2 månader

Ja min lilla tjeja blev visst 2 månader igår! Hann inte ta ett riktigt månadskort eftersom vi va i tranås hela dagen så får bli ett idag istället när hon vaknat sen :) Såå mycket har hon väl förhoppningsvis inte växt sen igår ;)
'
Hon ler sällan, men hon har gett ifrån sig ett par leenden då och då, tydligast var när Nikita kom hem i söndags och hon fick sitta i Nikitas knä, det värmde hela hjärtat ♥ Hon lyfter huvudet längre stunder när hon ligger på mage, fokuserar blicken och kan följa efter föremål med blicken. Kan vända sig om från mage till rygg och rygg till mage. Är för det mesta väldigt lugn och snäll bebis men då och då får hon magknip, då hjälper de att träna crosstrainer med henne i bärselen, och blir hon orolig hjälper det att lägga henne i vagnen i köket med vattenkranen på. Hon delammas, får flaska mellan 2-4 gånger per dygn och ammas då och då emellan. Hon sover 7-8 timmar varje natt och Nikita och Nellie vaknar nästan alltid samtidigt, någon gång mellan 8-9.
'
Så liten, men så älskad ♥

Kommentarer
Thakock Skrev:

Såå mysig hon ser ut! =)

2012-03-18 @ 16:59:34
URL: http://briadlover.blogg.se/
Natta Skrev:

Trodde först det var en bild på Nikita när hon var två månader för att visa skillnaden, men nej sen såg jag ju att det var Nellie :P Så lite lika är dom faktiskt ibland! :)

2012-03-18 @ 20:33:38
URL: http://kattmyntan.blogg.se/
Louise Skrev:

Nu börjar hon likna Nikita! :)

Vad tiden går fort!

2012-03-19 @ 20:05:11
URL: http://forbiddenrage.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: