Klädprovning

Jag var ju faktiskt tvungen att testa jackan och regnbyxorna idag, ganska stora men det gör inget, hellre de än för litet :) När vi ändå var i farten testade jag 2 av hennes jackor hon hade förra året, ena 62 och andra 68, och dom passade, både två! Hur liten är hon? Den i 62 köpte vi i mars/april så vi har haft den i snart 1 år, inte trodde jag att hon skulle kunna ha den detta året också!


Min vackra i sin nya jacka och regnbyxor :)


68 till vänster och 62 till höger, snacka om liten tjej! :)


Den här helt underbara klänningen hon fick av Natalie i julklapp fick hon testa idag, hon gick omkring en stund med den så gick hon in och satte sig i prinsesstältet, åh min vackra prinsessa! :)

Nikita har ganska länge gett oss saker vi pekat på och frågat om man kan få den, men aldrig om man frågar om man kan få en sak, tex tvdosan som hon slängt ner på golvet. Nyss sprang hon iväg med min telefon, la den på golvet och börja leka med något annat, jag frågade om hon kunde ge tillbaka mammas telefon och hon tog upp den på en gång och kom med den, så duktig! :) Både pappa och Veronika som vi va hos igår sa att hon är ju mycket roligare nu än hon va sist dom träffades, innan va hon så blyg mot alla förutom mig och andré men nu går det bättre! :)

Solen verkar vilja sticka fram lite mellan målnen idag så det blir kanske ut och leka och testa dom nya skorna och regnbyxorna! :) Skönt det ska bli att slippa dra på den där overallen hela tiden vi ska ut, åh jag älskar våren som är påväg! :)

Kommentarer
Thakock Skrev:

Såå underbart söt hon är i klänningen! =D



ja, solen verkar vilja komma men det ser svårt ut =/

2011-03-12 @ 16:25:06
URL: http://briadlover.blogg.se/
Zandra Skrev:

Sv: Du säger

- Kloka ord för din ålder.

Jag säger; skenet bedrar ;) Alltså, att det är bara som du tror. Att jag är klok alltså ;) Jag e rätt trög egentligen ;D höhö!

2011-03-12 @ 20:34:02
URL: http://zandraaak.blogg.se/
Louise Skrev:

Nikita är supersöt, speciellt nu när hon börjat få flera tänder också, hihi...

Helt otroligt att hon fortfarande kan ha strl 62-68, Leona kan inte ens ha 74... hehe :)

Fast varierar lite i storlek tycker jag, vissa kläder som är i en viss storlek är mycket större, Leona hade en pyjamas i storlek 74 bra länge fast hon blivit 80 cm lång... :)



Sv: Han är perfekt för mig... nästan för perfekt ibland känns det som.

Har rätt kasst självförtroende så när jag mår skit oroar jag mig ofta för att han ska lämna mig...

Men hade han planer på det hade han nog inte gift sig med mig, hehe :P



Hahaha... precis...

Okej :) Jag känner igen mig en del i sånt du skriver också, ibland blir det liksom nästan "aha!" när man läser... :)

Ja, gud, hade varit superkul om tjejjerna kunnat leka! :)

2011-03-13 @ 18:33:27
URL: http://forbiddenrage.wordpress.com
britta bloggar Skrev:

Åh vad gullig hon är!

2011-03-13 @ 19:41:58
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Therese Skrev:

Det kan ju skilja så mycket mellan olika storlekar i olika butiker tycker jag. Men måste hålla med om att det var bra gjort att kunna ha en st 62:) Vilken storlek har hon i vanliga fall? Jag köper 86/92 till Theo nu för tiden. Man han är både stor och lång för sin ålder.



Mössorna jag gör nu är perfekta till våren och lite kalla sommarkvällar. I stort sett alal tyger på hemsidan passar till vårmössorna. Till vintern gjorde jag dem med fleecefoder, men det gör ajg inte längre. Skicka gärna ett mail om du är sugen på att beställa en mössa. Jag behöver veta tyg, ev,namn och storlek. Kram, hoppas ni får en mysig dag!

2011-03-14 @ 08:22:49
URL: http://mirasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: