Grattis Sandra!

Idag fyller Nikitas gudmor år! Som vi saknar henne, var riktigt länge sen vi sågs nu, men jag hoppas vi ses snart iaf! Vi har pratat väldigt länge om att hon ska komma hit och sova över och vi ska ha filmmys och sånt, hoppas det kan bli av i sommar! :)

Det roliga är att just idag, öppnar Nikita sin garderob och öppnar en låda där hon drar fram en klänning hon fick av sandra för ganska längesen men den är fortfarande för stor, och den låg inte ens överst i lådan men den fick hon fram och skulle absolut ha på sig! Hon har bara öppnat garderoben när hon ska hämta blöjor innan så blev ganska chockad, samtidigt komiskt att hon gör de just idag :)


Nikita står och visar upp sin fina stora klänning


Sen gick hon och hämta en sko och skulle gå ut :)

Vi har varit och lekte med Becca och Linnéa. Zeline var inte hemma så det var lugn lek idag, Nikita är mycket lugnare när hon leker med Linnéa, som alltid är glad så kanske är därför :) Nikita ligger och sover nu och när hon vaknar ska vi äta god mat och sen hitta på nått med Natalie&Co. Vi vet bara inte vad vi ska göra än, andré vill inte se brasan men det vill vi andra, så ja det märks vad det blir helt enkelt!

Kommentarer
Patricia & Wilja! Skrev:

Så fin hon är eran tjej Charlotte! Och dessa små lockar... Jag dör!

2011-05-04 @ 10:45:50
URL: http://mammasangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: