Detta trots

Fy vilken hemsk trotsperiod nikita hamnat i, hon är verkligen hemsk. Bits och nyps så fort hon inte får som hon vill får världens utbrott och gör allt hon inte får. Dessutom är vi hos min bror i norrköping, han kommer ju aldrig vilja skaffa barn, haha.

Nikita har också kommit in i en pussas period och så fort någon går ut eller vi ska gå ut ska hon pussas. När tessan gick till jobbet stog nikita vid dörren och pussa henne hej då och sen lät de precis som hon sa fick en puss och peka mot dörren. Puss lärde hon sig säga igår, nya ord kommer var och varannan dag nu men inte direkt några meningar.

Vi har varit här sen i söndags och stumpen har fått flytta hit med, med 3 andra katter men de går faktiskt bättre än jag trodde, stumpen är mest i köket och när har vågar sig ut står de alltid en katt där när morrar på honom så går han tillbaka igen :)

Mvc sen och lyssna på hjärtat, sen hem och på fredag till söndag ska andré ha nikita.

Kommentarer
Louise Skrev:

Haha, inte säkert att han inte vill ha egna... min mamma skaffade 6 ungar fast hon sagt att hon aldrig skulle ha några barn efter att ha varit barnvakt åt sin syrras ungar ;D



Leona är också extremt trotsig nu... och samtidigt ska hon pussas som du skriver att Nikita gör :P

Ska till öppna förskolan imorgon och se om hon får göra av med lite energi så hon lugnar ner sig mikroskopiskt iallafall :P



Kram!

2011-09-28 @ 13:17:47
URL: http://forbiddenrage.wordpress.com
Thakock Skrev:

Woho! Då får du lite ledigt med andra ord! Vad gött!



Se till och utnyttja helgen väl ;)



KRam

2011-09-28 @ 15:57:16
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: