Morgon mys

Idag vakna vi precis samtidigt jag och Nikita, skönt att sova till efter 9 idag. Igår igen vakna jag före henne och hon sov 50 minuter till efter jag gått upp.

Igår åkte vi hem. Mamma hade varit här och städat hela lägenheten överallt, jätte gulligt tyckte jag. Kändes lite lättare att komma hem till ett städat hem. Men jag längtar tillbaka till tranås, väldigt mycket. Allt har varit så skönt, jag har sluppit laga mat, inte behövt städa, inte behövt tvätta, Nikita har kunnat sova ute i vagnen, vi har gått massor på stan när vi inte haft nått och göra, det finns mycket roligare lekplatser, ja allt är bättre i tranås och jag vill så gärna flytta dit, nu!
Igårkväll fattade jag nog vad som hänt med morfar, satt och tänkte på honom och börja gråta som en gris, kan inte förstå att jag inte har en morfar i livet utan i himlen. Vad hemskt sen när ens egna föräldrar går bort, eller syskon! Hur skulle jag överleva utan Joakim och Fredrik i mitt liv?

Uppdaterat lösenordsskyddade bloggen

Kommentarer
Thakock Skrev:

Usch...vet hur jobbigt det är att förlora någon nära. Man kan inte fatta det riktigt. Dom som alltid funnits där finns ej mer. =(



2011-08-12 @ 18:51:00
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: