Öppna förskolan

Vi har varit och lekt på öf idag, men på onsdagar stänger de vid 11 så det blev inte så länge, men en stund fick liten leka av sig iaf :) André som är handikappad fick köra ner oss för jag orkade inte gå, så tog vi med oss Natalie och Kevin också :) Dom va så söta när dom satt där bak, blev jätte glada när kevin kom in i bilen så satt dom och titta på varandra hela vägen, hihi :) Dom kan vara riktigt söta mot varandra ibland! :)

Det va ju lite sött när hon hittade en bil och börja låta som en bil och körde den fram och tillbaka, hihi :) Hon brukar inte direkt härma nått om man inte frågar henne! Hon börjar bli så stor och jag förstår inte när det hände, men oj så kul det är just nu i hennes utveckling! Detta är nog den roligaste tiden, förutom att hon slutat pussas!! Hon vägrar och frågar man om en puss får man en smäll istället, skitunge!! :) Hon kan ju inte redan sluta pussas!!

Vi har precis ätit lunch, Nikita åt bara smör till frukost idag. Ja hon fick det på ett smörgåsrån men hon slickade bara i sig smöret, sen sträckte hon sig efter smöret och ville ha mer, kan ju inte va gott o bara äta smör sådär! :) 

Hon har blivit så duktig och ska torka av efter hon ätit, hon ska ha en tvättlapp själv och torka sig runt munnen, sen tar hon den och torkar på bordet, haha det är så sött. Jag tog ner henne från stolen när jag torka henne idag och då torka hon golvet istället när hon va klar med munnen, haha! :) Och nyss stog hon och hällde ut vatten på sängkanten, hon fick en bit papper och började torka upp det, så duktig!! :)

Dom där tänderna fortsätter bråka idag också och Nikita är riktigt gnäll ibland, och sekunden efter jätte glad, snacka om humörsvängningar! Och hon äter väl inte sådär jätte bra just nu, men det går över, snart äter hon bättre igen och hon har blivit större i ansiktet och om låren så jag är inte så orolig än :)

Imorgon fyller min mor år, jag har ju en sak till henne men har inte fått hem den än, så jag hoppas den kommer idag annars får den komma imorgon, annars blir jag arg! Över 1 vecka sen jag beställde hem de.

Kommentarer
Natta Skrev:

Hon skulle få den där krämen som man fick med när man beställde från Yves Rocher, va? Själv ska jag nog behålla min, då jag vet att man blir mjuk och mysig utav den :D ;P Haha egotrippad

2011-02-16 @ 12:56:07
URL: http://kattmyntan.blogg.se/
Anonym Skrev:

Hej vilken trevlig blogg jag hittade kolla gärna in hos mig med om du vill..

Vad händer idag?

2011-02-16 @ 13:16:13
Thakock Skrev:

Låter som full rulle idag!



Vad duktigt hon är som lär sig så snabbt. =)

2011-02-16 @ 16:53:10
URL: http://briadlover.blogg.se/
Louise Skrev:

Hehe, ungar verkar älska smör :P

Leona slickar också smöret av sina rån... och så är hela hon täckt i smör sen oftast ;D

2011-02-16 @ 21:45:04
URL: http://forbiddenrage.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: