Ont!

Det gör verkligen ont i hela kroppen att se liten såhär! Hon blev lite piggare en stund på dagen, och ville verkligen leka men hon orkade inte. Så vi sjöng lite, sen tog hon upp en leksak i sängen och la sig bredvid den för att leka, snuttan då! Lite har hon varit ute och gått idag, hon ville till stumpen förut, och när han gick iväg följde hon efter, tills hon inte orkade mer!




Nu ligger hon här bredvid mig och är helt utslagen, alldeles kokhet, har världens slemhosta och snorar som bara den, jätte synd om min lilla tjej är det verkligen! Ett halvt mariekex är allt jag fått i henne idag, på hela dagen! Hon skulle ha 4 st, tog lite av varje så sammanlagt blev det ungefär ett halvt. Hon har fått i sig bröstmjölk iaf och tuttat så mycket hon kunnat, men ibland har hon verkligen inte kunnat för hon är så täppt. Hon har somnat flera flera gånger idag, men inte sovit långa stunder alls. Som längst var de 40 minuter.



Tittat på film har vi gjort idag, hennes första film! Om barbie och prinsessor, dom första 5 minuterna satt hon helt inne i tvn, sen ville hon inte titta mer för stunden, och efter en liten stund satte hon sig och titta igen.

Kommentarer
Hanna Skrev:

Jag undrar hur länge du tänker amma henne?

2011-02-24 @ 21:10:12
Thakock Skrev:

Naww lilla tös då!

Bra att hon sover för det behöver hon. =)

2011-02-25 @ 10:31:10
URL: http://briadlover.blogg.se/
i min lilla lilla värld Skrev:

Åh, hur länge har hon varit sjuker??

2011-02-25 @ 20:59:40
URL: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: