Förmiddagsnap

Så skönt, Nikita tog idag en lite tidigare förmiddagsnap, istället för eftermiddagsnap :) Hon somnade nu vid 12 efter maten, hon åt inte sådär jätte bra men det kan bero på att hon va trött. Annars sover hon inte förrens efter 14 så jag tänkte inte alls på att hon kanske ville sova nu. Men iofs vakna hon 1 timme tidigare än hon brukar så kanske därför :) Snabbt somna hon iaf och jag fick gå ut utan att hon vakna!

Igår fick Nikita sin första feber, hon har ett riktigt bra immunförsvar och det måste ju va för hon ammas fortfarande ;) Just när jag gjorde maten och den höll på att bli klar, skulle göra potatismos precis då, då blir Nikita jätte gnällig och alldeles röd och varm, hon kokade nästan! André låg i soffan och hade feber och Niikita ville bara vara vid mig så jag fick göra potatismos med en unge på armen, och duka fram och äta med en unge på armen. André gick över till Natalie och hämta en panodil och 20 minuter senare var hon pigg och glad igen, och inte alls varm. Våran termometer är fel, den visar annars att hon har 35, men hon brukar ligga på 37 som den alltid visade innan, men igår va de på 37 så hon va 2 grader varmare än hon brukar. Hoppas det braiga immunförsvaret håller i sig även till vuxen ålder så hon inte är sjuk hela tiden som vuxen istället.

Vi har lekt en stund med Natalie och Kevin, och nu när lilltjejen sover ska jag passa på att städa. Jag fick lite hjälp att torka av golvet förut, noggran är hon också, hon såg en fläck, som inte går att få bort, och hon gnugga och gnugga över den där fläcken hur mycket som helst, och blev arg när den inte gick bort, haha så sött! Ska låta henne vara med mer när jag typ dammar av och sånt, så hon blir städintresserad när hon blir äldre ;) Jag älskade o diska när jag var liten, alltid när jag kom hem till min farmor fick hon lägga ner ren disk som jag kunde diska, synd att inte de höll i sig! Haha!


Sötaste ugnarna kramas! Ah dom är så söta mot varandra, och nu när Nikita börjat gå kramas dom mer, och lite mer våldsamt också så dom ramlar oftast, haha! Men det är så sött, och Nikita fick en puss av Kevin förut, utan att vi fråga dom! :) ♥


Kommentarer
Hannele - mamma till 2 pojkar Skrev:

svar:

tackar ^^ är jättenöjd med den ^^, behöver upd bloggen lite då och då på hela stället :D

2011-02-22 @ 15:15:08
URL: http://mammah.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: