Dagis

Nu har Nikita äntligen börjat på dagis, hon började i måndags och de går jätte bra, lämnade henne själv idag och de gick hur bra som helst, jag fick en puss och en kram, nellie fick en puss, och vagnen fick en puss sen sa hon hej då och sprang och lekte igen. Hon ville inte följa med mig hem heller, men hemvägen gick lättare idag än igår iaf :) Sitter hon i vagn till dagis tar de 15-20 minuter att gå, går hon själv tar de en timme! Så dit får hon sitta i vagnen och hem får hon gå själv.
'
Så nu blir de fasta rutiner varje dag, känns väldigt skönt! Just nu har vi filmvila så hon orkar vara vaken till kvällen, för somnar hon på dagen kan hon inte somna på kvällen sen. Igår var hon så trött när vi kom hem från dagis så hon somnade och efter 1½-2 timmar väckte jag henne, sen kunde inte hon somna på kvällen.
'
Nellie har också fått in rutiner på mat och sov har jag märkt, hon somnar mellan 9-11 på morgonen och sover 1 timme kanske, sen mat och tittar omkring, sen sover hon nu igen, sover kanske 1 timme sen är hon vaknen till kvällen och somnar runt 19, vaknar en gång på kvällen för mat somnar oftast om och sover antingen hela natten eller vaknar en gång för mat på natten. Vissa kvällar har hon skrik igen, timme efter timme kan hon skrika, men dom lugna kvällarna är helt underbara, framförallt om Nikita somnar mellan 19-20 också, massa timmar för mig själv där på kvällen :)
'
Datorn sitter jag sällan vid nu för tiden, och från telefonen orkar jag inte blogga :) Men jag saknar allt att skriva av mig om våra dagar :)
'
Kameran har jag lånat ut så några bilder med de här inlägget blir de inte :)

Kommentarer
Thakock Skrev:

Vad skoj att det går bra! =D Dagis har ju både för och nack delar men det är ju lättast när barnet vill vara där! =D

2012-05-31 @ 11:38:20
URL: http://briadlover.blogg.se/
Josefin Skrev:

Hej, vilken fin & härlig blogg du har.

Om du känner för det kan du väl kika in på min blogg & slänga in en kommentar eller fråga något i frågelådan? :D



Hoppas att du får en trevlig helg! :)

2012-06-02 @ 11:29:35
URL: http://jossesfoto.se
Anonym Skrev:

Missa inte bloggvärldens största goodiebagtävling hos mig! Sponsrade priser värda över FEMTON TUSEN kronor! =) Här hittar du den och massa andra härliga tävlingar:



http://moniasundgrenjansson.blogg.se/category/tavlingar.html

2012-06-05 @ 09:47:30
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
Hanna Skrev:

Nu var det ett tag sedan du skrev här! Hur går allt med barnen?

2012-10-11 @ 11:51:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: