Slängpuss!

Åh Nikita lärde sig idag göra slängpussar! Så nu får jag iaf slängpussar när hon inte vill pussas ;) Och riktigt pussljud gör hon också, hihi så sött! Hon ville dock inte visa det för kameran, men hoppas att få med de någon annan dag :) När jag försökte få en godnatt puss ville hon inte pussas, så jag pussa henne ändå och då torka hon av munnen, haha! :)


Såhär underbara lockar fick Nikita när hon badade idag och jag inte borstade håret utan bara lät det självtorka, helt underbart! :) ÄLSKAR hennes vackra lockar!

Vi kom ut en sväng när solen fortfarande var framme, blåsigt och inte lika skönt som igår men solen värme. När vi varit inne en stund försvann dock solen, jag som ville ut igen! Så det blev innelek resten av dagen.



Nikita innan hon skulle sova på eftermiddagen, jag frågade om hon var trött och ville gå och sova..


Då gick hon och häma sitt täcke och la sig på nallen igen, sötnos! :)


Nikita har också hunnit med att måla lite idag, samtidigt som hon titta på tv. Hon vill nästan aldrig måla om man ger henne papper och penna men sitter jag och skriver vill hon ha pennan direkt och måla :)

Nikitas senaste är att gå och gömma sig, sitta helt knäpptyst tills man hittar henne. Hon går också och gömmer saker, så tar hon min hand dit hon gömt något, haha :) Hälla nappflaskan upp och ner och sen hämta papper för att torka upp det har hon också börjat med, ganska sött det också faktiskt! :)

Inte ville hon somna ikväll heller, i över 1 timme låg jag där inne och försökte få henne att somna, öppnade dörren och la mig bredvid henne igen och hon somna på 2 sekunder, tänker inte på att ha dörren öppen när jag är där inne, men när jag går ut lämnar jag dörren lite öppen.


Kommentarer
Zandra Skrev:

GUUUD vilket härligt kryllhår <3

2011-03-09 @ 23:00:58
URL: http://zandraaak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: