Ostbågar


Det är inte bara Nikita som tycker om ostbågar, stumpen gör det också! När Nikita låg och sov tog jag fram påsen men den låg visst kvar när hon vakna så hon var helt nyvaken när hon börja äta ostbågar, sen skulle hon dela med sig till Stumpen också, såklart! :)


Nikita och Stumpen äter ostbågar

Vi har haft ännu en superbra dag! När vi vaknat till liv gick vi bort och lekte med Natalie och Kevin, och sen åkte hela familjerna ner för att köpa glass som vi åt på torget medans papporna sprang efter barna. Fick mysa ännu en gång med finaste magen, hennes envisa bebis vill inte titta ut, han var beräknad igår! :)

Sen hem och lägga Nikita, när hon sen vaknat och ätit ostbågar fick hon ett bad, jag lagade mat samtidigt så när hon badat klart fick hon mat direkt. Hon tog 1 timme på sig att bada och äta, vet inte vilket av det som tog längst tid faktiskt :) Dock skulle hon nog ätit innan badet för hon kan kladda ner sig när hon äter ;) Sen klädde vi på oss och gick och lekte med Becca, Zeline och Linnéa. Sen har ju vädret varit helt underbart idag också! Skönt att det hållt i sig så länge! :)

Nikita fick en stor påse med nallar igår från andrés moster, jätte fina gosedjur! Nikita blev superglad för alla och kramade om nästan allihopa och sen slängde hon sig på högen! Dom flesta fick flytta in i prinsesstältet och några i sängen :)


Hm, vilken ska jag krama nu?


Nikita helt nybadad sitter och äter, jag fick inte ens torka henne innan hon skulle börja äta! :)
Och hennes stora blåmärke och skrapsår på hakan, inte nog med det idag på torget ramla hon och fick ett sår i handen som hon ville att vi skulle blåsa på och hon blåste på det själv också. Hon försökte också pilla bort såret men det gick inte :) Stackars skruttfisa! ♥


Detta klippet glömde jag ju i förra inlägget, när Nikita knuffar ner Kevin från trappan, men det får bli i detta inlägg istället :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: