Gos


Nikita kramar, pussar och klappar stumpen, min små fina älsklingar! ♥

Idag har Nikita varit riktigt uttråkad, så vi hade inte varit vakna länge innan vi ringde Natalie och Kevin och fråga om dom ville gå ut till lekplatsen med oss, så vi gick ut och lekte en stund. Sen gick vi hem till dom och fortsatte leka :) När vi kom hem igen somna Nikita och när hon vakna var hon uttråkad igen. Försökte få henne på bättre humör men hon va inte så sugen på att leka med tråkiga mamma så vi gick bort till mormor istället.

När vi skulle gå hem trodde man nästan att någon gett henne en energidryck, klockan va runt 20 och hon sprang omkring fram och tillbaka, pilla på allt hon inte fick och var bara jobbig så vi gick hem. Hemma fortsatte den enorma energin och för att få henne att varva ner innan läggdags så läste vi 5 böcker och sjöng 3 vaggvisor. Hon blev lite lugnare men tog ganska lång tid innan hon somna.

Hon va så söt, hon titta mig rakt in i ögonen och sen tar hon en hand på varje kind och ger mig världens puss! Fick massa pussar och alla med stängd mun, sista pussen när hon inte ville ha mer sträckte hon ut tungan haha :) Min älskade lilla unge, som jag älskar dig! ♥

Underbart med fredag imorgon! Det blir en heldag till öppna förskolan så min uttråkade dotter får leka av sig ordentligt :) Va 2 veckor sen vi va där sist, förra fredagen var vi i stan och onsdagar när det är öppet kommer vi aldrig dit, kanske för det stänger vid 11 och Nikita vaknar efter runt 9.30 :)

Kommentarer
Natta Skrev:

Det är därför man sätter alarm på onsdagar, så man kommer dit ;)

2011-03-17 @ 22:27:13
URL: http://kattmyntan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: