Mys lördag

Vilken bra dag det blev! Vi skulle få fikagäster runt 15-16 tiden och hade städdag innan, jo jag storstädade för 3 dagar sen men Nikita kan stöka till! Jag vet inte hur, men jag lyckades få min man att hjälpa till, och han städa mer än jag gjorde! Där vi bodde förut städade vi typ varannan gång men här har det blivit bara jag som städar och han hjälper till ibland, väldigt skönt är det iaf ;)

Jag var tvungen att få bildbevis, det är första gången han drar fram skurhinken, dessutom självmant på 4 år! ;)


Min fina man lär sig skura golv!

När vi städat färdigt gick vi ut och lekte tills dom kom, annars skulle det bli stökigt på en gång igen ;) Pappa följde också med ut, och han gick in för att kolla i lekstugan, då stänger Nikita in honom där och han fick inte komma ut igen :)



Det slutade med en väldigt trevlig kväll, vi har ätit pizza och chips och haft det väldigt trevligt! Bara suttit och pratat i timmar om allt och inget, supermysigt! Dom åkte hem nu för inte så länge sen så det blev visst sent. Men det är skönt det med ibland :) Ska nog gå och sova nu, så trött jag varit hela dagen! Och ändå la jag mig tidigt igårkväll och fått sova 10-11 timmar inatt, men det är nog därför jag är så trött, fått sova för mycket! :)

Kommentarer
Thakock Skrev:

Bildbevis är alltid BRA! ;)



Samma som när min lagar mat. Bäst att fota det då ;)



sv: Hahah jag vet....men jag vet inte hur man får den att sluta spelas upp direkt :P

2011-04-17 @ 10:01:16
URL: http://briadlover.blogg.se/
Thakock Skrev:

sv: Hahaha såå sant. ;)

2011-04-17 @ 13:43:11
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: