Planering

Nedräkningen har börjat, om 2 dagar åker vi till öland! Det ska bli riktigt härligt, och bäst av allt är ju att värmen tänkt hålla i sig! :) Så vi har planerat det mesta inför resan nu, mycket man ska tänka på att få med sig när man har barn med sig :)

Idag igen var det sådär underbart väder så vi gick ut på morgonen och efter en kort stund kom min lillebror förbi med en påse bullar från mamma som precis hade bakat! Vi gick in och drack, åt bullar och sen gick vi bort till mamma och lekte ute tills Nikita skulle hem och sova. Jag har haft sån otrolig huvudvärk hela dagen och inte ens värktabletter har hjälpt. Känns som en förkylning som spökar men det tycker jag inte om så nu dricker jag C-vitamin! Kan inte bli sjuk precis när vi ska åka ju! :)

Nikita har utvecklats ännu mer nu, hon säger hej till typ alla hon ser. Om någon är nära henne och vinkar till henne backar hon flera meter och sen vinkar hon och säger hej, haha! När hon ska borsta tänderna säger hon "aa", låter för himla sött! Ofta hon vill borsta tänderna mitt på dagen, då ställer hon sig vid micron och säger aa :) Nytt läte är "dä", ska vi ta på henne skon pekar hon på foten och säger dä, typ allt vi ska göra säger hon dä. Blöja vägrar hon fortfarande, frågar man om hon ska ta på sig en blöja säger hon nej och springer iväg! Men hon vill heller inte sitta kvar på pottan, inte längre stunder iaf så hon får ha blöja ett tag till ;)

När hon gör nått hon inte får säger hon nej flera gånger till sig själv och sen gör hon det hon inte får iaf. Kattvattnet har blivit jätte roligt och leka med tycker Nikita, så står hon och säger nej 5-6 gånger och sen doppar hon handen i vattnet!

Kameran har varit med hela dagen men trots det har det inte blivit en enda bild! Så jag bjuder på en gammal bild på mina fina älsklingar! 10 september, Nikita var 7månader och 3veckor på bilden!


Det kallas kärlek ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: