Motion

Vilken motion det blev idag, först 30 minuters promenad till Becca&Co, sen 30 minuters promenad hem, sen 30 minuters promenad dit igen och påvägen hem tog vi en omväg så det blev 1 timmes promenad, hela 2½ timme ju! :) Och så underbart väder det varit idag, och det ska hålla i sig!! :) Nu måste jag ju ta igen allt så nu bakar jag kaka ;) haha!


Nikita och Linnéa äter grönsaker och matar varnadra, även katten var sugen :)

När vi kom dit låg båda 2 och sov, så det var väldigt lugnt, men kort efter vi kommit vakna Linnéa så det var lugnt och skönt en stund, det hördes sen när Zeline vaknat då kom trotsen fram hos Nikita också ;) Men när hon var bara med Linnéa var hon jätte lugn och snäll. Kanske lite trött också eftersom vi gick så fort Nikita vaknat :)


Till och med stumpen mår bättre när det är vår, han är framme och kelar hela tiden och han låg till och med kvar när Nikita skulle byta blöjan bredvid honom, men hon låg ju iofs och klappa på honom :) ♥


Kommentarer
Cicci - Mamma till lilla J Skrev:

KUL att fler än jag ser skillnad :o) så skönt att det iaf ser vettigt ut nu.. innan var verkligen förjävligt.. nu ska bara väntas på att gräs växet upp på de ställen vi sått :o) blir ganska lerigt med Joline som trilskas med att vara just där det inte är gräs.. hah!



Och jaa det är jätteskönt med så stor gräsmatta.. och det är bara på framsidan det.. på baksidan har vi en plätt också.. typ som hälften av framsidans yta!! men där kommer vi nog inte vara då det är mot alla andra lägenheters utsikt.. Så där har jag inte lagt någon energ på att göra iordning än!



2011-04-17 @ 23:09:38
URL: http://ceciliahansen.blogg.se/
Thakock Skrev:

Oj oj vad ni är ute och går. =) Härligt!



Söta bilder på henne och katten. =D

2011-04-18 @ 07:14:18
URL: http://briadlover.blogg.se/
i min lilla lilla värld Skrev:

hahaha Ja, för mycket motion kan ju vara skadigt!!! ;-)

2011-04-18 @ 08:12:35
URL: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: