Omöjligt!

Vi sitter här och äter frukost, eller rättare sagt jag försöker få Nikita att äta! Hon fick falukorv, ville inte ha, hon fick smörgåsrån, ville inte ha, hon fick extra smör på smörgåsrånet, smaka lite, ville inte ha, hon fick en bit bulle, hon vill inte ha, hon fick vaniljvisp, hon vill inte ha, hon fortsätter smaska med munnen va ska jag ge henne då? Jag får ju iaf i henne vatten! Nu är jag trött på hennes förkylning som gör att hon inte vill äta!

Jag trodde hon skulle vara lite bättre idag, hittade en huskur mot halsont igårkväll med kallt vatten honung och citron. Så jag testade och trodde hon aldrig skulle dricka de där, men hon älskade de och drack upp nästan allt! Ska ge henne den kuren idag igen så hoppas jag på en frisk unge! :)

Jag vill komma ut, vi har knappt varit ute sen Nikita blev sjuk i torsdags, skulle va så skönt o få komma ut lite. Men vill absolut inte riskera att Nikitas hosta blir värre så vi får väl vara inne och leka helt enkelt!

Kommentarer
Tova Skrev:

Usch, Elliot har ju också tappat aptiten helt nu när han varit sjuk. Idag fick jag till min stora glädje i honom lite mat (annars har han bara velat amma och dricka vatten typ) men alldeles nyss spydde han upp den :S

Håller med dig, orättvist att de små och oskyldiga blir sjuka...!

2011-03-01 @ 14:27:11
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: