haft en tråkig mamma som diskat 3 gånger, dammsugit lite och plockat och Nikita fick under tiden sova och titta på tv. Blev inte så mycket lek idag, men lite blev det såklart! Idag när vi satt och läste så tog hon på boken flera gånger, så sött!

Hon har nog varit rätt uttråkad idag så hon har sovit rätt mycket. Och vid 18 bestämmde hon sig för att sova igen, men det fick hon inte eftersom hon ska sova mellan 19.30 - 20.00, men försök få liv i henne! Jag försökte en stund, så kom jag på spjälsängen, och jo ungen slår upp ögonen stora som tefat! Där tänker inte min dotter sova!

Sen när hon skulle sova, vid 19.30 då ville hon inte sova. Hon skrek och skrek tills pappa tog upp henne och la henne vid tvn, hon ska lära sig att somna själv! Så vid 20.00 la vi oss i sängen och åt och då somna hon, hon ligger nu i våran säng, som vanligt.


Idag lyckades jag sova på mamma, haha! Men bara för några minuter för sen kom pappa hem och då vakna jag igen :)


Jag försöker få liv i en trött Nikita


Men nej jag vill inte vakna, bara om du lägger mig i min säng, då vaknar jag direkt! Vad har du emot din säng hjärtat? :)


Stumpen mys! Han ligger aldrig på min mage, han började me de när jag blev gravid, men sen när Nitro flyttade hit kelade han aldrig med mig, men idag kom han upp igen!


Min vackra stumpilump!


Stumpilumpiplump!


Roligt att ni frågat lite frågor på
frågestunden, det är bara fråga på! :)

Trött!

Idag vakna Nikita vid 7.00 först. Jag var halvdöd då så mig fick hon inte liv i så hon somna om och vakna igen vid 8.00, sen låg jag och Nikita och halvsov till 9.00 då gick vi upp :) Inte lätt när man har en dotter som skämmer bort en med sömn :)

Men det var inte lätt att somna om, för hon ligger och sparkas och fäktar med armarna, vet inte hur många smällar jag fick i ansiktet av henne, hon rev mig också flera gånger! Förstår inte, jag klipper hennes naglar typ 2 gånger i veckan men ändå växer dom som ogräs! Mammas naglar kanske? :)

Nu ligger en trött tjej i vagnen och är nära på att somna, men saken som hänger ner är lite för intressant för att somna ifrån, skruttunge!


Igårkväll hör jag hur hon snuttar på någonting, så var tvungen o gå fram med kameran o kolla eftersom det är kolsvart där, hon ligger och tuttar fast på ingenting :) Just här ligger hon och sträcker på sig, hon vaknade kort efter och var hungrig :)



Nu har jag saknat denna body, så idag inviger vi storlek 68, och den sitter väldigt bra! Lindex är verkligen små i storlekarna för 62 är fortfarande lite stort!


Morgonmys, trött, men såå lycklig!


God natt

Nikita har bara tagit 2 små napar idag. En på förmiddagen och en efter lunch. Sen somna hon vid 16.40 och sov till 20, då det är läggdsx för henne. Hon ville inte somna om igen såklart så hon var vaken en timme till så somna hon i sin säng sen med lite gråt. Men jag satt brevid henne och klappade henne i håret då blev hon tyst och somnade till slut.

Har tagit en fika med
Natalie idag, vi tänkte gå till ett fik, men allt var stängt så vi köpte med oss fika och gick hit. Så satt vi och tjockade oss och körde kort och var överdriver flummiga och satt och skratta hur mycket som helst åt typ, ingenting :)

Resultatet

Så blev håret, fast där testar jag löshåret för om färgen passar, och ja visst gjorde den de :)


Lekdag

Idag har vi lekt och läst och myst större delen av dagen, och kameran har fått vara med mer än den brukar :)
Jag försöker lära Nikita att rulla från mage till rygg, för ligger hon på sidan kan hon rulla över själv, men ligger hon mitt på magen rullar hon inte över. Men hon kan lägga sig på sidan i magläge, så egentligen kan hon ju :)



Snart så! :)


Efter all lek blir man ju trött. La henne i vagnen så hon fick somna själv. På dagarna sover hon alltid på mig annars, och det är hur mysigt som helst men hon vaknar så fort jag lägger ifrån mig henne då. Så vill vänja henne vid att sova själv på dagen också! Men lägga henne i spjälsängen är ingen idé, hon skriker så fort man närmar sig den, skitunge! :)


Stumpen


Stumpen ligger och sover så sött..


Så kommer en tjockisbebis och stör..


Som tappar balansen och lutan sig mot stumpen, då vill han inte va me mer :)


Sagostund

Vi har haft sagostund med Nikita från hon var väldigt liten. Försöker ha sagostund iaf 1 gång om dagen. Och idag när vi hade sagostund satte hon sig själv, hon satt lutad mot mig först. Och det var inte bara att hon luta sig framåt och tillbaka igen utan hon satt upp länge och kollade på bilderna i boken, hur sött som helst!



Vackra unge, mamma är såå stolt över dig!



Stark är hon verkligen!


Kollar på nallen hon fick av mormor när hon var 1 dag ♥


Deprimerande!

Idag vakna vi vid 10 med strålande humör, Nikita min lilla solstråle fick mig på väldigt bra humör som allid, och skönt med lite sovmorgon ibland. Kollar ut genom fönstret, det SNÖAR!!!!??? Det är den 21 April, det kan inte snöa i april, för mig är det vår i mars, nu är det snart maj! Jag vill aldrig mer se snö!

God natt

Jag försökte färga mitt hår förut. Har nog aldrig sett så förjävlig ut i mitt hår! Jo när jag skulle färga det från svart till blondt en gång. Då hårbotten blev vit och resten var fortfarande svart. Så jag lyckades lite skämsigt tigga till mig en ny hårfärg av andré. Han ville inte köpa någon igår egetnligen så de va pinsamt och tigga till sig en ny. Så de va till och med så illa att jag tog mössan på mig när vi åkte för att köpa en ny :) Tack hjärtat, du är den bästa!

Nikita somnade först tidigt, vid 19 somna hon vid bröstet men vakna när jag skulle lägga ner henne. Sen försökte jag söva en pratglad men trött liten tjej, vid 20 somna hon. Då passar jag på att färga håret så det blir klart innan desperate, men när jag precis börjat så vaknar hon självklart. Så pappa fick trösta, försöka ge nappen, och till slut hittade han en lösning..



Han la henne i vagnen och hon somna sött om igen, så nu ligger hon fortfarande i vagnen. Men ska försöka förflytta henne eftersom jag hörde att stumpen hoppa upp i vagnen igårkväll när vi lagt oss. Jag flög upp ur sängen när jag hörde att han var där!


Tjockis!

Har ju glömt skriva vad hon vägde igår. 5870g stannade vågen på och hela 59 cm. Sist (1 månad sen) vägde hon 5000g och var 55 cm. Så hon växer allt, känns väldigt skönt att veta att hon får i sig tillräckling genom amningen, för jag vill helamma tills hon iaf är 6 månader :)

Nikita 3 månader


Så blev 3 månaders kortet!
Jag ville inte ta på henne strumpbyxor som sitter så tajt på hennes små röda lår, så blev utan!  :)

Glad liten tjej!


Magen idag 3 Månader efter förlossningen!


Hårfärg

Idag vakna vi vid 9.30, det var lite lagom tyckte jag idag som var trött :) Nikita slapp febern men hon hade ont i benen igårkväll. Självklart då jag går in i duschen så stressa ihjäl mig där inne. Så fick hon en panodil och mat. Var lite svårt att amma eftersom hon hade ont på låren, så hon fick ligga på rygg och jag på någon konstigt ställning för att få fram tutten ordentligt :) Sen har det inte varit mer gnäll, hon är lika glad som vanligt!

Jag har viljat färga håret rätt länge eftersom jag bara gjort det 2 ggr på 1 år. Såå fint med 5 cm utväxt tycker jag nog inte det är :) Så jag tjata om det igår att jag ville färga håret, andré tyckte de va onödigt eftersom jag ska färga håret innan bröllopet. Men till slut gav han sig, 19.58 och affären med den hårfärgen i stänger 20.00. Tack för den! Så jag fick pengar till hårfärg så jag och Nikita har precis varit nere och handlat.

Men att färga håret när man har barn krävs lite mer planering, förr var de bara kleta i de där, vänta och skölja ut hur lätt som helst. Nu måste jag vänta tills André är hemma, och helst att hon sover ifall hon skulle bli för mammig :)

Nikita älskar sin vagn, så fort man lägger henne där om hon är trött somnar hon. Eller som nu ligger hon och pratar med dom som hänger ner. Så skönt det är med en lättsam bebis!


Hur mycket kärlek finns det egentligen att ge?


Jag älskar er mer än allt, Ni är världens bästa familj!


3 månaders sprutan avklarat!

Nu är det äntligen över. Det där va de mest smärtsamma jag varit med om! Den där psykiska smärtan jag kände i hela kroppen blev fyskisk smärta i bröstet! När hon skrek av att hon fick ont så hon ville jag typ slå till henne som gav sprutan. Den smärtan var värre än en förlossning! Jag önskade att hon skulle sticka sprutan i mig istället för henne! Tog på henne stora pösiga kläder så inget skulle sitta åt på henne!


Min snuttis plutt, jag älskar dig så det gör ont!


Men hon är lika glad ändå!


Och ett litet plåster på låret :(

Än så länge har hon ingen feber eller så, så jag hoppas verkligen hon slipper!


Man blir trött av att leka

Nikita låg och prata och lekte i babygymmet. Och sen blir det helt tyst, kollar på henne och hon ligger helt stilla, då har hon somnat den lilla fisen.



Att se ett barn sova är så otroligt vackert! ♥



Idag började dagen vid 8 för oss. Då låg vi och lekte och myste en stund innan vi gick upp och åt frukost. Jag ska börja försöka äta nyttigare, för Nikitas skull. Så idag började jag med en jordgubbssmothie med banan i. Sen har jag ätit broccoli, som är fruktansvärt gott märkte jag :) haha!

Dom där hemska sprutorna närmar sig, usch! Har haft panik för att ta dom sen jag blev gravid. Stackars lillan o få ligga där och inte ha en aning om vad som händer och helt plötsligt gör det ont i båda benen! Och jag kommer be till gud för att hon inte ska bli sjuk av dom!! Ha en sjuk bebis måste nog vara det värsta som finns, även en liten förkylning!

Nu hör jag nått prassla och gny lite där borta, så min skatt håller nog på att vakna nu :)

Bildinlägg

Jag måste sluta tänka på att det finns dom som verkar tycka det är okej att röka även att det skadar sitt barn, jag förstår helt enkelt inte!


Nikita låg och sov på mig igårkväll.
Var längesen hon låg så sist!

Mysunge! Låg så idag också!


Nikita 2 veckor, vad liten hon var! ♥
Såhär låg hon alltid den första månaden!


Nikitas tänder har kliat..


Och kliat..


Och kliat. Hon höll på att bita sönder min tumme. Lilla snuff ♥
Sen skrek hon jätte mycket, så som hon skriker när hon får ont så hon hade nog ont också, älskade plutt :( Vill inte att du ska ha ont,
vill inte att nått illa ska hända dig.
Och i morgon blir det 3 månaders sprutorna.. nej jag vill inte! :(


Jag kan inte förstå att denna vackra saken är min dotter. Att hon levt i mig i så många månader, att jag och André skapat henne. Att det där verkligen är min dotter, min för resten av livet. Aldrig kommer nått hända dig, jag kommer alltid finnas där, alltid!
Du är den mest älskade bebisen i världen!


Mjölkfyllda tuttar!

Idag har jag ätit som en häst hela dagen, har verkligen vräkt i mig mat! Det syns på mina tuttar som producerar hur mycket mjölk som helst idag! Dom är typ lika stora som dom var när mjölken rann till, dax och väcka min tös så hon kan tömma dom lite, orkar inte pumpa helt enkelt :)

Dagen i bilder


Igårkväll när Nikita hade somnat, hon vill verkligen inte ligga så som jag lägger henne utan vrida på sig :)



Träna nacken och vara glada för 1 gångs skull. Hon har vänt sig från rygg till mage 4 gånger idag, men med hjälp. När jag skulle rätta till strumpbyxorna där bak drog hon runt sig, men på filten ville hon inte göra om det, bara på skötbordet :)


Sitter och står på pappa, hon är verklgien jätte stadig nu, sådär kan hon stå hur länge som helst :)


Tittar lite på pappa också :)


Farmor ville inte va med på kort, så fick ta kort på skrollan deras hankatt istället, jag döpte honom till skollan när jag var liten :)


En trött Nikita på hemvägen



Och en trött mamma!

Det var så trevligt att få träffa farmor och farfar igen, va lite mer än ett år sen! Och dom blev jätte glada för att vi kom. Dom tyckte också om André jätte mycket. Farmor sa att jag skulle va rädd om honom, klart jag ska! :) Nu står min man och stressar för att få datorn, så bäst han får den då :)


God morgon

Idag blir det att åka och hälsa på min farmor och farfar. Ska bli trevligt eftersom jag inte träffat dom på över 1 år nu. Dom ska bjuda på middag, och min farmor lagar nog den godaste maten jag ätit :)

Nikita vaknade runt 7 någon gång, men har legat och sparkats och pratat och gnällt till lite, så vid 8 gick vi upp, och nu ligger hon och pratar med babygymmet! André den lilla fisen ligger fortfarande och sover, vill jag också göra!

Nikita paket!

Jag lyckades få med mig André ut på promenad på ca 40 min. Men jag ville gå längre, mycket längre. Men han ville vända efter typ 200 meter :) latmask!

Nikita har haft svårt o sova ikväll också. Men hon somna själv till slut i våran säng. Hon gnällde till några gånger när hon tappat nappen men till slut somna hon. Skönt när hon somnar själv istället för att skrika sig till sömns eller somna på någon av oss. Skulle vilja att hon somna i sin säng men eftersom hon va lite gnällig så fick hon tutten i sängen, så fick hon ligga kvar där.

Nikita har fått paket som vanligt idag, hon fick paket från Goboken, och från tradera :)




2 Body och 1 pyamas i strl 68.


Den där utveckligsfasen ja..

Nikita börjar med att vakna 5.30 och var pigg. Hon somnade om till slut. Vakna 7.30, somna om igen och vakna sen vid 10. Sen har hon varit väldigt klängig och vill bara va på mig. Till slut skrek hon var jag än gjorde, testade precis allt. Ungefär 20 minuter senare lyckades jag få henne att ta tutten och låg brevid henne och klappade henne i håret, nu äntligen har hon somnat! Det märks väldigt tydligt på henne att hon är inne i en ny utvecklingsfas.

Duktig!

Jag och Nikita tog en långpromenad på ca 2 timmar i värmen, så skönt! Det var då 13 grader i skuggan, nu är det 15 grader i skuggan, underbart!! Jag är helt slut i mina ben efter all promenad men det är samtidigt så skönt, då vet jag att jag iaf gjort nått :)

Jag samlade sen ork när Nikita somnade nästa gång och tog tag i den där monsterdisken som stått sen helgen.. Tog även tag i alla enorma dammråttor överallt! Förstår inte hur det kan bli så mycket damm på så kort tid. Så nu har vi det rent och fint hemma igen, känns väldigt mycket bättre. Men det var jobbigt och dammsuga hallen och köket, iaf när man har en överdrivet mammig bebis som jag har, så fick sätta henne i bärselen, trodde min rygg skulle gå av. Hon väger nog närmare 6 kg nu skulle jag chansa på :)

Inte bara jag som är duktig idag, André är iväg och spelar innebandy och rör på fläsket :)

God morgon

Nu när solen kommer fram så tidigt vaknar den lilla damen tidigare också, men inte så konstigt :) 7.30 vakna hon idag och låg och lekte. Vi gick upp och lekte till 8.30 sen gick vi och la oss igen 1 timme. Vad skönt att jag börjar ha det så lätt att somna igen när jag varit vaken en stund, det brukade jag ha svårt med förut!

Idag är det strålande sol och redan 9 grader så idag blir det promenad. Vi ska hämta ut ett paket med skorna till bröllopet, bara bhn kvar innan jag kan ta dom rätta måtten! Usch nu blir jag nervös igen. Blir jätte nervös så fort jag tänker på bröllopet, framförallt nu när man har ett bestämmt datum! Men vad jag längtar till att få ge André ett sånt löfte, även att man inte kan veta att det kommer vara vi för resten av livet. Men jag vill spendera resten av mitt liv med honom!

Låg faktiskt igårkväll och försökte komma på nått negativt med André, det tog tid. Negativt, han snarkar, och ibland spenderar han lite för mycket tid vid datorn, men å andra sidan går han bort från datorn när jag ber honom :) sen kom jag inte på nått mer negativt med andré. Positivt finns det hur mycket som helst, snällare människa än honom finns inte. Han har världens tålamod och är jätte lugn. Försöka få honom sur tar några timmar även att jag skriker på honom och till slut vägrar prata med honom. Då kan han bli lite sur :) Nikita kunde inte få en bättre pappa och jag kommer aldrig få någon bättre än dig, för du är den bästa.
 Jag älskar dig André!

Skitunge!

Nikita fick helt plötsligt för sig om att nej jag vill inte alls sova. Så hon vrider sig först så hon ligger på sidan av sängen med benen mot andré och gnäller. Jag går fram ger henne nappen och vrider tillbaka kroppen. 2 minuter senare ligger hon lika dant och gnäller. Efter 3 gången försökte jag ge henne bröstet igen, men hon ville hellre le och prata, så jag sa "Du ska sova nu gumman" Och direkt efter får jag svaret "ne". Va, du ska inte lära dig redan att käfta emot, du ska hålla med snällt och säga okej mamma jag ska sova :) Men tyckte de va så gulligt att hon gjorde ifrån sig ett läte som lät precis som ne när jag säger att hon ska sova :) Mysunge! Nu har hon somnat igen!

Promenad i solen

Vi kom ut vid 11 idag och gick en promenad på nästan 3 timmar med Natalie och Kevin. Nikita sov under nästan hela promenaden. Skönt att hon än så länge sover i vagnen och inte börjar böka runt och bli arg för hon får ligga ner så länge :) Det var både rikitgt skönt i solen och när det blåste vart de kallt :) Så gick och tog av och på mig jackan hela tiden :) hehe.

Såg också André när vi gick, alltså det var en kopia av André och jag undrade vad min man gjorde där istället för att va på jobbet? Då säger Natalie "visst är han lik andré". Min reaktion blev "va? va de inte andré?" Känns lite läskigt att inte känna igen min blivande man, men han var en kopia!

Jag och Nikita skulle ta en sen eftermiddagsnap vid 19. Jag tänkte inte på det först att Nikita egentligen skulle sova för natten om 1 timme. Men hon somna för natten iaf, jag vaknade vid 20.40, väldigt skönt! Stumpen ville också sova med oss!




Blev lite trångt o sitta brevid mamma :)


Bus med mamma


Jag älskar dig min ögonsten ♥


Mys!


Jag älskar att stå upp, vill stå nästan hela tiden!
(Stumpen kelar med kameran :)


Kan testa rulla från rygg till mage då, men nej det var också jobbigt!


God morgon

Klockan 9 vaknade vi idag. Eller Nikita hade nog varit vaken ett tag innan fick jag för mig om :) Nikita ville nog att vi skulle byta lakan idag, om jag säger såhär, hon hade bajs upp till armarna! Tur att jag har börjat fungera på morgonen som jag aldrig gjorde förut :) haha.

Idag är det strålande sol ute och jag vill ut nu, fast än så länge är de bara 3-4 grader så väntar ett tag :) Ska fråga Natalie om dom vill följa med mig så kanske jag kommer gå lite längre, är ju lättare o gå om man har någon att prata med :) Och André tycker nog jag är rätt jobbig när jag inte haft någon att prata med på ett tag, igår pratade jag nästan hela dagen med honom om precis allt :) Jag ringde säkert 10-20 gånger när han va på jobbet. Men jag var iaf tyst när det var desperate housewives, men jag pratade igen i reklamerna :)

Nikita är ju såå nära att rulla från mage till rygg, så nära. Men sen blir hon arg för hon inte tycker om att ligga på magen.


 Rulla då!


Dagens Nikita, också tradera fynd :)


Bröllopsplaneringar

Här händer det grejer, idag har jag verkligen spenderat nästan hela dagen till bröllopsplanering. Jag har skrivit inbjudankorten, har ungefär hälften kvar. Jag har ringt runt till frisörer, och självklart är dom jag får tag på fullbokade och inte kan den 5 Juni, så nu ska Andrés mamma fixa mitt hår. Mycket bättre, och mycket billigare. Jag har även hittat löshår på tradera för 155 kr med frakt, men den här gången frågade jag André snällt med hundögon, och han kunde inte riktigt säga nej då ;) haha.

Jag har också räknat och räknat på vad allt kommer kosta, och visst håller budgeten än så länge! Det bästa är att vi har inte så mycket som vi behöver spara, utan har det mesta! Skönt det, så slipper vi stressa över hur vi ska få ihop ekonomin till bröllopet och dopet!

Till Nikita är allt redan färdigt, hon kommer ha min dopklänning som jag döptes i och de där söta hårbandet med en rosett på :)

God morgon

Jag kom fram till en sak igårkväll när jag låg där och försökte sova. Det hade ju varit lättare o somna om mina 2 älsklingar kunde vara tysta när dom sov. Först ligger Nikita och låter, när hon blir tyst börjar André snarka, när han blev tyst börja Nikita. Så höll dom på väldigt länge igårkväll!

Nikita tar också väldigt mycket plats. Jag lägger henne längs in, 2 minuter senare ligger hon mot mig, jag flyttar närmare andré och ber honom till slut att flytta ut, oftast får jag svaret att han ligger så långt ut han kan. Då kollar jag åt andra hållet och den där lilla fisen tar upp halva sängen! Inte konstigt att det är trångt :)

klockan 8 vaknade min glada pigga unge, och det är okej för mig också :) Glad fast hon inte kunde ndas, så hon ville inte ens äta. Nu äter hon frukosten, och halvsover. Nu är jag trött på hennes näsa på morgonen. Så idag tog vi koksalt i näsan, vilket såklart inte va omtyckt av tösen. Sen fram med nässugen så gick det lättare o andas igen! Och när jag står där och lutan mig över hela henne som ligger på skötbädden utan blöja får jag världens smile, och direkt efter forsar det ner kiss från skötbädden :) Det kändes som typ 5 liter eller nått :) haha.

Äntligen fixat datumet!

Så, nu är datumet bestämt. Kyrkan och prästen är bokat. Blev dock inte i maj som jag ville utan 5 Juni istället, men det gör inget för jag är såå överdrivet lycklig iaf! Jag ska snart gifta mig, med den mannen jag älskar mest! Lyckligare än såhär blir man inte!!

Idag har jag och Nikita varit ute på promenad med Natalie, Robert och Kevin. Det  var riktigt skönt att gå med bara linne, och svättas! Det är vår ute, äntligen. Lite smått deprimerad blir man allt när man fortfarande ser snö mitten av april, men den underbara solen tar förhoppningsvis bort all snö snart! Nikita behövde ingen jacka på sig i vagnen heller, hon blev så varm så hon hade den under sig, och hon var väldigt varm iaf.


Ikväll har jag suttit med inbjudningarna och letat fram adresser. Har efter 500 försök blivit nöjd med hur jag ska skriva inbjudningarna också. Skorna är påväg, bhn är påväg. När jag fått det ska jag ta mina mått till klänningen, det närmar sig och jag börjar faktiskt bli riktigt nervös nu när man faktiskt har ett datum!

Jag älskar mitt liv, Jag älskar min blivande man och Jag älskar min dotter!

Sovmorgon

Det var mycket bättre innan man ställde om klockan. Då sov Nikita oftast 20-09. Men nu har hon svårt att somna vid 20, hon vaknar 6-7 och somnar om efter 30 min - 1 timme. Sen sover hon till 10-12 någon gång. Som idag, vakna runt 7, vara vaken ett tag och somna om och sova till 11. Jag gick upp 10.50. Har aldrig tyckt om att man ska hålla på o ställa om klockan, men nu tycker jag ännu mindre om det! Den som kom på de med klockan hade nog inga barn, och isf inga rutiner på sina barn! Nej det var mycket bättre när hon sov 20-09, då hade jag iaf inte sovit bort halva dan.

Nikita min mysunge ligger och leker i babygymmet, finns mycket att prata med där. Både sakerna som hänger ner, tvn och nu har hon fått syn på lampan som också är rolig att prata med :)


Söndag

Idag vakna min lilla tös igen vid 6. Var pigg och låg och prata och sparkades. Hennes trötta mamma ville inte gå upp så Nikita va snäll och sov vidare vid 6.30 - 7.00 någon gång. Sen sov hon till 10.10 ungefär och kort därefter gick pappa upp.

Jag och Nikita tog en liten nap i eftermiddag. Från 16.00 - 18.00 och såå skönt det var! Trodde inte jag skulle få sova först för när vi la oss i sängen såg Nikita helt plötsligt jätte pigg ut, men hon somnade 2 minuter senare :)

Mycket om sömn i bloggen senaste dagarna, haha! Men jag skriver upp de för min egen skull för att se hur mycket hon sov när hon va liten ;) Ikväll klarade inte mammahjärtat av det hjärtskärande skriket så Nikita fick ligga i våran säng så låg jag brevid så hon fick äta en stund. Men när vi legat i ca 5 min och hon fortfarande inte somnat gick jag därifrån. Det var en liten protest men när hon fick nappen blev hon tyst och somnade. Så hon somnade iaf själv, men i fel säng :)


När mamma pratar i telefon blir det bus och lek med pappa. Tills hon fick syn på den intressanta lampan :)
Mina finaste, jag älskar er!


Fina Nikita ikväll. Tradera fynd faktiskt :)


våran Lördag

Ja, André började sin dag vid 12. Nikita tog en liten nap brevid pappa en stund också, och dom vakna ungefär samtidigt. Mina finaste, dom mest värdefulla i mitt liv ♥


Vi fick åka hem till kallesson och angelica för att tvätta, Nikita har inga rena kläder i 62, och 56 börjar bli vädligt tajt. Men det gick, så länge det var hms bodysar. Lindex är väldit mycket kortare har jag märkt!

Nikita som vanligt ville bara va hos mig. Inte ens 1 minut tog de innan hon börja gnälla när angelica tog henne. Fast hon var också trött och hungrig när vi kom dit, som vanligt :) Nikita är riktigt mammig, så ingen får hålla henne längre stunder innan hon vill tillbaka till mig, ibland funkar inte ens pappa! Känns som alla tänker att jag lärt henne tidigt att så fort du inte är hos mamma ska du skrika så du får komma tillbaka till mamma igen. Jag är nästan lika beroende av henne som hon är av mig. Undra om jag någonsin kommer klara av att lämna ifrån mig henne? Det dröjer nog eftersom jag får världens ångest och känner mig tom och naken om jag bara ska ner i tvättstugan 2 min eller springa över till statoil. Ja, jag springer dit ;)

Såhär blev avtrycken på Nikitas händer och fötter, jag blev nöjd :)



Och Nikita när hon sitter och tittar på tvn. Idag funkade babysitten lite längre än 2 minuter iaf. Tur de för den va dyr, och jag såg den på blocket för 150 :- ca 1 vecka efter vi köpt den. Men jag fick en ny iaf :)


En uttråkad bebis som hellre vill leka med mamma än tvn.


Ännu en kväll då Nikita inte ville sova. Men ikväll hade hon inte så mycket  val. La henne i sängen 19.40 efter blöjbyte och mat. Hon såg inte ett dugg trött ut, men det tror jag nog hon var. Hon skrek hela tiden till kl. 20 då gav hon upp och somnade istället. Min lilla fis. Men jag har hellre dom jobbiga kvällarna nu när hon inte kan sätta sig upp än senare när hon blir äldre. För förr eller senare måste hon lära sig att sova och somna i sin säng. Men innan mamma va så hemsk fick hon iaf ett skönt bad. Nu har hon börjat plaska i vattnet också, mysunge!

Jag är lyckligast i världen, jag har den finaste mannen och den finaste dottern. Mitt liv är inget annat än perfekt!

Ny utvecklingsfas?

Ännu en kväll då Nikita inte vill sova, igår somna hon runt 21.30. Vaknar vid 6 och kan inte andas, så jag gick upp med henne och tog näsdroppar och hade henne på armen några minurter och det hjälpte som tur var. Men Nikita ville inte somna om för de, hon låg och sparkas och prata hur länge som helst. Ska hon bli en normal bebis nu som vaknar tidigt på morgonen? Hoppas jag verkligen inte! Vi somnade om och sov till 10. Det var lite lättare att gå upp då faktiskt :)

Vi satt igårkväll och kollade saker till bröllopet. Har nu fått en måttsak så jag kan ta måtten till klänningen :) Men det tråkiga är att vi kommer förmodligen få flytta fram det en månad, så vi gifter oss i Juni istället, eftersom det bara är 6 veckor kvar. Och klänningen tar 4-5 veckor. Känns lite tajt ifall nått skulle hända och dra ut på tiden. Satt hur länge som helst igår och kolla på skor. Vill inte ha för hög klack för jag vill inte bli längre än andré, men dom med kort klack är inte snygga. Får väl gå barfota ;) haha!

Gissa vem som är pappaledig men fortfarande få sova? Gud så skönt det hade varit ;) haha! Älskar min André, mest av allt! (Där ljög jag, älskar Nikita också mest av allt)

Vårdcentralen

Idag när vi vakna var Nikita helt täppt i näsan igen så vi åkte ner till vårdcentralen för att se om det fanns nått mer o göra än näsdroppar och nässug. Men det fanns det inte. För hon är bara täppt och snuvig på morgonen som går över efter en liten stund.

Vi fick ingen sovmorgon. Vid 8 vakna Nikita och hade då bara ätit 1 gång sen igårkväll! Jag blev jätte förvånad över att klockan redan var 8 och hon bara ätit 1 gång. Sen låg vi i sängen och lekte och myste i nästan 1 timme, sen åt hon lite till och jag somna till 10, tror Nikita också somnade faktiskt :)


När vi skulle äta mat la jag Nikita framför tv i babygymmet


När vi har ätit färdigt ligger hon


Hon har börjat snurra runt kroppen väldigt ofta senaste tiden :)

Ännu en kväll

Då min älskade inte vill sova! Hon totalvägrar, men hon är inte gnällig eller så utan ligger med stoora ögon och pratar med allt hon får syn på. Vid 21 la vi henne vid tv för att se om hon blev tröttare. Hon fick tutten men låg mest och drog huvudet bakåt med tutten i munnen, vilket gör svinont! Så jag tog ut tutten för att visa att så får man inte göra, hon gör lika dant efter en liten stund, tog ut tutten och sen drog hon faktiskt inte bak huvudet med tutten i munnen, utan släppte den och drog huvudet bakåt istället. Skit kul tyckte hon som verkligen inte ville sova! Vid 22 lyckades jag få henne att somna, utan nappen inatt också!


Ja som ni ser så har hon vänt sig på sidan. André skulle fram och ge pigga Nikita nappen och frågar mig om jag la henne på sidan, springer fram och kollar så ligger hon såhär :) (hon ska egentligen ligga med huvudet till höger på bilden)
älskade unge!


Länge sen jag tog kort på min fina snutt så här är han :) Mamma älskar dig Stump!


Efterkontroll

Idag var vi på efterkontrollen för att se så allt var som de ska och sätta in spiral. Hon gjorde inte direkt någon undersökning utan satte bara in spiralen, men hon såg väl kanske att det var normalt. Jag var skitnervös för hon säger att det gör ondare än mensvärk och är mensvärksliknande smärta. Så jag gick värdens flash back när man låg där med värkar och föreställde mig den smärtan. Jag kände ingenting :) haha. Fick lite mensvärk ett tag senare men inte farligt! Men jag får gnälla för jag har inte haft mensvärk på snart 1 år :)

Idag har jag varit nere på byn och köpte gips så idag blev det mer avtryck. Blev dock inte alls som jag ville, hennes händer gjorde inte som jag ville, så det blev 2 fötter istället. Sen gjorde jag en till tavla lite senare med 2 händer och 1 fot på. Så får väl se hur det blir.

Vi har också gått en promenad med min mamma och dom 2 yngsta barnen cykla. Så vi gick en sväng men inte alls lika långt som jag och viwi gick igår! Skulle gått en sväng med natta idag också, men de tror jag inte mina ben orkar idag :)

Har även hunnit med att diska och dammsuga! Och det hade jag gjort innan klockan va 10, känns skönt!




Idag är vi båda 2 rosa :)

Handen är väldigt god, alltid handen i munnen.
Inte konstigt att det var så svårt att få en bra hand :)


God morgon

Idag fick jag ingen sovmorgon alls, klockan 8 ville Nikita inte sova mer. Men hon kunde kolla på lakanet ett tag, men hon ska ju sparka på mamma samtidigt så ja vi går väl upp då :) Men jag är ändå inte ett dugg trött, kan väl va för jag fått sova så mycket i 2 dagar! Nu ligger hon och pratar med sitt babygym och kollar lite då och då på ztv, söta unge! Är så glad över att hon är så lätt på morgonen eftersom jag inte är en morgonmänniska :)


Dagens Nikita som blev 11 veckor igår!
Bodyn och strumporna köpte jag när jag var gravid, och hoppades på en flicka :)


Världens finaste hand och världens finaste fot!


Hand och fotavtryck

Jag har suttit och kollat lite hur man gör lera till gips hand och fotavtryck. Vi har gjort en hand och fot när hon var 2 månader. Men jag vill ha en hel hand och en hel fot så ska köpa gips i morgon om min älskade tillåter :)

Nikita vaknade för mat för en liten stund sen. Hon är ju så charmig. Hon bajsar aldrig sena kvällar eller nätter så hon har en nattblöja som suger åt sig kiss mer så jag slipper gå upp och byta på natten. Men ikväll när hon låg och åt och blunda så ser jag hur hon tar i och det knastrar till ordentligt i byxan. Och från att halvsova med stängda ögon till att kolla på mig med världens smile, det var nog skönt för magen :)

Tycker det är så skönt att hon har så lätt att somna om igen efter mat. Hon somnar alltid utan protest och har aldrig varit svår att lägga igen efter mat. Ja de känns så iaf men när jag tänker tillbaka vet jag att jag ibland inte fick mer än 4 timmar sömn på nätterna. Men jag har för mig om att hon har lätt att somna om efter mål men just vid 4 förut vaknade hon alltid och ville inte somna om! Skönt på ett sätt att det är förbi, men oj vad jag saknar allt. Samtidigt som jag älskar att leva just idag då hon gör allt hon kan, och samtidigt längtar jag lite tills i morgon då hon gör nått nytt som hon aldrig gjort förut.

Jag har sagt det många gånger förut och jag säger det igen, Jag ÄLSKAR att vara MAMMA!!


Låång promenad

Idag börjar dagen med för lång sovmorgon. 12.10!!! kollade jag på klockan helt nyvaken och trodde klockan va 9. Jag flög upp ur sängen och kände hur jag sovit bort hela dagen! Sen ringde viwi 2 minuter efter vi gått upp och fråga om vi ville gå en sväng så vi klädde på oss och gick och mötte Viwi. Vi gick en riktigt lång promenad och sen hem till henne för att äta massa tjockis fika. Sen gick vi en lång promenad igen fast åt andra hållet. Så idag har vi gått igenom typ hela hålan :)

Från att inte vilja sova alls, tills att sovit nästan hela dagen eftersom hon sov hela tiden i vagnen. Var vaken en liten stund hos viwi sen somna hon igen. Och var vaken 2 timmar ungefär. Sen vid 20.15 tog jag på pyamasen, gav henne mat och la henne i sängen fast hon knappt såg trött ut, jag gav henne inte ens nappen eftersom hon var tyst, hon har fortfarande inte sagt ett ljud utan har sovit sen dess. Så förhoppningsvis sover jag inte bort halva dagen i morgon. Tycker de är konstigt att jag inte vaknat någon gång innan.


Vill inte sova!

Nikita har inte sovit mer än vanligt idag, men hon vill verkligen inte sova. Försökte lägga henne vid 20 men hon vägra, då fick hon ligga och kolla på tv en stund för att bli tröttare. Sen gav jag henne mat i sängen då somna hon, tills jag gick iväg. När jag duscha var hon vaken och skrek mesta tiden. Sen fick hon mat i sängen igen och somna, men vakna när jag gick. Då låg hon där och kollade på tvn till 21.30 sen somna hon. Och vakna nu igen vid 22. Men hon ligger i sin säng iaf, fast hon är vaken. Förhoppningsvis får jag väl sova mycket imorgon :)



Idag träffade jag Viwi en sväng, mycket trevligt eftersom det inte var igår! Vi tog en långpromenad, väldigt skönt! Vi gick och prata lite om bröllop, inte alls långt kvar för oss nu! Och jag längtar massor! :)


André Gaines, jag älskar dig. Du är världens bästa!


Nästan för utvilad

Idag vakna Nikita vid 7.20 så vi gick upp då och var vakna till 9. Då la jag oss i sängen så hon fick äta och vi somna till 10. Sen gick vi och la oss igen vid 11 och gick precis upp igen. Väldigt skönt, men känns som man sovit bort dagen. Men trots all sömn har jag dammat av tv och tvbänken. Negativa med den tvbänken är att den drar till sig damm så de tar 10 min efter man dammat så är de hur mycket damm på den igen!

Ni ligger Nikita och äter och sparkas och fäktar med armarna, skit kul tycker hon :)

Snart en riktig hemma fru!

I flera dagar nu har jag fått ryck och diskat och plockat och donat här hemma. Vilket är väldigt skönt, jag älskar när jag får den energin för man trivs så mycket bättre i hemmet när det är rent! Jag tränar också varje dag för att få en mer fastare kropp. Magen vill inte riktigt försvinna, men jag känner inte att jag måste bli av med den nu utan de får ta den tid de tar! Men såhär vältränad har jag nog aldrig varit, med tanke på att jag bär Nikita hela dagarna har jag blivit jätte stark i armarna. Och jag brukar "dansa" med henne och det är jobbigt för bena :) Kommer asså få en fast rumpa till sommaren förhoppningsvis, haha!

Mina älsklingar ligger och sover och jag ska snart göra desamma. ikväll ska jag försöka att inte väcka Nikita för att ge henne mat när jag ska sova. Några kvällar i rad nu har tuttarna varit så fyllda så dom kliat och bara varit jobbiga så har jag väckt henne så hon kan tömma dom :) Eller så skyller jag på de för att få lägga henne nära mig när jag ska sova :) Jag tror inte hon kommer ha några problem att sova i sin säng hela nätter sen, det är nog jag som kommer ha svårt att sova utan henne :) haha. Och när jag var gravid ville jag absolut inte ha bebis i sängen pga plötslig spädbarnsdöd men det är mycket smidigare och ha henne i sängen eftersom hon fortfarande äter på nätterna. Och det är mycket mysigare också!

Jag har planerat att om hon fortfarande äter på nätterna när hon är 6 månader ska jag börja ge henne nappen på nätterna när hon vaknar istället. Men hon har minskat på målen så bra själv så får se om hon minskar dom ännu mer eller om jag får knuffa ut henne från fågelbot :)

Tänk att barn kan vara så underbara. Att barn kan ge så mycket lycka och glädje. Något så litet och oskyldigt. Förstå vad jag älskar att vara mamma! Så länge jag kan minnas har jag bestämmt mig för att bli världens bästa mamma, jag ska bli den mamman jag önskar att jag hade!

Fortfarande Lika?

 
Sover på bb några timmar ung

 
Sover idag. Jag älskar er, mer och mer för varje dag som går ♥

Vi just nu


På nått konstigt sätt, växer min kärlek till dig större och starkare för varje dag som går. Det känns som det är omöjligt att älska dig mer, men för varje dag älskar jag dig lite till. För dig kan jag göra allt, jag kan lyfta bilar och jag kan flyga, men bara för dig!


Bilder


Nikita ser väldigt uttråkad ut, trött på kameran kanske? ;)


Jag läste häromdan att dom sitter med stöd tidigast 4 månader. Nikita sitter hur bra som helst med stöd och är väldigt stadig och hon är bara 2½ månad, Stolt!


Nikita älskar att stå upp, det vill hon göra nästan hela tiden ;)
Kolla in dom tjockislåren, vill man inte bara äta upp dom? :)


Dagens andra klädsel idag, som snabbt blev nerspydd. Hon har nu på sig en 3 body, hon har börjar småspy och framförallt dregla jätte mycket senaste tiden. Hon har även börjat spotta den lilla fisen.


Nej, nu blir jag arg!

André säger: Snöar de ute?
Jag: Nej de är klart det inte gör, det regnar bara.
André: Men de ser ut som snö.
Jag kollar ut genom fönstret, och titt på fan de snöar, och inte lite heller? Vad i helvete de ska för fan inte snöa i APRIL! Nu blir jag arg, och jag är så trött på snön. Jag som var så lycklig över att snön var borta, jag kommer döda någon om snön lägger sig!!!

Idag gick vi som vanligt upp vid 9. Sen dess har Nikita legat och gymat och kollat på tv. Så hon är nog trött nu eftersom hon brukar ha sin första nap vid 10-11. Förstår inte hur vi haft så tur som fått en dotter som sover så mycket som hon gör. Med tanke på att hon sover ca 13 timmar på nätterna borde hon inte sova så mycket på dan :)


Just nu utanför vårt fönster...

Stan

Idag, eller ja igår eftersom klockan är efter 00, åkte vi till stan och hälsade på Nikitas faster och farbror, Mysigt. Har knappt suttit vid datorn idag heller.

Idag vakna jag före Nikita, men bara typ 2 min. Vid 9 slog hon upp ögonen när både jag och André lämnat sängen. Och ikväll fick hon ett bad och somnade sen utan någon protest i sin säng.

Jag har varit duktig ikväll igen och städat i skåpen i köket och putsat och donat så nu har vi ett fint och rent kök :) Sabaton i hörlurarna så glömmer man bort tiden. Det är så mycket lättare att städa när jag lyssnar på sabaton:) Har även börjat med tvätten men sen vakna Nikita och ville ha mat vid 00 och jag får inte gå och lägga mig efter 00 för då är jag död på morgonen, framförallt om hon vaknar tidigare än hon brukar. Och vad gör jag då nu vid datorn? Datanörd, ja!

Nu ska jag gå och sova, fast jag knappt är trött, men det blir jag nog så fort jag lägger mig ner :)

Lördag

Idag har jag inte suttit alls vid datorn, nu var första gången idag jag satte mig här, rekord :)

Idag fick vi världens sovmorgon, till 10! Och hon somna vid 20 igår, så hon sover bra på nätterna! Vi har haft fullt upp idag och varit och fikat hos dom flesta vi känner häromkring :) När vi kom hem tog jag tag i monster disken, och det ser ut som vi fått ett nytt kök. Stog och diska 1 timme i sträck, och då hade jag diskat hälften igår så disk var de verkligen!

Nikita var jätte täppt i näsan i morse och kunde knappt andas. Så vi åkte till apoteket och köpte näsdroppar som faktiskt hjälpte direkt! Skönt de, tyckte de va hemskt att hon knappt kunde andas, min lillfis!


Igårkväll tränade vi nacken. Hon har blivit jätte stark och vilar inte huvudet alls när hon ligger på mage längre, även om hon ligger i flera minuter, min starka tjej! Fast man behöver nästan aldrig hålla huvudet längre :)


Fina unge, mamma älskar dig!


Min snuff ville inte ligga i sängen utan ligga på mamma, då gör hon den här grimasen, hon säger inget eller gnäller utan bara gör såhär, sötnos plutt!


Skulle ta kort på Nikita när hon sover, hon sover på bilden också fast ögonen är öppna, tycker de ser så läskigt ut när hon sover med öppna ögon!


God morgon

Usch vad jag hatar o va sjuk. Fick feber igårkväll, tror de va hög feber! Jag frös som en idiot och satt med en tjock tröja under duntäcke och de kändes som jag koka men frös och frös. Hade sen jätte svårt o somna för jag va varm, sen frös jag när jag tog av mig täcket så de tog några timmar innan jag somna. Och Nikita vackna 6.30 först i morse, jag kände mig som en sombie. Sen låg hon och prata, vet inte om hon somna om men de borde hon gjort för hon väckte mig nästa gång 8.30.

Gnällig har hon också varit nu på morgonen, men de va nog att hon va trött för hon däcka på mig. Så idag blir de att äta panodil hela dan, och hoppas på att skrutt inte blir sjuk, då kommer mitt hjärta krossas totalt!

Min starka tjej!

Och så ett skrytinlägg! Ja nästan iaf, klart man blir stolt som förälder när ens älskling gör nått nytt! :)

Hon har blivit väldigt stark i nacken och håller upp huvudet nästan hela tiden, ibland behöver hon ta en liten paus. Men hon har blivit riktigt stadig, tycker jag iaf. Förut när vi satt på golvet och lekte skulle hon ställa sig upp hela tiden, och även när hon står är hon stadig, hon behöver inte mycket att luta sig mot :) Hon satte sig upp själv, hon halvlåg ner mot mig mellan mina ben och spände upp kroppen så hon satt utan stöd! Det var kanske 5 sekunder men hon va väldigt stadig och had jätte bra balans! Min duktiga flicka, går inte förklara hur mycket jag älskar dig!
Jag lyckades inte få någon bra bild, men fram med kameran fort blev de :)



Här sitter hon helt själv, koncentration på hög nivå ;)


Hon håller på att tappa balansen så hon lutar sig mot mitt ben! Innan hon lutar sig bakåt för att vila för att sen sätta sig igen :)


Snuff när hon lutar sig tillbaka igen :)


Och så blev hon hungrig efter träningen så smakar lite på handen :)


Förkylning på g?

Jag kom ut på en promenad på 50 minuter sen, skönt men kallt! Jag trodde de skulle va varmare än va de va så jag tog ingen jacka, och det ångra jag! Så fort jag kom hem kom den sprängande huvudvärken och jag kände i hela kroppen att jag är påväg att få feber. Så jag drack mycket vatten, tog 2 huvudvärkstabletter och har precis ätit apelsiner och känner mig redan bättre! Hoppas det hjälper för skulle verkligen inte vilja bli sjuk och smitta mitt hjärta!


Så här mysiga mornar har vi ofta nu för tiden, underbart!


Dumma tradera!

Tradera är ju inte alls bra o sitta o titta på, så fort jag hittar nått billigt måste jag lägga bud och sen funderar jag på om jag vill köpa de eller inte :) Hade varit bättre med fraktfritt för de e den som är dyr! :)

1 April

Idag fick jag en välbehövlig sovmorgon, 9.30 slår jag upp ögonen oag möts av världens smile, det tyder på att de kommer bli en bra dag!  Igårkväll var hon inte lika svår att lägga, men jag satt brevid henne så jag kunde stoppa in nappen så fort den åkte ut. När vaggvisorna var slut 20 minuter senare sov hon, skönt!

Hon har blivit jätte mammig, mer än förut. Nu får jag inte va ifrån henne många minuter om dagen utan att hon börjar skrika. Hon vill inte sova om hon inte får sova på mig och hon vaknar så fort jag lägger ner henne. Då tänker jag att hon kanske sovit färdigt nu och tar upp henne och hon somnar igen. Men jag tror att det kan va tänderna som brukar spöka, lilla fis.

Jag hade tänkt o försöka få ut oss på promenad i de fina vädret, men känner inte alls för att gå själv så får se hur de blir med de. Bökigt o få ner vagnen också! Så får se hur de blir med de :)

RSS 2.0