9 kg

Dåligt med uppdatering men jag har knappt suttit vid datorn alls senaste dagarna. I förrgår kväll var det cirkus här, vi gick aldrig in men vi kollade på djuren. Nikita matade ankor och änder och ville hoppa ner i buren själv ;)

Igår var vi på ÖF och bvc. Nu har hon äntligen kommit över 9 kg med sina 9200g, 400g på 2 månader men hon stanna iaf på denna kurva, som låg ungefär 5 steg under normalkurvan. 77cm lång har hon blivit med, den kurvan har hon följt perfekt sen hon va någon månad.

Sluta amma håller vi på med nu också, det gör ont! 26 timmar sen jag ammade henne och har tryckt ut 40ml som jag gett henne på flaska. Hon såg väldigt fundersam ut när hon smaka det genom flaskan :) Igår på dagen när hon vaknat och ville ha tutte skrek hon och protestera i 1 timme. När vi gick och la oss protestera hon kanske 20 minuter och sen har hon vaknat 4 gånger inatt och varit arg. Sista gången var värst, då var hon vaknen 1½ timme och bara skrek, andré låg brevid och snarka! Så idag är jag trött! Men den här kommer ska jag faktiskt lyckas sluta! Önskar bara Nikita också ville sluta, det är jobbigt som bara den när hon protesterar så!

Bilder från dagarna som varit kommer sen :)

Kommentarer
Thakock Skrev:

Usch så jobbigt det måste vara att sluta amma. Hoppas det går bättre. =)

2011-05-21 @ 11:38:02
URL: http://briadlover.blogg.se/
Natta Skrev:

nu ska jag vara jätte elak - du har stavat fel på "annan" i headern :P

2011-05-21 @ 13:01:39
URL: http://kattmyntan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: