ersättning

Nellies skrik på kvällarna har lugnat ner sig sen jag köpte hem ersättning och ger henne på kvällarna, om hon skrek för hon inte blev mätt eller om de va nått jag ätit vet jag inte. För mjölk har jag gott om och hon ökar bra i vikt så jag vet inte, men skönt är det att slippa dessa skriktimmar på kvällen! Och det är ju sånt man inte ska skriva om för då vänder det, det är som dom vet! Som när dom ligger i magen och man filmar, ligger dom helt stilla, när man stängt av kameran sparkar dom igen. När jag vill laga mat och äta vaknar 9 av 10 gånger Nellie och vill komma upp, inte för att hon vill ha mat utan närhet. Eller när jag ska lägga Nikita, jag lägger henne inte precis samma tid varje kväll utan mellan 19-20 men det spelar ingen roll vilken tid jag än lägger henne, just då vaknar Nellie. Och Nikita har vant sig vid att Nellie är med vid nattningen så nu när vi går och lägger henne säger hon alltid bebis och har jätte svårt att somna utan henne med bredvid sig. Och Nellie blir lugn av att ligga bredvid Nikita :)
'
Och igen, vilken skillnad det är på första och andra barnet. Nikita, jag älskade att amma henne, jag älskade varje sekund av det och jag ville aldrig sluta amma henne, men när hon själv drog ner tröjan för att få tag på tutten kändes de att hon var lite för gammal för de, jag hade tänkt att delamma i 2 år men jag ville ha tillbaka min kropp då kände jag, dock var jag redan gravid igen när jag slutade amma fast jag inte visste om de då :) Hade jag inte kunnat helammat Nikita hade jag känt att det var mitt fel, att jag inte kunde ge mitt barn mat och att ge ersättning istället fanns inte ens i min värld. Nu, visst jag tycker det är mysigt att amma, jag älskar våra stunder när jag ammar Nellie, men jag har inget emot att ge ersättning också, amma ska jag försöka göra tills hon är 6 månader men som det ser ut nu blir de nog delamma och inte helamma :) Och jag känner mig inte alls misslyckad, jag tycker bara det är skönt att jag hittat nått igen som hjälper hennes skrikande, för det är synd om henne!
'

Kommentarer
Hanna Ek Skrev:

Jag gillar verkligen hur din personlighet framstår i din blogg, du verkar inte vara som alla andra om man säger så! Har en tävling på min blogg som jag tror att du har stor chans att vinna, kram!

2012-03-09 @ 03:47:22
URL: http://hnny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: