Nikitas utveckling

Nikitas utveckling har ju nu en längre tid stått ganska stilla faktiskt, hon har tagit något steg, gjort nått litet men inget mer på väldigt länge tycker jag. Men nu händer ju allt på samma gång, jag hänger inte med! Hon har försökt säga "öga", vilket hon till slut lyckades säga, och "näsa" när jag upprepat de då hon pekat på mitt öga eller min näsa, näsa var dock svårare att säga men hon försökte, gång på gång :) Hon vågar mer och mer släppa taget och hon vågar sig nu på att gå mellan möbler, även om det behövs mer än 1 steg. Barns utveckling är verkligen häfitgt, och jag är så glad över att jag får se de på så nära håll, andré får ju de mesta berättat och efter ett par dagar kanske får se nya framsteg, jag får ju se dom direkt! :)

Jag testade idag ta bort sidan på spjälsängen, bara för att testa. Och hon somna bättre än hon gjort innan. Jag ska fortfarande ligga precis bredvid henne tills hon somnar, men hon la sig ner mycket fortare även om hon inte somna direkt. Ingen tutte ikväll heller och hon la sig ner efter en kort protest. Får se hur natten blir nu, dörren står lite öppen så hon kan komma ut om hon inte skulle börja skrika :) Jag har en känsla av att hon kommer sova bättre utan sidan på spjälsängen faktiskt.


Min snutt ikväll, så liten men ändå så stor ♥


Kommentarer
Thakock Skrev:

Tänk om hon trillar ner! =O Eller man kanske inte gör det.. :P



Ähh, det går säkert bra! ;D

2011-02-08 @ 20:47:18
URL: http://briadlover.blogg.se/
Nathalie-mamma till Zacharias Skrev:

Åh vad duktig hon är som sover i egen säng! Vi har trilskats som bara den med Z sen han fyllde 8 månader med att sova i sin egen sägn men han VÄGRAR! skriker o skriker i timmar om man inte tar upp honom.. har verkligen försökt allt vi kan! han vart så duktig när han va liten! somnade samma tid var kväll i sin egen säng. hur tar man bort sidan av sängen? kanske borde funka om man gör de då? eller det kanske inte går på alla sängar?



en liten fråga.. har ni t'nkt er syskon till Nikita?:)

2011-02-08 @ 22:37:00
URL: http://nathalieasamum.blogg.se/
Nathalie-mamma till Zacharias Skrev:

Hehe, de va precis när han blev 8 månader han vände åt andra hållet, hihi. som de kan bli!



Aja okej, ska göra det då o se om de blir bättre:)



Okej! njaa, vi vill vänta iallafall till sommaren, men inte längre! max tre år mellan syskonen vill vi ha,. men först vill jag gå ner mina gravkilo så jag inte går upp ännu mer, jobbigt isf ju!

2011-02-08 @ 23:01:01
URL: http://nathalieasamum.blogg.se/
Thakock Skrev:

sv: Haha vilken tur att hon inte trillar ner då. Jag hade varit skit rädd...=P Men det är jag även när gubben står på en kökstol. =D

2011-02-09 @ 08:31:30
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: