Möblera om

Vi började denna morgon med en sovmorgon till 10, då ringde andré och väckte oss :) Det var sköönt att få sova så länge, och jag gick desstuom och la mig vid 23 igår så jag var utvilad idag! Nikita som somnade 20.30 var nog ännu mer utvilad :)

Vi har haft ännu en jobbig dag, vet inte vad det är med Nikita, om det är tänder eller nått för hon är omöjlig emellanåt och det spelar ingen roll vad jag gör hon blir bara förbannad. Vi gick bort till Natalie&Co så Nikita kunde leka med Kevin, och på lite bättre humör blev hon iaf. Sen hem för att äta och efter maten tänkte jag lägga henne, hon vägra sova och jag orkade inte försöka med en pigg unge! Så jag börja möblera om i hennes rum, har viljat göra det länge men inte vetat hur jag ville ha det. André tyckte iaf det blev bra när han kom hem :) Nikita ville inte sova efter möbleringen heller så jag gav upp, hon får vara vaken tills hon ska sova ikväll istället för annars kommer hon inte somna ikväll.

Men möblera med en vaken unge var inte det lättaste, allt jag flyttade på skulle hon lägga tillbaka igen, och när jag flyttade sängen försökte hon flytta tillbaka den igen :) Ungefär såhär såg det ut innan.




Kommentarer
Thakock Skrev:

Riktigt mysigt blev det, fast du hade en busig unge med! ;)

2011-05-04 @ 18:11:14
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: