Nemen Hej!

Ja, jag har saknat bloggen, jätte mycket! Men har inte blivit av just för jag aldrig sitter vid datorn längre, och i mobilen är de så jobbigt att blogga ;) Men vi lever, och har det bra. Barnen ligger just nu och sover och jag har inget att göra, så varför inte sätta sig här en stund med världens segaste internet? :)
 
Kommer inte ens ihåg sist jag blogga, men såg nu att Nikita precis börjat på dagis, och de va ett par månader sen :) Nikita pratar, massor och hela tiden, hon bor varannan vecka hos mig och varannan vecka hos sin pappa, det funkar ganska bra, men första veckan utan henne va så hemsk, och sista dagarna grät jag bara, så jag fick hem henne en dag tidigare :) Men nu träffas vi ändå även när det är pappa vecka så de känns mycket bättre :) 
 
Hon har nu blivit blöjtorr, precis! Både hemma och ute, och på dagis, händer olyckor ibland men inte ofta alls längre, nattetid har hon fortfarande blöja. 
 
Nellie växer så de knakar, hon är en väldigt härlig tjej. Redan blivit 9 månader visst. Hon har precis kommit på att främlingar är läskiga, bara mamma som duger och dom hon känner igen, men hon kan va skeptisk ändå. Hon kryper, och ställer sig upp, stökar ner som satan! Hon är nästan värre än Nikita! 
 
Hon bor än hos mig på heltid, ammas fortfarande men hon träffar pappa ofta, men han vill inte riktigt ha henne själv än, men snart kanske :) 
 
En ny katt flyttade in till oss i sommras med, och stumpen har flyttat hem, hon har väldigt många namn än, men vi säger mest Metallica, Smulan och Tussan. Jag och Nikita är inte riktigt överrens där ;) Det är hennes katt och hon skulle få bestämma namn, och när vi hämtar henne säger hon att katten ska heta Bä :) haha. 
 

Kommentarer
ThaChef Skrev:

Vad trevligt att se dej! :D

Och kul det går bra med barnen men jag har ju haft litta kolll på FB med ;)

2012-10-26 @ 20:01:35
URL: http://thaonlychef.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: