Kräm!

Varför har jag inte tänkt på att testa de innan? Jordgubbskräm, det fick Nikita smaka av Zeline igår och hon åt en sked iaf, testade köpa hem de och igårkväll satt hon mest och lekte med de, åt lite men kladda mest. Idag gav jag henne, i vardagsrummet på en stol hon absolut skulle sitta på, hon åt upp allt jag hade på tallriken, och det var ganska mycket! Blir alltid lika glad när jag hittar nått Nikita tycker om :)

8.30 vaknade liten idag också, fast lite mer lagom tid än 11 tycker jag faktiskt :) Har suttit nu i flera timmar och letat efter en barnvagn, ja jag har tagit ganska många pauser för att leka med Nikita :) Hon ville titta på min telefon och det brukar hon få göra om hon inte slänger den eller äter på den, däremot ringde hon sin mormor och la på igen, så hon ringde upp och fråga va jag ville :) Pratat med pappa har hon fått göra också, hon tittade jätte mycket på telefon, va gjorde pappa där inne? :)

Pussas vägrar hon fortfarande, fick en puss idag, en! Innan dess va de nog en vecka sen! När jag frågar svarar hon eeh och skakar på huvudet, joo mamma vill ha en puss eeh och skakar på huvudet, så sött! Dock inte lika sött att hon aldrig vill pussas, tur att hon kramas hela tiden iaf! :) Mitt lilla barn, det händer så mycket just nu och har gjort ganska länge, och fortfarande lika kul :)

Kommentarer
Thakock Skrev:

Vad kul att kräm funkade! =)

2011-03-07 @ 18:14:40
URL: http://briadlover.blogg.se/
i min lilla lilla värld Skrev:

Tycker inte om de där krämerna. Fulla med socker =(

2011-03-07 @ 21:29:03
URL: http://saratilling.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: