Hemåt imorgon

Vill inte åka hem imorgon, men måste hem och mysa lite med stumpen, som kommer kela i 2 minuter sen går han och lägger sig igen :) Min älskade lilla bebis! Vi har haft det jätte bra och gått mycket på stan och fönstershoppat :)
 
Vi har frampå lite att se fram emot iaf, vi ska till astrid lindgrens värld med mamma & co nästa helg tror jag det var och sen är de ju inte sååå långt till ultraljudet, som jag längtar! :) Det blir nog att åka och hälsa på min bror snart igen, vi bor ju faktiskt inte så långt ifrån varandra, och nikita verkar trivas här hon med.

Hon älskar att leka med hunden, även om hon ibland kan vara lite hårdhänt och vilja ge honom all mat hon ska äta :) Hon har lärt sig säga vovve nu, och voff voff. Kom har hon med lärt sig, eller mom säger hon och drar mig i handen. Om hon håller kopplet till hunden säger hon mom till hunden också när han ska gå dit hon vill. Öra har också kommit och mun när hon pekar på munnen och inte handen :) Så det har kommit ganska många ord på dessa dagar också.

Och nu när jag ligger ner sticker det ut en liten bula längst ner vid magen, och när jag får sammadragning kan man känna hur den lilla knölen blir stenhård :) Känner små bebisbuffar då och då också, himla mysigt att vara gravid när det enda jag känner är sammandragningar typ, och humörsvängningarna som nu börjar lugna ner sig. Nikita går fram och pussar på magen så fort tröjan åkt upp lite, hur sött som helst. Och bebis säger hon och pekar på min, och sin egen mage :) Älskade älskade barn, finns inte ord ♥

Kommentarer
Thakock Skrev:

Skönt med lite semester men kanske skönt att vara hemma litta med. =)



Skoj att hon lär sig så mkt. Vilken mening kan hon säga helt? =)



2011-08-11 @ 11:27:51
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: