Hoppa studsmatta


Nikita igår när hon hoppa studsmatta och sparka boll med morbror William.

Runt 9 är Nikitas nya vaknatid, och den har hållt i sig riktigt länge nu, det är skönt! Men någon gång ibland är det såå skönt när hon sover till typ 10 så man får en liten sovmorgon ibland men klaga ska jag inte göra :)

Nikita har lärt sig säga Nikita, eller nästan iaf. När hon ser sig i spegeln eller en bild på sig själv säger hon "ta" alltså dom 2 sista bokstäverna i namnet :) Och när hon är vid kattmaten och ska leka med vattnet eller maten säger hon nej flera gånger. Jag säger aldrig ajaj längre jag säger nej istället. Min lilla fisunge ♥

Jag har försökt städa lite här hemma, tänkte ha en städdag idag när solen inte ville vara framme idag igen, men så fort jag blev klar på ett ställe kom Nikita och stöka till där igen, sen till nästa jag precis städat så jag skippar det. Tar det när hon sover istället. Det enda jag kan göra när hon är vaken är disken, den river hon iaf inte fram direkt ;)

Kommentarer
Cicci - Mamma till lilla J Skrev:

Jag har inte gått med skorna ute än. men dom är väldigt sköna på iaf! ganska tunn sula dock.. men vad gör det om dom för 149kr blir slitna ?! hehe.. dock verkar dom populära.. på nätet är dom nästan slutsålda.. jag fick ringa runt för att lägga undan rätt strl.. p dom är lite mindre i strl.. jag som annars har 37 fick ta 38..

2011-04-12 @ 13:28:28
URL: http://ceciliahansen.blogg.se/
Rebecca Skrev:

aw gulligt :)

2011-04-12 @ 20:57:48
URL: http://lifeofrebecca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: