Dagens Nikita


Dagens gnällunge! Fler tänder spökar som bara den och vi har en riktigt gnällig unge emellanåt, men också väldigt glad så det växlar snabbt! Så fort jag tagit bilderna och tagit ut minneskortet från kameran, då gick hon till mig, typ 2½ meter, sen gick hon tillbaka igen, skitunge! Så fort kameran inte är framme kan hon gå, men kommer kameran så går det inte!! :)

Nikita gör ju verkligen allt på samma gång, nu säger hon pappa till andré och mamma till mig, innan hette andré också mamma :) Hon har lärt sig borsta håret, eller ja hon vet att man borstar håret med en borste men det går inte så jätte bra :) Och idag när jag klippte naglarna höll hon fram ett finger i taget, ibland skulle samma nagel klippas 2 gånger :) Hon ska hela tiden hjälpa till att klä på sig, hon stoppar själv ner benen i byxorna och försöker ta på sig strumporna själv. Hon säger "appa" och pekar på mitt öga, det heter nuförtiden appa istället för öga som hon kunde säga för några dagar sen, min näsa heter pappa haha :) Och när jag försöker rätta henne så säger hon det mer utdraget, aaaappppaaa :) Sötnos!

Vi ska snart dra oss bort till Natalie och Kevin, hon ska övningsköra och hade ingen barnvakt så jag och Nikita ska se till honom 1 timme så han inte gör massa hyss :) Men det går nog bra! Nu ska vi få i oss lite mat i magen innan vi ska iväg :)

Kommentarer
Thakock Skrev:

Vilken gullunge! Så duktig hon är med. =)



Det är som när jag haft valpar...Så fort kameran kommer fram är det omöjligt att fota dom ;D

2011-02-15 @ 10:29:51
URL: http://briadlover.blogg.se/
W - ung tvåbarnsmamma & Fotograf Skrev:

Sicken sötnos ! =)

men det är väldigt vackert !



hehe då var det nog från samma företag som vi beställde den ifrån. hoppas vi får hem den innan bebisens ankomst.

kramisar.

2011-02-15 @ 12:02:50
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/
Zandra Skrev:

Sv; Ja, jag hade heller inte problem med Tyra. Men jag kan ha foglossningar som fan nu, men min 3e graviditet behöver jag inte ha de.. De e så olika. Men de e sjukt jobbigt så de e skönt att Johan e hemma! :)



Jaa, tycker oxå jag ska in & föda barn NUUUU!! Helst för en vecka sen!



Ja, skor e sött, tycker dock inte de finns så mkt "bra" skor.

Mest fina! Men dom ska ju tåla lite oxå.



Kram!

2011-02-15 @ 14:09:35
URL: http://zandraaak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: