Foton!


Nikita kan  faktiskt vara snäll mot stumpen ibland och inte bara drar honom i pälsen och knuffar ner honom från sängen :)


Nikita häromdagen, ser ni inte rosa någonstans! ;)



Nikita verkligen älskar sin kompis som bor i spegeln, hon går dit flera gånger om dagen och vinkar och pussar sen går hon där ifrån igen :)


Nikita skulle absolut ha på sig sina för små tofflor, och hon gick och gick och gick bara runt runt runt, så gick hon fram till spegeln och kollade på fötterna och såg att hennes kompis i spegeln hade lika dana också då blev hon jätte glad och gick därifrån igen :)

Helt otrolig är hon, och riktigt busig! Hon har nu börjat prata, massor! Bebisspråk då alltså, hela tiden och hela jag smälter, det är så sött. Jag har försökt filma de för det är så underbart men då slutar hon på en gång! Förut sprang hon in i köket och blev knäpptyst och när jag skulle kolla va hon gjorde va hon inte där, jag kollade i sovrummet och i hennes rum men hon va inte där heller, då hade hon gått in i sitt skåp i köket som stog öppet och satt sig där inne helt knäpptyst, haha så sött! Och riktigt busmin när jag hitta henne :)

Idag sa hon det äntligen, tack! Och hej (hon har sagt hej flera gånger innan men nu var de flera månader sen sist) så 2 nya ord att skriva upp, däremot har hon slutat säga flera ord så hon kan inte så många fler än innan :) Men kul är det ändå när det kommer ett nytt ord :)


Kommentarer
-Malin & Ella Skrev:

Åh va fina leggins hon har på sig :)

Va kommer de ifrån?



Och jag älskar bilden där du ammar i bröllopsklänningen, hehe!

2011-03-07 @ 23:12:09
URL: http://malinochella.blogg.se/
-Malin & Ella Skrev:

Tack detsamma :)



Såklart, det är 86 + storlekarna eller?



Kram

2011-03-07 @ 23:37:48
URL: http://malinochella.blogg.se/
Hannele - mamma till 2 prinsar Skrev:

Svar:

Haha ja det är han och rolig..förstår inte varför han vill hjälpa till att städa hemmet när jag ber honom snällt ibland att städa upp sina leksaker då tittar han på mig och ungefär ba va? varför då? x)

2011-03-08 @ 06:35:48
URL: http://mammah.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: