Kärlek

Nikita har senaste tiden varit så himla snäll mot stumpen, hon matar honom (trycker in det i hela ansiktet på honom) klappar och pussar och kramar hela tiden. Och försöker bära, en katt som väger 6kg ;) Men idag, idag börja han spinna när hon kela med honom och han strök sig flera gånger mot henne, åh va det värmde hjärtat! Och ibland kommer han faktiskt när hon "kisskiss" på honom, eller "tsstss" som hon säger.


Såhär låter hon när hon ropar på Stumpen :)

Sen har jag nog världens bästa farmor! Idag fick jag ett stort kuvert av henne med ett litet sött paket i till Nikita. Hon hade sett en klänning som hon tyckte va så söt så hon skicka den till oss, bättre farmor finns nog inte! :)


 
En söt klänning som bryter av allt det rosa/gråa i hennes garderob :)
(Hon fick pappas gamla telefon imorse, med lucka! Hon skratta när hon fick den!)

När vi lagade maten förut fick jag sms av min kära bror som var påväg till Mamma och ville att vi skulla hämta honom på station, det är en ganska bra bit att gå :) Så det blev mamma idag igen! Har ju varit där 2 helger i rad nu, tror till och med både fredag/lördag :) Nikita ville hem och sova efter 21 så vi gick hem, andré stanna kvar där. Hade gärna stannat längre jag med men orkade inte bråka med Nikita och försöka få henne somna i vagnen så vi gick hem. Nu ska jag ta mig ett bad och njuta i min ensamhet :)

Kommentarer
Thakock Skrev:

Hahah, på rumpan! Såå sött det såg ut!



Väldigt vacker klänning. =)

2011-05-14 @ 09:36:09
URL: http://briadlover.blogg.se/
kim Gaines Skrev:

Gud,så gulligt när hon pussar honom! Och vilken fin klänning!

2011-05-19 @ 22:55:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: