Ont!

Jag sitter visst bara mindre och mindre vid datorn, Nikita sover allt mindre och vill ha mer uppmärksamhet. I förrgår natt sov hon ungefär 5 timmar mindre än hon vanligtvis gör, sen sov hon igen 2 timmar på dagen men då sov jag också. Inatt förlorade hon ungefär 2 timmars sömn men hade ändå svårt att somna på dagen. Har iaf hittat nått som ersätter amningen, varm vanlig mjölk. Det fick jag värma på vid 5.30 i morse när Nikita vakna för andra gången. Hon verkar acceptera det mer och mer iaf, så det är skönt. Men det är jävligt jobbigt att sluta amma, inte bara det att det ska göra så förbannat ont det är känslomässigt jobbigt också eftersom vi trivts så mycket med att amma. Men jag tror det behövs nu, hon är så himla mammig och jag tror det blir bättre om hon inte ammas alls.


Nikita tyckte det var jätteroligt när cirkusen kom hit, så hon kunde mata fåglarna, som förresten hette kisse och hon försökte ropa på dom med sitt "tsstss" :)

Nikita ligger och sover och när hon vaknar hoppas jag vi ska till Becca&Co. Vi har varit där 1 gång på 1½ vecka och dom har varit här 1 gång! Förra veckan började jag sjuk och när jag blivit bättre så kom dom hit en dag, och nu när jag har haft så ont och är så trött är jag nog inget roligt sällskap, det börjar bli bättre nu :) Men vi har iaf lekt med Natalie&Co och det är ju inte helt fel det heller! ♥ Så glad över att jag har så fina vänner i mitt liv, som desstuom har barn runt Nikitas ålder!

Kommentarer
Thakock Skrev:

Haha stackare, men tur att det går bättre med ammningen. Kan ju underlätta en hel del för er båda. =)



Söta bilder. =)

2011-05-22 @ 17:55:48
URL: http://briadlover.blogg.se/
Thakock Skrev:

Du får gärna rösta på mej! =D Nummer 7!

http://amacasa.wordpress.com/2011/05/24/rosta-basta-frukosten/

2011-05-24 @ 20:45:27
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: