Underbara ungar!


Åh världens finaste ungar! ♥

Vi har varit ute och lekt med Natalie, Kevin och Alex en stund, men sen gick vi in för att äta och Nikita somnade direkt efter maten på soffan. Dom åkte rutschkana själva, jag brukar stå där när Nikita klättrar upp och åker ner men idag reagera jag för sent och då hade hon redan kommit upp så hon fick leka där medans vi satt 10 meter ifrån kanske. Sen skulle hon då inte åka ner längre utan klättra ner för stegen, som jag vet att hon inte kan så när jag såg det var jag påväg fram men precis då ramlar hon, hon var högst upp och det var riktigt obehagligt att se, man såg hur huvudet slåg emot trappstegen. Nu har hon ett stort märke från sand i pannan och skrapsår på hakan och ett rött märke på axeln och handleden. Men hon ska få klättra och utforska och vara barn, men det var inte roligt! Det gick väldigt bra och hon verkade mest vara ledsen över att hon blev rädd, och det gick över ganska fort som tur var.


Kommentarer
Louise Skrev:

Sv: Minst sagt... vaktmästaren kan ingenting. När granntanten ringer om att hennes ringklocka inte plingar som den ska så kommer han på en gång. Men när man ringer om vattenläcka så börjar han undvika området här och svarar inte i telefon...

Och han kallar hyresgästerna "konstiga" när det är någon som ber om hjälp, inte får någon och sen börjar tjata...

Det är billigt, får en 3rums lägenhet för under 4000:- och elen och allt ingår ... men kommer aldrig mer bo i ett Kopparleden hus... dom behandlar sina hyresgäster som skit :/



Okej. Jag ska testa det, men vet inte om Leona skulle få plats att sitta mellan mina ben :P Ska fixa en potta till och börja med.

Går hon utan blöja så kissar hon mest hela tiden och det är inga småskvättar heller :P Lite jobbigt med allt kissande när man har så mycket mattor inne :)

2011-08-05 @ 15:07:32
URL: http://forbiddenrage.wordpress.com
Thakock Skrev:

Usch ja, Dom ska ju få vara barn och lära sig. Även om mamma tycker det är läskigt ;)

2011-08-05 @ 18:03:54
URL: http://briadlover.blogg.se/
Natta Skrev:

Underbart vackra bilder! <3

2011-08-05 @ 19:37:00
URL: http://kattmyntan.blogg.se/
Zandra Skrev:

GUUUUUUUUUUUD så fint när dom pussas!

2011-08-05 @ 22:24:40
URL: http://zandraaak.blogg.se/
i min lilla lilla värld Skrev:

Nä men guuud så sött

2011-08-07 @ 15:03:46
URL: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: