Tisdag

Ingen sovmorgon här idag inte, lite innan 8 slog damen upp sina ögon. Och vi har redan hunnit med massa lek och bus och nu sitter vi och äter frukost, som vanligt är det bara Nikita som äter och jag dricker kaffe ;) Och Nikita får iaf i sig mer än smör nu, kom på att man kan göra en dubbelmacka av rånet och det funka! :)

Hur många gånger jag idag fått sjunga imse vimse spindel vet jag inte, hon älskar den! Och så gör hon hela ramsan själv, jag behöver inte göra den. Och så fort den är slut börjar hon gnälla och tar fingrarna mot varandra för att visa att hon vill sjunga den igen, tur att någon tycker jag sjunger bra iaf ;) haha!

Appa är ett nytt ord Nikita använder, till sina kroppsdelar. Hon kunde säga öga, hon kunde nästan säga näsa, nu är allt appa. Magen, naveln, öga, näsa, mun och snippan. När hon går omkring utan blöja pekar hon på den och säger appa :) Vet inte alls var hon fått det ordet ifrån :)

Vissa kvällar ångrar jag verkligen att jag tog bort sidan på sängen, på ett sätt. Hon skriker sällan när hon ska sova, och hon ligger kvar i sängen om hon får ha kroppskontakt med mig, men jag kan få ligga där inne i timmar på kvällen, och så fort jag går ut vaknar hon och om jag inte går tillbaka kliver hon upp och kryper ut, blir pigg vill inte somna om så det är ganska jobbigt. Dessutom ska hon alltid alltid alltid vakna när jag ska sätta mig och äta, eller gå in och duscha, och just dom gångerna vägra somna om! Jag vet inte vad jag ska göra heller, för jag vill inte stänga in henne på sitt rum och gå ut därifrån, men jag vill heller inte sätta tillbaka sidan på sängen för de har varit väldigt skönt att inte ha den där också.


Nikita torkar golvet, och foten ;) Jag förstår inte hur nått så litet kan stöka till så mycket som hon gör, jämt är de saker precis överallt, även om man precis storstädat! Inte ens jag lyckas med o stöka ner så mycket som hon gör, och jag kan stöka ner! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: