Städhjälp

Som jag misstänkte tyckte Nikita att det var super kul att få hjälpa sin mor att städa ;) Hon fick en egen trasa och torka av skåp och golv med den, och när hon va färdig öppna hon skåpet bredvid soporna och slängde in trasan där, haha så sött! :) Sen hitta hon skräp på golvet så jag öppna till soporna och fråga om hon kunde slänga den där i, hon kommer och slänger den och stänger sen skåpet, så duktig så! Jag fick inte bara hjälp med att städa, hon va desstuom snäll och lugn så jag fick städa överallt! Är så stolt över min fina dotter, bättre unge finns inte ♥

Jag frågade förut när hon va utan blöja en stund om hon ville ha blöja, mm svara hon och nicka på huvudet, är du helt säker på att du vill ha en blöja, mm svarar hon och nickar på huvudet, vi gick och hämta en blöja och hon tog på den nästan själv som hon brukar, så duktig! :)

Nydushade sitter vi nu och leker på Nikitas rum, hon gömmer min telefon och drar min hand dit hon gömt den för att jag ska hitta den, knäppis! :) Ska fortsätta leka med min tjeja nu :)

Kommentarer
Thakock Skrev:

Vilken duktig tjej! =D



sv:Tack! =)

2011-02-22 @ 21:37:19
URL: http://briadlover.blogg.se/
marih Skrev:

sv: Ja det värmde enormt mycket i hjärtat att få höra de orden. De värmer enormt mycket när de kommer små spontana kommentarer ♥ Kul att du gillar bloggen. Ja la till dig på BL :) Gillade din sida också!

2011-02-23 @ 13:32:54
URL: http://marih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: