En liten uppdatering

En pigg Nellie och en trött Nikita hade vällingmys i Nikitas säng ♥
'
Dagarna går i ett, fortfarande :) Igår satte jag på daton vid 1 på kvällen första gången, och idag har jag knappt suttit vid den heller, jag vill väldigt gärna ha bara 5 minuter på morgonen när vi gått upp vid datorn, Nikita har alltid tillåtit de men nu hinns de inte riktigt med.
'
Amningen har vi nästan gett upp, ibland vill Nellie hellre ha tutten än ersättning, men oftast blir hon arg för det finns inte tillräckligt, så hon brukar få ersättning och efter de tutta för att mysa och somnar oftast. Hon sover fortfarande mycket på dagen, men de är klart jag jämför ju med en 2 åring som aldrig sover :) Men hon har sina vaken stunder och ligger och pratar, nästan alltid har hon sin syster vid sin sida, Nikita säger flera gånger om dagen att hon älskar Nellie, vill att hon ska följa med henne vart hon än ska och vill inte sova om inte Nellie ligger bredvid, vilket hon nästan alltid gör för hon är vaken vid den tiden.
'
På nätterna sover hon väldigt bra min lilla tjej, jag har inte behövt gå upp en enda natt på flera veckor, i början va de bara för att byta blöjor men de behövs inte på natten längre. Hennes skrik går i perioder, vissa kvällar är de timmar i sträck och vissa kvällar är hon lugn och nöjd som hon är resten av dagen. Men de är mer skrikkvällar än lugna kvällar men de är bättre än för någon vecka sen.
'
Nikita bygger på sina meningar och pratar väldigt mycket. Förut va de alltid en ords meningar högst 2 men nu försöker hon förklara med meningar, berättar vad hon gjort med meningar och om hon är törstig eller hungrig säger hon de i meningar istället för mat eller vatten eller dricka.
'
Och jag tränar på, brukar träna nästan varje dag, dom dagarna jag haft vilodag från crosstrainern har jag istället storstädat hemma så så mycket vila för mina muskler har de väl inte blivit :) Nellie älskar att sitta i bärselen när jag tränar så hon brukar få va med även om hon är lugn, ja om hon inte sover då förstås :)
'
Nu tänkte jag gå och lägga mig, jag har dom senaste nätterna varit uppe till mellan 2 och 2.30 för Nellie brukade skrika såhär länge innan, men nu skriker hon inte lika länge på kvällarna iaf så då borde jag passa på att sova för jag är så sjukt trött på morgonen, men dom här timmarna på kvällen när båda barnen sover är guld värt! Att bara sitta ner och inte göra något alls, eller kunna kolla på tvn ostört! :)

Kommentarer
Linda Stellberg Skrev:

Herrejösses vilka magiska lockar, vackert!

2012-03-15 @ 11:54:43
URL: http://Newztelge.se/blogg/linda
PATRICIA - Wiljas Mamma & gravid med lillasyster. Skrev:

Jag vill tacka så mycket för kommentaren som du lämnade inne hos mig om vår älskade lilla Novalie <3

Kan inte tacka dig nog för alla fina och stöttande ord! Alla fina ord om mig som mamma.. Har gråtit mig igenom kommentaren nu, och fy tusan va jag är lycklig över att jag har dig som läsare!



Kram från hela familjen.

2012-03-18 @ 13:43:33
URL: http://mammasangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: