Tack för maten

Vi har precis ätit, eller jag och Nikita, andré är så kräsen så vi äter sällan samma mat ;) Nudlar med wokade grönsaker fick Nikita, jag hade någon stark sås till. Nikita älskade nudlarna, iaf o leka med :) Och när hon ätit färdigt ställde hon tallriken på vårat bord sen försökte hon ställa sig upp i stolen, haha :) Jag försökte få henne o säga tack, men hon vägrar! :)

Shit va ungen börjat riva i skåp och lådor, eller lådor har hon väl gjort sen hon börja krypa men nu har hon blivit lång också, hon når upp till alla skåp och ska riva i allt, spelar ingen roll hur mycket man än säger till henne! Blir att köpa såna där barnlås iaf till soporna då ;) Men som jag längtat efter de, och det är ju så mysigt när man letar och letar efter en sak, och hittar den någon heeelt annan stans för Nikita har lagt den på ett annat ställe, ah det är så sött!! :) Än så länge tycker jag de är hur kul som helst att hon går och når överallt! :)


Kommentarer
Tova Skrev:

Hihi, det där med att riva i ALLA skåp och lådor känner jag igen ;) känns som 70% av all tid här hemma går åt att städa :P



Angående amningen så ja, jag gör det fortfarande lite då och då, gör du? Tar inte upp det så ofta i bloggen numera eftersom jag märkt att vissa tycks reagera på det, suck... Men jag tycker fortfarande det är mysigt och han bits aldrig, dessutom har jag inte riktigt orkat ta tag i projektet att sluta helt :P

Kram

2011-02-20 @ 18:47:10
URL: http://Trasslet. Se
britta bloggar Skrev:

Ja, det är verkligen galet vad de gillar att röja runt bland saker, jag förstår inte vad som kan vara så roligt med det?

2011-02-20 @ 19:17:09
URL: http://brittabloggar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: