Vad hände?

Vart tog min mini mini fluff vägen? Den där lilla tjockisen som bara låg där, och som till och med kunde ligga med hela kroppen i mitt knä! Alla sa att första året gick så fort, men såå fort kunde det väl ändå inte gå? Och även en dag då vi inte gör nått utan bara har de tråkigt, ändå så blir det kväll och Nikita ska gå och sova fast det känns som vi nyligen gått upp. Jag hoppas verkligen inte att andra året går lika fort som första, då kommer jag snart vara gammal!



Fick ingen bra bild alls på oss igår, nästan alla bilder blunda Nikita på, men ville mest visa hur stor min lilla tjej har blivit!


Vad hände med den där lilla mini?
Och vilka former jag hade där, har gått ner typ 10 kg sen dom bilderna togs, det syns mest på min rumpa och mina lår, min rumpa har typ blivit platt i profil, min fina rumpa! Min mage har varit helt platt 1 gång sen förlossningen, det var häromdagen på morgonen, sen åt jag en gång och den puta ut igen. Den som jag vill bli av med vill inte försvinna, men min rumpa den försvann direkt! :)


Så pytteliten och såå vacker! älskar den bilden, men kan inte alls förstå att det där verkligen är Nikita, hon har förändrats jätte mycket och hon blir verkligen bara vackrare och vackrare, hur det nu är möjligt! ♥
(Hon var inte ens 2 månader på bilderna)


Kommentarer
Thakock Skrev:

Tiden går verkligen snabbt! =)

2011-01-26 @ 12:47:42
URL: http://briadlover.blogg.se/
Anonym Skrev:

Håller verkligen med, det går för fort.. Samtidigt som det är helt otroligt att få se dom bli större och lära sej nya saker så saknar man den lilla mini bebisen..

Det värsta är nog att dagistiden närmar sej, lagom mycket ångest för det, så det ska verkligen skjutas upp så länge det bara går :p

ska Nikita också gå på dagis snart?

Kram

2011-01-26 @ 13:00:15
URL: http://jagochlillasot.blogg.se/
Zandra Skrev:

Guud, laaavli att du blitt så smal efter förlossningen!! AVIS!!

2011-01-27 @ 09:25:04
URL: http://zandraaak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: