Dom sista detaljerna

'
Jag bara älskar de, nästa projekt blir köket, som också kommer gå i vitt och rosa men mest vitt, men de dröjer nog länge innan jag ens kan börja där ;) Synd att man inte är rik alltså :)

Lek

Igår kom Natalie, Kevin och Alex hit och lekte, de va lycka för Nikita :) Hon hade nog saknat sin kompis, och tror hon drömde om honom igårkväll också för hörde henne säga bevin några gånger i sängen, när jag tittade till henne sov hon :) Sötaste var när dom kollade på tvn tillsammans och höll varandra i handen ♥

'

älskar dig

Äntligen har jag fått höra dessa fina ord från min dotters mun :) Häromkvällen sa hon de när jag la henne och igårkväll somnade hon 19.30, vid 00 smög hon sig upp från sängen precis när Nellie börjat skrika, jätte skönt att de börja så sent tyckte jag, inte lika skönt att hon slutade 1.30 och Nikita inte kunde somna om under den tiden, men då sa hon igen äska dig mamma, äska bebis :) Nellies skrik har lugnat sig lite, 3 kvällar ha de börjat 21,22 och igår 00. Men skulle va skönare om de kunde komma tidigare på kvällen och sluta tidigare så jag kan få sova! När Nikita vakna vid 9 imorse gick jag och hämta hennes dvd, gav henne välling och gick och la mig igen, till 11 fick jag ligga och sova och hon satt bredvid och kolla på film, de behövdes kände jag.
'
Mitt vackra barn ville ha vällingen på soffan och somnade där ♥

Trött!

Jag är så himla trött! Jag går och lägger mig 00-01 varje kväll när Nellie slutat skrika går upp på natten för att amma, byta blöja och vissa nätter trösta bebis, sen vid 9 är dagen i full gång med min trotsiga unge. Under dagen gör jag välling, byter blöjor, ammar, lagar mat, diskar, plockar, städar och tränar. Jag får knappt ens sitta ner längre. Båda barnen vill vara i min famn, båda barnen vill ha min uppmärksamhet! Ibland skulle de va skönt att ha någon som hjälpte till, typ som barnens pappa, men nej. Jag får lite hjälp av mamma när hon har tid men hon själv har fullt upp. André tar Nikita någon helg ibland, nu va de 3 helger sen. Nikita går hemma hela dagarna och vill stumleras, när hon somnat på kvällen är de dags för kolikskrik. Ja när man är ensamstående 2barnsmamma är de väl sånt man får ta, men lite får man väl iaf klaga!
'
Det är ju tur att det är just ni som är mina fina barn ♥

Mitt nya vardagsrum ♥

Jag älskar de! Små detaljer som saknas men de kommer i paketet och nästa månad blir jag förhoppningsvis helt klar med bilder och hyllor, hyllorna har jag redan men inte uppsatta :) Allt nytt kommer från ikea, ellos och jotex.

Mina älskade fina vackra barn ♥
'
Helbild på vardagsrummet kommer när jag lagt Nikita :) Har inte fått hem allt än, de kom visst i 2 paket så förhoppnignsvis kommer resten på måndag :) Än så länge är jag helnöjd, kommer in här i vardagsrummet och bara njuter, jag absolut älskar de!

tulpaner

'
Min mormor kom hit förut med tulpaner, så fint! En liten sneakpeak på nya vardagsrummet, helbild kommer kanske imorgon om jag fått hem dom sista detaljerna då som jag beställt :) Nästa månad blir de åka till ikea och köpa ramar och få upp lite bilder här hemma :) Det var väl på tiden sisådär 1½ år senare :)
'
Vi var hos mamma och träffa mormor hela eftermiddagen och gick hem när Nikita skulle sova, dricka välling ville hon göra i sängen och när hon precis druckit upp vaknar såklart nellie och skriker och skriker, när jag går och hämtar henne lämnar Nikita sängen och ville inte lägga sig igen, jag försökte få tyst på Nellie och märkte hur tyst de blev..
'
'
Crosstrainern är helt underbar på alla sätt, jag tränar på den och Nellies kolik blir bättre av den, sätter ner henne i bärselen varje kväll och tränar, hon är tyst så länge jag står på den, men så fort jag stannar börjar hon skrika igen, det hjälper inte om jag går omkring eller så utan bara på den blir hon tyst! Ja jag får ju motion iaf :)
'
Jag och min kolikbebis ♥

en lekdag

Igår var vi hos Zeline och Linnéa och lekte, dom båda ville hålla bebis hela tiden :) Jag trodde Nikita skulle reagera när dom fick hålla Nellie men hon brydde sig inte alls. Det var fullt hus där igår, 5 ungar och 4 vuxna i en liten 2½a :)
'
Linnéa var glad så länge hon fick hålla Nellie, sen blev hon arg! :) Här diskuterar dom näsan :)
'
Zeline känns helt plötsligt så stor, hon höll Nellie under huvudet och var så försiktig med Nellie :)
'
Det är så häftigt, så stora barn vi fått. Dom pratar med varandra och förstår en del va de andra säger. Tiden går ju så himla fort! Jag minns såväl när jag höll Zeline när hon va endast någon månad, och nu är de 3 år sen, kan inte förstå att hon redan blivit 3 år! Och min lilla bebis, har hon verkigen fyllt 2? ♥

supermamma

'
Fullt upp från morgon till kväll har det varit idag, jag har haft sån otrolig energi! Den får väldigt gärna stanna ;) Vi gick upp vid 9 och sen dess har jag knappt ens suttit ner. Jag har tränat 20 minuter, städat, diskat, plockat undan leksaker 1 miljon gånger, bytt bajsblöjor, ammat, klätt på ungar, packat in ungar i bilen, lämnat Nikita hos becca, åkt in till stan med andré och nellie, in till ikea och handlat och sen hem igen för att montera upp möbler tillsammans med Nikita och en skrikande kolikbebis, några bajsblöjor och tröstande senare var jag äntligen klar med mina möbler, de tog bara 3½ timme ;) Nikita bad om välling, hon fick vällingen, ville inte lägga sig i sängen och Nellie börja skrika precis då, jaja hon får väl dricka vällingen och sen sova tänkte jag, men hon kom visst inte så långt som ni ser på bilden ;) snuttan var visst lite trött!
'
Jag har fått ett helt nytt hem, åh det är så snyggt! Men för och efterbilder kommer sen när allt är helt färdigt, men det ser ut som ett helt nytt vardagsrum och jag älskar de! Jag trivdes från början med våra möbler här med, men det var mina och andrés möbler, de va så vi bodde och nu bor inte han här längre därför ville jag göra om för att få de att kännas som mitt, Nikita och Nellies hem. Så mycket rosa skulle nog inte andré tillåta att jag inredde de innan heller för den delen ;)
'
Nu ska jag sova, och jag lär sova väldigt gott, har varit en väldigt stressig dag med mycket att göra men har ändå haft energi över :) Imorgon kommer barnens morfar hit och lämnar en tv med, med tv dosa :) Jag har ingen tv dosa nu, väldigt jobbigt när man vill byta kanal och springa fram och tillbaka till tvn, men det är ju motion de med :)

pratar för fullt

Åh min söta fula lilla bebis ♥
'
Så otroligt mycket meningar de kommer från Nikitas mun nu för tiden, det kommer nya meningar hela tiden med ord jag inte ens visste att hon kunde, som jag, är, du. När vi varit på bvc och skulle parkera vagnen i förråder sa hon är vi kom utanför "här ska vagnen stå", hon frågade förut "vart är datorn mamma?" När jag byter blöjan på nellie säger hon till nellie "du har bajsat bebis" när hon själv bajsar eller kissar säger hon "jag har bajsat/kissat mamma", hon säger om hon vill gå till någon, är det mamma säger hon "momo (mormor), bevin(kevin), manda(miranda), kom nu mamma" är det zeline och linnéa säger hon "mimmi, lea(linnéa), dine(zeline), kom nu mamma" det var dom längre meningarna jag kom på nu, men det har kommit sen hon fyllde år för 1 månad sen bara :)

kolik

Nikita hade morgonvälling mys bredvid Nellie idag ♥
'
Var nere på bvc idag och hon sa att det var kolik Nellie har, det rör sig väldigt i magen på henne och det är alltid samma tider hon skriker. Det enda tipset jag fick var att testa sempers magdroppar men inte säkert att dom heller skulle hjälpa, så jag fortsätter på minifom ett tag till.
'
Ökat bra i vikt hade hon idag, 3745g och 51,5cm är hon nu, ett helt kg på en månad, det är inte illa :)

helvetes natt

'
Nellie är fortfarande en skrikbebis, det börjar mellan 18-19 och håller i sig till och från till 00. Magdropparna hjälper lite iaf, de har jag märkt när jag varit hos mamma på kvällen och glömt dom. Igår började skriket vid 19 och hon skrek nästan hela tiden till 00.30, hon somna till ibland men vaknade och skrek igen. vid 3 var de dags igen för skrik, sen vet jag inte vad klockan var nästa gång de va dags för skrik. Nikita har vaknat flera gånger inatt med pga nellies magknip och hjälpt till att massera på hennes mage och buffa henne på rumpan, hon är för fin den lilla ungen. Vid 10 gick jag och Nellie upp, Nikita sov fortfarande och vaknade precis, jag lät henne fortsätta sova eftersom hon fortfarande är lite sjuk och hon behövde nog den sömnen eftersom det inte blivit mycket sömn för någon av oss inatt.
'
Nu ligger lillan nöjd och pratar i babygymmet. ska till bvc idag eller om de va imorgon och då ska jag prata med henne om nellies magknip, för de har verkligen varit körigt i magen på henne inatt och igårkväll.

Otränad och bad

Shit va oträad jag är, jag ställde mig på crosstrainen samtidigt som jag titta på tvn, kände efter 1 minut att mina ben var som spagetti eller nått, men jag stog kvar i hela 5 minuter och kunde knappt gå efteråt, här snackar vi otränad! :)
'
Lilltjejen fick bada idag igen och idag gillade hon de, tills hon kom upp och det blev kallt :) Nikita hjälpte till att tvätta av henne i vecken, mina fina älskade ungar ♥
'
Nellie håller precis på att nysa på andra bilden :)

videoklipp Nikita&Nellie

Nikita lyckades klättra upp i vagnen och lägga sig bredvid Nellie, här säger hon några meningar :) Tycker dock inte alls om att hon kan klättra upp i vagnen, nu kan jag inte lämna nellie obevakad där i heller..

Träna!

'
Ja nu är det dags för mig att komma i form, min kondition är usel och jag vill ha lite mer muskler i min kropp, nu när jag har den ståendes där så jag kan se tvn med borde jag ju ha lättare att träna tycker jag :) Dessutom var Jag barnen mamma och min lillasyster ute och gick en långpromenad, men det skulle jag nog väntat med, har ännu mer ont i kroppen nu än jag hade innan pga förkylningen.

en mycket trevlig fredag

'
Min mamma fyllde år och fick mer jobb så vi va där igår och firade henne, hur trevligt som helst hade vi. Dock är vi alla 3 lite förkylda och hängiga men Nikita hade energi iaf :) Vi spenderade även natten där och såhär somnade mina flickor igårkväll ♥ Jag älskar min familj så otroligt!

1 månad

Lilla skatten blev visst redan 1 månad igår, njuta njuta njuta var de ja :) Så mycket har hon inte lärt sig än, hon fixerar blicken, kan följa efter långsamma rörelser med blicken och försöker lyfta huvudet när hon ligger på mage, lyckas inte riktigt än dock :) Där är en stor skillnad till, jag stressar inte för att hon ska utvecklas, och jag "tävlar" inte som jag kände att jag gjorde med Nikita, hon får lära sig i sin takt helt enkelt :) Men barnutveckling är jag fortfarande väldigt intresserad av och tycker det är såå häftigt att få följa :)
'

tumme och napp

Varför nöja sig med napp när man kan suga på både tummen och nappen samtidigt. Innan jag hämta kameran sög hon på både tummen och nappen :)

min stora lilla älskling

Nikitas sköna stil när hon tittar på tv hos eliin :)
'
Som jag älskar denna fantastiska unge, och som hon kan göra mig vansinnig! Hon är ju så liten men ändå så stor! Så förståndig, så omtänksam, så trotsig! Ibland blir jag verkligen galen på denna ungen, och ibland kan jag verkligen inte förstå hur jag kan bli arg på henne! Hon är en så himla underbar storasyster, för de mesta. Men nu kommer de allt mer att hon blir elak, hon nyps, bits och slåss. Som tur var är de mest pussar och kramar och pyssla om henne hon gör. Klart det inte är lätt när man fått ha mamma för sig själv i 2 år och nu måste mamma ta hand om en till bebis varje dag.

skillnad

'
Vilken stor skillnad det är på att få första barnet och andra! Med Nikita som bebis var hon i min famn nästan hela tiden, jag läste om allt som hade med bebisar att göra, jag tyckte inte om när någon annan höll i henne eller hjälpte till med henne, jag ville göra allt själv. Så fort hon skrek var jag där för de gjorde så ont i hela kroppen att höra henne skrika. Med Nellie tycker jag det är skönt när någon tar henne, jag lägger henne gärna i vagnen när Nikita är vaken, men det är mest för Nikitas skull iofs, jag kan höra henne skrika utan att det gör ont i precis hela kroppen, allt är så stor skillnad förutom en sak, oron! Den där ständiga oron! Jag längtade tills Nikita blev 6 månader, så jag slapp tänka på psd, och samma sak nu, livrädd hela tiden för att hon ska dö! Nellie sover rätt tugnt när hon väl somnat och kan vara tyst i timmar, så bara nu ikväll har jag varit framme och ruskat till henne 3 gånger för jag trott hon varit död, hjärtat har stannat varje gång.
'
Jag älskar bebistiden, jag njuter så mycket jag kan under den här tiden, men jag längtar tills jag inte är lika orolig längre, orolig för att nått ska hända mina barn kommer jag alltid vara men nu i början är de extremt alltså. Inte så konstigt, mina barn är det mest värdefulla jag har, dom finaste i världen, och dom jag älskar högst på jorden. Och att se dom 2 tillsammans får mitt hjärta att smälta, när Nikita pysslar om sin lillasyster kommer nästan tårarna för jag älskar dom så! ♥

Meningar

Som sagt nu kommer det allt fler meningar istället för ett ord i taget. Tidigare ikväll stog Nikita och borsta tänderna, jag borstar dom först så får hon stå där inne själv och borsta hur mycket hon vill. Så hör jag hur hon tappa nått på golvet, "oj jag tappa" säger hon då :) Och förut tog hon av sig blöjan för att sätta sig på pottan. "Mamma där bajs" säger hon först och pekar på pottan, "jag har bajsat pottan mamma". För ett tag sen skulle hon sätta i plastpåse i papperskorgen, vilket hon alltid ska hjälpa mig med, men den gången fick inte jag hjälpa till, "nej mamma dator" säger hon då och pekar mot vardagsrummet :) haha!

färger

'
När Nikita var bebis var det nästan bara rosa som gällde, hela hennes garderob har varit rosa nästan sen hon föddes, och är fortfarande väldigt rosa. Men med Nellie kan jag köpa kläder i andra färger, turkost är min nya färg, jag älskar fortfarande rosa men turkos är nästan lika fint :) Lite roligt med fler färger än bara rosa och vitt, och jag försöker köpa andra färger till Nikita med men det blir oftast rosa ändå till henne :)

hos min bror

Igår eftermiddag gick vi och hälsa på min bror och stumpen, tror både jag och Nikita saknar honom riktigt mycket! Nikita skulle hälsa på alla djuren hela tiden, och bädda ner sin lillasyster som låg på golvet och sov. Lillan fick magknip när vi va där och tessan hjälpte mig med henne och gick omkring och bar på henne :)
'
Jag fick order från Nikita att ta kort på stumpen, ting-ting och råttorna. Fler och fler meningar kommer från hennes mun nu med, som mest har hon sagt en 6ordsmening! Vi busa i sängen och jag sa min näsa till Nikitas näsa, nej det är min näsa, mamma. När jag frågade vart råttan var sa hon där är råttan mamma, hon lägger nästan alltid till mamma i slutet när jag frågat nått eller sagt nått :) Hon kan ju riktigt många ord så nu äntligen sätter hon ihop dom till meningar :)

världens bästa

Det finns nog inte många som har en vän som jag har, en såndär äkta vän rakt igenom. Hon säger precis vad hon tycker till mig, hon säger inte saker jag vill höra när jag mår dåligt utan saker jag behöver höra! Hon hjälper mig med hemmet, med mina barn och ställer ständigt upp. Jag pratar såklart om finaste eliin. Idag kände jag mig dålig, ville bara sova och känner mig inte helt frisk i kroppen, hon tar med sig Nikita och åker till stan så jag får vila, hur underbar är inte människan? Denna vän kommer jag hålla riktigt hårt i! ♥
'
Mina älskade tjejer idag ♥

3 trötta tjejer

'
Eller 4 kanske det ska stå, eliin ligger och vilar, Nellie sover på kuddar och Nikita sover med benen över mig. Ska snart gå och lägga mig bredvid min stora flicka med, är så trött så trött! Ändå får jag sova 5 timmar ihållande sömn och sen ytterligare 3-4 timmar så klaga på sömnen borde jag ju inte få göra ;) Nellie vaknar oftast bara 1 gång per natt, och det är vid 5, sen somnar hon om och vaknar igen mellan 8-10. Nikita vakna väl 3-4 varje natt och det var inte längesen hon slutade vakna på natten. Nu vaknar hon dock igen när hon börjat sova i sin säng och kommer in och lägger sig hos mig, men innan har jag inte märkt att hon vaknat iaf :)

Stress

Min lilla familj ♥
'
Kom hem från Norrköping igår, idag satt jag och prata med Eliin och bara kände nej jag vill till Norrköping, dygnskortet gick ut 3 timmar efter så fick snabbt kolla upp bussar, hade 1 timme på mig tills bussen gick, tar 20 minuter att gå ner, båda barnen hade bara blöja och jag var inte heller påklädd, fick packa ner alla saker, klä på båda barnen, packa ner båda barnen i vagnen och ner mot bussen, 25 minuter tog de för oss att ta oss utanför dörren och vi kom ner till bussen 10 minuter innan den åkte, de ni! Jag trodde aldrig vi skulle hinna ner på den korta tiden men är man 2barnsmamma klarar man fan det mesta :)
'
Nu sitter vi här hela familjen och myser, eliin är så otroligt underbar och hjälper mig med barnen hela tiden, både med Nikita och Nellie. Just nu går hon omkring och försöker trösta en gnellie så kanske bäst o hjälpa henne ;)

Den där nappen

'
Första gången jag satte in en napp i nellies mun tog hon den direkt och somna. Men det var bara då, annars ville hon suga på min underläpp när hon va tuttig och inte hungrig. Och eftersom Nellie är så skrikig och tuttig så känns det bäst med napp. Men hon vägrade mam 0-6 månaders nappen och esska nappen. Sen fick jag syn på mam 0-2 månaders nappen som är lite lite mindre, den tog hon direkt och tar fortfarande :) Sen sover hon bättre med snuttefilt vid huvudet, eller är de bara mamman som fått för sig de? :)

Gnellie skrik

'
Nästan varje kväll när Nikita ska sova börjar Nellie skrika, oftast pga magknip för det går över när hon fiser och bajsat. Men tycker så synd om Nikita när hon ligger där och försöker sova, så börjar Nellie skrika och jag får gå och ta upp henne sen ligga där och försöka söva Nikita samtidigt som jag försöker trösta Nellie som har ont i magen. Men Nikita är ändå snäll mot sin syster och håller henne i handen, blåser henne på magen för jag säger att hon har ont i magen. Och till slut lyckas hon somna fast Nellie skriker precis bredvid henne :)
'
Nikita är fortfarande väldigt snäll och försiktig mot nellie, för det mesta. Men nu börjar svartsjukan visa sig lite mer och hon har bitit henne 2 gånger i foten, hon har nypit henne och slagit henne med en nyckel i huvudet. Men jag försöker att inte bli arg på henne när hon gör så, utan säger bara till henne att så får man inte göra, och efteråt pussar hon henne.
'
Det finns ju både för och nackdelar att vara ensam med barnen hela tiden, jag får mer hjälp från familj och vänner, jag gör lika mycket med båda barnen, annars blir de ju lätt att pappan tar stora barnet och mamman det lilla för det är smidigast så. Men vissa stunder skulle de va skönt att ha en pappa som hjälper till, typ när Nikita ska sova, när dom båda två skriker samtidigt och vill vara hos mig, eller när Nikita trotsar samtidigt som Nellie skriker.

Nybadade små ♥

Min syn just nu, 2 nybadade små nöjda barn, den ena kollar på teletubbies och den andra är bara nöjd :)
'
Det var premiärbadet för Nellie, har bara tvättat av henne med vatten och babyolja på tvättlapp innan, och hon gillade de inte! Men det gjorde inte Nikita heller första gångerna. Dessutom ser de ut som hon med kommer bli lockig sen, hon fick med lockar när det var bött, precis som Nikita fick som bebis :)

svartvit


Vattenkranen!

'
Jag hade en missnöjd Nellie på armen igår, som vanligt. Fick ett tips igår om att sätta på vattenkranen när hon skriker så, och så fort vattenkranen kom på blev hon tyst och somna. När jag stängde av den efter någon minut vakna hon och skrek igen tills jag satte på den, så där satt jag på en stol i köket framför vattenkranen tills Nellie somnat in. Hon vakna dock igen och skrek efter ett tag, då la jag henne i vagnen i köket med vattenkranen på och jag fick plocka undan alla leksaker från dagen.
'
Det är inte lätt att lägga Nikita nu heller, nellie börjar alltid skrika runt 19 och skriker till och från tills jag går och lägger mig, så 2 kvällar har Nikita viljat gå och sova och Nellie skrikit så hon inte kunnat somna. Hon vill att jag ska ligga bredvid henne i hennes säng när hon ska somna och ligger eller sitter jag ner skriker nellie ännu mer, och stå bredvid sänge går inte Nikita med på. Till slut igår gav hon upp och la en filt på golvet och bad om välling, sen satte hon sig i soffan bredvid mig och somna.
'
Nellie blir oftast lugn att att få ligga bredvid storasyster, som alltid vill hålla henne i handen, det är så fint, att det finns så mycket kärlek att ge till dessa små fina barn ♥

älskade barn

Eliin kom hit ikväll, Nikita blev jätte glad av att se henne :) Så dom busade runt här hemma, underbart att se ♥ Nikita ville inte gå och sova när Eliin kom hit så hon fick vara uppe ett tag till, sen skulle hon ligga i vagnen som bebis, ville ha välling där och somnade :) Skruttan. Gnellie fick nöja sig med bilbarnstolen då istället, och där är hon faktiskt oftast nöjd en stund när man sätter henne, lägger man henne i vagnen skriker hon oftast även om hon somnat, men då räcker det att röra lite på vagnen så somnar hon om igen.
'
Även Nellie trivdes i eliins sällskap ♥
'
Imorgon blir det ÖF och bvc för att väga liten, hon hade ökat bra sist för en vecka sen då hon vägde 3075g, glömde visst skriva upp de :) Tror hon kommer ökat bra imorgon också. Eliin följer med till ÖF, det kommer Nikita definitivt tycka är roligt! :)

Nikitas klädval

Idag valde Nikita kläder, hon gick till garderoben och fick fram en för stor t-shirt och nellies pyamasbyxor i storlek 62, fint va :)
'
'
Försökte klippa hennes lugg förut med, men jag fick inte bli helt klar så det blev lite ojämnt :) Hon är en väldigt bestämd liten tjej!

mina älskade barn

Mina älskade tjejer har morgonmys i soffan ♥
'
Här tar vi de lugnt på morgonen, jag och Nikita sitter vid varsin dator, vi kallar dvd för dator, och gnellie sover gott ♥

i sin säng

Mamma kom hit igårkväll med en säng till Nikita. La Nikita efter 19 och 19.30 sov hon gott i sin säng. Hon vaknade 2 gånger på kvällen men somnade om när jag kom in och la mig bredvid henne. Vid 4 kom hon in till min säng och fick sova där. Nellie sov i vagnen till 2 så jag fick ha sängen för mig själv 2 timmar iaf :)
'
Nikita har abstolut finaste rummet här hemma! ♥
'
gnellie är iaf nöjd när hon sover, men fy vilken skrikbebis hon är!

små förändringar

'
Nikita ska få säng idag så gjorde iordning hennes rum igårkväll och rensade ut ännu mer saker. Hon har verkligen hur mycket leksaker som helst, har lagt undan jätte mycket leksaker, en del som hon fortfarande lekte med men det blev för mycket! När vi flyttar sen någon gång till större så får barna det största rummet iaf :)
'
Det är så mycket jag vill byta ut, eftersom möblerna köpte jag och andré, en del saker vill han ha sen och så, jag vill byta ut det mesta svarta till vitt. Köksbordet och stolarna vet jag inte vad jag ska göra med, tygstolar när man har barn som inte går tvätta var ingen bra idé iaf, dom är riktigt skitiga fast Nikita inte sitter på dom och äter. Funderar på även där att köpa vitt köksbord och stolar istället, men jag älskar verkligen dom stolarna! Men de är ju senare framtidsplaner för pengarna finns liksom inte till de :)

på mage

Ja Nellie ska inte sova på rygg har hon bestämt, kommer hon runt tar hon helst mage tydligen. 5 gånger har ungen lyckatskomma runt från rygg till mage, 3 av gångerna när hon letat tutte, 2av gångerna när hon sovit! Och hon kommer runt helt förutom ena armen som hon ligger på. Första gången hon vände sig i sömnen sov jag, och vakna till bara sådär och titta till henne då hon låg på mage, det högg till i hjärtat för jag va säker på att hon va död då. Så jag får alltid lägga en filt runt henne så hon inte kan rulla över.
'
När kameran kommer fram gömmer sig Nikita, och hon gömde även Nellie idag ;) Trött 2barnsmamma, då får man ha exets tröja och Nikitas hårband ;)
Nellie är allt mer vaken nu och hon är med väldigt mycket i blicken. Men det hon gör mest när hon är vaken är skriker! Hon är en riktig skrikbebis!

8 dagar / 8 månader

Nikita har rätt små händer och fötter och har alltid haft, tydligen har Nellie större fötter och händer än Nikita ;) Här är Nikitas hand/fot när hon va 8 månader, och Nellies 8 dagar, så stor skillnad är de inte, inte för att vara 8 månader äldre :)
'

Jag gav upp

Jag tänkte inte börja med napp till Nellie, Nikita hade de i 3 månader sen slutade hon med de. Jag har tyckt de varit så skönt att inte ha napp, behöva stoppa in nappen på natten, börja avvänja nappen osv. Men Nellie är en riktigt skrikig bebis, och tuttig. Men är hon mätt vill hon inte ha bröstet, då vill hon helst suga på min underläpp. Det är ju så mysigt att pussa dom när dom letar efter tutte, därför vet jag att hon helst suger på underläppen :)
'
Jag stoppade in nappen, la dit snuttefilten och skrikungen somnade direkt

Min kropp

Jag är så förvånad över min kropp, vilken skillnad det är efter Nikitas förlossning och Nellies förlossning. Med Nikita hade jag ont, jag kunde inte kissa utan att tårarna spruta, jag kunde inte sitta ner, jag blödde massor i 8 veckor, magen var degig och putade ut tills jag blev gravid igen. Nu har jag inte haft ont alls, inte ens på bb hade jag ont, jag har slutat blöda, och magen har nästintill blivit platt! Jag har mindre mage nu än jag hade innan jag blev gravid med Nellie. Ja jag är ganska stolt över min kropp, att ha en sån här kropp efter jag fött 2 barn trodde jag aldrig, inte en enda bristning fick jag heller efter Nellie, med Nikita kom dom på tuttarna och låren. Och har dessutom gått ner alla gravidkilon, visst att det bara var 10kg och 6 försvann dom första 3-4 dagarna. Ändå äter jag som en häst, äter precis hela tiden!
'
Min kropp 17 dagar efter förlossingen

(G)Nellie

Ja fy vilken hemsk natt det varit, som tur var har andré Nikita i helgen för den här natten är den värsta jag har varit med om sen jag blev mamma. Nellie vakna vid 2, skrek konstant till 4, vakna halv 7 skrek jag vet inte hur länge, vakna 9.30 och skrek igen. Jag är så otroligt trött så snart går jag och lägger mig igen. Hon hade dessutom jätte svårt att somna nu, hon somnade precis efter ha varit vaken och skrikgnällt sen 9.30.
'
Helst ska hon ligga på min arm medans jag går omkring, då var hon tyst ett tag iaf. Tycker så synd om henne med, så svårt när man inte vet vad det är för hon rapade flera gånger utan att det hjälpte så det verkar inte varit magknip heller.

Nikita Nellie

Har viljat ha namnsmycke sen Nikita föddes, men har inte viljat lägga ut närmare 1000:- på de, häromdagen kom jag på tradera, 150:- fick jag ge för detta :)
'
Mina fina tjejer, Nikita ligger i Nellies vagn och busar :) ♥
'
Det var idag Nellie var beräknad att födas vilket betyder att hon redan blivit 16 dagar, helt sjukt va tiden går! Jag försöker njuta av tiden nu men det är svårt när Nellie är en skrikbebis och Nikita så otroligt trotsig! Som tur var är Nellie nöjd större delen av dagen, men på kvällen är det skrik skrik och mera skrik som gäller, stackars pluttan!

RSS 2.0