Årsdag

Tänk att det varit jag och andré i 4 år idag! Och 2 år som förlovade, snart 1 år som gifta! Och även 4 år som sambo, en helg tog det innan jag flyttade över saker till honom och fick nyckeln, men se så bra det blev! Jag älskar fortfarande att vara vid hans sida och han är världens bästa, min allra bästa vän, han jag litar mest på i hela världen! ♥

Jag är fortfarande hängig, känner mig mycket bättre men så fort jag försöker göra nått blir jag helt slut och måste sätta mig ner, såå irriterande! Jag vill ha energin tillbaka, jag vill ut och leka med Nikita! Jag vill orka diska och plocka som jag brukar!

Vi har lekt med hennes docka idag, i kanske 1 timme i sträck! Hon älskar verkligen den där dockan! Hon har kommit fram till mig med dockan, sen tar hon dockan och lägger i vagnen, hon vinka hej då till mig och gick där ifrån med dockan i vagnen, fyy så sött! Visade henne att hon skulle amma dockan också, så det gjorde hon med :) Hämtade kläder som Nikita hade när hon va pytteliten, och vi satte på kläderna på dockan, kan inte fatta att hon varit så liten!! :)


Kommentarer
Thakock Skrev:

Grattis på årsdagen! =D



Tråkigt att du inte är riktigt kry än. Men det kommer!



Kram

2011-05-18 @ 16:40:34
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: