Uttråkad unge


Haha, Nikita går i sina stora stövlar ute för första gången, hon ramlade massa gånger :)

Nikita har verkligen vant sig vid att få vara ute och leka en stund varje dag, men när det snöar kände inte hennes mamma för att gå ut. Men till slut lyckades hon övertala mig när det slutat snöa och lite av solen tittade fram, hon fortsatte gnälla ute också och ropade efter pappa hela tiden så vi gick in och laga mat tills pappa skulle komma hem. Så fort vi kom in igen börja det snöa igen!


Nikita sparkar boll i gummistövlar, hon var arg på dom till slut! :)


När jag lagade maten idag fick Nikita stå på en stol bredvid och hjälpa till, det tyckte hon va jätte kul. När jag skar potatis och la i kastrullen kom en liten hand och tog upp dom igen, hon tog en bit och smakade på men det var inte så gott :) Min bror Kevin kom hit och lekte med Nikita en stund. När han gick hem blev hon hysterisk, när han stängde dörren bara slängde hon sig och var skitförbannad, hon börja rivas och skrika på mig! Hon tycker verkligen om honom!

Natalie kom hem från bb idag så vi gick bort en kort stund och hälsade på bebis, och Nikita och Kevin lekte av sig. Han var jätte fin, och luktade bebis och var så himla liten! Jag fick tårar i ögonen flera gånger, åh det var så sött! Fick se små videos från förlossningen, det var häftigt! Min nästa förlossning, om det blir någon mer, ska andré få äran att filma! :)

Kommentarer
Sanna - saos.blogg.se Skrev:

Hihi vad gulligt! ^^

2011-05-03 @ 23:53:49
URL: http://saos.blogg.se/
i min lilla lilla värld Skrev:

Hon kämpar på bra iaf =)

2011-05-04 @ 09:49:41
URL: http://saratilling.se
Thakock Skrev:

Hahha, vad söt hon är!



Naww, vad roligt med en liten bebbe. =D



2011-05-04 @ 11:10:44
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: