Videoklipp Nikita och Stumpen

Imorse så fort vi kommit ur sängen skulle Nikita ge stumpen mat, så jag gick och hämta kameran för att filma hur sött det är! :) Nu är den så full så hon behöver ganska mycket hjälp att hälla upp, men annars klarar hon det nästan helt själv med bara lite hjälp :) Idag skulle hon också pilla lite i maten och hon tyckte nog inte stumpen fått tillräckligt med mat ;) Och avslutar med en puss! Mina fina små älsklingar!


Hittade ett till klipp som jag filma för ganska länge sen när Nikita pussar sig själv, supersött! :)


Idag har varit en väldigt seg dag, vi började med sovmorgon och blev väckta av pappa andré som ringde och väckte oss runt 10 :) All lek igår gjorde visst liten trött tror jag :) Sen blev det innelek eftersom solen inte ville komma fram och vi var ganska sega idag. Nikita har haft världens trotsdag. Vi har lekt och busat och hon har skrattat ena sekunden, helt plötsligt bara slänger hon sig på golvet och är hysterisk, slår huvudet i golvet och slår på huvudet, sekunden efter ställer sig upp skrattar och springer iväg! Hm.. måste nog vara mammas hurmör hon fått faktiskt ;)

I eftermiddag åkte vi och lekte med Zeline och Linnéa. Zeline är ganska exakt 1 år äldre än Nikita, alltså mycket större, starkare och har bättre balans än Nikita, men jäklar va hon kan säga ifrån den lilla tjejen. Dom hade världens bråk förut och Nikita försökte skalla Zeline, det såg väldigt sött ut så man fick försöka hålla sig för skratt. Dom bråkade om en gåvagn! Sen blev dom sams igen och lekte. Nikita var jätte söt mot Linnéa och gick fram och pussa och krama och klappa henne i håret, så sött! Hon försökte också bära henne, men det går inte så bra :) Hon är för det mesta en riktig ängel och hur snäll och go som helst, men vissa stunder är hon verkligen förjävlig! Men det visar bara att hon utvecklas, och även denna utveckling är häftig att följa! Skrika har hon också börjat med nu, så högt så det skollrar i öronen! Den lilla tjejen! :)

Imorgon blir det ÖF igen, förhoppningsvis hela dagen. Vi ska också förbi bvc som ligger precis där och väga och mäta Nikita, jag hoppas hon nu kommit över 9kg men det tror jag faktiskt inte. 1år vägde hon 8460g, alltså 2 månader sen.


Nikita springer fram till spegeln så fort skorna kom på, pussar och vinkar hej då och springer iväg igen. Varje gång vi ska gå ut går hon fram till spegeln, pussar och säger "hej hej" samtidigt som hon vinkar, sen ställer hon sig vid dörren :)



Jag har kommit igång med träningen ordentligt nu, så härligt! Jag tränar hemma, ben och mage ett par gånger om dagen. Gör 20-30 av varje övning och det tar typ 10 minuter! Jag har ständigt träningsvärk men då vet man att man gjort nått också! :) Nu jäklar ska jag få tillbaka min rumpa, men denna gången förhoppningsvis med mer muskler! :) Sen har jag delade magmuskler efter graviditeten så även att jag väger 5-6 kg mindre än innan jag blev gravid har jag en liten putmage så jag ser ut att va gravid i vecka 15 ungefär. Har hittat en övning som ska få bort den, istället för sitt-ups som istället förvärrar tränar man magen inåt, ganska jobbigt men effektivt! Har gjort det i 3 dagar och ser redan skillnad! :) Här kan ni läsa mer om den metoden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: