Nära ögat

Idag har Nikita haft en dålig dag! När hon för 1 gångs skull äter bra hemma, ja då har hon en jätte dålig dag. Hon har trotsat och varit gnällig nästan hela dagen. I eftermiddag åkte vi och lekte med Becca&Co och när Nikita stog och snurra runt blev hon nog lite för yr så hon tappa balansen och slår i borskanten. Jag ser bara att det kommer blod från hennes öga men om det var i ögat eller utanför såg jag inte, det var obehagligt innan jag såg att det inte var i ögat det blödde. Hon fick ett litet jack precis över ögat, skruttan!



När Nikita somnat nu för tiden så ler hon sådär sött som små bebisar gör när dom sover, åh det är så sött och jag blir varm i hela hjärtat. Då känns det som hon har det bra och somnat tryggt. Jag älskar fortfarande våran mysstund på kvällarna, även att jag ibland kan bli frustrerad när hon vägrar sova! Att se henne somna in är bland det bästa som finns, och bara få ligga och lukta på henne och höra hennes andetag är underbart! Att man kan älska så mycket!

Kommentarer
Thakock Skrev:

Naww stackars liten. Men det är sådant som händer. Minns själv hur mina små syskon trilla ner från soffan och skallde tv bordet ett antal ggn. =/

2011-05-03 @ 11:59:48
URL: http://briadlover.blogg.se/
Thakock Skrev:

sv: Han la i mellan lapparna....Jag ville döda då... =P

2011-05-03 @ 13:46:42
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: