Trotsunge! :)

Ska inte trotsåldern börja vid 3 års ålder, eller övar hon sig bara? Nikita har ibland fått ett sånt jäkla humör, får hon inte sin vilja igenom slänger hon sig framåt på golvet och skriker, helt hysterisk kan hon bli ibland. När jag tycker hon är för hårdhänt mot stumpen och tar bort henne därifrån blir hon helt hysterisk och bara skriker, slänger sig och fortsätter skrika!

Samtidgt som jag ibland blir jätte irriterad när hon gör så gång på gång, tycker jag för de mesta att det är häftigt o se, hur hon säger ifrån och verkligen visar att nått är fel. Synd bara att hon verkar fått min envishet och vilja!

Nikita har ju sen hon typ kunde sitta upp vid 6 månader älskat kläder. Hon tog dom alltid över huvudet. Och hon vet nu att en tröja/body ska sitta på överkropper och byxor, strumpor och skor på underkroppen. Hon vet att strumpor och skorna ska sitta på fötterna. Nu när vi klär av och på henne hjälper hon till. Hon hjälper till att stoppa ner benen i byxorna, strumporna försöker hon ta på sig själv, likadant med skorna.

På tal om de kröp hon precis ut i hallen och försöker ta på sig sin sko! :) Var tvungen att springa ut och hämta kameran för det är ju så otroligt sött!


Hon lyckades med liite hjälp, jag knäppte upp skon och rättade till skaftet lite, sen fick hon på sg den själv. Så fort hon fått på sig den tog hon av den för att försöka igen, haha! :)


Kommentarer
Thakock Skrev:

Naww så sweet!



Vad roligt att hon lär sig så snabbt! =)

2011-02-05 @ 14:21:25
URL: http://briadlover.blogg.se/
W - ung 3barnsmamma & Fotograf Skrev:

haha söt hon =) snart kan hon det där galant.

faktiskt så är det bara myt när dom flesta säger att trotsen kommer vid 3 år, varje ålder har en trots den värsta trotsen är vid 3 + säger forskarna. och jag som tycker min grabb är världens trotsigaste men det jag vet är att värre blir det haha



ahh vad skönt att hon tar lite välling, du har inte testat ge lite med en 30 ml?

vissa är ju väldigt skeptiska mot att folk ammar efter 1 år , vissa har riktig invändning mot det, går du ut öppet om det?

jag tycker man inte ska amma efter 1 år men samtidigt tycker jag att det är upp till var och en som förälder =) vissa har kräsna och fruktansvärt tuttiga barn , min dotter var likadan men jag kämpade ju i 2 mån och var riktigt bestämd lät verkligen inte hon bestämma.



kramar.

2011-02-05 @ 17:34:23
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/
W - ung 3barnsmamma & Fotograf Skrev:

Btw kevin började gå på julafton, så 1 vecka drygt innan han blev 1 år. =)

2011-02-05 @ 17:34:51
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: